Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ben de seni çok seviyorum
Herkesi çok seviyorum

Canım diyet uzun bir maraton senin kararlılığına azmine bağlı ama 1 ayda daha küçük hedefler koy kendine ...boşver sosyal çevreyi sen sağlıkla ver kilonu... önemli olan diyetten bıkmamak
Daha olabilir hedef koyucam kızlar tamam 7 li rakama geçtim şükür sporla destek leyip 75 koydum hedefimi 14 şubatta

Günaydın canlar süpersiniz eksiye geçmiş herkes

Dünkü menum
Sabah 10.30
2 has yum
10 yeşil zeytin
2 dil form ekmek
1 salatalık 1 üçgen peynir cay

Saat 15 de 1 tabak pırasa 1 elma

Saat 18 de
1 tabak pırasa 1 dil ekmek

Saat 21 de 2 yk kuru üzüm sütlü kahve ile

Su 2 lt
Spor yoktu ama tüm gün koşturdum

Daha olabilir hedef koyucam kızlar tamam 7 li rakama geçtim şükür sporla destek leyip 75 koydum hedefimi 14 şubatta
Canım spor çok önemli düzenli spor yaparsan gidiyor kilolar.. evet sadece diyetlede gidiyor ama daha uzun sürüyor....spor vücudu şekillendiriyor olduğun kilonun altında gösteriyor insanı.... ben kilo aldım ama spor sayesinde sıkı vücudum kimse yok ya o kadar almadın diyorlar....duruşu çok etkiliyor 🖒🖒

Kızlar bez diyor ama diğer gönderilere ve ordaki etikete bakarsanız sigaraya, şekere, kötü alışkanlıklara vs her şey için niyet edebilirsiniz
aaa oğlum 29 aylık bende bezini mi bıraktırsam?
Hadi bakalım yarış başladıııı 🖒🖒
hadi bakalım cumayı iple çekiyorum
Bende dun menu yazmadim cunku sapittim orucluyum cumaya kadar tek ogun beslenicem toparlamak icin bugun yuruyus yapmayida planliyorum
Yaaa artı gelmek yok. Süper kilo vericez
Tattıda guzel bı eksı gordum su 2 gunde guzel gecerse belkı 69 u bıle gorebılırım
harikasın canım yapabilirsin eminim ben
Hay maşallah
Ben de 68,8 geldim Cuma kiloma döndüm. İnşallah iki günde eksiye geçerim artık.
Ooooo maşallah bende +0.5im. Gidecek bütün kilolar
Ben de seni çok seviyorum
Herkesi çok seviyorum

gulenyuzumsunsen seni rüyamda gördüm. 10. Takıma mesaj yazıyordun yer var mı beni de takıma alır mısınız diye hayırdır kuzum benden bıktın mı
benden dolayı o rüyayı görmüşsün canım. Seni çok seviyoruz merak etme.
süpersin valla maşallah 75 ulaşılabilir bir kilo. Hadi gelsin bakalım

Sabah uyunınca ıcebıldıgınız kadar ılık su ıcın. Ben 3 gundur lımonlu ve kendı yaptıgım elma sırkelı sudan ıcıyorum. Yaklasık 750 ml. Su ıctıkten 1 saat sonra kahvaltınızı yapın. Kahvaltıda sıvı tuketmeyın. Kahvaltıdan 2 saat su ıcmeye baslayın. Ben faydasını gordum. Cuma cumartesı cok kacırdım 73 kusurdu suan 70.4 um ınsallah dıyetten sonra da devam edecegım. Belkı ılla kı bozacagım evde de yapılmıs olsa sekerlı unlu seyler yıyecegım keske yemesem ama ıllakı olacak. Ama bu kuralı devam ettırıp aksamları 5 te kesersem yemegı saglık ıcın kılomu koruyabılırım ınsallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…