Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

12.TAKIM **92. ETAP SONUÇLARI**

spacegirl: (63.0) / / / %)
Fiyuce: (60.0) / / / %)
baby_nurse: (67) / / / %)
Gkcn:KK43:56.1) / // %)
tugce:KK43:75.6) // /%)
Molihua:KK43:63.6 ) /// %)
sbnmcsm:KK43:68,8) / / / %)
cimcime81 :KK43: ) / / / %) Yeni Üye:nazar:
_demet_ : (75) / / / %) Yeni Üye:nazar:
12.TAKIM TOPLAM KİLO: (529,1) / / / %)

Takımcım takımcım kusura bakmayın nolur... cimcime canım kilonu unuttum baslangıc kilonu bildirir misin sen de....:eek:
feyucem kusura bakma yoktum evde yeni geldim 101.3 tü güzelim

herkes nerede yaa
cimcime bana istedigini söyeyebilirsin:eek:klava::eek:klava::eek:klava: çok yedim galiba 2 dilim baklava 1 kase mantı 1 kase suluköfte 1 tane elmalı kurabiye akşam da balık yapıyorum fırında yiyebilir miyim 1 dilim sadece (balık dilimlenmiş somon):çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

güzelim sana kızamam çünkü kurs yüzünden bende azıcık cozuttum.sabah ki menümü yazmıştım.öğlen 1 küçük sandwiç le 1 diet kola.akşamda 2 dilim börek yedim...(eltime gittim başka bişey yoktu mecbur kaldım.)yürüyüş de yapamadım yağmurlu olduğu için.ama daha yemek yemem zaten bu saatten sora..daha tartılmadım hiç olmazsa 500 gr vermiş olsam ne güzel olur.ama bugün kayda değer iki örnek davranışta bulundum.2 ayrı yerde çok sevdiğim 2 pasta vardı ama 1 çatal bile yemedim....hihoyyyt

Son düzenleme:
oyy şebnemim :) naptın sen gülüm :). hadi o zaman toparlan hsonu kaçamak yapmadan atlat bakalım tamam mı? bir kaçamak neyse de iki kaçamak üst üste olursa o kilo olur kalır. bugünlük görmedik yediklerini sayalım.
cimcime çok güzel yapmışsın. eminim kendini çok güçlü hissediyorsundur şimdi. gururla buraya yazmak ne güzel değil mi?
cuma zayıflama yarışması paylaşım alanını okuyor musunuz güzeller? orada güzel şeyler paylaşılıyor ara ara. bakın aşağıdaki linke bir tıklayın ve zamanınız olursa tek tek okuyun. hemen hepimizin hikayesi aynı göreceğiniz gibi (yani obez sınırlarında gezenlerden bahsediyorum. çıtırın az üstü olanlar diil :)).
yarına inşallah güzel sonuçlar alırız. ben bu hafta sabit geçiyorum. Fiyucem yarın tuğçe'nin gelmesini bekleyelim bir süre. gelmezse bildirdiği kiloyu girip, mezun oluyor diye belirtelim. artık hangimiz denk gelirsek diye yazıyorum.
Hadi bakalım kızlar sabahtan kilolarımızı bildirelim hepimiz.
Tuğçe cim daha önce yazmıştım ama girip baktın mı emin olamadım. o yüzden tekrar yazıyorum. bu hafta seni mezun ediyoruz. senden bir de başarı öykünü yazmanı rica edeceğiz. paylaşım alanında başlangıcından itibaren yaptıkların ettiklerin duyguların vs. yani bu süreçte yaşadıklarını yazmanı rica ediyoruz.
kısmetse yarına görüşmek üzere..

ayyy aglıycam space ve fıyuce nin yazdıklarını okuyunca napcamm ben yaa nolcak şimdi yarın sabah kesin çoıkıcak bu yediklerimm:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ayyy aglıycam space ve fıyuce nin yazdıklarını okuyunca napcamm ben yaa nolcak şimdi yarın sabah kesin çoıkıcak bu yediklerimm:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
yok ağlamak filan.. hepimiz yapıyoruz böyle şeyler. önemli olan kalıcı olmasın, tekrarlamasın. bundan sonra elimiz yemeğe giderken bize vereceği mutluluğu ve mutsuzluğu bir tartalım. gerçekten yemek mutlu edecek mi yoksa pişmanlık olarak bize dönecek mi? bak cimcime ne güzel yapmış. elini pastaya uzatmamış. olaki pastayı yemiş olsaydı belki 5-10 dakika mutlu olacaktı. ama sonra buraya yazarken kendini kötü hissedecekti. ama şimdi eminim bu gece huzurla uyuyacak başarısı, azmi, kendini bırakmadığı için. Bu hepimize örnek olmalı, aklımızın bir köşesine yazılmalı. 10 dakikalık mutluluk ve nefsine yenilmemiş olmanın verdiği uzun süreli mutluluk.
hadi üzme kendini, eminim haftaya daha bir sıkacaksın kendini, elin ikinci porsiyonu almak üzere uzattığında bu duyguyu hatırla :))

oyy şebnemim :) naptın sen gülüm :). hadi o zaman toparlan hsonu kaçamak yapmadan atlat bakalım tamam mı? bir kaçamak neyse de iki kaçamak üst üste olursa o kilo olur kalır. bugünlük görmedik yediklerini sayalım.
cimcime çok güzel yapmışsın. eminim kendini çok güçlü hissediyorsundur şimdi. gururla buraya yazmak ne güzel değil mi?
cuma zayıflama yarışması paylaşım alanını okuyor musunuz güzeller? orada güzel şeyler paylaşılıyor ara ara. bakın aşağıdaki linke bir tıklayın ve zamanınız olursa tek tek okuyun. hemen hepimizin hikayesi aynı göreceğiniz gibi (yani obez sınırlarında gezenlerden bahsediyorum. çıtırın az üstü olanlar diil :)).
yarına inşallah güzel sonuçlar alırız. ben bu hafta sabit geçiyorum. Fiyucem yarın tuğçe'nin gelmesini bekleyelim bir süre. gelmezse bildirdiği kiloyu girip, mezun oluyor diye belirtelim. artık hangimiz denk gelirsek diye yazıyorum.
Hadi bakalım kızlar sabahtan kilolarımızı bildirelim hepimiz.
Tuğçe cim daha önce yazmıştım ama girip baktın mı emin olamadım. o yüzden tekrar yazıyorum. bu hafta seni mezun ediyoruz. senden bir de başarı öykünü yazmanı rica edeceğiz. paylaşım alanında başlangıcından itibaren yaptıkların ettiklerin duyguların vs. yani bu süreçte yaşadıklarını yazmanı rica ediyoruz.
kısmetse yarına görüşmek üzere..
spacem yarın evdeim ben ...sadece ogleden sonra supermarkete gidicem bi buzdolabim bombos gece arkdsm bende kalcak da...max 1saat yokolurum sonra dönünce tekrar bakarım..
simdi seni de sabit gecirirm...bakalım ben nolcam...regl 1.gun bugun..deli gibi şişim....acım ama yemiorum valla...hatta kafeye indim aksam arkdsla tavla oynadık...bi sütlü nescafe 1kücük cay ictim okadar..bi ara kan sekerim düsüo sandım anemi de var ya korkutuo bazen...2kesme seker attım agzıma... umarım yarın 60dan aşşa olur..simdi arkdsm da gelcek yarın bana yemek günü :):):) kilo vermemis olursam icime oturur valla :KK43:

[12.TAKIM **92. ETAP SONUÇLARI**

spacegirl: (63.0) / 63.0 / 0 / 0%)
baby_nurse: (67) / / / %)
Gkcn:KK43:56.1) / / / %)
tugce:KK43:75.6) / 68/ 7.6/10.05%) 2.Mezunumuz
Molihua:KK43:63.6) / 62.4 / 1.2 / 1.89%)
cimcime81 :KK43:101.3) / / / %) Yeni Üye:nazar:
12.TAKIM TOPLAM KİLO: (630.4) / / / %)

fiyuce cim bu arada bu hafta galiba bizim sıramız genel listeleri yayınlamak.yarın akşam üstü ikimiz de olalım da karşılıklı kontrol ederek yayınlayalım olur mu? ben yine son kim yayınlamış bir bakayım. inşallah çok geç olmadan herkes bildirimini yapmış olur yarına (takımlardan bahsediyorum )

fiyuce cim bu arada bu hafta galiba bizim sıramız genel listeleri yayınlamak.yarın akşam üstü ikimiz de olalım da karşılıklı kontrol ederek yayınlayalım olur mu? ben yine son kim yayınlamış bir bakayım. inşallah çok geç olmadan herkes bildirimini yapmış olur yarına (takımlardan bahsediyorum )

tamam spacem sen forumda olmazsam eger msnden titret ya da yaz ok benim hoparlor full acık duruyor duyar gelrm...haa unutmadan bi kac gun cevirim dısı duruyorum msnde...su eski sevgili ve hala sendromunundan uzak kalmak istedim de :KK43:

evet Fiyucem bu hafta bizim sıramız. hadi bakalım hayırlsısı ile yüzümüzün akıyla çıkalım şu işin içinden..

Selam kizlar karnim agridigindan spora gidemedim bugun
Kahvalti yarim muz
Oglen bir dilim balik ve salata
Aksam iki kofte salata
Bir tanede seftali yedim

Masallah iyi gidiyorum tekrar can geldii gruba ama gordugum kadariyla spor yapan yokÇok üzgünüm çoook herkes acill bi spor plani tuttursun evde salonda farketmez. Spor yapa yapa ac kalmadan zayifliycaz:lepi:

Ayrica solemeden gecemiycemm Sebnm sen napmissin ole yaaaaaaakaydirigubbakcemile3 saka yapiorum naniknanik bisi degill arada kacamaklar olcak ama sebzeyede tatlilara duygugumuz sevgiyi gostermeliyizlülülülülülü

Neyseee bn kacdmmm guzeller yrn gorusmek uzreeee optummmm

kıslar ben kilomu bildireyim çıkıcam giremem saat 3 e kadar bi daha .100,1 bu hafta az oldu biraz.hastalanıcam ondan heralde.öptüm hepinizi....bidahakine daha çok olucak söz..

kızlar merhaba
kilom 66.6
bu aralar hiç yapmadığım kadar sıkı bir program uyguluyorum
göreceksiniz en yakın zamanda sonuç alacağım
işten yazıyorum
ben kaçtım

spacegirl: (63.0) / 63.0 / 0 / 0,00%)
Fiyuce: (60.0) /59,1 /0,9 / 1,50%)
baby_nurse: (67) / 66,6/0,4 / 0,60%)
sbnmcsm:KK43:68,8) /68,8 /0 / 0,0%)
cimcime81 :KK43:101.3) /100,1 /1,2 / 1,18%) Yeni Üye:nazar:
_demet_ : (75) / 73,5/1,5 / 2,00%) Yeni Üye:nazar:

Son düzenleme:

spacegirl: (63.0) / 63.0 / 0 / 0,00%)
baby_nurse: (67) / 66,6/0,4 / 0,60%)
cimcime81 :KK43:101.3) /101,1 /0,2 / 0,20%) Yeni Üye:nazar:

spacem kilomu yanlış yazmışsın 101,1 diil 100,1

canım canım çook özür dilerim. benim ufaklığa laf yetiştirirken girişleri yapınca böyle oldu. Çok sağol uyardığın için :).

rica ederim canım önemli diil olur böyle şeyler...daha bende olmadığı için rahatım tabi..olunce kimbilir ben neler yapıcam:1hug:a.s.

2. TAKIM **92. ETAP**

Kocaeli (60.5/60/0.5/0.83% )
singing kettle (72/72/0/0.00% )
clementine212 (57.3/57.3/0/0.00%)
çiçek (63.5/63.5/0/0.00%)
handemi (71.7/71.7/0/0.00%)
bahar_0186 (68/67.5/0.5/0.74%)
misirunu (63.5/63.5/0/0.00%)
Karmen2 (83/83/0/0.00%)
EN-FUR-TU (71.8/71.8/0/0.00%)

2. TAKIM TOPLAM KİLO (611.3/610.3/1/0.16%)

Günaydın Kardeş Takımcığımız. Listeyi kontrol ettirmeye geldim hanımmmm.a.s. Bu haftada bir kilo verdik sormayın gitsin:nazar:

X