- 19 Mayıs 2015
- 3.563
- 8.919
- 158
- 35
aaaa sen hiç merak etme. Eksi gelicem Cuma günü. Bugünkü menümü görsen gözlerin dolarBenim de canım çekiyor pırasa valla ama tek kendime yapmaya üşenşyorum.
Yaa lütfen elinden geleni yap sonuncu olmayalım yinevalla aç aç dolanıyorum nerden yedim diye kendime kızıyorum bi yandan. Yedin de boynun mu uzadı sanki falan kendimle kavga halindeyim
Geçmiş olsun canım ben de çıkamam evde dolanıyorum öyle. Ama 10 bin zor zaten![]()

canım 1 ayda 8 kilo biraz zor. Bence daha makul bir hedef koy. Ulaşınca mutlu olursun. Ama şunu da unutma biz istediğimiz her şeyi başarabiliriz.Ben 80 lerde cebelleşiyorum ilk hedefim 31 ocak doğum günüm 75 hayal ediyorum. 14 şubatta eşimin çok yakın iş arkadası evleniyor butun arkadaşları eşleriyle orda olacak. 72 yi görmeyi istiyorum. Yapabilirmiyim sizce yaa. Azıcık destek verin

çok geçmiş olsun aman dikkat et. Hastalık girince 1 ay çıkmıyor evden. Benimki 40ını çıkardıSabahtan berı gırıyorum okuyup cıkıyorum yazamıyorumbademcıklerım agrıyor cok korkuyorum hasta oluyorum dıye. Dun taze zencefıllı yesıl cay ıctım bıraz ıyı geldı sımdı tekrar basladı agrı. Yemekten sonra tekrar ıcecegım ınsallah
![]()

hiç üzülme canım. Değişiklik her zaman iyidir merak etme. İnşallah çok çok mutlu olunHem de nasıl.. orda hic bi yeri bilmiyorum kimsem yok ise nasil gidip geleceğimi neyi nerden alacagimi bilmedigim bi sehirde dugun hazırlığı yapacagim. Gelinligimi almaya gittigimde yanimda annem ablam kimsem olmayacak arkadaşım bile yok![]()

Harikasın canım. İradene sağlık. O etek olacak artık merak etme. Sadece biraz temiz beslenmemize bakar.Bugun dıyette coook zorlandım bıraz ac kaldım heralde ondan dolayı. Ama havuc yeyıp kıs kıs ettım butum yemeklerı ☺ artık 70 ı gormek ıstemıyorum. Olmayan bı kac etegım var onlara gırmek ıstıyorum![]()