Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

kızlar bu acı biber turşusu dilim dilim olanlar of off ne felaket birşey insanın bağırsaklarımı nasıl çalıştırıyor ayıptır söylemese wc den çıkamıyorum

Benimde bi bağırsak faaliyetine ihtiyacim varr :))) anladın sen onu :)

Günaydın güzel takımımın ince bayanları;

Bugün 3 günlük patates diyetime başlamış bulunmaktayım.İnşallah nefsime hakim olarak bu 3 günü kazasız belasız atlatırım.Patates diyetimdeki menüm;

sabah
2 adet haşlanmış limonlu pul biberli patates

öğlen

Akşam

Ara öğünler; yeşil çay, ılık su, kuru kayısı, şekersiz kahve( biliyorum kahve zararlı ama o benim tek vazgeçemediğim)

menümü yazarken bile o kadar heveslendimki sanki bunları yemişimde yazmışım gibi oldu.

Hayırlısı rabbimden, yarın kilo bildirim günü bu hafta belki fazla veremeyeceğim ama haftaya kesn güzel rakamlara düşerim.

Hayirli olsun canim :)) sakin pes etme :)))))

Hayirli olsun canim :)) sakin pes etme :)))))

Çok sağol tatlım yanımda olun bana destek olun ben bu 3 günü hayırlısı ile atlatırım.

Biraz önce postaneye kadar gittim işyeri için para yatırmam gerekti, böylelikle yürüyüşte yapmış oldum.Artık pozitif düşünüyorum ve pozitif olmaya karar verdim.Artık hiçbirşey için canımı sıkmayacağım, rahat bir insan olmaya karar verdim.Artık 3 gün diyet yapıp hemen yapışan kilolarımın gitmeryeceğini biliyorum.Sabır ve zaman benim hayat felsefem artık.

Hadi hayirlisi diyelim :)))

Buranin kurallarını biliyorsun di mi :))

Bol paylasim ve cuma günleri saat 12 ye kadar kilo bildirimi :))
Tamamdır arkadaşım,merak ettiğim konu bende bu hafta kilo bildirimi yapacak mıyım,bugün tartıldım 70.8 kiloyum...

Hoşgeldin samanyolu

hoşgeldin ablacım umarım istediğin kiloları verirsin :)

8:
Teşekkür ederim arkadaşlar,umarım hepimiz kurtuluruz bu kilolardan...

Herkese günaydııııın...
aaaa bak bende takipteyim rabiacım,merak ediyordum bu diyeti...kolay gelsin...
Bende bugün lapa diyetine başladım,sonra belki patatese dönerim....

Herkese günaydııııın...
aaaa bak bende takipteyim rabiacım,merak ediyordum bu diyeti...kolay gelsin...
Bende bugün lapa diyetine başladım,sonra belki patatese dönerim....

Günaydın samanyolu

inşallah canım veririm sende yaparsın.Lapa diyeti derken biraz açarmısın.Prinç lapasımı

bende sanirim yarin lahana diyetine baslicam sizden cok gaza geldim :)))

Şuan şekersiz bir kahve içiyorum.Kahvenin yerini hiçbirşey tutmuyor yaaa :))))

Kesinlikle bol köpüklü sekersiz bi turk kahvesi candir :))

Tamamdır arkadaşım,merak ettiğim konu bende bu hafta kilo bildirimi yapacak mıyım,bugün tartıldım 70.8 kiloyum...

Teşekkür ederim arkadaşlar,umarım hepimiz kurtuluruz bu kilolardan...
canım sen bu hafta değil diğer hafta kilo bildirimimize katılacaksın çünkü 1-2gün önce katılan arkadaşlar dahil olamıyor:)

Benimde bi bağırsak faaliyetine ihtiyacim varr :))) anladın sen onu :)
canım valla al sende çok işe yarıyor. annem bana özel yesin diye bir kavonoz almış:)

bence fikrimi sorarsan çok sağlıksın aynı sesin grubundan beslenmek çok sağlıksız :S ayrıca patetes ekmek gibi birşey bize hocamız patates arası ekmek yerken hep derdiki ekmek arası çevrek ekmek yiyorsunuz derdi sen düşün :S

Merhaba kızlar sabah diyetisyenle ilk görüşmemizi yaptık bana hemen mutfak tartısı almamı söyledi ve birde bardak verdi. Yazdığı listedeki ölçü hep gram ve kendi verdiği bardak kadar listeyi yazayım size tam 1600 kalorilik diyet
Sabah

30 gr beyaz peynir
3 zeytin
Sınırsız domates salatalık
2 dilim light ekmek

Ara ; yok

Öğle

60gr peynir yada 80 gr tavuk
2 dilim ekmek
Sınırsız salata
1 meyve

Ara

1 porsiyon tatlı

Akşam

60 gr kırmızı et
1 bardak sebze yemeği
Yarım bardak yoğurt
Sınırsız salata
1 dilim ekmek

Ara

2 meyve

canım diyetin hayırlı olsun. umarım uygular ve başarılı olursun. bu diyeti nasıl uygun sana özel mi yaptı yoksa hazır liste mi verdi??

canım diyetin hayırlı olsun. umarım uygular ve başarılı olursun. bu diyeti nasıl uygun sana özel mi yaptı yoksa hazır liste mi verdi??

Bana özel yaptı canım vücudumdaki yağ ve kaslara göre metabolizma yaşım 34 çıktı ;(( 27 yim ben . Birde 50 kilo sana çok az olur dedi ilk hedefimiz 60 olmak bir süre 60 da kaldıktan sonra 55 e düşürecek bakalım tabi herşey benim elimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…