Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

çok üzgnüm kızlar ben bu hafta acayip kızıyorum kendime hiç klo veremedim sadece 100 gr ooff ya valla aglıycam
görürsünüz bu hafta takımın içinde birinci olmayı hedefliyorum :)ayyy şaka bi yana gerçekten mutsusuzum
hadi kızlar silkelenelim bu hafta birinci olalım
ya benim aslında biraz moralim bozuktu ve benim canım sııkkın oldugunda kendimi yememek için zor tutarım allah tan almadım
sonuçlara nede 100 gr mım eklenmedi? begenmiyomusunuz 100 gr mımı:)öpüyorum hepinizi komacan komacan:)

Hayirdir bisi mi olduu moralin bozukmus?

kızlar iyi geceler...
ben bugün 1 saat 15 dakika yüzdüm şuan o kadar zorlamışım ki kollarım bacaklarım tutuldu
ben zannediyorum birden zayıflayacağım

Şu zayıflama ilaçlarıyla ilgili bir araştırma yapıyorum kafayı taktım ben bu haplara uyuz oluyorum ya haksız yere üstümüzden para kazanmalarına. biliyorum bu konuyla ilgili topikler var oraları düzenli olarak inceliyorum ancak benim için önemli olan azda olsa tanıdığım insanların tecrübeleri bilgileri çünkü inandığım insanlardan bir şeyler duymak istiyorum.
sizlerden istediğim şu şayet mümkünse
Hepinizede şimdiye kadar kullandığı piyasada olan ot çöp harici tablet şeklinde satılan reçeteli yada reçetesiz hapların isimleri .sizlere etkisi (olumlu yada olumsuz)
ve hapları kullanım süresindeki yeme durumunuz (diyet yapıp yapmadığınız)
ve geldiğiniz nokta sonuç ne oldu.
Hazırladığım soruları alıntı yapıp aynen cevaplarsanız (kullandığın her ürün için ayrı ayrı cevaplarsanız sevinirim)bana çok yardımcı olursunuz.Bu konuda ciddi bilgi toplamak benim için gerçekten önemli.

Bilgisini ve paylaşımını esirgemeyen arkadaşlara şimdiden çok tşk ediyorum

ZAYIFLAMA DESTEĞİ ÜRÜNLER

Metabolik rahatsızlığınız var mı(troid,diyabet gibi..).................
Hangi ürünü kullandınız:...................................
Ne kadar süre ile bu ürünü kullandınız:..........................
Kullanım süresince diyet yaptınız mı:...........................
Ürünün sizde olumlu etkileri neler oldu:............................
Ürünün sizde olumsuz etkileri neler oldu:...........................
Kullanım süresince kilo verdiniz mi:................................
Kilo verdiyseniz ne kadar sürede kaç kilo:............................
Süreç sonunda ürünü hangi kelime ile tanımlamak istersiniz:...........................

kızlar selam...sonunculugumuz kutlu olsun :KK43:
tabi benim dogum gunum de :p
dogrusu bugun 56.9bile olsa 56ları gormek istiodum ama finaller saolsun 58.8le girdik yeni yaşa...
buna da şükür diyelim gecen sene bugun 68kglardaydım...hatta dogum gununde cekilmis bi resmime baktım da yanaklar tombık tombikmiş :):):):)

***mehalim cnm ben hic ilac kullanmadım..kullanma da taraftarı degilim o yuzden cvp veremiyorum cnm a.s.

Firuzecim Dogum gunun kutlu olsun:)))

Mehalim bn kullandim ilac ama isimlerini hatirlamiorum:eek:

70kilo falanken spor salonuna baslamisdim, ordaki hocam bana destek olarak yag yakici vermisdi tabii diyet spor bi ayda 2 kilo zor verdim, ilacin ise yaradigini sanmiorum:1closedeyes:

Ikincisi gene 69 kilo flndim, bi dergide gordum kadin cok zayiflamis hemen gittim aldim tabi o zmnda Canada'da kaliyordum, spora gittim, diyette hafif yapdim 4kilo vermisdim 3 aydakaydirigubbakcemile3

Ama hepsini geri geri aldim, ilaclarin bence hicbir yarari yok ayrica ilacla verilen kilodan dolayi vucuttda yirtil olusyooo

Ha bide bi arkim Lida kullandi, bn tehlikeli die yaklasmadim Lidaya, ama kiz 3 ayda 10kilo verdii diyetsiz sporsuz, gecen yaz icmisdi isteee, suan duba gibi kaydirigubbakcemile3

Bnm kuzenlerde icdii baya bisiler bn hic isimlerini hatirllamiorum ama super sonuc alani gormedimm, hepside aynen gerii aldiii ve vucut yapisina zarar verenlerde olyoo dikkatli icmek lazimnaniknanik

slm kızlar bende ilaç kullanma taraftarı değilim sağlık herşeyden kıymetli heleki lida ölenler bile olmuş arkadaşlar ağzımızı tutmadan bu iş olmuyor vede spor yapmadan buna alışmak zorundayız insan neler neler ymek istiyor ama 2 karpuz 1 koltuğa sığmıyor reglimin ilk günü bugün dikkatli beslenmeye başladım bu hafta inşallah dikkatli geçiricem herkese ii gecelera.s.

Şu zayıflama ilaçlarıyla ilgili bir araştırma yapıyorum kafayı taktım ben bu haplara uyuz oluyorum ya haksız yere üstümüzden para kazanmalarına. biliyorum bu konuyla ilgili topikler var oraları düzenli olarak inceliyorum ancak benim için önemli olan azda olsa tanıdığım insanların tecrübeleri bilgileri çünkü inandığım insanlardan bir şeyler duymak istiyorum.
sizlerden istediğim şu şayet mümkünse
Hepinizede şimdiye kadar kullandığı piyasada olan ot çöp harici tablet şeklinde satılan reçeteli yada reçetesiz hapların isimleri .sizlere etkisi (olumlu yada olumsuz)
ve hapları kullanım süresindeki yeme durumunuz (diyet yapıp yapmadığınız)
ve geldiğiniz nokta sonuç ne oldu.
Hazırladığım soruları alıntı yapıp aynen cevaplarsanız (kullandığın her ürün için ayrı ayrı cevaplarsanız sevinirim)bana çok yardımcı olursunuz.Bu konuda ciddi bilgi toplamak benim için gerçekten önemli.

Bilgisini ve paylaşımını esirgemeyen arkadaşlara şimdiden çok tşk ediyorum

ZAYIFLAMA DESTEĞİ ÜRÜNLER

Metabolik rahatsızlığınız var mı(troid,diyabet gibi..).................
Hangi ürünü kullandınız:...................................
Ne kadar süre ile bu ürünü kullandınız:..........................
Kullanım süresince diyet yaptınız mı:...........................
Ürünün sizde olumlu etkileri neler oldu:............................
Ürünün sizde olumsuz etkileri neler oldu:...........................
Kullanım süresince kilo verdiniz mi:................................
Kilo verdiyseniz ne kadar sürede kaç kilo:............................
Süreç sonunda ürünü hangi kelime ile tanımlamak istersiniz:...........................
bende kullandım ama hiçbi faydasını görmedim bitane yagyakıcı cla felan dedikleri bide şu lahana hapı kapsülü
yararını görüyomuş gibi geliyo ama geri dönüşümü 2 katı oluyo

bugün sabah bişi yemedim fırsat bulamadım misafir gelecek diye mutfakta kendimi parçaladım
ögle elmalı pasta:KK43:kısır:KK43:
(inanın ki utanıyorum yazarken)
akşamda yarım lahmacun ve 1 elma

Merhaba guzeller
Kotu bi haftanin ardindan toparlanmaya basladimm haftasonu oldugundanda olabilir tabikafamçokkarıştı

1.ogun; Bir dilim ekmek bi yumurta ve bi kahve
2.ogun:diet yogurt
3.ogun; tavuk salata ve 2kasik lapa
4.ogun; salata
Bide arkadasin biri Turkiyeden baklava getirmis 2 tane yedimm:eek:, Ozur dilerim ama cok ozlemisdimm:eek:

1Saat yuzdum, aayrica oryantel yapdim 30dk
Bu hafta sporumuda aksatmiycamm,Sizden aynen nabiosaniz yazinn suraya beni yaniniza getirmeyinn:eek:klava::mymeka:

Tempoo tempooookaydirigubbakcemile

günaydın kızlar kahvaltımı ettim kahvaltıda yarım simit domates salatalık peynir spora pek yanaşamam bu hafta regliyim iyicene saldırmıyım yemeğe elimden geleni yapıcam inşallah bu hafta yok artık bunun sonu yok sabah 60 kilo:1shok: gördüm tartıda çok abarttım ya bune neyse kızlar birbirimize destek olalım çok ihtiyacımız var beraberce atlatalım herkese öpücüklera.s.

selam kızlar.. bugün klasik bi kahvaltıyla güne başladım.. spor yaptım ek olarak mekik çektim.dikkat ediyorum yediklerime.bakalım cumaya kadar ne olacak..

biri beni durdursun...regl yaklasıo ilac iştah açıyo... tartı bugun dio ki bana fiyuce 60kg oldun yeter...aaaaaaaaaaaaaaa :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

ben de kötü durumdayım. regl oldum sonunda... 58 kiloyum... çıldırcam yaa. 56,5dan 58 e çıktım. nasıl oldu anlamadım... mekik de yapıyorum artık.spor da.

kahvaltıda: 2 dilim kızarmış ekmek,3 zeytin,1 dilim peynir,1 domaes,1 salatalık ve şekersiz çay.

:eek:klava: :eek:klava:hadi ögrenci milletinin final dönemi...peki ya digerleri nerde bakiim
:eek:klava: :eek:klava:

slm kızlar 2 gündür misafirden başımı kaldıramadım birsürü zararlı şeylerin içinde kaçamaksız atlattım şükürler olsun çok istekliyim kararlıyım yeniden silkelendim az yiyorum midem rahat regliyim belki bu hafta içaçıcı bir bildirim yapamam ama 1 sonraki hafta inşallah ii hbrler vericem size spacem sana nasıl teşekkür edicem bilemedim taktiğin süper geldi daha hırslı daha istekliyim bana böle 1 umarsız ara lazımmış canımsın tekrar saol ablacım kızlar hadi hızlanalım yılmayalım sonunda çok mutlu olucaz şuan yiyemediklerimizi kiloları verince dikkatli miktarlarda yiyebilecez en güzel yaşlarımız bu yaşlarda ince olmıcazda istediklerimizi giymicezde nezaman giycez gerçekten istedikmi elimizden 1 şey kurtulmaz kızlar ben takımıma güveniyorum herkese iii gecelera.s.:teytey:

kızlar selam bugün çok iyi geçti
sabah 1 elma
öğle 1 haşlanmış yumurta
ara ögün olarak 2 avuç kadar tuzsuz leblebi
akşam haşlanmış karnabahar ve sarmısaklı yoğurt
1,5 lt su
işte bukadar ama spor yapamadım inşallah yarın sporda yapıcam

slm kızlar 2 gündür misafirden başımı kaldıramadım birsürü zararlı şeylerin içinde kaçamaksız atlattım şükürler olsun çok istekliyim kararlıyım yeniden silkelendim az yiyorum midem rahat regliyim belki bu hafta içaçıcı bir bildirim yapamam ama 1 sonraki hafta inşallah ii hbrler vericem size spacem sana nasıl teşekkür edicem bilemedim taktiğin süper geldi daha hırslı daha istekliyim bana böle 1 umarsız ara lazımmış canımsın tekrar saol ablacım kızlar hadi hızlanalım yılmayalım sonunda çok mutlu olucaz şuan yiyemediklerimizi kiloları verince dikkatli miktarlarda yiyebilecez en güzel yaşlarımız bu yaşlarda ince olmıcazda istediklerimizi giymicezde nezaman giycez gerçekten istedikmi elimizden 1 şey kurtulmaz kızlar ben takımıma güveniyorum herkese iii gecelera.s.:teytey:

öff süper şeyler sölemişsin valla bencede simdi giyemiycezde ne zaman giycez bu yazın bende ki motivasyonu artırdıa.s.:1hug:

saol şebnemcim amaçbirbirimizi motive edebilmek aşıcaz bu günleri kışın paltoların altına sığınıp salıveriyoruz ama yazın gelmesine az kaldı mayıs zaten yaz kaldı 3 ay yavaş yavaş veririz kiloları sindirerek geri almayalım diye plajlarda incecik kıyafetlerin içinde salınırız yok ordan fırtladı burdan göbek çıktı yazın çekilmez kızlar son 1 ay kala paçamız tutuşmasın hep aklımıza yazı incecik kıyafetleri getirelim çok işe yarıyor iradeyle sebat ederek birşey başarmanın keyfi hiçbirşeyde olamaz hepimiz istekliyiz başarıcaz inşallah

X