Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

e dışarda yürüsene güzelim .30 dk bile yürüsen kardır.ben sabahları yürüyorum alşamüstleride aerobik yapıyorum(sıkılınca bırakıp göbek atıyorum ama:)))))))))))))

e dışarda yürüsene güzelim .30 dk bile yürüsen kardır.ben sabahları yürüyorum alşamüstleride aerobik yapıyorum(sıkılınca bırakıp göbek atıyorum ama:)))))))))))))

ayy ne zaman yürüycem benm oglan nolcak bide ben asla tek başıma yürüyemem kimsede eşlik etmez aslında eşimle yürüyüş yapmayı çok seviyoruz ama ogluşu bırakacak yer yok anne kayınvalide gibi...

:) cimcimecim ben senin hedefini düşüreceğini ilk resimlerini gördükten sonra bekliyordum zaten biliyor musun? ses etmedim ama hadi dedim ilk haftadan baskı hissetme kendini rahat hissettiğin hedefe odaklan diye bekledim. sen de kendine inandın ve 10 kilo aşağıya çektin bile hedefini. Sakın gözünde büyütme. Şimdilik ilk hedefimiz 2'li rakamları görmek. Sadece oraya odaklan. Gerisi Allah kerim de ve bırak.
valla şebnem atlamışım yaa. ne biçim kaptanım ben ya :)). çıkarın oklovaları. Ne bilim ama güzelim avatarındaki resimle yerleştin beynime. O kilolardan geldiğini beynim kabullenmemiş bak :).
Fiyuce bu gece oturmaları ortak sorunumuz. Cimcime, sen ben birşey yapalım ve gece makul saatlere cekelim şu uyku işini.. yoksa gelsin kilolar gelsin ordan burdan fışkıran yağlar. Bu arada bunu diyen ben gece 4ü geçerken yattı .. vahim durum vahiiiimmm.
ben bugün sabah bir poğaça, öğle gibi yarım simit yedim. midem bir garip iki akşamdır akşam yemeği yemiyorum. ama gereksiz şeyler yiyorum itiraf ediyorum. neyse kaldı şurda 3-4 gün. sonra gelsin lahana çorbaları gitsin lapalar :)))))

canım ya sen ne güsel valla ayarlıosun bende tık yk... tmm lapa yaptım ama arada 1 cikolata...sora bi kriz anı resmen kaşıkla şeker yedim... duramadımklava:
sora saglep ictim... yarım yaglı sutle yapılmıs...ay acaip istahım acıldı napcam bilmiyorum :'(
:çok üzgünüm:
bu arada fiyucem bak değiştirdin çizelgemdeki hedef kiloyu:)

ben sana diim sen bi kilo ver o hedef gene deiscek 60 olcakyerimseniben

bende istiorm yürüyüs bandı yaa... ama cok pahalı param yokki okadar alabilecek...disari cık diceksiniz... 2kere yuzfelci gecirdiim icin dısarı sogukta cıkmaya korkarım hep...anca baharda baslayabilirim spora...ay evde de acaip üşeniyorum.....

valla ben de gece pardon sabah 6-7gibi yattımm..ama bugun dha erken yatmam lzım yarın sbah okula gişdicem zorla düzene baslıcam spacem... bugun de cok tıkındım ama max saat10a kadar yiyorum...sabaha karsı yattıgım icin farketmiyor gece yememis oluyorum yani...mutlaka aç uyuyorum....

**
bu arada bengisuyla konustum bugun...pazar gunu türkiyede olacak :):) geliyo arkdsım...ay pek bi özledim cadıyı yaa...size selamı var...haftaya cuma o da katılıyor tekrar :):)

Ben geldimmm!!!!

5gunluk cok guzel bir tatilden sonra alerji testine gittim bugun 3tup kan aldilar cok halsizim, 6 hafta sonraya 125lik (125igneli) test yapilcak o zmn anliycam neye alerjim var ama suan iyyim masallah kasintilar gecdii:))))

Kocluk olayii iyymis bende katilabilirimm, Yeni uyelerede basarilar hos geldiniz:)

Ofhhh Ofhhh cok kederliyimm((((Abimin kardesim dedigi arkadasina Asik oldumm, Imkansiz ne varsa beni bulyo ztn senağlamasenağlama Istahimm kacdii 5 gundur gezmekden istahsizlikdan hicbisi yemedim 62kiloyumsenağlama Biraz yorgunumm gene uyyuycam eger bisi yersem yazarimm

Opuorumm yrn korusmek uzre:ecrin_bebek:

Son düzenleme:

elimden geldiği kadar girmeye çalışıyorum ama vaktim kalmıyor kızlarımın dersleri ile ilgilendiim için fazla yazamıom kusura bakmayın yazmaya çalışcam. yerimseniben
ayıptır sölemesi pasta ve yemeim güzel olur eee tabiki bende nasibimi alıyorum :enbuyukkk:

kızlar günaydın herkese.45 dk buralardayım sora çıkıcam .kursum var bugün..
spacem az kaldı zaten 2 li kilolara.bi görsem daha bi inancım gelicek kendime.sizin sayenizde öpüyorum kocamanŞeniz
feyucem bi 10 kilo vereyim çekerim belki kim bilirr.iştahın için mate çayyıyla ıhlamuru karıştırıp kaynat.ender saraç özel tarifidir:)bide acıktıkça nane kokla.a.s.
molihua hoşbulduk sağola.s.

gelelim sanaaa sevgili koç um....
dün gece koltukta uyuya kalmışım giremedim özür....kahvaltımı yaptım.2 yumurtadan yağsız omlet 2 dilim çavdar ekmeği ve domates....öğlen kursta bir seçeneğim olmadığı için sandwiç yicem yanında 10 gündür ilk defa diet cola içmeyi düşünüyorum çok özledim eski dostumu:))akşam konusunda bir fikrim yok şu anda eltimde olucam..eve gelince yazarım onuda..çok öptüm

canım gör bak sen aramızda en müthiş kilo veren olcaksın buna eminim bende sabah az peynir 1 zeytin çok az yarım diliim kepekekmek yedimm sabahları iştah ım yok ama akşamlarıda zor tutuyorum kendimi bazen tutamadıgımda olyudelikafadulden

herkes nerede yaa
cimcime bana istedigini söyeyebilirsinklava:klava:klava: çok yedim galiba 2 dilim baklava 1 kase mantı 1 kase suluköfte 1 tane elmalı kurabiye akşam da balık yapıyorum fırında yiyebilir miyim 1 dilim sadece (balık dilimlenmiş somon):çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

abowww şebnem kız naptın tam bildirim öncesi :):)
ya da salla aman yaa arada kaçamak lazım bence... yani canım yarın cuma da olsa sıkarsın kendini biraz olur biter di mi :)

kızlar ya regl oldum karın agrısından kıvranıorum resmen...
sabah 11de bi kase yulaf+yarım yaglı sütle kahvaltı ettim...sonra okula gittim hasta hasta...ardından bankada isim vardı falan derken 4de evdeydim.... saat6ya kadar sıcak su torbası ustumde yorgan kendime gelmeye calıstım..
akşam yemegini zorla yeni yapıp yedim... bi kase cacık yaptım dereotu ve salatalık ekledim...yag tuz koymadım...
yanına 1tabak sebzeli makarna...simdi sebzeli derken ne ola ki bu derseniz...
makarnayı tuzsuz hasladım...1yemek kasıgı sıvı yag icine az karnıbahar brokoli 2domates cok az salca nane falan kattım kavurdum onları icine de makarnayı kattım... azıcık tuz attım sebzelere..yedim...hıı bide 1bardak light kola...gunu kapadım..
regl beni mahvetti dun gece sinameki kattıgım halde bitki cayıma hala kabızım...şişim...kıvranıyorum...başka bisi yemem icmem buyuk ihtimal...belki bitki çayı..
zaten halsızım yatarım birazdan tekrar...
spacem yarın evdeyim ben merak etme bildirimi hallederim ablacım ok :)

fiyucem kabızlık için keten tohumunu denedin mi sabahları aç karnına 1 kaşık yiyip üzerine 1 bardak su iç gör bak bağırsakların nasıl çalışıyor

12.TAKIM **92. ETAP SONUÇLARI**

spacegirl: (63.0) / / / %)
Fiyuce: (60.0) / / / %)
baby_nurse: (67) / / / %)
Gkcn56.1) / // %)
tugce75.6) // /%)
Molihua63.6 ) /// %)
sbnmcsm68,8) / / / %)
cimcime81 ) / / / %) Yeni Üye
_demet_ : () / / / %) Yeni Üye
12.TAKIM TOPLAM KİLO: (454,1) / / / %)

Takımcım takımcım kusura bakmayın nolur... cimcime ve demet kilolarınızı unuttum baslangıc kilolarınızı bildirir misiniz....

fiyucem kabızlık için keten tohumunu denedin mi sabahları aç karnına 1 kaşık yiyip üzerine 1 bardak su iç gör bak bağırsakların nasıl çalışıyor

cnm evde var ama keten tohumu annem deniyo die ben de denemistim yogurtla... midemi mahvetti o kaldırmadı midem kac gundur iyiydim reglde de tam tersi midem deli gibi calısırdı sindirim falan...ama nası olduysa bu sefer kabızlık yaptı

hım bu arada başlangıç kilom 75
sanada geçmiş olsunn
bişi sorcam ya kilo çizelgesini imzama nasıl koycam??? beceremedim dee

12.TAKIM **92. ETAP SONUÇLARI**

spacegirl: (63.0) / / / %)
Fiyuce: (60.0) / / / %)
baby_nurse: (67) / / / %)
Gkcn56.1) / / / %)
tugce75.6) / 68/ 7.6/10.05%) 2.Mezunumuz
Molihua63.6) / 62.4 / 1.2 / 1.89%)
sbnmcsm68,8) / / / %)
cimcime81 101.3) / / / %) Yeni Üye
_demet_ : (75) / / / %) Yeni Üye
12.TAKIM TOPLAM KİLO: (630.4) / / / %)

Son düzenleme:
Henuz bisi yemedim, yemekde istemiorum ztn regl olmusum, kilomda 62,4

Aksam spora gitcem donusda yazarimm optumm hepiniziii kolay gelsinmirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…