- 27 Ekim 2024
- 65
- 43
- 3
- 30
Artık şu lafa bile tahammülümz kalmamş halbuki iyi bişey diyolarda o da batıyor artık bize vallahi hiçbirimiz iyi değiliz artıt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Artık şu lafa bile tahammülümz kalmamş halbuki iyi bişey diyolarda o da batıyor artık bize vallahi hiçbirimiz iyi değiliz artıt
Opu sonrası embriyo döllendirip hemen transfer yani öle olursa yarın opuysa bu hafta transfer oluyorsn demektir hayırlı olsunBir şey sorabilirmiyim taze transfer ne demek ya doktor taze yapabiliriz büyük ihtimalle sana dedi ama
Bilecik'te. Eskişehir ve Bursa benim için yüzyüze terapi için olabilir.Nerde yasiyorsunuz
Bu arada böyle bir öneri buldum.Çocuk sahibi olmak ben de dahil olmak üzere bir çok çiftin hayalidir. Doğal yollarla olmuyorsa aşılama ya da tüp bebek tedivisi çok çok önemli bir tedavi seçeneğidir. Ve ben bu yolda uzun yıllar çaba harcamış biri olarak fiziksel nedenlerin dışında psikolojik nedenlerin de bu tedavi sürecinde büyük önem taşıdığını düşünüyorum ve şuan son tedavimiz yapılırken çok tatlı bir psikoloğa denk geldim ve bu süreci o kadar rahat yaşamama sebeb oluyorki tarifi imkansız, kendisinin hem grup terapileri hemde bireysel terapileri mevcut. Ben kendisinden online grup terapisi almaya devam ediyorum. Yakında transferim olacak ve bireysel terapi almaya başlayacağım. Benim gibi tedavi gören ama bu süreci sancılı geçiren kader arkadaşlarıma; Uzm. Psk. Güneş Oksayoğlu ile bir görüşme yapın derim.
@infertilitepsikolojisi
@psikologunesoksayoglu
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
"Yapılan araştırmalara göre tüp bebek tedavisi boyunca hiç psikolojik destek almayan çiftlerin, psikolojik destek alan çiftlerden daha mutlu, motivasyonlu ve iç huzurlu olduğunu ortaya koymaktadır. Bu süreçte psikolojik destek alan çiftlerde tüp bebek tedavisinin başarılı olma oranı daha yüksektir."
Bana belli olmaz
Anam opu sonrası adet olunmuyor muOpu sonrası embriyo döllendirip hemen transfer yani öle olursa yarın opuysa bu hafta transfer oluyorsn demektir hayırlı olsun
Ne adeti opu sonrası 3 gün 5 gün bekleyip atacaklar bebeleri rahmine hazır olAnam opu sonrası adet olunmuyor mu
Bir ağız hemşire söyledi senin taze transfer olacak gibi haberin olsun diye sonra gitti lafı ortaya koydu kaçtı çok heyecanlandım şuan bırakıyorum sigarayıNe adeti opu sonrası 3 gün 5 gün bekleyip atacaklar bebeleri rahmine hazır ol
Yaşınız kaç? Memleketlim çıktınız merak ettim ne zamandır deniyorsunuz bebek?Bilecik'te. Eskişehir ve Bursa benim için yüzyüze terapi için olabilir.
Eşim Bilecik'li, ben gelin geldim. Yaş 32. Bebek için de 1,5 seneyi devirdik. Siz hala Bilecik'te misiniz?Yaşınız kaç? Memleketlim çıktınız merak ettim ne zamandır deniyorsunuz bebek?