- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.829
- 1.223
Gözünü seveyim bekle sen onu da sıkıştırma şimdi. Bu tarihler sürekli güncelleniyor ben sana hep haber veririmaaa oğlum 29 aylık bende bezini mi bıraktırsam?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözünü seveyim bekle sen onu da sıkıştırma şimdi. Bu tarihler sürekli güncelleniyor ben sana hep haber veririmaaa oğlum 29 aylık bende bezini mi bıraktırsam?
Günaydın canımGünaydın![]()
Ahh benim de rutine sokmam lazım sporu ya ama kendimi çok yorgun halsiz hissediyorum. Vücudum toksin dolu sankiCanım spor çok önemli düzenli spor yaparsan gidiyor kilolar.. evet sadece diyetlede gidiyor ama daha uzun sürüyor....spor vücudu şekillendiriyor olduğun kilonun altında gösteriyor insanı.... ben kilo aldım ama spor sayesinde sıkı vücudum kimse yok ya o kadar almadın diyorlar....duruşu çok etkiliyor 🖒🖒
SüperOoooo maşallahbende +0.5im. Gidecek bütün kilolar
![]()
benden dolayı o rüyayı görmüşsün canım. Seni çok seviyoruz merak etme.
Vayyyy işte temiz kalpliyim ondanYaaaa nasıl da ayan olmuş![]()
Bilmiyorum aktif olmayanları gönderip aktif üyeler almayı düşünüyorumŞaka yapıyorum ya benden yana sorun yok sen mi göndercen napcan beni![]()
Sinirlerim çok bozuk kaynım bizim arabayla gece kaza yapıp kaçmış arabayı ortada bırakıp . Araba ağır kazali olmuş mahvolmuş gitti arabamız. Eşim o arabalarla para kazanıyor alıp satıyor çok sinirliyim bi de bırakıp kaçmış el gibi ya böyle birşey yok
Gecmis olsun canım bunu yapan bide kardes bazen insana en buyuk kotulugu yakini yapiyorSinirlerim çok bozuk kaynım bizim arabayla gece kaza yapıp kaçmış arabayı ortada bırakıp . Araba ağır kazali olmuş mahvolmuş gitti arabamız. Eşim o arabalarla para kazanıyor alıp satıyor çok sinirliyim bi de bırakıp kaçmış el gibi ya böyle birşey yok
Gerçekten çok üzüldüm ya sinirlendim de .. Eşim de baya kötü .. Sagol cnmGecmis olsun canım bunu yapan bide kardes bazen insana en buyuk kotulugu yakini yapiyor
Kaynım da hiçbirşey yok icip icip gidip ışıklara çarpıp kaçmış arkadaşlarıyla . Arabayı alıp yaptiracaklarmsda tamirde kalma süresi değerinin dusmesi her türlü zarardayiz. El.gibi bırakıp kaçması en çok sınır olduğum nokta zatenAraba ağır hasarlı da kaynında bişey yok mu ki? Arabaya mı çarptı niye kaçıyor ki sanki öğrenilmeyecek o olduğu![]()
Ne manyak bu kız diyorsun dimi?Gözünü seveyim bekle sen onu da sıkıştırma şimdi. Bu tarihler sürekli güncelleniyor ben sana hep haber veririm![]()
Senin yerinde olsam kilo vermeye çalışmazdım ama sağlıklı beslenmekten de vazgeçmezdim. Çünkü yediğin ekmek pasta makarna kansızlığının ilacı değil. Bir süre kilonu korumaya geç bence.Selam Kızlar,
Tahlil sonuçlarım çıkmış. Yine kansızlık var. Bu defa iğne verdi doktor. Bir süre her gün iğne vurulucam, sonra demiri hapı ile devam edicem.
Diyet yaptığımı söylemedim, ama doktor anladı zaten. 6 ay önceki kiloyu mu gördü , tahlildeki diğer şeylerden mi anladı bilmiyorum. Ama bol sakatat, pekmez felan önerdi.
Ay bilmiyorum ki, tam vertigo düzeliyo derken bi de kansızlık çıktı şimdi.
Hedefime bu kadar yaklaşmışken bi ara mı versem acaba?
Bana fikir verin kızlar.![]()
Çok geçmiş olsun canım. Aman allahım ne zor ya. Benimde en sinir olduğum şey akrabadan gelen zarardır.Kaynım da hiçbirşey yok icip icip gidip ışıklara çarpıp kaçmış arkadaşlarıyla . Arabayı alıp yaptiracaklarmsda tamirde kalma süresi değerinin dusmesi her türlü zarardayiz. El.gibi bırakıp kaçması en çok sınır olduğum nokta zaten
Kolay gelsin canım. Dikkat et.Selam kızlar ben de temizliğe başladım. Camlarımı sildim mola verdim kahve içiyorum. Kapılarımı sileceğim sonra. Belim koptu kocaman kocaman cam yapmışlar
ooo kötü olmuş. Ama sen yaparsın eksi gelir Cuma’ya. Akşamları hafif geçir.Selam hanımlar, diyetisyen kontrolüm vardı bu hafta hiç iyi gitmemiş, hele dün çok kötüydüm. inşallah cumaya eksiye geçerim hala 400 gr artıyım. regl dönemi desem olamıyorum da saçma sapan hal oldu.
maşallah1.5 saat yuruduminşallah cumaya guzel bir eksiyle gelirim
diyetisyene gidip bi yağ kas baktırsana canımKızlar bu arafa yeni tartı aldim teelefonla eşleşen polosmart diye birsey. Yerle alakliolarak 1.2 kg den başladı 0 dan deil 75 tartti kahvaalti yapmış halim ve ust baş olmadan sinir oldum 1.2 yi atarsak 73.8 kilo olmus oluyorum 71.4 dum ben 2 kilo 400 gr almis miyim yani soktayim hala inanmıyorum açıkçası vücudum o kiloda değil salondaki hoca ağırlık calsiiyorsun kas artmış olabilir dedi ins öyledir ya