How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

ben gidicem denize canım ben brtındayım inkuma gidicem denize girmek için :)

Bende bodrumdayim canim iki haftadir giremefim denize gerci havuxa girdim.

bende kafamı kesip koydum canım :)

himm gordum zaten ondan edinlendim :)

Kızlar bir aksilik olmazsa yarından itibaren şok diyete başlıyorummm, kurban bayramına kadar güzel bir şekilde kilo vermek istiyorum.3 gün boyunca şok diyeti uygulamıyı düşünüyorum.Bu sefer gerçekten kararlıyım.Allahım bana yardım et nefsime hakim olmam için..

Canım şok diyete dikkat et. direncin düşmedin

Kızlar bir aksilik olmazsa yarından itibaren şok diyete başlıyorummm, kurban bayramına kadar güzel bir şekilde kilo vermek istiyorum.3 gün boyunca şok diyeti uygulamıyı düşünüyorum.Bu sefer gerçekten kararlıyım.Allahım bana yardım et nefsime hakim olmam için..

Nasıl bir diyet bu tatlim??

kızlar ben kilo veremediğimi hissediyorum kilo direncine takıldım sanırım çünkü 74 kilo olduğum zamanı hatırlamıyorum bile vucüdum duraklama önemine geçti sanırım cumaya kadar tartışmıcam psikolojim bozuluyor aynı rakamı sürekli görünce :(

Oyle düşünme vetirsin cumaya kesin :))) bi de hergun tartilma tatlim yaa :))

Kendimi tanıtayım sanırım kimse yok...45 yaşındayım:43: 168 boy ve 71 kiloyum...2 oğlum var 25 ve 18 yaşlarında...En son 8 ay önce diyetisyene gittim kilo verdim ama tekrar aldım...Yalnız hormon ilacı kullanıyorum ,ilaçlarım yetersizmiş,tekrar yenilendi...Kilo vermem bu nedenle yavaşlamış güya görücez bakalım....,Yarın bisamillah deyip diyete başlıyorum,önce 1 günlük lapa diyeti yapıcam sonra normal diyete dönücem, çarşamba fitness e yazılmayı düşünüyorum,gitmediğim günler yürüyüş yapıcam...İşte böyle....

Kendimi tanıtayım sanırım kimse yok...45 yaşındayım:43: 168 boy ve 71 kiloyum...2 oğlum var 25 ve 18 yaşlarında...En son 8 ay önce diyetisyene gittim kilo verdim ama tekrar aldım...Yalnız hormon ilacı kullanıyorum ,ilaçlarım yetersizmiş,tekrar yenilendi...Kilo vermem bu nedenle yavaşlamış güya görücez bakalım....,Yarın bisamillah deyip diyete başlıyorum,önce 1 günlük lapa diyeti yapıcam sonra normal diyete dönücem, çarşamba fitness e yazılmayı düşünüyorum,gitmediğim günler yürüyüş yapıcam...İşte böyle....

Hadi hayirlisi diyelim :)))

Buranin kurallarını biliyorsun di mi :))

Bol paylasim ve cuma günleri saat 12 ye kadar kilo bildirimi :))

Kizlar doktordan geldik. ..bugunku ates bir onceki ile alakali degilmis...cok onemli birsey yok dedi doktorumuz...ateş cikabilir ama cumartesine kadar biseycigi kalmaz inşallah dedi. ..cok şükür. ..

Sevindim canım iyiyimiş bebişin.. Tekrar geçmiş olsun..

kızlar ben kilo veremediğimi hissediyorum kilo direncine takıldım sanırım çünkü 74 kilo olduğum zamanı hatırlamıyorum bile vucüdum duraklama önemine geçti sanırım cumaya kadar tartışmıcam psikolojim bozuluyor aynı rakamı sürekli görünce :(

Canımbencede hergün tarılman moralini bozuyorsun.. Biraz ara ver ve benim yoğurtlu tarifi kullan farkı gör..

Hoşgeldin samanyolu

Akşam raporumu vereyim;
Balık ve çok az ekmek yedim..
Sonra tansiyonum çok fena düştğ baş ağrım tuttu.. Biraz evvel düşen tansiyon ve şekerimi çıkartmak amaçlı yumurta ekmek domates yedim malesef.. evde olmadığım için düzenli saatlerde beslenemiyorum.. bu arada kilo veriyorum tabi.. Cumayı merakla bekliyorum..

hoşgeldin ablacım umarım istediğin kiloları verirsin :)
Sevindim canım iyiyimiş bebişin.. Tekrar geçmiş olsun..

Canımbencede hergün tarılman moralini bozuyorsun.. Biraz ara ver ve benim yoğurtlu tarifi kullan farkı gör..

Hoşgeldin samanyolu
yok tartılmıcam canım :8:

Back