• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

12.12.2014 bismillah dedim ve desteklerinizi bekliyorummm :)

akşamdan yemeğimi hazırlayıp kavanozla okula mı götürsem acaba? soğuk da olsa yiyebileceğim şeyler yapmam lazımm... ıspanak mesela
Öyle bi imkanin varsa yap bence zeytinyağlı pirasada soğuk yenir ben bugün yediklerimi yazim saat 10 da ayran içtim bi bardak 14:30 da 3 dilim balik yedim akşamda 17:30 da yarim tabak karnabahar yemeği yedim bi bardak bitki cayi bolca su bugunde böylelikle biter bide yatmadan umarim mekik cekerim

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Sabah erkenden evden kendimi duş alıp KVye atınca fırsat bulupta bir selam dahi veremedim:KK53:
Eşimle küçük kızım dün malum KVde kalmışlardı KPnin hem senesi hemde Akraba günü olucak diye :KK66:
Hemen hazırlandım eşim gelip hadi kahvaltı için sizi almaya geldim diyince :KK66:
Kahvaltıdan sonrada son hazırlıkları yaptım ( bardakları, tabakları ve kalan şeyleri çıkartıp ayarladım ) ve KVden ayrılana kadar doğru dürüst totoşum yer görmedi :KK48::KK48::KK48:

Çok şükür bu günüde atlattım :KK48:
Bu arada inanamayacağım birşey oldu :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Benim küçük görümcede geldi tabi ki uzun zamandır pek fazla samimiyetimiz yoktu ( hani konuşuyoruzda ilk zamanlardaki gibi kanka değiliz :KK48:
O geldiğinde zaten herşey hazırdı neredeyse :KK66:

Bİr ara KV ikimizin arasında dikildi ve işte iş güçten konuşulurken ay iyiki kızlarım var diyip ikimizede aynı anda sarıldı :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
İnanamadım cidden KV bana sarıldı hemde 14 sene aradan sonra :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: birde kızım dedi ki devamlı benden bahsederken '' şu '' diye bahsederdi :p
Bana defalarca teşekkür etti hakkını helal et dedi durdu :KK57: ki en son 6 sene evvel bir tartışmada bana evlendiğinden beri neyini gördük işte bir bardak su bile vermedin bana bile diyebilmişti :KK67: ki devamlı her hafta bize yemeğe gelirlerdi, onlar gelmesede haftanın iki günü biz onlara gider sabahtan akşama kadar pervane olurdum tüm hakaret ve laf sokmalarına rağmen :KK57: Hatta o tartışmada bana öyle dediğinde ben ona kimin ne yaptığını iyi yada kötü Rabbim biliyor ben sizleri Allaha havale ettim sizlerle ( KV, KP ve küçük kızı ) öbür dünyada görüşeceğiz hakkımı asla helal etmiyorum demiştim :63:
Hee eşimin anasıdır asla saygısızlık etmem bu saatten sonrada ama eşime hep diyorum barıştığımız halde geçmişin kırgınlığı var ve onun hesabını öbür tarafta ikimizde vereceğiz ( artık kim haksızsa vay haline hesabı ki eşimde hep diyor hakkını helal etmesende ben asla sana ne olur et demem diye :KK12: )

Nasıl şaşırdıysam o an öyle far görmüş Tavşan gibi kaldım :KK70::KK70::KK70::KK70:
Büyük kızıma anlattım o bile şaşırdı anaaa Babannemin kafasına saksımı düştü diye :KK70::KK70::KK70::KK70:

Genel olarak gün çok güzel geçti ve en güzelide uzun zamandır beni görmeyen bir akraba vardı geçen hafta hani Annesinin kuranına gitmiştik :KK66: oda geldi tabi o gün oda koşturmadan kimseyle oturup doğru dürüst ilgilenemediği için beni bu hafta görünce anam kız sen baya zayıflamışsın geçen hafta fark etmedim ben dedi :D:D:D:D
Tabi hemen Karatayın Reklamları başladı nasıl verdin diye sorunda :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Süper valla helal olsun aynen devam et yaza müthiş fark olur o zaman dedi :KK71::KK71::KK71::KK71:

Gazı aldıktan sonrada tabi ben daha bir pervane oldum maksat spor olsun diye ve yediğim 2 kk kadar böreğide anında yaktım :KK52: eve gelincede yinede korkuyla tartıya çıktım ama geç olmasına rağmen aynı kiloyu gördüm şükür :D:D:D:D 15 gün yine kaçamaksız Karataya devam ve bir sonraki Gündede sadece bana zarar vermeyecek şeyleri gönül rahatlığı ile tüketip canımın çektiğinden de ancak tadımlık yerim :KK66:

Öncelikle selamun aleyküüüümmmm

nasılsın abla ??

tavsiyelerin için çok tesekkürşer...çiğ sebze yemek yasak o yüzden salata yiyemiyorum :KK43: ama dediğin gbi yoğurt yiyeyim unutuyorum. inanır mısınız ne yiyeceğimi şaşırıyorum kendime haftalık menüler düzenlemeyi planlıyorum çünkü acaba ne yesem diye düşünürken bişey yemekten soğuyorum :)

bu sabah senin tavsiyene uydum ekmeksiz bol kahvaltı yaptım. 2 yumurtadan omlet yaptım miss gibi doydummm :) :) bugün haftasonu deli gbi mutluyumm keyfim yerinde güne dinlenmiş uyandım ohhh :D:D

anneciğim bana yoğurt çorbası yapmış ne yesem derdinden de kurtuldum :cool::cool:

verdiğim kilonun iyi olduğunu söyledn ya daha da bi neşelendim. artık ikili hanelere düşmek istiyorummmmm:KK53:

Çok sağ ol canım iyiyim şükür ama yoğunluktan uğrayamadım bugün :KK48:
Yarın pazar ama yine fırsat olur nasılsa :KK66:

İnşallah ikili haneleri göreceğimiz günlerde çok yakın canım yeterki azimli ol ve ümidini bir anlık artıda görsen yitirme :KK68::KK68::KK68::KK68:
RAbbim büyük ben inanıyorum sağlıklı bir kiloya düşeceğimize hatta hep dediğim gibi yaza cidden bomba gibi gireceğiz fıstık adayları olarak :KK68::KK68::KK68::KK68:

akşamdan yemeğimi hazırlayıp kavanozla okula mı götürsem acaba? soğuk da olsa yiyebileceğim şeyler yapmam lazımm... ıspanak mesela

Süper olur canım bence hatta şu ufak bardak yoğurtlardan bulursan al bir kaç tane okula giderken onuda götürürsün kavanoz derdi olmadan yer kutuyu atarsın :KK66:
Zeytinyağlı barbunya, pırasa, bamya diye bir sürü seçenek var nasılsa :KK66: olmadı aklımıza geldikçe yazarız bir menü düzenler ona göre her gün yediğini belirlemiş olursun :KK66:

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Bugün yine çok yoğun bir gün geçirdim :KK53: yorgunluktan ölüyorum ama yinede bir bakayım dedim :KK48:
Kahvaltıdan sonra eşimle kendimizi Yapı Marketine attık ( kızlar evde kaldı )
Şu benim Kolyeler için eşim tezgah yapmaya başlamıştı onun için eksik bir kaç şey ve kumaş almaya gittik :KK66:
Birlikte baha geç saatte kadar eşimin arkdaşının dükkanında o tezgahı bitirmek için uğraştık hatta sonradan arkadaşın eşide gelince hadi yemeğe gidelim dediler ve evden çocuklarıda aldıktan sonra birlikte dışarı çıktık ve ancak eve geldim :KK66:

Bu arada tezgah çok güzel oldu hatta yarın nasipse götürüp yerleştireceğiz ve kolyeleri üzerine dizdikten sonra resmini çekip sizlerede göstereceğim :D:D:D

İnşallah hepsi iyi para getirirde belki işi büyütme şansım olur :KK48: olmadı satışını üstlenen arkadaşa haftasonları yardıma gideriz diyor eşim :KK66: bakalım kısmet

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Bugün yine çok yoğun bir gün geçirdim :KK53: yorgunluktan ölüyorum ama yinede bir bakayım dedim :KK48:
Kahvaltıdan sonra eşimle kendimizi Yapı Marketine attık ( kızlar evde kaldı )
Şu benim Kolyeler için eşim tezgah yapmaya başlamıştı onun için eksik bir kaç şey ve kumaş almaya gittik :KK66:
Birlikte baha geç saatte kadar eşimin arkdaşının dükkanında o tezgahı bitirmek için uğraştık hatta sonradan arkadaşın eşide gelince hadi yemeğe gidelim dediler ve evden çocuklarıda aldıktan sonra birlikte dışarı çıktık ve ancak eve geldim :KK66:

Bu arada tezgah çok güzel oldu hatta yarın nasipse götürüp yerleştireceğiz ve kolyeleri üzerine dizdikten sonra resmini çekip sizlerede göstereceğim :D:D:D

İnşallah hepsi iyi para getirirde belki işi büyütme şansım olur :KK48: olmadı satışını üstlenen arkadaşa haftasonları yardıma gideriz diyor eşim :KK66: bakalım kısmet

Aleykum selam ceco inşallah işinde basarili olursun bizde aksam çocukları ananeye birakip AVM de 3 saat gezinmisiz bugün yediklerime gelirsek sabah 1 havuç rendesi limonlu öğlen 4 köfte 1 yemek kasigi pilav canim çok çekti engel olamadim 1 bardak ayran akşamda 5 te 1 avuç leblebi bol su 30 mekik

Dün sabah tam buraya uğrayacakken elektrikler kesildi :KK53: ha şimdi gelir ha şimdi gelir derken çok uzun süre elektrikler yoktu hatta ufak cimcime bir bozuldu tabletinde cizgi film izleyemiyor diye :KK48: hatta protesto etmek için bende yemek yemem o zaman dedi :KK48:

Baktık hala gelecek gibi değil bizde giyinip biraz daha erken gittik Anneme :KK66:
Akşama doğru eve döndüğümüzde Elektrikler gelmişti ama tabi hemen kendimi mutfağa atmak zorundaydım :KK66:

Büyük kızım çok istedi diye aylar sonra Patates salatası yaptım ızgara tavuğun yanına :KK53: hay yapmaz olaydım o_O artık bünye unuttuğundanmı nedir bilmiyorum ama midem felaket bulandı onu yedikten sonra o_O hatta resmen kustum okadar kötü oldum o_O bir daha tövbe ağzıma sürmem ne patatesi nede patates salatasını :KK12:

SAbah uyandığımdan beride hala bir tuhaf midem o yüzden bugün sebze ağırlıklı beslenip midemi rahatlatmaya çabalıyacağım :KK66: şimdi önce şekersiz keyifkahvemi içiceğim sonrada hemen kahvaltımı ederim :KK66:

Iki gündür internetim yokkk ozledijiz mi beniii :KK37: dun bir kacamak yaptim :KK67: annem haşhaşlı tatli yapmış 1dilim yedim cezam nedirrr :KK61: ama karnimda bir bosluk hissediyorum yani superimm :D:D

Hoşgeldin canım :KK3:
Bende elektriklerin azizliğine uğramıştım ama tabi aklım buradaydı :KK66:
Kendini hafif hissediyorsan süper :KK66: sonuçta hepimiz arada azda olsa kaçamak yapacağız abartmamak kaydı ile :KK66:
İnşallah cumaya yine çok güzel sonuç alırsın :KK68:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Akşam üzere eşimle dışarı attık kendimizi :KK66:
Önce benim şu tezgahı yaptığım kolyeleri satacak dükkana götürdük oradanda Avmye geçip büyük kıza bot bakmaya gittik :KK66:

Hanım 15 Tatilde Londra yolcusu ya geri sayıma başladı ve tabi ihtiyaçlarını sıralayıp duruyor :KK48:
Hatta bir ara bana şu resimli sert bavullardan gösterdi :KK57: etiketini görünce yok anam okadarda değil dedim sonuçta ihtiyaçlarını alacağım tekrar boşuna 229 lira veremem evde bavul varken :KK12:
Neyseki hiç ısrar etmedide ağız tadıyla biraz gezip eve döndük :KK66:

Akşam yemeğimi erken yiyince bir ara acıkır gibi oldum hatta eşim hadi yemek yiyelim dışarda dedi ama ona uymadım :D:D:D yok öyle yağma acıktıysanız evde size çorba ve salata yaparım geç oldu dedimde tamam dedi eşimde :KK66:
Bende gelince Leptinim bozulmasın diye 1 koca bardak ayran içtim :D:D:D:D çalışsın leptinler :KK66:

Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum :KK68::KK68::KK68:

Dün akşam üzere sanırım üşütmeden dolayı başım ağrıyordu ( hatta buraya yazarken bile vardı baş ağrım :KK53: )
Bir ara acaba tansiyonum mu yükseldi diye düşündüm mide bulantısıda başlayınca ama tansiyonum normaldi ölçtüğümde o_O
Gece geç saate kadar uyuyamadım hatta bir ara eşim uyandı ve beni ayakta görünce başımın ağrısını geçirmek için elinden geleni yaptı :KK57: en son bir ara halıya uzandım ve eşimede tembihledim olurda uyursam sakın uyandırma beni diye o_O
Sağ olsun fönle enseme ve ayaklarıma sıcak hava tuttuda sıcağı görünce mayışmış uyumuşum :KK48:
Şükür şu anda çok daha iyiyim ama sanki her an yine başım başlıyacakmış gibi o_O

Şekersiz kahvemi kaptığım gibi kendimi buraya attım :KK66: inşallah iyi gelirde başım tekrar başlamaz :KK66:

Anammm evide toparladım birazdan mutfağa girişeceğim ( yerini falan silmem lazım bugün :KK66: )
Bir postada beyaz atarım makineye, süpürgede tutup bir kaç parça ütümüde yapınca bugünlük bukadar yeterli :D

Bende akşam yemeğimi saat 18:00de yedim mutfağı kapattım :D:D:D:D
ARtık yatana kadar çay, su ve bir adet soda ( hatta şimdi eşime söylim sodamız kalmadı diye :KK48: )

Help helppppp :KK42::KK42:ne olur yardim edin cildiricam artik :rolleyes:
gunun her saati acim canim habire yemek yemek istiyor cildiricam ne yapmam lazim tok olmak icinn:mad::mad::mad::mad::mad:

Canım birşeyler eksikmi yiyorsun ki bünye ihtiyaç hissediyor :KK64:
Benim genelde öyle olur da o_O
Canım ayran iç acıktıkça hem tok tutar hemde zayıflamanı engellemeyen tek içecek :KK66: suda sonra tabi :KK48:

Yaaa kızlarrrrrrrrrr uzun zamandır karataya uymaya çalışıyorum ve aylardır ekmek ağzıma sürmeyen en bugün nereden aklıma geldiyse kızarmış ekmek düştü aklıma o_O
Beyaz ekmek değil ama köy ekmeği :KK48:
Aç değilim şu anda ama hani arada aklıma gelsede yemiyorum tabi :KK53: yinede keşke CAnan Teyze çıkıp atıyorum haftada bir 2 dilim ekmek yiyin dese ya :KK70::KK70::KK70::KK70: ama oda öleceğini bilse demez :KK70:

Bende akşam yemeğimi saat 18:00de yedim mutfağı kapattım :D:D:D:D
ARtık yatana kadar çay, su ve bir adet soda ( hatta şimdi eşime söylim sodamız kalmadı diye :KK48: )

Canım birşeyler eksikmi yiyorsun ki bünye ihtiyaç hissediyor :KK64:
Benim genelde öyle olur da o_O
Canım ayran iç acıktıkça hem tok tutar hemde zayıflamanı engellemeyen tek içecek :KK66: suda sonra tabi :KK48:

Yada artik midem o dakar buyudu ki ac hissediyorum aglicam ya :KK61::KK61::KK61:

Merhaba bayanlar bugün annenin günu vardi biraz kacirdim ama devam bide regl oldum bu hafta benden bnisey cikmaz herhalde bide tabletimin ekrani tam ortan kirildi 2 yerinden çok moralin bozuldu yeni almistim daha cantamda bi oraya bi oraya tasimaktan kirdim yarisinin dokunmatigi calisiyo yarisi calismiyo 1_2 güne tamire veririm uzunca bi sure olmazsan merak etmeyin en Lisa zamanda geri yaniniza gelicem

Merhaba bayanlar bugün annenin günu vardi biraz kacirdim ama devam bide regl oldum bu hafta benden bnisey cikmaz herhalde bide tabletimin ekrani tam ortan kirildi 2 yerinden çok moralin bozuldu yeni almistim daha cantamda bi oraya bi oraya tasimaktan kirdim yarisinin dokunmatigi calisiyo yarisi calismiyo 1_2 güne tamire veririm uzunca bi sure olmazsan merak etmeyin en Lisa zamanda geri yaniniza gelicem

GEçmiş olsun canım üzüldüm o_O
Sigorta yaptırmışmıydın alırken ( biz ne olur ne olmaz yaptırıyoruz o tür elektronik şeyler alırken ) sigortası olunca kendi hatanda olsa karşılıyorlar hatta gerekirse yenisini veriyorlar :KK66:
Bu arada eminim yarın yedikleride dengelersin :KK66: sabitte kalsan önemli değil sonuçta regl şişliğide vardır :KK66::KK66:

Sabah hicbirsey yemedim dershaneye gittim geldim kepek ekmeginin icine peynir koydum az onu yedim aksamda corba ve biber yedim bu kadar o_O

Canım senin acıkman çok doğal :KK20: doğru dürüst birşey yememişsin ki :KK12:
Sabahları evden çıkmadan en azından bir yumurta haşlayıp az peynir zeytin yesen metabolizman dahada güzel çalışmaya başlar :KK66:
Aralarda acıkırsan CEviz yada kuru kayısı falan olabilir yani dershanede birşey bulmak zor olursa :KK66::KK66:
Akşamlıkta mutlaka çok geç saatte olmamak kaydıyla bir çeşit yemek + salata + yoğurt ye :KK66: hem bağırsakların çalışır adam akıllı hemde metabolizman gün boyu çalışır :KK66:
Maalesef az yiyerek daha çabuk zayıflayacağımızı düşünüyoruz ama boşuna kendimize işkence yapıyoruz üstelik sonradan daha beter sapıtıyoruz o_O

Neyse kızlar bana müsaade :KK3:

Yarın sabah kızkardeşimle İKEAda kahvaltı edeceğiz :KK48:
Cevizimi ve haşlanmış yumurtamı yanımda götürmeyi düşünüyorum :KK48: nasılsa çocuklar yanımızda onlar başka birşey yemiyor ayağına yatarım :KK70::KK70::KK70:
Dönüştede Anneme gitmek istiyoruz artık ben ancak akşam gelebilirim :D
Beni özleyin Anacığımmmmmm :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

Kocaman öpüyorum
Allaha emanet olun

Herkese hayırlı geceler :KK17: azda eşimle sohbet edeyimde kıskanmasın :KK48:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum :KK68::KK68::KK68:

Dün Akşam 11i az geçe yatınca okadar güzel uykumu almışım ki sabah 6 buçukta daha saatim çaladan uyandım :KK48:
Tekrar yatıp uyursam yine serseme dönerim diye kalkıp hemen şekersiz kahvemi yaptım :D:D:D
Evden çıkmama daha bir saat olunca birde sizlere bakayım dedim :KK60:

Bu arada yanımda götürmek için yumurtalarımıda haşladım :KK66: şimdi orada yumurta varmı yokmu bilmiyorum varsada kim bilir ne zaman haşlanmıştır ve nasıl yumurtadır diye yanımda götürmeyi tercih ediyorum :KK66:
Cevizimide ufak bir poşete koyacağım birazdan :KK66:
Hiç birşeyin sağlıklı beslenmemi bozmasına müsaade etmemem lazım ki yılbaşına kadar hedefimi tutturayım :KK66: ondan sonra inanıyorum çok daha kolay gidecek kilolar ( motivasyonda tavan olunca )

Back