ben gidicem denize canım ben brtındayım inkuma gidicem denize girmek için :)
Bende bodrumdayim canim iki haftadir giremefim denize gerci havuxa girdim.
bende kafamı kesip koydum canım :)
Kızlar bir aksilik olmazsa yarından itibaren şok diyete başlıyorummm, kurban bayramına kadar güzel bir şekilde kilo vermek istiyorum.3 gün boyunca şok diyeti uygulamıyı düşünüyorum.Bu sefer gerçekten kararlıyım.Allahım bana yardım et nefsime hakim olmam için..
himm gordum zaten ondan edinlendim :)
Canım şok diyete dikkat et. direncin düşmedin
Kızlar bir aksilik olmazsa yarından itibaren şok diyete başlıyorummm, kurban bayramına kadar güzel bir şekilde kilo vermek istiyorum.3 gün boyunca şok diyeti uygulamıyı düşünüyorum.Bu sefer gerçekten kararlıyım.Allahım bana yardım et nefsime hakim olmam için..
kızlar ben kilo veremediğimi hissediyorum kilo direncine takıldım sanırım çünkü 74 kilo olduğum zamanı hatırlamıyorum bile vucüdum duraklama önemine geçti sanırım cumaya kadar tartışmıcam psikolojim bozuluyor aynı rakamı sürekli görünce
Oyle düşünme vetirsin cumaya kesin :))) bi de hergun tartilma tatlim yaa :))
inş. canımbütün kilolardan kurtulup incecik olmak istiyorum
Alıntı cirkinordekyavrusu kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
12. Takima gelebilirsin cnm
Canım biraz geç cevap verdim ama yer varsa katılmak isterim...
Kendimi tanıtayım sanırım kimse yok...45 yaşındayım168 boy ve 71 kiloyum...2 oğlum var 25 ve 18 yaşlarında...En son 8 ay önce diyetisyene gittim kilo verdim ama tekrar aldım...Yalnız hormon ilacı kullanıyorum ,ilaçlarım yetersizmiş,tekrar yenilendi...Kilo vermem bu nedenle yavaşlamış güya görücez bakalım....,Yarın bisamillah deyip diyete başlıyorum,önce 1 günlük lapa diyeti yapıcam sonra normal diyete dönücem, çarşamba fitness e yazılmayı düşünüyorum,gitmediğim günler yürüyüş yapıcam...İşte böyle....
Kizlar doktordan geldik. ..bugunku ates bir onceki ile alakali degilmis...cok onemli birsey yok dedi doktorumuz...ateş cikabilir ama cumartesine kadar biseycigi kalmaz inşallah dedi. ..cok şükür. ..
kızlar ben kilo veremediğimi hissediyorum kilo direncine takıldım sanırım çünkü 74 kilo olduğum zamanı hatırlamıyorum bile vucüdum duraklama önemine geçti sanırım cumaya kadar tartışmıcam psikolojim bozuluyor aynı rakamı sürekli görünce
Yine kendin cal kendin oyna modundayim((
Yarın sabah diyetisyenle randevum var erkenden gideceğim aç karnıma bakalım nasıl bir liste hazırlayacak sizinle paylaşırım
hoşgeldin ablacım umarım istediğin kiloları verirsin :)Kendimi tanıtayım sanırım kimse yok...45 yaşındayım168 boy ve 71 kiloyum...2 oğlum var 25 ve 18 yaşlarında...En son 8 ay önce diyetisyene gittim kilo verdim ama tekrar aldım...Yalnız hormon ilacı kullanıyorum ,ilaçlarım yetersizmiş,tekrar yenilendi...Kilo vermem bu nedenle yavaşlamış güya görücez bakalım....,Yarın bisamillah deyip diyete başlıyorum,önce 1 günlük lapa diyeti yapıcam sonra normal diyete dönücem, çarşamba fitness e yazılmayı düşünüyorum,gitmediğim günler yürüyüş yapıcam...İşte böyle....
yok tartılmıcam canımSevindim canım iyiyimiş bebişin.. Tekrar geçmiş olsun..
Canımbencede hergün tarılman moralini bozuyorsun.. Biraz ara ver ve benim yoğurtlu tarifi kullan farkı gör..
Hoşgeldin samanyolu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?