- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
Geçmiş olsun canım peki doğumdan önce kaç kiloyla hamile kaldın
Ben kilolu hamile kaldim tatlim 70 kiliydum ilk doktor kontrolünde :))
O zaman şuan gayet iyisin bence hamilelik öncesi kilona dönmüşsün peki kaç kiloyla evlendin canım
Ben kilolu hamile kaldim tatlim 70 kiliydum ilk doktor kontrolünde :))
Onu hicc sormaa :))) 58 kilo ile evlendim tatlim ve iki yilda bi bakmisim 70 olmusum bi de ustune hamile kalincaaa dogum sonrasi oldum mu sana 80 kilo :))))) kucuk bi fil gibiydim yani anlayacagin..boyda yok zaten :))
Ben de evlenirken 53 tüm ah ah inşallah ikimizde bu kiloları vereceğiz tatlım ben inanıyorum kızımın doğum gününe 28 Aralık a kadar 55 kesin olacağım
Ben bi 60 i görsem :))))) sonrasinda hemen ikinci bebek calismalarina baslicam insallah :))
Ooo maşallah aslında bende öyle istiyorum kardeşlerin yaşları birbirine yakın olmalı ama bir taraftan da o kadar kiloyu verdikten sonra biraz öyle kalmak isterim hamile kalmak kilo almak demek çünkü
Gunaydin herkese...kizim yine ateslendi...suan 38.5 atesi var bekliyorum...dua edin ne olur...
canım diyete başlama kilonu bildirmiştin demi canım bildireceğin cuma günki kilo olacak sanırım ?
Tatlım evet başlangıç kilom 90.akşam tartılmadım.Yarın akşam tartılıp cuma sabahı bildiririm kilomu.
Günaydın tatlım çok geçmiş olsun kötü bişey yoktur inşallah.dualarım seninle ALLAH şifa versin bebişine
Eki Görüntüle 787641
Kıxlar burda doğuma sadece 2 hafta vardı
ş. canım söyle 55-60 olsam süper olacakCanım 5 kilo baya fark ettirmiş seni inşallah çok daha ii olacaksın
canım çok geçmiş olsun allah yardımcın olsun ne olur dikkat et minik bebişimizeGunaydin herkese...kizim yine ateslendi...suan 38.5 atesi var bekliyorum...dua edin ne olur...
tamam canım:) sabah aç karnına tartılman senin için daha iyi :)Tatlım evet başlangıç kilom 90.akşam tartılmadım.Yarın akşam tartılıp cuma sabahı bildiririm kilomu.
Ufff yaaa kimse yok yine(((
ben varımmm
belli bi rejim üzerinden mi gidiyosunuz topikdaşım , nedir durum,sayfa başına da gidemem bilgi almak için...
ben de 5 gündür falan diyetteyim , 2 kilom gitti
ben varımmm
belli bi rejim üzerinden mi gidiyosunuz topikdaşım , nedir durum,sayfa başına da gidemem bilgi almak için...
ben de 5 gündür falan diyetteyim , 2 kilom gitti
Merhaba kızlar evde Temizlikci var onun için giremedim nete.bugğn sabah birşey yemedim ama öğleyin mecburen temizlikçiyle birlikte bir tabak mantı yedim ;(( şimdi ise çok pişmanım akşam sadece salata yiyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?