- 24 Temmuz 2009
- 411
- 69
- 323
- Konu Sahibi Beetuulllll
-
Öyle bi imkanin varsa yap bence zeytinyağlı pirasada soğuk yenir ben bugün yediklerimi yazim saat 10 da ayran içtim bi bardak 14:30 da 3 dilim balik yedim akşamda 17:30 da yarim tabak karnabahar yemeği yedim bi bardak bitki cayi bolca su bugunde böylelikle biter bide yatmadan umarim mekik cekerimakşamdan yemeğimi hazırlayıp kavanozla okula mı götürsem acaba? soğuk da olsa yiyebileceğim şeyler yapmam lazımm... ıspanak mesela
Öncelikle selamun aleyküüüümmmm
nasılsın abla ??
tavsiyelerin için çok tesekkürşer...çiğ sebze yemek yasak o yüzden salata yiyemiyorumama dediğin gbi yoğurt yiyeyim unutuyorum. inanır mısınız ne yiyeceğimi şaşırıyorum kendime haftalık menüler düzenlemeyi planlıyorum çünkü acaba ne yesem diye düşünürken bişey yemekten soğuyorum :)
bu sabah senin tavsiyene uydum ekmeksiz bol kahvaltı yaptım. 2 yumurtadan omlet yaptım miss gibi doydummm :) :) bugün haftasonu deli gbi mutluyumm keyfim yerinde güne dinlenmiş uyandım ohhh
anneciğim bana yoğurt çorbası yapmış ne yesem derdinden de kurtuldum
verdiğim kilonun iyi olduğunu söyledn ya daha da bi neşelendim. artık ikili hanelere düşmek istiyorummmmm
akşamdan yemeğimi hazırlayıp kavanozla okula mı götürsem acaba? soğuk da olsa yiyebileceğim şeyler yapmam lazımm... ıspanak mesela
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Bugün yine çok yoğun bir gün geçirdimyorgunluktan ölüyorum ama yinede bir bakayım dedim
Kahvaltıdan sonra eşimle kendimizi Yapı Marketine attık ( kızlar evde kaldı )
Şu benim Kolyeler için eşim tezgah yapmaya başlamıştı onun için eksik bir kaç şey ve kumaş almaya gittik
Birlikte baha geç saatte kadar eşimin arkdaşının dükkanında o tezgahı bitirmek için uğraştık hatta sonradan arkadaşın eşide gelince hadi yemeğe gidelim dediler ve evden çocuklarıda aldıktan sonra birlikte dışarı çıktık ve ancak eve geldim
Bu arada tezgah çok güzel oldu hatta yarın nasipse götürüp yerleştireceğiz ve kolyeleri üzerine dizdikten sonra resmini çekip sizlerede göstereceğim
İnşallah hepsi iyi para getirirde belki işi büyütme şansım olurolmadı satışını üstlenen arkadaşa haftasonları yardıma gideriz diyor eşim bakalım kısmet
Iki gündür internetim yokkk ozledijiz mi beniiidun bir kacamak yaptim annem haşhaşlı tatli yapmış 1dilim yedim cezam nedirrr ama karnimda bir bosluk hissediyorum yani superimm
Help helpppppne olur yardim edin cildiricam artik
gunun her saati acim canim habire yemek yemek istiyor cildiricam ne yapmam lazim tok olmak icinn
Bende akşam yemeğimi saat 18:00de yedim mutfağı kapattım
ARtık yatana kadar çay, su ve bir adet soda ( hatta şimdi eşime söylim sodamız kalmadı diye)
Canım birşeyler eksikmi yiyorsun ki bünye ihtiyaç hissediyor
Benim genelde öyle olur da
Canım ayran iç acıktıkça hem tok tutar hemde zayıflamanı engellemeyen tek içeceksuda sonra tabi
Yada artik midem o dakar buyudu ki ac hissediyorum aglicam ya
Merhaba bayanlar bugün annenin günu vardi biraz kacirdim ama devam bide regl oldum bu hafta benden bnisey cikmaz herhalde bide tabletimin ekrani tam ortan kirildi 2 yerinden çok moralin bozuldu yeni almistim daha cantamda bi oraya bi oraya tasimaktan kirdim yarisinin dokunmatigi calisiyo yarisi calismiyo 1_2 güne tamire veririm uzunca bi sure olmazsan merak etmeyin en Lisa zamanda geri yaniniza gelicem
Sabah hicbirsey yemedim dershaneye gittim geldim kepek ekmeginin icine peynir koydum az onu yedim aksamda corba ve biber yedim bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?