Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkese günaydın.bugün misafirim var hemde çoooook.kahvaltı yapıom bir kaşık patates püresi(az zeytin yağı ile yaptım)galeta ve çay öğlen fırsat bulamam akşam ızgara tavuk yemeği planlıyom hadi bana kolay gelsin öpüyom sizi
menü gayet ii canım daha ne olsun.cimcimecim ::roflol:)sana cimcimecim demek çok hoş oluyo tekrarlasana:) cim cim e cim:roflol:
ben yogurtla birlikte pilav makarna tarzı şeyleri karıştırmıyorum diyete ilk başladıgım zamandan beri canım her tatlı istediginde tarçınlı elmalı yogurt yedim acayip kesiyo tatlıistegimi ama sadece diyet yaptıgım dönemlerdecokacimcoook yani 5 yıldır tatlı yemiyo degilim ama elma benim diyetimde çok büyük payı var bana nasıl zayıfladın dediklerinde çok su içtim çok elma yedim çok yürüdüm diyorum 20 kilo az deil dimi ama:lepi:ay çok söylüyorum ama kilo verdigimi ama napiim 1 kilo bile verse insanın herkese söyleyesi geliyo:roflol:
bugün yine ögleden sonra arkadaşıma gidicezz ama restuorandan istiycez ben tavuk ızgara istiycemm birazdan maydonoz suyu içicem ardından 1 dilim kepek ekmekle peynir yicem 2 kibrit kutusu kadar yalnızdelikafadulden öglen ızgara tavuk akşamda somon balıgıama fırında aslında haşlanmış karnabaharımda var ama ne diyosun hangisini yesem?:uhm:
asıl ben size çok teşekkür ederim beni aranıza aldığınız için.ben elimden geldiğince paylaşımda bulunmaya çalışıyorum.inşallah hepberaber birinciliğe çıkarırız takımı.bi 99 u döreyim o zaman 89 görmem daha kolay olacak biliyorum .aslında benim hedefim 70 olmak.ilk aklıma 80 geldi diye 80 yaptım çizelgemde .belkide biraz imkansız gözüktüğü için ama sizlerle motivasyonumu yükseltince eskisi kadar imkansız gelmiyo:)))))))herkese çok teşekkürler..a.s.oy yerim ben bu takımı diyet yemeği niyetine :))). Ne güzel paylaşımlarımız var yaa. yerim hepinizi :)). Ben bu ara yediklerimi içtiklerimi yazmıyorum çünkü hala kayınvalidedeyim ve ne pişerse ne varsa onu yiyorum doğrusu ((. Bana önümüzdeki haftaya kadar müsade bu konuda olur mu? İnşallah sonra kendi düzenimi kuracağım inşallah.
Sünbülüm hadi o tık gelsin artık ve dön aramıza. ne oldu sana böyle be güzelim. pıtır pıtır kiloları verirken nazarlara geldin. Hazır hissettiğin anda yerini ayırdık. Merak etme sen. Geçmiş olsun dileğin için de çok teşekkürler. Bir süre girememiştim, galiba mesajlar kısa süre içinde siliniyor o yüzden göremedim. yoksa yazardım sana canımcım.
Fiyucem püsküüt cevap verdi. Bu hafta tuğçe'yi mezun ediyoruz inşallah. Verdiği kiloyu bildiriyoruz. mezun olmak istediğini belirtiyoruz. Cuma günü bildirimi yaptıktan sonra ayrıca bir mesaj ile durumu açıklayacağız. Bu arada kocaman bir aferin sana. Evine döndün ve düzenine kavuştun. Eminim en kısa sürede yeni aldığın fazlalıkları verecek ve hedefine ulaşacaksın. Seni takip ediyorum ona göre. Şimdilik fırçamı çıkaracak bir neden yok :)))..
Tuğçecim hadi bakalım güzellik bu hafta mezun oluyorsun :). Seni canı gönülden tebrik ediyorum. Takıma ilk günden beri azmin, kararlılığın ile kısa sürede hedefine ulaştın. Senden son bir ricamız olacak. Bu hafta cuma günü son bir bildirim yaptıktan sonra genel paylaşım alanına (cuma yarışması paylaşım alanı) başarı öykünü yazmanı rica edeceğiz senden. Bu genel bir uygulama oluyor. Sen hem bu haftanın birincisi olacaksın hem de mezun olacaksın o yüzden bir mesaj ile zayıflama öykünü yazabilirsen çok sevinirim. istersen şimdiden yazmaya başla :)))
Sebnem cim sen 20 kilo mu verdin :))). Vay be.. helal olsun sana. tabi ki 1 kilo hatta yarım kilo bile versen yazacak, paylaşacaksın. Bu işin bunca acısı içinde keyiflerinden biri bu. Kahvaltı konusunda cimcime gerekenleri yazmış. ben sadece maydanoz suyu konusunda aklımdakini yazayım. bildiğim kadarıyla maydanoz suyu kanı inceltiyor. regl dönemlerinde filan tehlikeli olabilir diye biliyorum.
Demetcim seni de daha fazla yazmaya davet ediyoruz bakalım :)). Fiyucem çok güzel koç olabilir bak. Bu arada sebnem den güzel pastalar yaptığın tüyosunu da aldık. Sen yemiyorsun değil mi :))).
Cimcimem sana özel bir teşekkür geldiğin günden beri paylaşımlarınla takımımıza renk kattın. Ayrıca bir konuda haklısın bizim takım her zaman en az konuşan takım olmuştur. O yüzden mod lar bizi çok sever :))). Ama tabi bu durumu geliştirmek hepimizin elinde. Bu hafta galiba artık 3'lü rakamlardan 2'li rakamlara ineceksin. Ne dersin?.
herkese günaydın.bugün misafirim var hemde çoooook.kahvaltı yapıom bir kaşık patates püresi(az zeytin yağı ile yaptım)galeta ve çay öğlen fırsat bulamam akşam ızgara tavuk yemeği planlıyom hadi bana kolay gelsin öpüyom sizi
ayy demet abla sen simdi ne güzel pastalar yapmışsındırcokacimcoook
oy yerim ben bu takımı diyet yemeği niyetine :))). Ne güzel paylaşımlarımız var yaa. yerim hepinizi :)). Ben bu ara yediklerimi içtiklerimi yazmıyorum çünkü hala kayınvalidedeyim ve ne pişerse ne varsa onu yiyorum doğrusu ((. Bana önümüzdeki haftaya kadar müsade bu konuda olur mu? İnşallah sonra kendi düzenimi kuracağım inşallah.
Fiyucem püsküüt cevap verdi. Bu hafta tuğçe'yi mezun ediyoruz inşallah. Verdiği kiloyu bildiriyoruz. mezun olmak istediğini belirtiyoruz. Cuma günü bildirimi yaptıktan sonra ayrıca bir mesaj ile durumu açıklayacağız. Bu arada kocaman bir aferin sana. Evine döndün ve düzenine kavuştun. Eminim en kısa sürede yeni aldığın fazlalıkları verecek ve hedefine ulaşacaksın. Seni takip ediyorum ona göre. Şimdilik fırçamı çıkaracak bir neden yok :)))..
asıl ben size çok teşekkür ederim beni aranıza aldığınız için.ben elimden geldiğince paylaşımda bulunmaya çalışıyorum.inşallah hepberaber birinciliğe çıkarırız takımı.bi 99 u döreyim o zaman 89 görmem daha kolay olacak biliyorum .aslında benim hedefim 70 olmak.ilk aklıma 80 geldi diye 80 yaptım çizelgemde .belkide biraz imkansız gözüktüğü için ama sizlerle motivasyonumu yükseltince eskisi kadar imkansız gelmiyo:)))))))herkese çok teşekkürler..a.s.
şebnemin ben biraz acıktım o yüzden ara öğün yapıyorum.1/2 gözleme(yağsız)ve çay..öptüm seni
menü gayet ii canım daha ne olsun.
bende öğlen yemeğimi yiyorum.kir kase yeşil mercimek çorbası 4 kaşık bulgur pilavı.akşamda lahana 2 dilim çavdar ekmeği...(bu arada ortaboy bir lahanayı 2 kaşık zeytin yağda kavurdum)belki biraz da yoğutr yerim ..nasıl sence
ben hooop atlarım cvp veririm:jeyyar:
cimcimem gidip salata yapsan bol bol yesen de azıcık gözlemeyle doymak zorunda kalmasan hem de bol bol folik asit alsan sonra benim gibi folik asit ilacı kullanmak zorunda kalmasan
kusura bakma atladım ama yukarda da yazdım ya....
canım çekiyo yemeyin yaaaaa:mymeka:
akşamki ekmeği çıkardım.gözleme yedim ya dengeler heralde.zaten gözlemeyi yedikten sora sürdüm lahana yağımı giydim sauna efofmanımı 30 dk aerobik yaptımoo harika tatlım menünn kalorisi fazla olan menüyü öglen yiyosun bu çok ii çünkü ögle vakti insan metobolizması daha hızlı çalıştıgı için kalorosi fazla olan yicekleri canınız istediginde ögle yiyin diyolar uzmanlarsırnaşık şey akşam yemeginin kalorisi daha az bu çok güzel
oy yerim ben bu takımı diyet yemeği niyetine :))). Ne güzel paylaşımlarımız var yaa. yerim hepinizi :)). Ben bu ara yediklerimi içtiklerimi yazmıyorum çünkü hala kayınvalidedeyim ve ne pişerse ne varsa onu yiyorum doğrusu ((. Bana önümüzdeki haftaya kadar müsade bu konuda olur mu? İnşallah sonra kendi düzenimi kuracağım inşallah.
Sünbülüm hadi o tık gelsin artık ve dön aramıza. ne oldu sana böyle be güzelim. pıtır pıtır kiloları verirken nazarlara geldin. Hazır hissettiğin anda yerini ayırdık. Merak etme sen. Geçmiş olsun dileğin için de çok teşekkürler. Bir süre girememiştim, galiba mesajlar kısa süre içinde siliniyor o yüzden göremedim. yoksa yazardım sana canımcım.
Tuğçecim hadi bakalım güzellik bu hafta mezun oluyorsun :). Seni canı gönülden tebrik ediyorum. Takıma ilk günden beri azmin, kararlılığın ile kısa sürede hedefine ulaştın. Senden son bir ricamız olacak. Bu hafta cuma günü son bir bildirim yaptıktan sonra genel paylaşım alanına (cuma yarışması paylaşım alanı) başarı öykünü yazmanı rica edeceğiz senden. Bu genel bir uygulama oluyor. Sen hem bu haftanın birincisi olacaksın hem de mezun olacaksın o yüzden bir mesaj ile zayıflama öykünü yazabilirsen çok sevinirim. istersen şimdiden yazmaya başla :)))
Sebnem cim sen 20 kilo mu verdin :))). Vay be.. helal olsun sana. tabi ki 1 kilo hatta yarım kilo bile versen yazacak, paylaşacaksın. Bu işin bunca acısı içinde keyiflerinden biri bu. Kahvaltı konusunda cimcime gerekenleri yazmış. ben sadece maydanoz suyu konusunda aklımdakini yazayım. bildiğim kadarıyla maydanoz suyu kanı inceltiyor. regl dönemlerinde filan tehlikeli olabilir diye biliyorum.
Demetcim seni de daha fazla yazmaya davet ediyoruz bakalım :)). Fiyucem çok güzel koç olabilir bak. Bu arada sebnem den güzel pastalar yaptığın tüyosunu da aldık. Sen yemiyorsun değil mi :))).
Cimcimem sana özel bir teşekkür geldiğin günden beri paylaşımlarınla takımımıza renk kattın. Ayrıca bir konuda haklısın bizim takım her zaman en az konuşan takım olmuştur. O yüzden mod lar bizi çok sever :))). Ama tabi bu durumu geliştirmek hepimizin elinde. Bu hafta galiba artık 3'lü rakamlardan 2'li rakamlara ineceksin. Ne dersin?.
cimcimecim kızıcaksın ama ben sabah maydonoz suyundan sonra kahvaltı yapmadımama işah gitti onda nheralde ama bugün sondu maydonoz suyu 3 günlük bişeydii yarın normale dönücemmhihoyyyt
ögle deedigim gibi tavuk ızgara yedim ama 2 tane de çigköfte salata çok azda lavaş ekmegii saatt 4 gibide çayla 1 dilim mozaik pasta çok hafifti ama arkadaşım diyetteyim diye bisküvili pastayı yapmışl kremalı pastaardan daha hafifmişdelikafaduldenama ben çok ince 1 dilim yedimm
akşam da sadece yogurt ve haşlanmış karnabahar yicem m