How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

O zaman şuan gayet iyisin bence hamilelik öncesi kilona dönmüşsün peki kaç kiloyla evlendin canım

Onu hicc sormaa :))) 58 kilo ile evlendim tatlim ve iki yilda bi bakmisim 70 olmusum bi de ustune hamile kalincaaa dogum sonrasi oldum mu sana 80 kilo :))))) kucuk bi fil gibiydim yani anlayacagin..boyda yok zaten :))

Ben kilolu hamile kaldim tatlim 70 kiliydum ilk doktor kontrolünde :))

Onu hicc sormaa :))) 58 kilo ile evlendim tatlim ve iki yilda bi bakmisim 70 olmusum bi de ustune hamile kalincaaa dogum sonrasi oldum mu sana 80 kilo :))))) kucuk bi fil gibiydim yani anlayacagin..boyda yok zaten :))

Ben de evlenirken 53 tüm ah ah inşallah ikimizde bu kiloları vereceğiz tatlım ben inanıyorum kızımın doğum gününe 28 Aralık a kadar 55 kesin olacağım

Ben de evlenirken 53 tüm ah ah inşallah ikimizde bu kiloları vereceğiz tatlım ben inanıyorum kızımın doğum gününe 28 Aralık a kadar 55 kesin olacağım

Ben bi 60 i görsem :))))) sonrasinda hemen ikinci bebek calismalarina baslicam insallah :))

Ben bi 60 i görsem :))))) sonrasinda hemen ikinci bebek calismalarina baslicam insallah :))

Ooo maşallah aslında bende öyle istiyorum kardeşlerin yaşları birbirine yakın olmalı ama bir taraftan da o kadar kiloyu verdikten sonra biraz öyle kalmak isterim hamile kalmak kilo almak demek çünkü

Ooo maşallah aslında bende öyle istiyorum kardeşlerin yaşları birbirine yakın olmalı ama bir taraftan da o kadar kiloyu verdikten sonra biraz öyle kalmak isterim hamile kalmak kilo almak demek çünkü

60 ile hamile kalsam 14 kilo alsam ilkinde ki gibi...74 ile doguma giderim ve dogum sonrası en kotu 70 olurum ;)))) bu da superrrr olur :))

Eki Görüntüle 787629

Burda şimfiki halîm 70 kiloyum

zaman bence gayet iyisin ama daha fit olabilriz her zaman:) maşallah bu güzelliklere :)

Eki Görüntüle 787641
Kıxlar burda doğuma sadece 2 hafta vardı

çok güzel canım inş. istediğin gibi zayıflarsın inş :)

Canım 5 kilo baya fark ettirmiş seni inşallah çok daha ii olacaksın
ş. canım söyle 55-60 olsam süper olacak

Gunaydin herkese...kizim yine ateslendi...suan 38.5 atesi var bekliyorum...dua edin ne olur...
canım çok geçmiş olsun allah yardımcın olsun ne olur dikkat et minik bebişimize :16:

Tatlım evet başlangıç kilom 90.akşam tartılmadım.Yarın akşam tartılıp cuma sabahı bildiririm kilomu.
tamam canım:) sabah aç karnına tartılman senin için daha iyi :)

ben varımmm :3:
belli bi rejim üzerinden mi gidiyosunuz topikdaşım , nedir durum,sayfa başına da gidemem bilgi almak için...
ben de 5 gündür falan diyetteyim , 2 kilom gitti :46::46::46::46::46:

Ya ne billimm can sikintisi iste iriscan...rejim falan degilde ufaklik atesli yine...durmadan kaka yapiyo ama ishal gibi degil...anlamadim ki...tahlillerde bisi yok. ..bugun kaka tahlili verdik bakalim ne cikacak...

topicte yazınca cok sallanmadigimi hissettigim icin burada takiliyom iste :(((

ben varımmm :3:
belli bi rejim üzerinden mi gidiyosunuz topikdaşım , nedir durum,sayfa başına da gidemem bilgi almak için...
ben de 5 gündür falan diyetteyim , 2 kilom gitti :46::46::46::46::46:

.............................

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba kızlar evde Temizlikci var onun için giremedim nete.bugğn sabah birşey yemedim ama öğleyin mecburen temizlikçiyle birlikte bir tabak mantı yedim ;(( şimdi ise çok pişmanım akşam sadece salata yiyeceğim

Aksama salata yiter bence :))))

Back