Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

aaaa sen hiç merak etme. Eksi gelicem Cuma günü. Bugünkü menümü görsen gözlerin dolar şimdi de kanguruda oğluş evde tur atıyorum
canım 1 ayda 8 kilo biraz zor. Bence daha makul bir hedef koy. Ulaşınca mutlu olursun. Ama şunu da unutma biz istediğimiz her şeyi başarabiliriz.
çok geçmiş olsun aman dikkat et. Hastalık girince 1 ay çıkmıyor evden. Benimki 40ını çıkardı
hiç üzülme canım. Değişiklik her zaman iyidir merak etme. İnşallah çok çok mutlu olun
Harikasın canım. İradene sağlık. O etek olacak artık merak etme. Sadece biraz temiz beslenmemize bakar.

Bu da dün benim toparlanmamı kendime gelmemi sağlayan topik. Hadi sizde okuyun silkelenin. Anka teşekkür ederim canım harikasın

Kızlar,
Sabah doktora gittim ancak öğlen işe dönebildim, yoğunluktu felan derken gelemedim hiç.
Menümü yazayım bari,
11:30
1 Haşlanmış yumurta, 2-3 tk lor, 1 dilim TB ekmeği, 3-4 Çeri domates, 8-10 Zeytin
12:00
1 Fincan Yeşil Çay
13:30
1 Türk Kahvesi
15:00
1 elma
17:00
2-3 Ceviz, 5-6 Badem, Yarım Avuç Kuru üzüm
20:00
3-4 Köfte, salata, 1 Kase Yoğurt
21:00
1 Fincan Yeşil Çay

Cok normal boyle hıssetmen. Ama bu duygular bıle o kadar degerlı kı ☺ ınsallah evlenınce guzel anılar olarak kalacak.. bende herseyımı tek basıma yaptım yanı esımle beraber.
Ben de öyle olacağım sanırım nişanlım diyor birlikte gider beğeniriz ama insan yanında annesini arıyor tabi Allah huzurlu bi yuva nasip etsin insallah gecer bunlar suukaa tesekkur ederim inşallah guzel olur her sey :)

Anka Kaptanim ben dugun zamani izne ayrilabilirim de mi :)

Kızlar ben bu esya toplama ve haftaya yola çıkacağım icin burdaki es dostla gorusmelerden dolayi duzenli spor yapamıyorum aslinda cok istiyorum ama devamlilik olmuyor duzenimi kurunca kesinlikle yapacagim ama

Harikasın canım. İradene sağlık. O etek olacak artık merak etme. Sadece biraz temiz beslenmemize
Bıraz yemegı kacırdım ama saglıksız bısey yemedım sukur
çok geçmiş olsun aman dikkat et. Hastalık girince 1 ay çıkmıyor evden. Benimki 40ını çıkardı
Cocuklarım esım fılan hasta oldular yenı ıyılesıyorlar ben hasta olmayım da tek evın duzenı gıdıyor
Hadi Kızlar tempo tempo. Şurda bahara bişey kalmadı. Her gün bizim için ödül.
Masallah cok kararlı gordum senı devam et boyle ınsallah ıstedıgın kıloya gelırsın
Nısanlın dogru dıyor bence kalabalık olunca seste cok oluyor anın tadını cıkar nısanlıyken yada bekarken kı gıbı olmuyor ınsan asla evlenınce

canım Nasıl oldun? Maşallah menün süper. Harikasın. Mezun olmana az kaldı dimi?
Bugün resmen açım, epeydir regl olamıyorum ondan mı nedir ölüyorum şekerli bi şeyler için epeydir canım istemiyordu neden böyle oldum ki.
ooo ciddi sıkıntı. Bence hurma kuru üzüm falan ye. Biraz rahatlatır
Sonuncu olmuşum zayıftım tabi eskiden bu bebe işi öncesi de sonrası da zor yaa..
dur canım daha yeni başladın. Gerisi gelir yaparsın sen
saol canım hep birlikte halledeceğiz öerak etme.
Menu
Sabah 9 da
1 haslanmıs yumurta
1 yemek kasıgı tahın pekmez
Peynır bıtmıs malesef

Ara
2 havuc
Kucuktu ama

Aksam
Izgara tavuk gogsu
Bıraz bulgur pılavı cok degıl
Salata
GüZel menü. Afiyet olsun

8.30
Ballı zencefillli süt
9.30
1 bardak süte 3 yk yulaf ezmesi tarçın ve cevizle birlikte

11.00
1 filtre kahve

13.00
1 kase brokoli çorbası
2 ceviz
1 kase yoğurt
16.00
4 hurma

18.00
1 kase mercimek çorbası
3 yk döğme pilavı
3 yk kuru fasulye
1 kase yoğurt

21.00
1 yeşil çay

Yaa evet lutfen kacamak yapmayalim ve yazmayalim lutfen hepimizin modu düşüyor

Gayet guzel menu afıyet olsun. Ballı zencefıllı sut nasıl yapılıyor

Ben 15 20 dk bıle dans edıp hareketlensem hemen eksı goruyorum. Verdıgım kıloyu da yavas alırım coxukları uyutup yarım saat evde oynayıp gobek atmayı dusunuyorum esım delı sanıyor ama olsun

Yargıyı itiyim ayağımla derken duvara carpip paramparça oldu evde bask a tartı var yağ kas ölçen ama onunda ayarlarini yapmayı beceremedim video izledim yine olmuyo zaten o da normalden 2 3 kilo çok tartıyor gelenlere dhaa önce denetip tecrübe etmiştik . Malesef tartısız kaldım ya ne yapicM bilmiyorum elimdeki fakir marka yağ kas ölçen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…