• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

12.12.2014 bismillah dedim ve desteklerinizi bekliyorummm :)

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Hele şükür evime gelebildimmmmm :D:D:D:D

Aslında yolda yada oradayken girip size yazarım diye düşünüyordum ama cebim inat etti takılıp durdu banada fenalık geldi :KK48:
Çok şükür şu iki günü çok güzel geçirdik :D:D:D ve ben taaaa Bursaya gittiğim halde İskender yemeden döndüm :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71: üstelik hiççç pişman olmadım yemediğime aksine eşimin aklına gelmesin diye dua ettim :KK48:

Cumartesi sabahı yine her zamanki gibi erkenden uyandım ve kahvaltımı ettim :KK66: Yola çıktığımızda kahvaltı üzerinden 2 saat geçmişti ve 4 saat yolumuz sürdü hatta yol boyunca sadece ayran içtim hafif acıkma hissedince :KK66:
Vardığımızda akşam yemeğimizi hemen yedik ve gece hayinler çekirdekler çitlediler, meyveler yediler hatta benim koca iyice abartıp halasının yaptığı böreklerden yedi o_O ama ben kesinlikle onlara uymadım ve sadece uslu usulu sodamı ve şekersiz kahvemi içtim :KK66:
Aslında giderken amannn olmadı iki gün keyfime bakarım diye düşünüyordum :oops: itiraf ediyorum :KK67: ama şükür sonradan uymadım şeytana ve gece eşimin halası bir hayran kaldı azimime :KK48: hatta bir ara ona bile karatayı anlattım ve o bile aslında yapılabilir bir beslenme yaa ama işte ben ekmeksiz yapamıyorum dedi :KK48: kendisi bir oturuşta yarım ekmek yer kahvaltıda ve yinede ince :KK70::KK70::KK70::KK70:

Bu sabahta kahvaltıdan sonra merkeze inip hem Ulu Camiyi gezdik, çarşısını gezdik, Tophane diye geçen tepeye çıkıp çayımızı içtik manzaraya karşı :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

Gerçekten çok güzel vakit geçirdik ve öğleden sonra yola çıktık :KK66: şükür İstanbula gelene kadar trafik yoktu ama tabi İstanbul il sınırından girince Trafik felaketti ama yinede geç geldik sayılmaz :KK66:
Annemlerde yemeğimizide yedikten sonra hemen kendimizi eve attık :KK66:

Şu an bir yandan büyük kızın kalan ingilizce ödevine yardım edip bir yandanda size yazayım dedim :KK48:

Valla özlemişim buraları zaten aklım hep buradaydı acaba kim ne yazdı diye :KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:

Sizler neler yaptınız :KK66:

canım karatay diyeti mi yapıyorsun.leptinden bahsetmişsin ya.pko lular birlikte zayıflıyor gurubundaydınız değil mi?

Evet canım Karatay yapıyorum :KK66:
Elimden geldiğince özellikle Leptin olayına dikkat etmeye çalışıyorum ama inan öyle bir alışınca dikkat etmeye bile gerek kalmıyor alışkanlık haline geliyor :KK66:
Evet PKOlular birlikte zayıflıyor grubunada yazıyorum ( orada tek yazan benim aslında :KK48: ) ama inatla belki bir kişiyede olsa faydam olursa düşüncesiyle yazmaya devam ediyorum :KK48:
Bir kaç arkadaş orada hamile kaldı diye fırsat bulupta yazamıyor ama arada bir çöö yapıp beni hala takip ettiklerini yazınca onlara en azından bir faydam olursa diye yazıyorum aslında hani motivasyon olsunda kuzuları doğduyktan sonra direk dönsünler kilo vermeye diye :KK66:

Yeni
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Şükür sabah yine 06:15de uyanabildim :KK66: büyük kızı okula uğurladıktan sonrada hemen şekersiz sabah kahvemi yaptım ve kendimi buraya attım :KK66:

Kahvemi içip hazır cimcime uyurken şöyle sıcak bir duş alayım kendime gelmek için sonrada hemen kahvaltı :kk77:
Bugün biraz iş yapıp sonrada küçük kuzumla öğlende spor yapmaya niyetliyim :D:D:D
Kesinlikle toparlamam lazım yumuş yerlerimi :KK48: hem daha çok belli olur kilo verdiğim :D:D:D

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Öğlene doğru komşu ablam kahve içmeye geldiğinde ekranı kapattım tamda size yazacakken ama sonrada nasıl daldıysam işlere unuttum ve Anneme gittim :KK48:
Tabi eşimin Annesinede uğramaya karar verdiğimiz için eşim Annenden alırım seni dedi ve daha yeni gelebildik :KK66:

Şükür bugünüde hazarsız atlattım :KK66: hatta birazdan menümüde paylaşırım :KK66:

Az daha menümü yazmayı unutuyordum :KK48:

Sabah;
2 yumurtadan omlet
1 turp
1 havuç
8 zeytin
1 büyük parça beyaz peynir

ara; şekersiz Türk kahvesı

Öğle; ( Annemin ısrarıyla )
1 kase çorba
çok az turp ve havuç salatası

ara; şekersiz nescafe

Akşam;
1 kase çorba
4 kaşık zeytinyağlı pırasa
2 kaşık bulgur pilavı
bol turp ve havuç salatası

Neyse bana müsaade gidip yatayım malum sabah erken uyanacağım :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorummmmmmm :KK68::KK68::KK68::KK68:

Şekersız sabah kahvemi höpürdetirken sizlere bir bakayım dedim :KK66:
Artık bünye iyice alııştı sanırım erken uyanmaya ki sabah çalar saatten önce kalktım :KK48: Büyük kızım bile benden sonra uyanınca şaşırdı :KK48: saçını falan ördüm okula yolladım kendimi buraya attım :KK48: Birazdan kahvaltımıda yapmaya başlar şu kısacık günün fazladan Leptin üretmesini sağlayıp tam anlamıyla etinden sütünten yararlanırım :D:D:D:D:D:D

Facebooku olan kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

1 Ocak itibariyle Facebook bizlere ait paylaşımları 3.cü şahıslara ( yani başka siterlere )bunlara resimlerimizde dahil paylaşıma açacakmış Yani eğer AYARLAR bölümünden REKLAMLAR sekmesine tıklayıp 3.CÜ ŞAHIS bölümdeki ayarları düzenleyip HİÇKİMSE olarak ayarlamazsak başka sitelerde özel paylaşımlarımıza ve resimlerimize deng gelebiliriz

Sonradan sinir olmamak için Ayarlarınızı düzenlemeyi unutmayın
( Bende ekli olan arkadaşlar zaten görmüştür bu yazımı ama burayada ekliyeyim dedim sonradan kimse üzülsün istemem :KK60: )

bu şişko arkadaşınızada yer varmı?bende kendimi bildim bileli hep şişkoyun biriyim.sadece düğünümde zayıf gelin oldum 65 kiloydum ama osevinç çok kısa sürdü hemen hamile kaldım 90 kilo oldum.oğlum şuan 7 yaşında çok uğraştım kilolarımı vermek için ama hep yarım kaldı.geçen kış çok güzel kilo vermeye başlamıştım 92 kilodan 79 kiloya kadar düştüm hedefim 60 tı ama gine olmadı hamile kaldım şükürler olsun rabbime omutluluğu tekrardan yaşattı.79 la başlayan hamileliğim 97 le son bulldu 3 aylık oldu küçük paşam.çok uğraştım sütüm olsun diye ama gine olmadı büyük oğlum mamayla büyüdü bari bu sütümle büyüsün ama yok olmadı.bende tekrar diyete başladım 24 kasımda 96 kiloyla şuan 89 kiloyum çok güzel gidiyordu bu gün kendimi kaybettim ne gördüysem yedim diye bilirim.çok pişman oldum ağlamaktan yatamadım tam bilgisayarı kapatacakken sayfana denk geldim yazdıklarınızı gördüm banada destek olun benimde artık bir başarı öyküm olsun öncesi ve sonrası fatalarım olsun nasıl başardın diye banada sorular sorunsun bende mağazaya girdiyimde bana olanı değil beğendiğim kıfafetleri alayım bende oğlumu okuldan almaya gitiğimde şık bir anne olyum .
canım 96 dan 89 kac gunde dustun benım anladıgım kadarı ıle 1 aydan az bı surede vermıssın neler yaptın anlatırmısın ...ben de 97 kıloyum

elamün aleyküm kızlarrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Çok şükür bugünüde hasarsız atlattım :D
Hatta hemen aklımdayken menümüde paylaşayım :KK66:

Kahvaltı65.jpg akşam66.jpg

Normalde Bezelyenin şeker oranı yüksek diye pek yapmam hani ancak senede ya 1 yada 2 :KK66: Özlemişim :kk77:

Bu arada mutfakta saat 18:00 itibariyle kapandı :KK66: bundan sonrada sadece su, soda ve kahve tüketilecek :KK66:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Yılın son günü ve yine açılışı ben yaptım :KK48:
Şekersiz keyif kahvemi içerken bir bakayım dedim maşallah baya bir sohbetler edilmiş :KK68:
Dün nasıl burada hava kopardıysa uydu muydu hepsi gitti can sıkıntısından patladık ve erkenden yattım :KK53:

Bugün eşim yarım gün çalışacak sonrada bir iki birşey alamaya markete gideriz dedi ama acıkcası daha şimdiden çıkmaya niyetim yok :KK48: yazarım alınacakları kendi alsın gelirken sonuçta özel bir alışveriş yok ekik olan bir iki birşey alacak Yoğurt, Kahve falan gibi :KK66:
Bu soğukta kızın üşütmesinden korkuyorum birde bizim bayır kışın jilet gibi oluyor ( büyük kıza hamileyken bayırın başından bir kaymıştım sonunda ufak bir duvar olmasaydı gecekonduların çatısına uçacaktım az daha oda bende takıntı kaldı korkumdan kar kışta çıkmamaya çalışıyorum :KK53: Hatta Cumartesi gün var ona bile şimdiden kara kara düşünüyorum nasıl gidiceğim diye o_O )

Bu gece ailecek evdeyiz :KK66: Zaten genelde bize gelen olmaz ve komşu ablama geçmezsek hep yanlız oturuyoruz Tv karşısında PTT yapıyoruz :KK48::KK48::KK48: yani PYjama Terlik Televizyon :KK70::KK70::KK70::KK70:
Komşu ablama bu sene yine bir sürü misafir gelecekmiş ama bu sene biz geçmeyi düşünmüyoruz zaten başı kalabalık birde biz kalabalık yapmayalım :KK66: evde pufuduklarım ayağımda daha rahat otururum :KK48::KK48::KK48::KK48:

An itibariyle Akşam yemeğimizide yemiş bulunuyoruz :KK66:

Artık bu saatten sonra ancak az kuruyemiş yerim :KK66:

Akşam yemeğinin resmini çekemedim çok acıkınca aklıma gelmedi daha doğrusu :KK48:

Sabah kahvaltıda;
2 yumurtadan baharatlı omlet
6 adet zeytin
2 kk kadar beyaz peynir
6 parça kalp şeklinde kestiğim turplar :KK48:

Hemen onun resimin de koyuyorum :KK66:

kahvaltı66.jpg

Akşamlık;
2 parça balık ( fırında )
3 adet salatalık turşusu
2 adet köz kırmızı biber
2 Çatal ucu kadar amerikan salatası
3 adet ciğköfte marulla

Bu saatten sonra az kuruyemiş ( karataya uygun olan badem, fındık ve kaju ) başkada yemiyeceğim inşallah
:D:D:D:D

Bir değişiklik olursada bildirim zaten :KK48:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Ama olmuyor böyle yine kaç gündür kimsecikler yok buralardada :KK12:
Yine kendi kendime yazışıyorum ha bugün gelen olur ha yarın diye diye o_O
Tazecik topik bu kadar çabuk ihmal edilmezki :KK20: küscem ben yaaa :KK48: şaka şaka kıyamam kimseye :KK68:

Sabahtan beri uğramaya fırsatım olmadı :KK53:
Uyanır uyanmaz ev ahalisi uyurken kahvaltımı yaptım ondan sonrada eve giriştim :KK66:
Dün gündüz temizlik yapıp yeni yıla temiz gireyim diyordum ama ben başlayana kadar eşim geldi :KK48:
Öğlene kadar evle uğraştım ve tam duş alıp küçük kuzuyuda yıkadıktan sonra Annemler çaya geldi :KK66: Hatta tam o an kızın saçlarını örüyordum :KK68:
Kızkardeşimde ikizlerle geldi hatta eşim çocuklar üşümesin diye gidip evden aldı onları :KK66:

Daha yeni gittiler ve oh çekecekken eşim uzun zamandır bize gelmek isteyen bir arkadaşı ailesiyle bize gelmek istedikleri için hazır evde toplu ve temizken onları arayıp davet etti :KK53::KK53::KK53::KK53:
Neyseki 8 buçuk gibi geleceklerde o arada hem buraya bakayım dedim hemde dinleneyim dedim :KK66:

Sabah tartıya çıktığımda şükür Cuma buraya yaptığım bildirimden daha aşağısını görmüştüm :D:D:D:D tabi sonradan tok karnına tekrar tartıldım ( biraz evvel ) yine Cumanın rakamını gördüm :KK48: Artık inşallah yarın sabahta bu sabah gördüğüm rakamın aynısını yada daha aşağısını görürüm :D:D:D:D

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Misafilerimi uğurladım ve anında buraya attım kendimi :KK48:
SAğ olsunlar gelirken bana bir demet çiçek getirmişler yeni yıl hediyesi :KK68::KK68::KK68:
Tabi eşim hemen bombayı patlattı; Ulen siz beni hatuna öldürtmeye mi çalışıyorsunuz diye :KK70::KK70::KK70::KK70:

Çok hoş vakit geçirdik hatta bir ara benim aylardır işlemeye başlayıpda kenara attığım seccadeyi bile çıkartıp sohbet ederken işledim :KK48: Anam gözümün önünde olmayınca hep ihmal ediyorum ama arkadaşım bayıldı ve bende hazır çıkarmışken tekrar dolaba tıkmadım bitireyim artık diye :KK48:

Bu arada yarın Kandil diye büyük kızım Anne birlikte oruç tutalımmı dedi :KK68:
Normalinde benim akıl etmem gereken şeyi kızım akıl etti :oops:
Tamam dedim ve inanılmaz sevindim kızımın böyle birşeyi akıl etmesine sonuçta şimdiki gençler Ramazanda oruçu bile zoraki tutuyor ( istisnağlar kaideyi bozmuyor tabide çoğunluk maalesef öyle )
Hatta kendi kendine karar vermiş bundan sonra her hafta sonu oruç tutacakmış Ramazandan kalan bir 6 günü var diye oda reglden dolayı yoksa hiç tutmamazlık yapmıyordu o sıcaklarda bile :KK68:
Geçenlerde hatta birde Anne hani birlikte Namaza başlıyorduk dedi :oops: bu ara yine savsaklamıştım Allah biliyor ya :oops: hadi hazır Oruçumuzla başlıyacağız Namazıda dahil edelim dedik :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

Tembihledim zaten bak olurda ben savsaklamaya kalkışırsam beni uyar diye :KK66: Allahın izniyle Ana kız birlikte kılacağız artık namazlarımızıda :KK66:

Sahura kadar oturalım sonra yer namazlarımızıda kılar yatarız nasılsa okul yok dedi bende tamam dedim ( uyku düzeni biraz bozulacak ama yatarsam kalkamam sahur için ama Kandil sonuçta belki ucundanda olsa az daha sevap kazanırız :KK66: nasılsa bir sonraki akşam yine düzenimize döneriz :KK66: )

Hepinize Tünaydın ve hayırlı Cumalar :KK68:
Rabbim gönlünüzden geçenlerin hepsini sizlere fazlasıyla nasip etsin....Aminnnnn

Sabaha kadar oturunca doğal olarak daha yeni uyandım :KK48: hatta eşim arayıp beni uyandırmasaydı kesin bir saat daha uyurdum en azından :KK48:
Bugün Kandil münasebetiyle Akşam yemeğinde Annemdeyiz hatta bir iki saat sonra kendime gelince Anneme geçmeyi düşünüyorum azda olsa yarımcı olayım hatuna yemek yaparken :KK66:
Yemekten sonrada artık KVye ordanda eşimin Amcasına geçeceğiz :KK66:

Büyük kızım sabah kardeşine niye geç kalktığımızı sordu diye Oruçlu olduğumuzu izah etti :KK48: Anam cadı anladım ama beni niye memek yemeye uyandırmadınız, Annemde oruçluysa o zaman bende memek yemem diye tutturdu :KK70::KK70::KK70: yok yok oruçlu değilim biraz evvel kahvaltımı yaptım yattım ayağına yattımda çocuk birşeyler yemeyi kabul etti :KK48::KK48::KK48::KK48: sende yermisin diye sorduğunda da ay çok yemişim bak karnım taş gibi diyip yırtıyorum :KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:

Hemen Aklımdayken bildirimimide yapayım;

Başlangıç Kilom; 124.5 kg

Geçen Hafta; 112.9 kg
Bu hafta; 111.9 kg

Fark; - 1 kg :D:D:D:D

Toplam giden; 12.9 kg
Şimdilik hedef; 110 kg

İnşallah haftayada çok güzel bir bildirim yaparım :KK66:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Hele şükür gelebildim :KK48:
Anam sabah geç uyandım ( gece eşim sağ olsun tam yatacakken ya az dur süper bir korku filmi var diye benide uyutmadı tabi haliyle geç yatınca geç kalktık :KK67: adam haftasonu düzenimi bozmada bire bir :KK48: )
Kahvaltıda geç oldu haliyle sonrada kendimizi sokağa attık :KK66:
Annemleride yanımıza alıp Alışverişe gittik büyük cadıya çeket ve bot bakmak için :KK66:
Şükür botunu beğendi ( ben pek beğenmesemde :KK70: ) aldık ama istediği çeketin bedeni yoktu onuda artık geçen gün baktığımız mağazaya tekrar gidip alacağız :KK66:
Küçük kuzununda kışlık montu ufak geliyordu hatta yıkıyacağım diye üzerine bir fermuarlı ve şişme yeleğini giydirmiştim şansımıza bir mağazada çok güzel 49 liraya bir kışlık çeket bulduk :D:D:D normalde hep 80 falandı daha evvel baktıklarımız bunlar 3 tane kaldı diye indirime girmiş ve biri oldu şükür :KK68: tabi Annem aman üşüyecek diye aklı gidiyormuş hemen etiketi kopardığı gibi kıza giydirdi bana söylenerek :KK70::KK70::KK70::KK70: hasta ediceksin kızı niye dün yıkayıpta petek üzerinde kurutmadın kızın çeketini diye :KK48::KK48::KK48::KK48:
Babacığımada zorla bir cift ayakkabı aldırdık ( adamcağız bize geldimi yağdırır kendine oldumu elli kere düşünür acaba daha uygununu bulabilirmiyim diye :KK48: ) tabi sonradan çok mutlu oldu iyiki aldırdınız bana zorla dedi :KK48:

Akşamlıkta maç var diye eşim davet etmişti bari yemeğide birlikte yiyelim dedik ve uzun zamandır kuzu balık istiyor diye balık alıp bir güzel bol salatayla sağlıklı bir öğün yaptık eve gelir gelmez :KK66:
Çay faslı falan derken 9 gibi kalktılar ama tabi büyük cimcimenin laptopla işi olunca ancak gelebildim bir mesajlıkta olsa :KK48: bugün erken yatacağım düzenime geri dönmek için :KK66:

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Kaç gündür yine uğrayan yok valla bende terki diyar eğleyeceğim :KK48:
Cidden hem sizlere motivasyon olsun diye hemde kendime motivasyon olsun diye burayada yazmaya başlamıştım ama kaç gündür bir Allahın kulu uğramadı :KK12: hani işi gırgıra vuruyordum hep ama cidden kimse olmayınca yazmak bile canım istemiyor :KK43:
Umarım artık düzenli olarak gelip yazan olur yoksa benim düzenli olarak burada tek başıma yazmam boş olacak :KK66:

Sabah şükür yine 6da uyandım ve 07:15de kahvaltımı etmeye başladım :D:D:D
Akşamlık yemeğimide ateşe koydum ( kuru fasulyaaaaa :kk77: )
Bugün biraz temizlik ve ütü yapmaya niyetim var :KK66: tabi önce eşimi bir işe yollayıp az keyif yapayım :KK48:

Bu arada dün Karabuğdayı sonunda bulabildim ve sabah kahvaltıda 4 Yk kadar yoğurtlu karabuğdayı yedim :KK66: şifa niyetine diyerek :KK66: inşallah faydasınıda görürümde her öğünde 3 - 4 kaşık yemeyi düşünüyorum artık :KK66:

Hepinize Tünaydın ve hayırlı Cumalar :KK68:
Rabbim gönlünüzden geçenlerin hepsini sizlere fazlasıyla nasip etsin....Aminnnnn

Sabaha kadar oturunca doğal olarak daha yeni uyandım :KK48: hatta eşim arayıp beni uyandırmasaydı kesin bir saat daha uyurdum en azından :KK48:
Bugün Kandil münasebetiyle Akşam yemeğinde Annemdeyiz hatta bir iki saat sonra kendime gelince Anneme geçmeyi düşünüyorum azda olsa yarımcı olayım hatuna yemek yaparken :KK66:
Yemekten sonrada artık KVye ordanda eşimin Amcasına geçeceğiz :KK66:

Büyük kızım sabah kardeşine niye geç kalktığımızı sordu diye Oruçlu olduğumuzu izah etti :KK48: Anam cadı anladım ama beni niye memek yemeye uyandırmadınız, Annemde oruçluysa o zaman bende memek yemem diye tutturdu :KK70::KK70::KK70: yok yok oruçlu değilim biraz evvel kahvaltımı yaptım yattım ayağına yattımda çocuk birşeyler yemeyi kabul etti :KK48::KK48::KK48::KK48: sende yermisin diye sorduğunda da ay çok yemişim bak karnım taş gibi diyip yırtıyorum :KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:

Hemen Aklımdayken bildirimimide yapayım;

Başlangıç Kilom; 124.5 kg

Geçen Hafta; 112.9 kg
Bu hafta; 111.9 kg

Fark; - 1 kg :D:D:D:D

Toplam giden; 12.9 kg
Şimdilik hedef; 110 kg

İnşallah haftayada çok güzel bir bildirim yaparım :KK66:
Toplamda kac kilo verdin ve kac gundur yapiyosun ben anlayamadim acikcasi brn size katilmak istiyorum bende 168 97 kiloyum

G
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Kaç gündür yine uğrayan yok valla bende terki diyar eğleyeceğim :KK48:
Cidden hem sizlere motivasyon olsun diye hemde kendime motivasyon olsun diye burayada yazmaya başlamıştım ama kaç gündür bir Allahın kulu uğramadı :KK12: hani işi gırgıra vuruyordum hep ama cidden kimse olmayınca yazmak bile canım istemiyor :KK43:
Umarım artık düzenli olarak gelip yazan olur yoksa benim düzenli olarak burada tek başıma yazmam boş olacak :KK66:

Sabah şükür yine 6da uyandım ve 07:15de kahvaltımı etmeye başladım :D:D:D
Akşamlık yemeğimide ateşe koydum ( kuru fasulyaaaaa :kk77: )
Bugün biraz temizlik ve ütü yapmaya niyetim var :KK66: tabi önce eşimi bir işe yollayıp az keyif yapayım :KK48:

Bu arada dün Karabuğdayı sonunda bulabildim ve sabah kahvaltıda 4 Yk kadar yoğurtlu karabuğdayı yedim :KK66: şifa niyetine diyerek :KK66: inşallah faydasınıda görürümde her öğünde 3 - 4 kaşık yemeyi düşünüyorum artık :KK66:
Gunluk kac ogun yiyorsun canm yuruyus yada spor yapiyomusin ben yuruyis de yapmayi dusunuyorum ama kisda geldi nasil olacak bilmiyorum ...

Toplamda kac kilo verdin ve kac gundur yapiyosun ben anlayamadim acikcasi brn size katilmak istiyorum bende 168 97 kiloyum

G

Gunluk kac ogun yiyorsun canm yuruyus yada spor yapiyomusin ben yuruyis de yapmayi dusunuyorum ama kisda geldi nasil olacak bilmiyorum ...

Valla eşlik edersen sevinirim canım acıkcası :KK68:
Daha bir kaç gün evvel kızlar vardı birden hepsi yok oldu :KK48:
Ben maalesef 124.5 kgyla başladım karataya ve şu anda 4 ayım bitti ve 13 kg verdim üstelik hiç spor yapmadan ( maalesef hem kış hemde 4 yaşında kızımla her zaman dışarı çıkamıyorum çıksamda yürüyüş sınırlı oluyor onunla olunca ) sadece haftada iki gün eşimle biryerlere gittiğimizde yürüdüm :oops: bir kaç gün evin içinde yapamya çalıştım ama kilo fazlayken onuda yemedi :KK48: ama bugün itibariyle yapmaya başlıyacağım inşallah çünkü yaza kadar büyük fark yaratmak istiyorum hem görüntü acısından hemde tabi sağlığım açısından :KK66:
Şu anda 111.9 kgyum ama inşallah yakında bende 2li hanelere terfih ederim kg verdikçe :KK66:

Bu arada Karatayla besleniyorum :KK66: önceden defalarca şok diyetten tut toz içeçeklere kadar denemiş ama hep fazlasını geri almış biriyim ama artık hiç diyet modunda değilim :KK68: sağlıklı besleniyorum ve kendimi asla kasmıyorum :KK66: hatta 15 günde bir akraba günü olunca karatayın az dışına da çıktığım oluyor tabi :KK48::KK48: yinede çoğu zaman kilo veriyorum sadece 10 kg verdikten sonra bir iki hafta kadar duraklama olmuştu ama o genelde herkeste öyle olabiliyormuş :KK66:
Kesinlikle karatayı tavsiye ederim hatta istersen yardımcıda olabilirim :KK66: maksat kilolardan kurtulup sağlığımıza kavuşalim :KK66:

Valla eşlik edersen sevinirim canım acıkcası :KK68:
Daha bir kaç gün evvel kızlar vardı birden hepsi yok oldu :KK48:
Ben maalesef 124.5 kgyla başladım karataya ve şu anda 4 ayım bitti ve 13 kg verdim üstelik hiç spor yapmadan ( maalesef hem kış hemde 4 yaşında kızımla her zaman dışarı çıkamıyorum çıksamda yürüyüş sınırlı oluyor onunla olunca ) sadece haftada iki gün eşimle biryerlere gittiğimizde yürüdüm :oops: bir kaç gün evin içinde yapamya çalıştım ama kilo fazlayken onuda yemedi :KK48: ama bugün itibariyle yapmaya başlıyacağım inşallah çünkü yaza kadar büyük fark yaratmak istiyorum hem görüntü acısından hemde tabi sağlığım açısından :KK66:
Şu anda 111.9 kgyum ama inşallah yakında bende 2li hanelere terfih ederim kg verdikçe :KK66:

Bu arada Karatayla besleniyorum :KK66: önceden defalarca şok diyetten tut toz içeçeklere kadar denemiş ama hep fazlasını geri almış biriyim ama artık hiç diyet modunda değilim :KK68: sağlıklı besleniyorum ve kendimi asla kasmıyorum :KK66: hatta 15 günde bir akraba günü olunca karatayın az dışına da çıktığım oluyor tabi :KK48::KK48: yinede çoğu zaman kilo veriyorum sadece 10 kg verdikten sonra bir iki hafta kadar duraklama olmuştu ama o genelde herkeste öyle olabiliyormuş :KK66:
Kesinlikle karatayı tavsiye ederim hatta istersen yardımcıda olabilirim :KK66: maksat kilolardan kurtulup sağlığımıza kavuşalim :KK66:
Ben kilolarimo birden aldim hic de boyle olmamistim ve hic anlamadim hangi ara bu kadar kilo aldim karatay diuetinde protein agirlikli besleniliyo galiba...

Back