• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Sizce kuruma çizgisi mi pozitif mi acil destek

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canm kanamam var ama büyük ihtimalle üstüne görcem pede gelmıyo sadece tuvslette akıyor en son damla damla su sekılde kanama oldu düşük değildir dimi

İşte o pembelik denen şeyi ben anlayamıyorum pek fazla PREdictor bu
Pahalı olan bir Marc’a var ya erken gebelik testi onu yapmıştım pozitif çıkmıştı kaset testi de şimdi pozitif çıkınca ümitlendim açıkçası ben içine açıp atayım yani pembelik var mı siz şey yapın sanki pembelik var gibi çünkü hemen ilk 1 dakikada ikinci çizgide çıktı sonra kurudukça belirgin oldu normal testi ilk defa böyle çıkıyor
Pahalı olan marka ise o kuruma vs bile çıkarmıyor onda varsa vardır bence gidip kan verin en kesini öyle özel hastanede dışardan bakıyolar 200-300 lira mı ne 1 saate çıkıyor sonuç, kanamanızda varmış bence gidip kesin öğrenin öğrenince yazar mısınız bende kanda çıkmayınca yoktur dedim ama aynı sizin şekilde kanamam oldu reglden 5-6 gün önce şuan normal regli bekliyorum gelecek mi gelmezse bende kan vereceğim

Eklentiler

• EBF525B4-A0D0-4364-A0B8-DA5BEA0E83A5.jpeg
    EBF525B4-A0D0-4364-A0B8-DA5BEA0E83A5.jpeg
    128,2 KB · Görüntüleme: 48
  • C1BBE48B-B110-42C3-816A-60A864091EAE.jpeg
    C1BBE48B-B110-42C3-816A-60A864091EAE.jpeg
    140,9 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_5233.jpeg
    IMG_5233.jpeg
    178,9 KB · Görüntüleme: 47
Silik çizgi var kuzum gördüm şimdi sen sabah bı kan ver
Gecıkmeye rağmen silik çıkması normal mi yerleşme kanaması yaşayanlarda olurmuş bıde 2 günde bitti kanama ve çok ped değişmedim öyle olduğunu düşünüyorum bu testler de 6-7 dakkada kuruma çizgisi çıkarmaz heralde

Gecıkmeye rağmen silik çıkması normal mi yerleşme kanaması yaşayanlarda olurmuş bıde 2 günde bitti kanama ve çok ped değişmedim öyle olduğunu düşünüyorum bu testler de 6-7 dakkada kuruma çizgisi çıkarmaz heralde
Canım net bir sonuç istiyorsan sabahtan kan ver idrarda çıkan kanda çıkar zaten strese de girmemiş olursun umarım vardır heyecanını anlıyorum ama stres yapma 🌸

Benim yerleşme kanaması leke oldu kahverengiye ama 2 kere falan geldi gün icinde

Back