• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Pazara gittim geldim şimdi pırasamı koydum ocağa pişiyor. Kahvemi yaptım yorgunluğumu atayım. Evi toplicam. Sonra bir leslie yapabilirsem süper olacak

Selam kızlar :36:
Sabahtan beri çocuklarla uğraşıyorum baya yordular valla. Sabah bi ara girmiştim yazamadım. Sabah 69,2 geldim. Cumaya eksiye geçeceğim inşallah 🤗
harikasın. Bende eksiye geçerim inşallah. Bugün +2 çıktım 😱😱😱😱
Yok arkadaşları var aynı işi yapan eşimin 3 katı nerdeyse. Bunlar böyle. Görümcem de 4 çocuk doğurdu 50 kilo. Kilo almak için mama falan içiyor 😅 iyisin diyorum yok millet kurudun gittin diyor diye kafasına takıyor. Ben zayıf seviyorum 😅😅
ay bende zayıf seviyorum. 🤣
Oo enerjine bayildim hadi bakalım kolay gelsin şeker de neymiş 👍👍👍
kesinlikle. Her şey harika olacak❤️ Eminim ben
suukaa suukaa adım yarışı yapalım mı bu gün senle :53:
yaaa ben hastayım ya. Dışarı çıkmıyorum. Ama evde ne kadar yapabilirsem yapalım. 👍🏽

Merhaba hanımlar , bugün kahve günüm vardı oraya gittim sonra kızımı alıp eve geldim kefir ve kuru yemiş ara öğünümü yaptım... ben kahve gününde kahve içmiyorum sallama bitki çayı tüketiyorum bugün kiraz sapı içtim 🖒🖒

Kızlar Kızlar yeni bir ben olarak geri geldim. Şimdi yarın bende şekersiz 21 güne başlıyorum. ada81 ada81 canım sende mi başlıyordun?
Birbirimize destek olalım. Burayı daha aktif kullanalım. Temiz beslenelim. Yediğimiz hiç bir şey için pişman olmayalım. Yaza incecik olalım hadi hadi hadi 🤣🤣🤣
Canım evet dün başladım 🤗 inşallah yaza incecik olalım 🖒🖒 iki hafta tatil var inşallah o dönemde daha aktif olurum kkda 🖒🖒

Merhaba hanımlar , bugün kahve günüm vardı oraya gittim sonra kızımı alıp eve geldim kefir ve kuru yemiş ara öğünümü yaptım... ben kahve gününde kahve içmiyorum sallama bitki çayı tüketiyorum bugün kiraz sapı içtim 🖒🖒
Ohh afiyet olsun :KK68:

Ohh iyi yaptin canim afiyet olsun

Pazara gittim geldim şimdi pırasamı koydum ocağa pişiyor. Kahvemi yaptım yorgunluğumu atayım. Evi toplicam. Sonra bir leslie yapabilirsem süper olacak
Benim de canım çekiyor pırasa valla ama tek kendime yapmaya üşenşyorum.
harikasın. Bende eksiye geçerim inşallah. Bugün +2 çıktım 😱😱😱😱
Yaa lütfen elinden geleni yap sonuncu olmayalım yine :KK43: valla aç aç dolanıyorum nerden yedim diye kendime kızıyorum bi yandan. Yedin de boynun mu uzadı sanki falan kendimle kavga halindeyim :olamaz:
yaaa ben hastayım ya. Dışarı çıkmıyorum. Ama evde ne kadar yapabilirsem yapalım. 👍🏽
Geçmiş olsun canım ben de çıkamam evde dolanıyorum öyle. Ama 10 bin zor zaten 🤪

Benim de canım çekiyor pırasa valla ama tek kendime yapmaya üşenşyorum.

Yaa lütfen elinden geleni yap sonuncu olmayalım yine :KK43: valla aç aç dolanıyorum nerden yedim diye kendime kızıyorum bi yandan. Yedin de boynun mu uzadı sanki falan kendimle kavga halindeyim :olamaz:

Geçmiş olsun canım ben de çıkamam evde dolanıyorum öyle. Ama 10 bin zor zaten 🤪
Yaptım vallahi :KK48: esimde oğlumda yemez. Küçük tencerede yaptım 2 gün yerim. Eşim sulu patates pirinç pilavı istedi ona da onu yaptım. Sporum kaldı halim kalmadı hiç

Ben 80 lerde cebelleşiyorum ilk hedefim 31 ocak doğum günüm 75 hayal ediyorum. 14 şubatta eşimin çok yakın iş arkadası evleniyor butun arkadaşları eşleriyle orda olacak. 72 yi görmeyi istiyorum. Yapabilirmiyim sizce yaa. Azıcık destek verin

Afiyet olsun canım baştan kendimize yaparsak oluyor yoksa kalıyor maalesef. Bizde de öyle
Aynen ya dıyete uygun yapıp hepımız yıcez yada taaa sabahtan benım yemegım hazır olacak
Hemde ne artı 🙈🙉🙊

Saat 1 de portakal yemiştim onu yazmayı unutmuşum
Herkes artıda bende de odem vardı adetten oturu. Bugun sukur eksıye gecmeyı basardım ınsallah 3 gunum var
Sende yazmışsın iki karbon olmuş.. o anda yemek hazırlamak zor oluyor seni anlıyorum 2 yumurta kır ye pirinçten patatesten daha iyi olur canım 🖒
Yumurtayı da sabah yıyorum sonra gun ıcınde yıyemıyorum ılla sıcak yemek olacak yoksa haklısın 😩
Oooo oraya gelene kadar bir sürü gidilmesi gereken yer var hurdaya çıkcam yakında :confused:
Benımde 20 lık dıs cıktı dıslerımın seklını bozuyor ona gıtmem lazım kan tahlılı yaptırmam lazım yok gıdemıyorum zaten arabada yok o yuzden ımkansız gıtmem 😕

Sabahtan berı gırıyorum okuyup cıkıyorum yazamıyorum 😌 bademcıklerım agrıyor cok korkuyorum hasta oluyorum dıye. Dun taze zencefıllı yesıl cay ıctım bıraz ıyı geldı sımdı tekrar basladı agrı. Yemekten sonra tekrar ıcecegım ınsallah 😞

ağla canım sıkma kendini. Şimdi başka şehre gitmenin hüznü de var sende çok normal 🤗
Hem de nasıl.. orda hic bi yeri bilmiyorum kimsem yok ise nasil gidip geleceğimi neyi nerden alacagimi bilmedigim bi sehirde dugun hazırlığı yapacagim. Gelinligimi almaya gittigimde yanimda annem ablam kimsem olmayacak arkadaşım bile yok :(

Bugun dıyette coook zorlandım bıraz ac kaldım heralde ondan dolayı. Ama havuc yeyıp kıs kıs ettım butum yemeklerı ☺ artık 70 ı gormek ıstemıyorum. Olmayan bı kac etegım var onlara gırmek ıstıyorum😞

Hem de nasıl.. orda hic bi yeri bilmiyorum kimsem yok ise nasil gidip geleceğimi neyi nerden alacagimi bilmedigim bi sehirde dugun hazırlığı yapacagim. Gelinligimi almaya gittigimde yanimda annem ablam kimsem olmayacak arkadaşım bile yok :KK43:
Cok normal boyle hıssetmen. Ama bu duygular bıle o kadar degerlı kı ☺ ınsallah evlenınce guzel anılar olarak kalacak.. bende herseyımı tek basıma yaptım yanı esımle beraber.

Back
X