Pztesi daha zayıf çıkıyorsundur o zaman. Hadi bakalım yarın neler olacak?Ben genelde hafta sonu spora ara veritorum
Geçmiş olsun canımKızımın yine ateşi çıktı ay çıldıracam daha pazartesi iğnesi bitti.... sınıfın yarısı bugün yoktu zaten hastalar ..bir kaç arkadaşın çocuğu hastanede yatıyor.. yarın 11 de karne almaya gideceğiz....
Haha aynı ben. Şu an eski 42lerimden 3 tane var. Döndürüp giyiyorum42de olacak merak etme. ❤
Geçmiş olsunKızımın yine ateşi çıktı ay çıldıracam daha pazartesi iğnesi bitti.... sınıfın yarısı bugün yoktu zaten hastalar ..bir kaç arkadaşın çocuğu hastanede yatıyor.. yarın 11 de karne almaya gideceğiz....
Evet çok güzel motivasyon oluyor 86 kiloyken dar gelenler şimdi tam oluyorÇıkar koy göz önüne. Ben ne kadar küçük beden kıyafetim varsaa koydum göz önüne. Dolapta. Ciddi motive ediyor. İnşallah gireriz içine en kısa zamanda
Çok geçmiş olsun canım beni de oğlum korkuttu o gün , antibiyotik bitti 2 gün sonra ateş oldu bir gece ama şükür devamı gelmedi çok zor ya insanın aklı allak bullak oluyorKızımın yine ateşi çıktı ay çıldıracam daha pazartesi iğnesi bitti.... sınıfın yarısı bugün yoktu zaten hastalar ..bir kaç arkadaşın çocuğu hastanede yatıyor.. yarın 11 de karne almaya gideceğiz....
Elimden geleni yaptım inşallah yarın en azından sabit olurumKahvaltı 11:30
Marul maydanoz dereotu kapya havuç limonla salata 1 zeytin
1 kızarmış patates
15:00 2 elma
Akşam 17:45 1 sb dereotlu yoğurt
2 fincan yeşil çay
2 lt su
Ne güzelGeçmiş olsun
Salgın var her yerde canım neyseki 2hafta evde dinlenir kuzun
Ist için hava kirliligi nedeniyle asitli yağmur yağacak dendi bugün yagmadi belki anadolu yakasinda yağmıştır
Evet çok güzel motivasyon oluyor 86 kiloyken dar gelenler şimdi tam oluyor
Ay canim salgin var demi cocuklar surekli hasta inşallah daha da yukselmez atesiKızımın yine ateşi çıktı ay çıldıracam daha pazartesi iğnesi bitti.... sınıfın yarısı bugün yoktu zaten hastalar ..bir kaç arkadaşın çocuğu hastanede yatıyor.. yarın 11 de karne almaya gideceğiz....
Yok canim yagmur yagmadi anadolu yakasindaGeçmiş olsun
Salgın var her yerde canım neyseki 2hafta evde dinlenir kuzun
Ist için hava kirliligi nedeniyle asitli yağmur yağacak dendi bugün yagmadi belki anadolu yakasinda yağmıştır
Evet çok güzel motivasyon oluyor 86 kiloyken dar gelenler şimdi tam oluyor
Pazartesi evet küçük eksi ile başlıyorum sonra artıyor 🖒🖒Pztesi daha zayıf çıkıyorsundur o zaman. Hadi bakalım yarın neler olacak?
Sağol canımGeçmiş olsun canım
Hemde ne salgın burada hastanelerde yer yok... ateş düşürücü verdim biraz düştü ama belli tekrar çıkacak yatarkende veririm ilaç.. nasıl bi virüsse çok fena ateş yapıyor..Ay canim salgin var demi cocuklar surekli hasta inşallah daha da yukselmez atesi
Sağol canım .. evet ya o kadar ilaç iğne şimdi tekrar ateş inşallah bizimkininde devamı gelmezÇok geçmiş olsun canım beni de oğlum korkuttu o gün , antibiyotik bitti 2 gün sonra ateş oldu bir gece ama şükür devamı gelmedi çok zor ya insanın aklı allak bullak oluyor
Sağol canımÇok geçmiş olsun canim yaa. Yavrum küçükler soğukta okula git gel kapıyor lar şifayı
Aaaa çok çok geçmiş olsun canım inş hemen iyileşsin küçücük. Doktorlar ne diyor hastalık için?Ayy biz yine acildeyiz bu nedir ya kusma başladı ateş 39 derece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?