- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
ben varımmm
belli bi rejim üzerinden mi gidiyosunuz topikdaşım , nedir durum,sayfa başına da gidemem bilgi almak için...
ben de 5 gündür falan diyetteyim , 2 kilom gitti
Aksama salata yiter bence :))))
Ya ne billimm can sikintisi iste iriscan...rejim falan degilde ufaklik atesli yine...durmadan kaka yapiyo ama ishal gibi degil...anlamadim ki...tahlillerde bisi yok. ..bugun kaka tahlili verdik bakalim ne cikacak...
topicte yazınca cok sallanmadigimi hissettigim icin burada takiliyom iste((
aaaaa niye kız , bizim topikte olmaz öyle sallamamak ,yok küsmece yok küsmece
başka bi huysuzluığu yoksa dert etme diycem ama ateşi varmış , inşallah bişey çıkmaz canım yaa
Aslinda belli bi diyet degil...ekmek tuz seker hamurisi yok...birazda hareket bolca da su...hepsi bu :)))
:)) bende öyle yapcam canım bu arada geçen haftada kızımın ateşi birden çok yükselmişti 39 du doktor panox diye ateş düşürücü fitil ve pedifen şurup verdi geçti sana be verdi doktot
haa iyi o zaman , ben de aynısını yapıyom .... ayriyetten ; patates ,havuç ,bezelye gibi şekerli sebzelerden de yemiyom , hatta bikaç hafta bakliyat/tahıl da yemiycem ...bi de şu senin metabolizma çyından yapsam süper olacak ama malzemelerini almaya üşeniyom...
alttaki stickeri nerden yaptın ,ben de yapayım da gaza mı geleyim ki.
selamlar ; akıl vermek gibi algılamazsan eğer ; fitil paranox vermişti bizim doktorumuz , hatta onun 2 çeşidi var , hangisiydi bendeki unuttum , havale önleyici özelliği de varmış ,özellikle ondan vermişti , iyi olanı oymuş....
selamlar ; akıl vermek gibi algılamazsan eğer ; fitil paranox vermişti bizim doktorumuz , hatta onun 2 çeşidi var , hangisiydi bendeki unuttum , havale önleyici özelliği de varmış ,özellikle ondan vermişti , iyi olanı oymuş....
40.5 derece atesi evde ilik suyun altinda dusurdum valla ben bi de dolven...fitil niye vermedi doktor anlamadim!!
merhaba kızlar napıyorsunuz bakalım :)
Ne yapalım tatlım ya sıcakla birlikte çalışmaya çalışıyorum.Bugün burası kaynıyor.
Midem de yanıyor, nasıl geçireceğim ben bu mide yanmasını.
mide yanmasına yağsız yada yarım yağlı süt iç canım iyi gelir:)
bugün evdeyim ben ev çok iyi hiç sıcak değil ama yerimden kalkamıyorum öle oturuyorum yarın denize gideceğim ama hazırlık bile yapamadım :18:
evet canım bende çok ekmek yerdim hele dilimsiz olunca insan ne yediğini bilmiyor. sen ne ekmeği yiyororsun sakın beyaz ekmek yeme diyetteyken :) ben ekmekciğin light ekmeğini yiyorum esmer renkte bir ekmek bimde satıyorlar:)
Sen bile 17 de geliyorsun :)) sen gelme o gelmesin ben gelmeyim bu topic nasıl doner rabia hanim :))
Canli olmasini istiyorsak burada daha cok vakit gecirmeliyiz :))
Ben foto falan eklersem benim koca beni vurur :))))
evet canım valla basenlerim gitse zaten çoğu dertten kurtuluyorum :) ben kilo vermeye başlayınca simitlerimden ve göbeğimden gitmeye başlıyor ben en zayıf halimde bile kalçalarım oluyor onlardan bir türlü kurtulamıyorum :26:
Ya spor yaparken basenlerine kahve telvesi sürüp strecle :))
Sanirim idrar yollarimi usuttum cok sancim varrrr((
Ben bi 60 i görsem :))))) sonrasinda hemen ikinci bebek calismalarina baslicam insallah :))
Gunaydin herkese...kizim yine ateslendi...suan 38.5 atesi var bekliyorum...dua edin ne olur...
merhaba kızlar napıyorsunuz bakalım :)
git tatlım havalar güzelken denizin tadını bol bol çıkar.Ben çalıştığımdan haftada 1 gün kalıyor ve onuda evemi kızamı kocayamı ayırayım şaşırıyorum, benim için deniz ve kum hayalll,,
ben gidicem denize canım ben brtındayım inkuma gidicem denize girmek için :)Canım nereye gidiyorsunuz denize. bende deniz burnumun dibinde iki haftadır giremedim bir valla..
bende kafamı kesip koydum canım :)Resim konusunda da benim eş istemez ama kellesiz resimler gönderirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?