• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Günaydın canım :36: menü yazıyor musun sen ben göremedim sanki.
Canım spor çok önemli düzenli spor yaparsan gidiyor kilolar.. evet sadece diyetlede gidiyor ama daha uzun sürüyor....spor vücudu şekillendiriyor olduğun kilonun altında gösteriyor insanı.... ben kilo aldım ama spor sayesinde sıkı vücudum kimse yok ya o kadar almadın diyorlar....duruşu çok etkiliyor 🖒🖒
Ahh benim de rutine sokmam lazım sporu ya ama kendimi çok yorgun halsiz hissediyorum. Vücudum toksin dolu sanki 😩
Ooooo maşallah 🧿 bende +0.5im. Gidecek bütün kilolar 🤣
Süper :9:
benden dolayı o rüyayı görmüşsün canım. Seni çok seviyoruz merak etme.
:D bak baya etkilenmişim demek ki :D
Yaaaa nasıl da ayan olmuş :KK70:
Vayyyy işte temiz kalpliyim ondan :D

Selam kızlar :KK54:
Dün menümü yazmamıştım yazayım hemen

14 Ocak Menüm

Kahvaltı 12.00
Az yağda yumurta
Az peynir
3 zeytin
Az ekmek

Akşam 18.00
Hamsi ve istavrit (az yağda kızarttım)
Az salata
2 d ekmek

Su bilmiyorum fazla içemedim.
Pazar market falan gezdim 5bin adım atmışım.

Selam hanımlar, diyetisyen kontrolüm vardı bu hafta hiç iyi gitmemiş, hele dün çok kötüydüm. inşallah cumaya eksiye geçerim hala 400 gr artıyım. regl dönemi desem olamıyorum da saçma sapan hal oldu.

Sinirlerim çok bozuk kaynım bizim arabayla gece kaza yapıp kaçmış arabayı ortada bırakıp . Araba ağır kazali olmuş mahvolmuş gitti arabamız. Eşim o arabalarla para kazanıyor alıp satıyor çok sinirliyim bi de bırakıp kaçmış el gibi ya böyle birşey yok

Araba ağır hasarlı da kaynında bişey yok mu ki? Arabaya mı çarptı niye kaçıyor ki sanki öğrenilmeyecek o olduğu:oha:

Sinirlerim çok bozuk kaynım bizim arabayla gece kaza yapıp kaçmış arabayı ortada bırakıp . Araba ağır kazali olmuş mahvolmuş gitti arabamız. Eşim o arabalarla para kazanıyor alıp satıyor çok sinirliyim bi de bırakıp kaçmış el gibi ya böyle birşey yok
Gecmis olsun canım bunu yapan bide kardes bazen insana en buyuk kotulugu yakini yapiyor

Kızlar bu arafa yeni tartı aldim teelefonla eşleşen polosmart diye birsey. Yerle alakliolarak 1.2 kg den başladı 0 dan deil 75 tartti kahvaalti yapmış halim ve ust baş olmadan sinir oldum 1.2 yi atarsak 73.8 kilo olmus oluyorum 71.4 dum ben 2 kilo 400 gr almis miyim yani soktayim hala inanmıyorum açıkçası vücudum o kiloda değil salondaki hoca ağırlık calsiiyorsun kas artmış olabilir dedi ins öyledir ya

Araba ağır hasarlı da kaynında bişey yok mu ki? Arabaya mı çarptı niye kaçıyor ki sanki öğrenilmeyecek o olduğu:oha:
Kaynım da hiçbirşey yok icip icip gidip ışıklara çarpıp kaçmış arkadaşlarıyla . Arabayı alıp yaptiracaklarmsda tamirde kalma süresi değerinin dusmesi her türlü zarardayiz. El.gibi bırakıp kaçması en çok sınır olduğum nokta zaten

Selam Kızlar,
Tahlil sonuçlarım çıkmış. Yine kansızlık var. Bu defa iğne verdi doktor. Bir süre her gün iğne vurulucam, sonra demiri hapı ile devam edicem.
Diyet yaptığımı söylemedim, ama doktor anladı zaten. 6 ay önceki kiloyu mu gördü , tahlildeki diğer şeylerden mi anladı bilmiyorum. Ama bol sakatat, pekmez felan önerdi.

Ay bilmiyorum ki, tam vertigo düzeliyo derken bi de kansızlık çıktı şimdi.:KK35:

Hedefime bu kadar yaklaşmışken bi ara mı versem acaba?
Bana fikir verin kızlar.:KK64:

Selam Kızlar,
Tahlil sonuçlarım çıkmış. Yine kansızlık var. Bu defa iğne verdi doktor. Bir süre her gün iğne vurulucam, sonra demiri hapı ile devam edicem.
Diyet yaptığımı söylemedim, ama doktor anladı zaten. 6 ay önceki kiloyu mu gördü , tahlildeki diğer şeylerden mi anladı bilmiyorum. Ama bol sakatat, pekmez felan önerdi.

Ay bilmiyorum ki, tam vertigo düzeliyo derken bi de kansızlık çıktı şimdi.:KK35:

Hedefime bu kadar yaklaşmışken bi ara mı versem acaba?
Bana fikir verin kızlar.:KK64:
Senin yerinde olsam kilo vermeye çalışmazdım ama sağlıklı beslenmekten de vazgeçmezdim. Çünkü yediğin ekmek pasta makarna kansızlığının ilacı değil. Bir süre kilonu korumaya geç bence.

Kaynım da hiçbirşey yok icip icip gidip ışıklara çarpıp kaçmış arkadaşlarıyla . Arabayı alıp yaptiracaklarmsda tamirde kalma süresi değerinin dusmesi her türlü zarardayiz. El.gibi bırakıp kaçması en çok sınır olduğum nokta zaten
Çok geçmiş olsun canım. Aman allahım ne zor ya. Benimde en sinir olduğum şey akrabadan gelen zarardır. 😡

Selam hanımlar, diyetisyen kontrolüm vardı bu hafta hiç iyi gitmemiş, hele dün çok kötüydüm. inşallah cumaya eksiye geçerim hala 400 gr artıyım. regl dönemi desem olamıyorum da saçma sapan hal oldu.
ooo kötü olmuş. Ama sen yaparsın eksi gelir Cuma’ya. Akşamları hafif geçir.
1.5 saat yurudum 💪 inşallah cumaya guzel bir eksiyle gelirim
maşallah 🧿 bende uzun uzun yürüdüğüm günleri çok özlüyorum
Kızlar bu arafa yeni tartı aldim teelefonla eşleşen polosmart diye birsey. Yerle alakliolarak 1.2 kg den başladı 0 dan deil 75 tartti kahvaalti yapmış halim ve ust baş olmadan sinir oldum 1.2 yi atarsak 73.8 kilo olmus oluyorum 71.4 dum ben 2 kilo 400 gr almis miyim yani soktayim hala inanmıyorum açıkçası vücudum o kiloda değil salondaki hoca ağırlık calsiiyorsun kas artmış olabilir dedi ins öyledir ya
diyetisyene gidip bi yağ kas baktırsana canım

Back