Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Afiyet olsun canım
Bimde kırmızı biberde indiril vardı 4 TL idi kilosu menüyü okuyunca aklıma geldi
Ben yazdan közleyip buzluğa attım ...haftalık çıkarıyorum..geçen sene kırmızı biberi 21 tl den alıyordum kışın.. bu yaz közleyip attım doldurdum şuan fiyat 6 tl burada boşuna yaptın diyor eşim

Canım diyet uzun bir maraton senin kararlılığına azmine bağlı ama 1 ayda daha küçük hedefler koy kendine ...boşver sosyal çevreyi sen sağlıkla ver kilonu... önemli olan diyetten bıkmamak

Kahvaltı 11:30
Marul maydanoz havuç kapya limon
2 yk lor
Çavdarlı ekmekten tost

14:30 2 mandalina 2 kare çikolata

Akşam 17:00 5 yk pırasa 1 sb yoğurt

20:00 2 dilim portakal

2 lt su
Hiç görmedik ki 2 kare çikolatayı belli canın tatlı istemiş meyveden şeker almaya çslışmışsın... aslında çok gözükmedi gözüme sporda olsaydı iyiymiş 🖒

Sol taraftan biri hadi çikolata ye yarından itibaren şekersize başla diyor, sağ taraftan biri yeme pişman oluyorsun sonra diyor ben de iki arada kaldım
kaptanım Cuma günü artı gelmek istiyorsun galiba. Sen yersen bende yerim (yok yok ben yemem feci motiveyim şu an)
Kızdım gördüm günümü daha da kimseye bişey demem ben
ne zaman kızdın ne dedin ki?
Hadi gel yarışalım cumaya kadar kim fazla kilo verecek
Varım tabiki. (Deyip yenildi)

Anka canım bide öylesine aklıma geldi. İstediğiniz kiloya inince yani mezun olunca kaptanlığınız düşüyor mu? Bence çok keyifli olur

Ayyy çok boş mu konuştum ne? Büyük oğlum ateşlendi uyanıp uyanıp beni istiyor babayı kabul etmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…