Ben de az önce bi tartıldım 71 geldim üstümle başımla eşim diyor ne ara aldın ne yedinKızlar Kızlar yeni bir ben olarak geri geldim. Şimdi yarın bende şekersiz 21 güne başlıyorum.ada81 canım sende mi başlıyordun?
Birbirimize destek olalım. Burayı daha aktif kullanalım. Temiz beslenelim. Yediğimiz hiç bir şey için pişman olmayalım. Yaza incecik olalım hadi hadi hadi
O içerde fosur four uyuyor leptini calisyor sen onun kadar uyusan sende verirsin aynı şartlarda değilsinizBen de az önce bi tartıldım 71 geldim üstümle başımla eşim diyor ne ara aldın ne yedinkendi çıktı 63 geldi. 65 ti 2 kilo vermiş diyeti ben yapıyorum o benim 2 katım yiyor kiloyu ben alıyorum o zayıflıyor
Yok ya o da 2 de 3 te anca uyur. Ama işte gündüz çok adım atıyor. İnşaatta 30-40 kat inip çıkıyor. Merdiven de yok normal tırmanıp duruyorO içerde fosur four uyuyor leptini calisyor sen onun kadar uyusan sende verirsin aynı şartlarda değilsiniz
İşin sonu gene harekete çıkıyorYok ya o da 2 de 3 te anca uyur. Ama işte gündüz çok adım atıyor. İnşaatta 30-40 kat inip çıkıyor. Merdiven de yok normal tırmanıp duruyor
Aynen totomuzu kaldırmamız lazımİşin sonu gene harekete çıkıyor
yaparız ya. Çok zor değil. BaşarabilirizYapalım ve koruyalım ins
Ben de az önce bi tartıldım 71 geldim üstümle başımla eşim diyor ne ara aldın ne yedinkendi çıktı 63 geldi. 65 ti 2 kilo vermiş diyeti ben yapıyorum o benim 2 katım yiyor kiloyu ben alıyorum o zayıflıyor
ağla canım sıkma kendini. Şimdi başka şehre gitmenin hüznü de var sende çok normalGünaydın herkese :)Anka Kaptanim dun gelemedim evde net yok bi de misafir geldi gitti diyene kadar gece oldu . Reglim yaklaştı cok gerginim ve aglamak geliyo icimden hep
Afiyet olsun canım.Merhaba kızlar netim yok dün akşam giremedim. Menum
Sabah 9 da
2 has yum bir dil tambugday ekmek cay
Öğle 14.30
1 tabak kabak 1 dil ekmek
Akşam 18 de
Tavuk haslama 5 kasık bulgur pilavı ayran
Saat 21 de 1 portakal
Su 2 lt
Spor 30 dk leslie
Yok arkadaşları var aynı işi yapan eşimin 3 katı nerdeyse. Bunlar böyle. Görümcem de 4 çocuk doğurdu 50 kilo. Kilo almak için mama falan içiyoryaparız ya. Çok zor değil. Başarabiliriz
erkek metabolizması diyorum ve susuyorum
Oo enerjine bayildim hadi bakalım kolay gelsin şeker de neymişKızlar Kızlar yeni bir ben olarak geri geldim. Şimdi yarın bende şekersiz 21 güne başlıyorum.ada81 canım sende mi başlıyordun?
Birbirimize destek olalım. Burayı daha aktif kullanalım. Temiz beslenelim. Yediğimiz hiç bir şey için pişman olmayalım. Yaza incecik olalım hadi hadi hadi
He ya şeker de neymişOo enerjine bayildim hadi bakalım kolay gelsin şeker de neymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?