- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Canım ne diyor doktorlar yedigi bişey mi dokunuyor inş iyilesir kuzum ya oda korkmuşturAyy biz yine acildeyiz bu nedir ya kusma başladı ateş 39 derece
Allah gününüzü arttırsın canımAyy biz yine acildeyiz bu nedir ya kusma başladı ateş 39 derece
A.s. iyiyiKizlar slm herkesler nasillar?
Canım tam buğday ekmeği yiyorum. Undan kastım buAy çok heyecanlandım. Hadi bakalım nolacak
ya evet Leslie yi düzenli yapınca ciddi değişiyor vücudun. Ben bi ara çok güzel yaptım. Şimdi hastalık geçmiyor evden. Vücudumda güç yok. Spor yapamıyorum. Dün 2 mil yaptım ama çok yoruldum
çok çok az olmuş. Dikkat et canım halsiz kalma
işte bu. Harikasın. Benimde 2. Gün tamam
canım şekersiz 21 günde beyaz un yok. Sen sadece çikolata veya çay şekerini mi kestin?
İyiyiz canım sen nasılsın?
listede olmak tutuyor gerçekten. 1.5 aydır perşembeleri aç geziyorum
ye canım afiyet olsun
Bencede Bi hafta yapalım. Süper olur.
İyi canım süper o zaman.A.s. iyiyi
Canım tam buğday ekmeği yiyorum. Undan kastım bu
Tahin işe yaradı mı sizdeCanım ben emzirirken sabahları bir tatlı kaşığı tahin pekmez vardı listemde bence yiyebilirsin.
Yok canım bendeKimsede kedi yok sanrm
Tahin emzirirken yenecek süper bir besin. Benimde sütümü feci artırırTahin işe yaradı mı sizde
Ay inşallah yaaTahin emzirirken yenecek süper bir besin. Benimde sütümü feci artırır
beklentine göre niye farklı çıktı acaba ama Sabit veya artı değil yine de güzel sonuç tebriklerGünaydın,
Hayırlı Cumalar,
59,4 .... Daha fazla bekliyodum. Şaşırdım aslında.
59,6/59,4/0,2/0,33
Ay keşke Benim de böyle olsaMisafirlerim gelmeden tartildim regliyim yinede fena degil
Gecen cuma : 73.1
Bugun : 72.2
Fark : -900 gr
Yuzde % 25 gibi birsey ciktiAnka cim sende hesaplarmisin
Hayırlı cumalarGünaydın,
Hayırlı Cumalar,
59,4 .... Daha fazla bekliyodum. Şaşırdım aslında.
59,6/59,4/0,2/0,33
Süpersin canım tebriklerMisafirlerim gelmeden tartildim regliyim yinede fena degil
Gecen cuma : 73.1
Bugun : 72.2
Fark : -900 gr
Yuzde % 25 gibi birsey ciktiAnka cim sende hesaplarmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?