- 31 Temmuz 2007
- 825
- 24
- 38
Merhaba kizlar kilom 63.8, verememisim genesenağlama
Bugun bayanlar workout grubuna katildim, haftalik plan verdi hoca bacak gogus sirt kol kaslarimi calisip ardindanda merdiven cikcam bide yuruyus yapcam, Diyette 5ogun gunluk 140kalori, haaaa bide baslamadan once diyete detox yapmak lazimmis 3 gun,, ofhhh cok zor detoxda(((Hocam dediki bolelikle yaglari eritip yerini kasa birakmasini sagliycaz ki kilonun geridonusumu olmasinhihoyyyt Ama ama ama vucuda kas yapcaginizdan tartiya bakip aldanmayin vucudunuzun olculeriyle bide yag olcumuyle anlarsiniz kilo verimini dedi Oda bnm kafami karistirdi, sizce bu kas olayina girsem grmesem miCADIARZUCADIARZU????
Fikir verin bana ???
Neyse bugun yediklerim
Sabah fix kahvaltim ve kahve
arada; diyet yogurt
oglen; fasulye tavuk
arada; elma
Aksam; fasulye, brokoli ve balik
Sporda 20dk yuruyus, 20dk merdiven, 10dk kurek
1saaat flnda takildim olee mekik, kol kasi flnhihoyyyt
canım bence önce biraz kilo ver,incel yani..daha sonra kas yapmaya calıs..simdi kasa yuklenirsen saglıklı bi vucudun olur evet ama kaslar yaglardan agırdr kilon fazla gösterir...kalıp olarak da ince durmazsın....
yok cnm ne hamilesi :) ben bekarım ogrenciyim daha dur hele delikafadulden che ile karıstırmıssındır sen eski takım baskanımız..bikac gundur yok ama ugrar umarım benm de aklımda o...günaydın bayanlar,
alıntı yapmaya çalıştım fiyuce den olmadı nedense; sen hamile değil mi idin? karıştırdım herhalde
bugun öğle arasına randevu alıcam ve doktorda tartılıcam, bu sabah evde kilom çok fazla çıktı ahhh şu göbekten kurtulsam yetecekde,,
öğlende kilomu yazıcam arkadaşlar,, görüşmek üzere
**kızlar regl yuzunden karın agrım dayanılmaz boyutlarda nolur bildirimler gec vakte kalmasın sırf bunun icin kalktım geri yatıcam