Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

kurallarımız oldukça caydırıcı, sıkıysa diyet yapma diyor resmen :)) beğendim :))
eksiklikler veya fazla katı kurallar zamanla anlaşılıp ona göre düzeltmeler yapılabilir, şimdilik gayet dozunda bence..
emeğine sağlık dalin cim..

canım tesekkur ederım eger krualalr katı ve caydırıcı olmazsa gevsemeler cok olur ve takım dagılır.bende dahıl her kım bu kurallara uymuyorsa kuralların sonucları dolgrultusunda bıldırım lıstesıne alınmaycak ve takım dısı edılecek.mazaretı olan mazeretını bıldırıcek.hatta dahada katı bır kaç kural ekleyebılırım yada mevcutlardan bazıalrını dahada katılastırabılırım :KK16::KK16:
aynen dedıgın gıbı sıkıysa dıyet yapma hadı kuralalrı :KK1::KK1::KK1:

Hayırlı Cumalar. Bende 12. takımda olmak istiyorum.Gamzeyle konuştuk beni buraya yönlendirdi..eltiyiz onunla vermek istediğim kilolar var..yeniyim burda yardımcı olursanız sevinirim

Hayırlı Cumalar. Bende 12. takımda olmak istiyorum.Gamzeyle konuştuk beni buraya yönlendirdi..eltiyiz onunla vermek istediğim kilolar var..yeniyim burda yardımcı olursanız sevinirim

hosgeldın prenses ece sefalar getırdın.bıze kendını tanıtırmsın.gamzenın eltısı gamze kadar sekerdır emınım :KK16: suan kaç kılosun hedef kılon ne bıze kendınden bahsedermısın

ooo elticiğim teşrif etmiş :KK53: yaww kızım sana dün 1 saat kk kursu verdim hala acemiyim diyorsun, o koca poponu kaldırda biraz gel bir ara bize, yine öğretirim balımaa :KK16: hoş geldin elticiğim...seni dalinin hassas kollarına teslim ediyorum :KK53::KK53::KK53::KK53:

daliiiinnnnn, eti senin kemiği benimm :KK53::KK53::KK53:

ooo elticiğim teşrif etmiş :KK53: yaww kızım sana dün 1 saat kk kursu verdim hala acemiyim diyorsun, o koca poponu kaldırda biraz gel bir ara bize, yine öğretirim balımaa :KK16: hoş geldin elticiğim...seni dalinin hassas kollarına teslim ediyorum :KK53::KK53::KK53::KK53:

daliiiinnnnn, eti senin kemiği benimm :KK53::KK53::KK53:

sen onu bana emanet ettınse sana zaten kemıgı kalır bıtek ben tum etını erıtırım :KK16::KK16::KK16:

bende artık aranızdayım zayıflamak için mücadele vericem. ben şu an 70.8 im hedefim 62-63 olmak yeni doğum yaptım biraz kaldı kilolarım onları eritmeliyim boyum 1.80 yaşım 27 evliyim gamzeyle çok yakın oturuyoruz onun önerisiyle geldim.her zaman yardım alabilirim bu benim için çok iyi oldu.

*** 12.TAKIM 318.ETAP ***

dalin26 (76,70 / 76,70 / 0,00 / % 0,00 ) hedef kilo * 60.0 kg

papyon (61,80 /61,80 / 0,00 / % 0,00 ) yeni üye hedef kilo 52,0 kg

prenses_ece ( 70,80 / 70,80 / 0,00 / % 0,00 ) yeni üye hedef kilo 63,0 kg

zygomatic (

Son düzenleme:
bende artık aranızdayım zayıflamak için mücadele vericem. ben şu an 70.8 im hedefim 62-63 olmak yeni doğum yaptım biraz kaldı kilolarım onları eritmeliyim boyum 1.80 yaşım 27 evliyim gamzeyle çok yakın oturuyoruz onun önerisiyle geldim.her zaman yardım alabilirim bu benim için çok iyi oldu.

hoşgeldin canım, yaa ne güzelsiniz, boylara bak maşallah :)

juju hosgeldın lısteyı dogru yapıyormuyum hehehe.bızde lıstelere gıremesekte bugunluk lıstemızı yapalım dedık ısınma turları :KK16:

X