- 22 Aralık 2014
- 16
- 8
- 8
- Konu Sahibi Beetuulllll
bende 28.12.2014 tarihi itibari iile metabolik balansa start vericem yani sabah baslıycam bakalım. insallah hepimiz zayıflarız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım karatay diyeti mi yapıyorsun.leptinden bahsetmişsin ya.pko lular birlikte zayıflıyor gurubundaydınız değil mi?
canım 96 dan 89 kac gunde dustun benım anladıgım kadarı ıle 1 aydan az bı surede vermıssın neler yaptın anlatırmısın ...ben de 97 kıloyumbu şişko arkadaşınızada yer varmı?bende kendimi bildim bileli hep şişkoyun biriyim.sadece düğünümde zayıf gelin oldum 65 kiloydum ama osevinç çok kısa sürdü hemen hamile kaldım 90 kilo oldum.oğlum şuan 7 yaşında çok uğraştım kilolarımı vermek için ama hep yarım kaldı.geçen kış çok güzel kilo vermeye başlamıştım 92 kilodan 79 kiloya kadar düştüm hedefim 60 tı ama gine olmadı hamile kaldım şükürler olsun rabbime omutluluğu tekrardan yaşattı.79 la başlayan hamileliğim 97 le son bulldu 3 aylık oldu küçük paşam.çok uğraştım sütüm olsun diye ama gine olmadı büyük oğlum mamayla büyüdü bari bu sütümle büyüsün ama yok olmadı.bende tekrar diyete başladım 24 kasımda 96 kiloyla şuan 89 kiloyum çok güzel gidiyordu bu gün kendimi kaybettim ne gördüysem yedim diye bilirim.çok pişman oldum ağlamaktan yatamadım tam bilgisayarı kapatacakken sayfana denk geldim yazdıklarınızı gördüm banada destek olun benimde artık bir başarı öyküm olsun öncesi ve sonrası fatalarım olsun nasıl başardın diye banada sorular sorunsun bende mağazaya girdiyimde bana olanı değil beğendiğim kıfafetleri alayım bende oğlumu okuldan almaya gitiğimde şık bir anne olyum .
Toplamda kac kilo verdin ve kac gundur yapiyosun ben anlayamadim acikcasi brn size katilmak istiyorum bende 168 97 kiloyumSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Hepinize Tünaydın ve hayırlı Cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin hepsini sizlere fazlasıyla nasip etsin....Aminnnnn
Sabaha kadar oturunca doğal olarak daha yeni uyandım hatta eşim arayıp beni uyandırmasaydı kesin bir saat daha uyurdum en azından
Bugün Kandil münasebetiyle Akşam yemeğinde Annemdeyiz hatta bir iki saat sonra kendime gelince Anneme geçmeyi düşünüyorum azda olsa yarımcı olayım hatuna yemek yaparken
Yemekten sonrada artık KVye ordanda eşimin Amcasına geçeceğiz
Büyük kızım sabah kardeşine niye geç kalktığımızı sordu diye Oruçlu olduğumuzu izah etti Anam cadı anladım ama beni niye memek yemeye uyandırmadınız, Annemde oruçluysa o zaman bende memek yemem diye tutturdu yok yok oruçlu değilim biraz evvel kahvaltımı yaptım yattım ayağına yattımda çocuk birşeyler yemeyi kabul etti sende yermisin diye sorduğunda da ay çok yemişim bak karnım taş gibi diyip yırtıyorum
Hemen Aklımdayken bildirimimide yapayım;
Başlangıç Kilom; 124.5 kg
Geçen Hafta; 112.9 kg
Bu hafta; 111.9 kg
Fark; - 1 kg
Toplam giden; 12.9 kg
Şimdilik hedef; 110 kg
İnşallah haftayada çok güzel bir bildirim yaparım
Gunluk kac ogun yiyorsun canm yuruyus yada spor yapiyomusin ben yuruyis de yapmayi dusunuyorum ama kisda geldi nasil olacak bilmiyorum ...Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Kaç gündür yine uğrayan yok valla bende terki diyar eğleyeceğim
Cidden hem sizlere motivasyon olsun diye hemde kendime motivasyon olsun diye burayada yazmaya başlamıştım ama kaç gündür bir Allahın kulu uğramadı hani işi gırgıra vuruyordum hep ama cidden kimse olmayınca yazmak bile canım istemiyor
Umarım artık düzenli olarak gelip yazan olur yoksa benim düzenli olarak burada tek başıma yazmam boş olacak
Sabah şükür yine 6da uyandım ve 07:15de kahvaltımı etmeye başladım
Akşamlık yemeğimide ateşe koydum ( kuru fasulyaaaaa )
Bugün biraz temizlik ve ütü yapmaya niyetim var tabi önce eşimi bir işe yollayıp az keyif yapayım
Bu arada dün Karabuğdayı sonunda bulabildim ve sabah kahvaltıda 4 Yk kadar yoğurtlu karabuğdayı yedim şifa niyetine diyerek inşallah faydasınıda görürümde her öğünde 3 - 4 kaşık yemeyi düşünüyorum artık
Toplamda kac kilo verdin ve kac gundur yapiyosun ben anlayamadim acikcasi brn size katilmak istiyorum bende 168 97 kiloyum
G
Gunluk kac ogun yiyorsun canm yuruyus yada spor yapiyomusin ben yuruyis de yapmayi dusunuyorum ama kisda geldi nasil olacak bilmiyorum ...
Ben kilolarimo birden aldim hic de boyle olmamistim ve hic anlamadim hangi ara bu kadar kilo aldim karatay diuetinde protein agirlikli besleniliyo galiba...Valla eşlik edersen sevinirim canım acıkcası
Daha bir kaç gün evvel kızlar vardı birden hepsi yok oldu
Ben maalesef 124.5 kgyla başladım karataya ve şu anda 4 ayım bitti ve 13 kg verdim üstelik hiç spor yapmadan ( maalesef hem kış hemde 4 yaşında kızımla her zaman dışarı çıkamıyorum çıksamda yürüyüş sınırlı oluyor onunla olunca ) sadece haftada iki gün eşimle biryerlere gittiğimizde yürüdüm bir kaç gün evin içinde yapamya çalıştım ama kilo fazlayken onuda yemedi ama bugün itibariyle yapmaya başlıyacağım inşallah çünkü yaza kadar büyük fark yaratmak istiyorum hem görüntü acısından hemde tabi sağlığım açısından
Şu anda 111.9 kgyum ama inşallah yakında bende 2li hanelere terfih ederim kg verdikçe
Bu arada Karatayla besleniyorum önceden defalarca şok diyetten tut toz içeçeklere kadar denemiş ama hep fazlasını geri almış biriyim ama artık hiç diyet modunda değilim sağlıklı besleniyorum ve kendimi asla kasmıyorum hatta 15 günde bir akraba günü olunca karatayın az dışına da çıktığım oluyor tabi yinede çoğu zaman kilo veriyorum sadece 10 kg verdikten sonra bir iki hafta kadar duraklama olmuştu ama o genelde herkeste öyle olabiliyormuş
Kesinlikle karatayı tavsiye ederim hatta istersen yardımcıda olabilirim maksat kilolardan kurtulup sağlığımıza kavuşalim