Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun
Salgın var her yerde canım neyseki 2hafta evde dinlenir kuzun
Ist için hava kirliligi nedeniyle asitli yağmur yağacak dendi bugün yagmadi belki anadolu yakasinda yağmıştır
Çıkar koy göz önüne. Ben ne kadar küçük beden kıyafetim varsaa koydum göz önüne. Dolapta. Ciddi motive ediyor. İnşallah gireriz içine en kısa zamanda
Evet çok güzel motivasyon oluyor 86 kiloyken dar gelenler şimdi tam oluyor

Aranızda kedisi olan var mı ?? Değişik bi mama aldim ama kedi biraz halsiz gibi 3 gündür ve az yiyo gibi geldi bi gözü kapalı akıyo zorla sildim damla damlattirmadi cadı durmuyo.
Aşıları da tam ama neden sanki halsiz gibi anlamadım acaba dönemsel mi baktım tuvalette normal ishal filan da yok .

Çok geçmiş olsun canım beni de oğlum korkuttu o gün , antibiyotik bitti 2 gün sonra ateş oldu bir gece ama şükür devamı gelmedi çok zor ya insanın aklı allak bullak oluyor

Ne güzel sabırla kurtulalım inşallah şu kilolardan

Ay canim salgin var demi cocuklar surekli hasta inşallah daha da yukselmez atesi

Yok canim yagmur yagmadi anadolu yakasinda

Ay canim salgin var demi cocuklar surekli hasta inşallah daha da yukselmez atesi
Hemde ne salgın burada hastanelerde yer yok... ateş düşürücü verdim biraz düştü ama belli tekrar çıkacak yatarkende veririm ilaç.. nasıl bi virüsse çok fena ateş yapıyor..

Çok geçmiş olsun canım beni de oğlum korkuttu o gün , antibiyotik bitti 2 gün sonra ateş oldu bir gece ama şükür devamı gelmedi çok zor ya insanın aklı allak bullak oluyor
Sağol canım .. evet ya o kadar ilaç iğne şimdi tekrar ateş inşallah bizimkininde devamı gelmez

Menüm
9.30
Yeşil çay
10.00
Yulaflı cevizli tarçınlı süt

12.30
1 kase yoğurt çorbası
1 kase yoğurt

15.09
1 elma

18.00
2 kase yoğurt çorbası
1 kase yoğurt
6 yk Pırasa
2 lt su

Çocukları uyuturken önce küçükle sonrada büyükle uyuyakalmışım. Çok yorgun hissediyorum kendimi

Ayy biz yine acildeyiz bu nedir ya kusma başladı ateş 39 derece
Aaaa çok çok geçmiş olsun canım inş hemen iyileşsin küçücük. Doktorlar ne diyor hastalık için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…