• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Canım spor çok önemli düzenli spor yaparsan gidiyor kilolar.. evet sadece diyetlede gidiyor ama daha uzun sürüyor....spor vücudu şekillendiriyor olduğun kilonun altında gösteriyor insanı.... ben kilo aldım ama spor sayesinde sıkı vücudum kimse yok ya o kadar almadın diyorlar....duruşu çok etkiliyor 🖒🖒
Kesinlikle katılıyorum. Dün soba söktüm sirkeleyip geri taktım perde kapı dip köşe temizlik yaptım. Bugünden itibaren spora başlıyorum inşallah

Netim yenilendi çok şükür hep burdayım artık :KK48: dünkü menum
Sabah 10.30
2 has yum 2dıl tambugday ekmek cay 10 yeşil zeytin

Ara sade kahve

Akşam 20 de
5 et köfte yarım lavas
2 bardak ayran

Su 1 lt falan dır
Spor yok kızlar soba sök tak perde kapı pencere sildim. Dengesiz bir gun oldu. Bugun telafisi ni yapacam inşallah

Günün yarısı geçti Kızlar. Süper gidiyor. Çorbamı ve Pırasamı hazırladım. Şimdi yeşil çayımı içiyorum

Günün yarısı geçti Kızlar. Süper gidiyor. Çorbamı ve Pırasamı hazırladım. Şimdi yeşil çayımı içiyorum
Ohh ellerine sağlık. Ben de 1 tabak pırasa yedim yeşil çay yaptım içiyorum. Dünden o kadar yorgunluğum var ki koltuktan kalkamıyorum:KK48:45 dk yürüyüş yapacam inşallah gun içinde

Ohh ellerine sağlık. Ben de 1 tabak pırasa yedim yeşil çay yaptım içiyorum. Dünden o kadar yorgunluğum var ki koltuktan kalkamıyorum:KK48:45 dk yürüyüş yapacam inşallah gun içinde
Bende artık hamileliğe dair her şeyi kaldıracağım gardrobumdan. Biraz düzenleme yapıcam

Bende artık hamileliğe dair her şeyi kaldıracağım gardrobumdan. Biraz düzenleme yapıcam
Geçen hafta girdim elbise dolabına bende çok eski giyilemeyecekleri sobaya attım. Bir kaç tanede durumu olmayan biri vardı ona gönderdim. Düzene girdi. Kolay gelsin canim :KK68: :KK68:

Slm kızlar , bende eve geldim ara öğün yaptım çok acıkmıştım 🤗🤗 bugün çok yürüdüm...
İstediğim gibi gitmiyor kilo tamam eksideyim ama ben 65 oturmamıştır şıp diye gider diye düşünüyordum bildiğin kilo oturmuş çok spor yaptım ağırlaştım sanırım onun etkisi var ...haftaya daha çok gidecek inşallah bu hafta hedefim 1.5 -2 kiloydu 🤔🤔🤔

Slm kızlar , bende eve geldim ara öğün yaptım çok acıkmıştım 🤗🤗 bugün çok yürüdüm...
İstediğim gibi gitmiyor kilo tamam eksideyim ama ben 65 oturmamıştır şıp diye gider diye düşünüyordum bildiğin kilo oturmuş çok spor yaptım ağırlaştım sanırım onun etkisi var ...haftaya daha çok gidecek inşallah bu hafta hedefim 1.5 -2 kiloydu 🤔🤔🤔
Spor yaptıgın için tartıda yavas gider. 1 gun ara ver spora sonraki gün tartıl eminim fark eder. Sporun harika maşallah spora çok iyi zaman ayırıyorsun

Canim sende kilo biraz agir gidiyor bide kaslarin sismistir olsun takilma illaki gider bende regl oldum karnim sisti

30 dk leslie yaptım. Diğer oda buz gibi hiç gözüm yemedi. Sobalı odada leslie yaptım şimdi sütlü kahve yaptım içiyorum. Geçen hafta kendime pantolon aldım 44 beden. Zayıflayıp alim diyorum bir türlü kilo veremedim. Uygun bişey aldım. En azından bu süreçte giyinirim. Gezmeye çıkarken ne giyeceğimi şaşıyorum

Geçen hafta girdim elbise dolabına bende çok eski giyilemeyecekleri sobaya attım. Bir kaç tanede durumu olmayan biri vardı ona gönderdim. Düzene girdi. Kolay gelsin canim :KK68: :KK68:
ellerine sağlık canım. Bende dolapta olmayanları ayırınca çok ferahlıyorum. Yaptım şükür. Tam istediğim gibi olmadı ya neyse olsun. Biraz daha zayıflayayım tekrar girerim dolaba
30 dk leslie yaptım. Diğer oda buz gibi hiç gözüm yemedi. Sobalı odada leslie yaptım şimdi sütlü kahve yaptım içiyorum. Geçen hafta kendime pantolon aldım 44 beden. Zayıflayıp alim diyorum bir türlü kilo veremedim. Uygun bişey aldım. En azından bu süreçte giyinirim. Gezmeye çıkarken ne giyeceğimi şaşıyorum
Ooo süpersin maşallah. Olsun olsun 38leri de görücez birlikte. Bende 44-46 arası giyiniyordum. Şimdi 42 giyiyorum 😍😍😍

Canım bugün spora ara verseydin. Yarına kasların dinlenseydi. Sporla kaslar şişiyor çünkü.

Slm kızlar neler yapıyorsunuz dışarda işlerim vardı onları hallettim

Ne güzel açım 🤩mutluyum huzurluyum 😂

Pazar günü kizimla ikimizin doğum günü ben 34 kızım 4yasina girecek yaslandimmi ne🤔
20li yaslardayken 30lu yaşındaki insanlar çok büyük gelirdi gözüme yaşları

Şimdi öyle hissetmiyorum ruhum 18lik
Vücut 45🤦‍♀️
34 yaşın yarisindan sonrası vucutta 20lik olsun 🙏🙏

Kızkardeşimde diyette oda 70 direncini kirmaya çalışıyor 😃

Pazar günü kizimla ikimizin doğum günü ben 34 kızım 4yasina girecek yaslandimmi ne🤔

Vücut 45🤦‍♀️
hep birlikte nice yaşlarınız olsun canım. Bana da 30 lar çok yaşlı gelirdi. Şimdi 30 oldum. Ama senin gibi hala 18 hissediyorum kendimi 🤣
Kızkardeşimde diyette oda 70 direncini kirmaya çalışıyor 😃
İnşallah hemen kırılır direnci. Çok zor oluyor. Ben 85i zor kırdım

Kızlar tartiti geri verdim sabah ac karna da 76 cıktı . Salonda üst baş ayakkabı tok karna tartıldım ceket vs de vardı 75.4 cıktı 2 2
5 kilo düşersek yine kilo almışım ben 😪😪😪morallerim çok bozuk beynimden vurulmuş dondum ..
Agirlik kalça yeni hareketler denedim . Kaslı müthiş spor yapan bi abla var onunla yapıyoruz bu hareketleri video paylaşıcaktim ama sanırım olmuyor
Kalça hareketleri ciddi zorluyor kızlar .
2.5 saat salonda kaldım
1.5 saat kol ve kalça çalıştım kol 5 hareket 4 det 12 tekrar kalça 5 hareket 12 15 8 tekrar harekete göre karışık 4 set .
5 dk koşu 25 dk tempolu yürüyüş 5500 de adim var .bende fotoğraf yükleyeyim dedim spor yaparken 20200116_171242.webp20200116_171204.webp

Vücut 45🤦‍♀️
Bende spordan geldim öğlen yemeği yiyip kahvemi ıctim muz yedim dinleniyorum yemek yapicam 😁niye vucut 45 olsun yani aşk olsun öyle duusnme ne güzel emek sarfediyordun kendin ve vücudun icin guzel olucak 🥰simeiden dogum gununuz kutlu olsun Allah sizi birbirinize bagislasin , saglikli uzun omurler versin kızına güzel.bir gelecek nasip etsin inşallah.. nice senelerree.. bence yaş gayet genç ❤

Back