- 13 Eylül 2014
- 1.268
- 3.443
- 133
- 29
Hay maşallahTattıda guzel bı eksı gordumsu 2 gunde guzel gecerse belkı 69 u bıle gorebılırım
Senı yenecegımmm anka hahahaHay maşallah
Ben de 68,8 geldim Cuma kiloma döndüm. İnşallah iki günde eksiye geçerim artık.
Aç kalıp bağırsaklar boşalınca gittiSenı yenecegımmm anka hahahavalla senınde 70 den gerı kılona donmen de cok guzel koccaa ıkı gun yapılır ılla bıseyler
Ben de seni çok seviyorumbende tam bana takıl hayatını yaşa dicektim.
Aaa aşk olsun senden kurtulmak gibi bir niyetim yok. Öyle olsaydı grup kurulduğunda takıma girmek için beklemezdim. Sana kanım çok ısındı.kaç senedir foruma tek tük yazan ben burada mesaj canavarı oldum
aaaa sen hiç merak etme. Eksi gelicem Cuma günü. Bugünkü menümü görsen gözlerin dolarşimdi de kanguruda oğluş evde tur atıyorum
canım 1 ayda 8 kilo biraz zor. Bence daha makul bir hedef koy. Ulaşınca mutlu olursun. Ama şunu da unutma biz istediğimiz her şeyi başarabiliriz.
çok geçmiş olsun aman dikkat et. Hastalık girince 1 ay çıkmıyor evden. Benimki 40ını çıkardı
hiç üzülme canım. Değişiklik her zaman iyidir merak etme. İnşallah çok çok mutlu olun ❤
Harikasın canım. İradene sağlık. O etek olacak artık merak etme. Sadece biraz temiz beslenmemize bakar.
Daha olabilir hedef koyucam kızlar tamamCanım diyet uzun bir maraton senin kararlılığına azmine bağlı ama 1 ayda daha küçük hedefler koy kendine ...boşver sosyal çevreyi sen sağlıkla ver kilonu... önemli olan diyetten bıkmamak
Canım spor çok önemli düzenli spor yaparsan gidiyor kilolar.. evet sadece diyetlede gidiyor ama daha uzun sürüyor....spor vücudu şekillendiriyor olduğun kilonun altında gösteriyor insanı.... ben kilo aldım ama spor sayesinde sıkı vücudum kimse yok ya o kadar almadın diyorlar....duruşu çok etkiliyor 🖒🖒Daha olabilir hedef koyucam kızlar tamam7 li rakama geçtim şükür sporla destek leyip 75 koydum hedefimi 14 şubatta
aaa oğlum 29 aylık bende bezini mi bıraktırsam?
Kızlar bez diyor ama diğer gönderilere ve ordaki etikete bakarsanız sigaraya, şekere, kötü alışkanlıklara vs her şey için niyet edebilirsiniz
hadi bakalım cumayı iple çekiyorumHadi bakalım yarış başladıııı🖒🖒
Yaaa artı gelmek yok. Süper kilo vericezBende dun menu yazmadim cunku sapittimorucluyum cumaya kadar tek ogun beslenicem toparlamak icin bugun yuruyus yapmayida planliyorum
harikasın canım yapabilirsin eminim benTattıda guzel bı eksı gordumsu 2 gunde guzel gecerse belkı 69 u bıle gorebılırım
Ooooo maşallahHay maşallah
Ben de 68,8 geldim Cuma kiloma döndüm. İnşallah iki günde eksiye geçerim artık.
Ben de seni çok seviyorum
Herkesi çok seviyorum
benden dolayı o rüyayı görmüşsün canım. Seni çok seviyoruz merak etme.gulenyuzumsunsen seni rüyamda gördüm. 10. Takıma mesaj yazıyordun yer var mı beni de takıma alır mısınız diye hayırdır kuzum benden bıktın mı
süpersin valla maşallahDaha olabilir hedef koyucam kızlar tamam7 li rakama geçtim şükür sporla destek leyip 75 koydum hedefimi 14 şubatta
Yaaaa nasıl da ayan olmuşgulenyuzumsunsen seni rüyamda gördüm. 10. Takıma mesaj yazıyordun yer var mı beni de takıma alır mısınız diye hayırdır kuzum benden bıktın mı
Şaka yapıyorum ya benden yana sorun yok sen mi göndercen napcan beniYaaaa nasıl da ayan olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?