- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.829
- 1.223
Cuma 76,4 tü ama 2 gündür verdi mi acabaDeee hele kaç kilosun, ne kadar versem yenerim ona göre yürüyüş yapayım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cuma 76,4 tü ama 2 gündür verdi mi acabaDeee hele kaç kilosun, ne kadar versem yenerim ona göre yürüyüş yapayım![]()
Bende sevmiyorum, diyetisyenim dayıyorYaaa maşallah
Benim sorunum meyve sevmemem. Meyve yemeyince tatlı krizim geliyor
Heeee tamam beni havada karada geçemezCuma 76,4 tü ama 2 gündür verdi mi acaba![]()
Ben yapamadım diyetisyenle 3 kilo alarak bitirdim ayıBende sevmiyorum, diyetisyenim dayıyor![]()
Sen kaç kilosun kiHeeee tamam beni havada karada geçemez![]()
Ben 82 yi geçince mecbur kaldımBen yapamadım diyetisyenle 3 kilo alarak bitirdim ayı![]()
Senin kiloyu elbette gecemem eskiler yarışacakHeeee tamam beni havada karada geçemez![]()
Yüzdeler yarışacakSenin kiloyu elbette gecemem eskiler yarışacak![]()
Tamam onlar yarısssinYüzdeler yarışacak![]()
Kız tontiş, bizde tontişidik yabancılık çekmeGrupta en şişman benim![]()
Hiç bilem tontis değilim ben şu icsem yarıyor bı keremKız tontiş, bizde tontişidik yabancılık çekme![]()
CANIM BUNUN NERESİNDE KAÇAMAK YAA. KIZARMIŞ TAVUK PİRZOLA DIŞINDA Kİ O DA ABARTILACAK KADAR DEĞİLDİR BENCE.Günaydın kızlar haftasonu benim için kaçamaklı oldu yaa hafta içi toparlicam ama
Dünkü menüm:
Sabah: 1 haşlanmış yumurta, 3 örgü peynir, 1 adet tam buğday ekmeğinden karışık tost, 2 bardak şekersiz çay
Ara ve öğlen yok.
Akşam: 2 kepçe ezogelin çorbası, 2 köfte ve avuç içi kadar kızarmış tavuk pirzola, 1 kase mevsim salata
Yaa süpersinBen 82 yi geçince mecbur kaldımtiroitler, demir eksiklikleri, d vit hepsi çıktı ortaya mecbur gittim 2.5 ayda 11 kg gitti
![]()
Mutfağın kapısından geçerken kilo alangillerdenHiç bilem tontis değilim ben şu icsem yarıyor bı kerem![]()
ama cuma akşamı ve cumartesi akşamı şehir dışından misafirimiz vardı su böreği falan yedimCANIM BUNUN NERESİNDE KAÇAMAK YAA. KIZARMIŞ TAVUK PİRZOLA DIŞINDA Kİ O DA ABARTILACAK KADAR DEĞİLDİR BENCE.
BEN Mİ RAHATIMKİ ACABA :d
toparlıycaz canım hep birlikte inşallah.ama cuma akşamı ve cumartesi akşamı şehir dışından misafirimiz vardı su böreği falan yedimhiç hoş olmadı
inşallah canım :)toparlıycaz canım hep birlikte inşallah.