• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

12.12.2014 bismillah dedim ve desteklerinizi bekliyorummm :)

Teşekkürler malum ilk hafta daha cabuk gidiyor herhalde ondan sabah kahve öğlen sebze yemeği aksamlarida tavuk salata aslında hareket etseydim daha fazla giderdi ama totomu hic kaldirmadim ama bugünden itibaren basliyorum hareketlere senin yolladigin hareketleri yaptim sabah 1. Günü öğlende leslie yaparim inşallah bide bitki cayi iciyorum bu hafta hep boyle bakalim bugünde ispanak tavuk var yarin karnibahara gecicem İsveç diyetini biraz değiştirdim amabakalim sen verdiğin 10 kg kaç haftada verdin

Maalesef bende PKo ve İnsülin direnci var o yüzden metabolizmam biraz yavaş ama şükür şu 10 kgyu 12 - 13 haftada verdim :KK66: yani neredeyse her hafta verdim iki hafta üst üste hariç :KK66:
Yolumuz uzun ama bir şekilde gidecek o kilolar ve bazen kendi kendime hesap yapıyorum atıyorum her ay 3 kg versem en kötü ihtimal ( ki arada regl şişliği falan olurda diye hesaplıyorum ) 5 ayda 15 kg eder buda benim yaz gelmeden 95in altına düşeceğim anlamına gelir:D:D:D ki bu en kötü ihtimal :KK48:
Valla bu yaz 90ı görsem kesin havalara uçarım :KK48:

Zaten babacığımla iddaya girdik ( süre vermedi Allahtan :KK48: )
Beni motive etmek için her fırsatta bana ödüller koyan Babacığım bir gün ulen zayıfla ne istersen alırım diyince bir an hayalimi gerçekleştir o zaman dedim :KK48: neymiş o dedi :KK53: Kocacığımla Amerika seyahati demiştim :KK48: oda ulen ne işin var Amerikada dedi ( sonuçta çok çok farklıyızdır :KK48: )
Bende o an Aaaaa sen beni Amerikaya gönder daha sonra Kocamda beni ileride Ümreye götürür demiştim :KK48: Tabi babam bunu duyunca hemen tamam Amerikaya kocan götürsün ( tabi onun için kredi çekmek lazım fiyatlar malum :KK48::KK48::KK48::KK48: ) bende sen 90 kgya düş söz kocanında seninde bütün masraflarını karşılayacağım ve sizi karı koca Ümreye göndereceğim demişti :D:D:D

Eşimde şimdi gaz veriyor hadi aşkım sen kilo verdikçe bende bedavaya Ümreye gideceğim Allahın izniyle sayende diyor :KK48: Zayıflamak istememinde tek sebebi oralara gidersem rahat rahat dolaşabilip ibadetimi yapabileyim nefes nefese kalmadan :KK68::KK68::KK68:

Artık Amerika Hayalim gerçek olurmu bilmem ama inanıyorum ben bu kiloları verip Rabbimde nasip ederse Ümreyede gideceğim :KK66:

Çok güzel ya Allahim tüm isteyenler nasip etsin maşallah bak uzun zamandır birakmamissin ve kg vermissin bunun devamida gelir iradeli ve istikrarlisin brova sana, bakalim benim kaç hafta sürecek ama sizlerle bu sefer basaricam gibi geliyor buraya sürekli yazmakta iyi oluyo

Çok güzel ya Allahim tüm isteyenler nasip etsin maşallah bak uzun zamandır birakmamissin ve kg vermissin bunun devamida gelir iradeli ve istikrarlisin brova sana, bakalim benim kaç hafta sürecek ama sizlerle bu sefer basaricam gibi geliyor buraya sürekli yazmakta iyi oluyo

Çok sağ ol canım şu anda hiç diyetteymiş gibi hissetmediğim için canım ne kaçamak istiyor ( yasak olan hep cazip gelir ya insana :KK48: ) nede bıkkınlık geliyor :KK66:
Artık yediklerimin bana nasıl döndüğünü bildiğimden daha rahatım ve inşallah yavaş yavaşda olsa şu fazlalıklardan kurtulacağım :KK66:

İnan buranın bana çok çok faydası oluyor :KK66: Başarı hikayelerini okudukçada motivasyonum hep yüksek kalıyor :KK66:
İlk zamanlar kaçamak yapmak istediğimde burayı düşünüp yahu ben kaçamak yaparsam kızlara ne derim diyordum ( kkda 8.ci takımda da yarışıyorum :KK48: 80 -89 arasında kilo vermek isteyenler takımıda her ne kadar bu ara sakinde olsa orasıda benim için özeldir sonuçta 3 - 4 aydır kilo veriyorum ama 2 senedir KKdayım :KK48: tabi o zaman henüz zayıflamayı beyinde bitirememiştim ve hep verip alıyordum bazende pes ediyordum fakat şu anda cidden vereceğimi ve asla geri almayacağıma eminim :KK66:
Aynı şey sizler içinde geçerli :KK68: birlikte çok güzel kilolar verip fit olacağız :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

Canım aslında fazla yemiyorsun ama yediğin şeyler seni uzun süre tok tutmaz ( Leptin hormonunun çalışmasını sağlaması için )
Bence kahvaltıyı daha sağlam yaparsan hem daha enerjik olursun hemde ara öğüne ihtiyacın olmaz :KK66:
Eğer dokunmuyorsa ara öğün olarak Kuruyemiş tüketmeye çalış ( içindeki faydalı yağlar hem tok tutar hemde vucuduna daha çok fayda sağlar )
Akşam sebze veya et tarzı birşeyler ekleyebilirsin ( ızgara tarzı ) birde bol salata hem tok tutar hemde bağırsaklardan çabuk geçmediği için bağırsaklarını çalıştırmaya yardımcı olur :KK66:

Rica ederim canım ufacıkta olsa bir katkım olduysa ne mutlu bana :KK68::KK68::KK68::KK68:

Ben 2 senedir çayı şekersiz içiyordum ama ara ara başka şeylerde tüketiyordum 4 ay öncesine kadar :KK66: Karataya başladığımdan beri inan eve şeker bile almadık :KK48: bir tek misafir gelebilir diye bir paket kesme şeker almıştık oda hala duruyor :KK48: eşimde zorda olsa şekeri bıraktı ve çayın daha fazla lezzetini aldığını söylüyor :KK66:

Maalesef ara öğün yapılınca Leptin hormonu devreye girmiyormuş ama ara öğünlerinde ayran tüketirsen Leptin bozulmamış oluyor üstelik açlığını uzun süre bastırır :KK66:
Yani bir nevi hormonu kandırmış oluyoruz :KK48:

Aslında ben İnstagramda diyet günlüğü açmıştım o yüzden o resimlerin hepsi duruyordu :KK48: bu hafta biraz hastalıktan orada paylaşımı aksattım ama cidden milletin yediklerini görünce hem ne yiyeceğim derdi olmuyor hemde miktar konusunda birbirimizi uyarabiliriz :KK66:
Ben elimden geldiğince her gün yediklerimi resimli paylaşmaya çalışırım :KK66: hee resim ekleyemem uğraşamam diyen olursada yazılı paylaşır ve dedin gibi insan dahada motive olur :KK66:

Valla bu son 3 gündür tartılmadım :KK48: o yüzden baya bir heycan var bende de :KK48:
Rabbim hiç birimizi utandırmasın ve inşallah hepimiz çok güzel eksi bildirimler yaparız :KK68::KK68::KK68:

Banu abla tartıldın mı ??:KK17::KK17::KK17:

Esim öğle yemeğine gelirken twister almis 5 dakika yaptim sirtim agridi bunların hepsi hamliktan :KK49: öğle yemeğinde ispnak yemeği 4 klasik yarim kase yogurt

ben de öğle arası öğrencilerime oyun oynatıyor gbi hadi spor yapalım dedim o bahaneyle kimsenin dikkatini çekmeden 10 15 dk spor yaptım . fırsattan istifade her durumu değerlendirmeye çalışıyorum. ben de öğle yemeğinde 2 elma yedim ancak malum okuldayım okul köyde yanıma her zaman kolay taşınır şeyler alıyorum. akşam da yine bi kase çorbamı içeceğimmm:KK54::KK54:

peki sen tartıldın mı ? bu tartı günü verdiğim kiloyu söylemeye korkuyorummmm:KK17::KK17:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum :KK68:

Rabbim gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını sizlere şu mübarek günün hatrına nasip etsin.....Aminnnnnnnn
Hayırlı Cumalar :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

Evet bugün Cuma yani bildirim günü ve hemen aklımdayken bildirimimi de yapayım :KK66:

Bu hafta menü paylaşımı pek yapmadım malum Nezleden zaten ne yediğimi anladım ne içtiğimi :KK66: ama şükür Tartı bu sabah nanik yapmadı bana :KK48:

Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 114 kg
Bu hafta; 112.9 kg

Fark; - 1.1 kg :D:D:D:D:D

Toplam giden; 11.6 kg :KK68:

Spor; 4 günde toplam 55 mekik, 40 saniye plank, 30 leg raise ( her gün 5er adet arttırıyorum mekikleri :KK66: )
Her gün en az 2 Litre su ve sabah akşam şekersiz Türk kahvem :D:D:D

Yılbaşı gecesine kadar 110u göremedim ama inşallah dikkatli davranırsam yaklaşırım diye düşünüyorum :KK66:

Bak ben 4 gündür bunu yapıyorum :D:D:D bence göbiş, kalça ve basene kesinlikle çok iyi gelebilecek hareketler bir bak istersen hem çok uzun sürmediği için ve yavaş yavaş arttırıldığı için mutlaka her gün yapmak için uzun uzun süre ayırmaya gerekte yok :KK66:

Eki Görüntüle 1342558

mesajları yeni gördümmmm tebrik ederimm abla ben de bi haftada 1.9 kilo vermişim. çok az verdim galiba diye yedim bitirdim bugün kendimi

Gunaydin bayanlar ilik limonlu suyunu içtim burdayim 82.9 ile baslamistim şuan itibariyle 79.7 kg toplamda giden 3.2 bu hafta için iyi bakalim haftaya ne olacak bu arada ben günlük tartiliyorum motive amaçli ama size haftalık bildirim yapacağım ilk hafta hep 78-79 oluyordum ama gerisi gelmiyordu umarim bundan sonraki haftalarda gelip gececek

tebrik ederim :) ben siteyi kullanmakta biraz acemiyim mesajı yeni görüyorum çok iyi 3 kilo Allah daim etsin nice 3ler gitsin her haftaaaaa :)

mesajları yeni gördümmmm tebrik ederimm abla ben de bi haftada 1.9 kilo vermişim. çok az verdim galiba diye yedim bitirdim bugün kendimi

Betül hic vermemekten iyidir 2 kg vermissin daha ne olsun ama çok az kalorili yiyecekler yiyosun sanirim vucudun kendini kapiyo olabilir mesela bugün yediklerinin kalorsini hesaplasana ve bugün sabah öğle aksam neler yedin yaz da bibakalim

Betül hic vermemekten iyidir 2 kg vermissin daha ne olsun ama çok az kalorili yiyecekler yiyosun sanirim vucudun kendini kapiyo olabilir mesela bugün yediklerinin kalorsini hesaplasana ve bugün sabah öğle aksam neler yedin yaz da bibakalim
sabah haşlanmış yumurta kepek ekmek yedim yeşil çay içtim.
öğle okuldayım diye 2 tane elma yedim
akşam da kocaman bi tabak mercimek çorbası ve bi parç kırmızı et yedim
bir de arada bi avuc leblebi yedim.
vücudum neden kendini kapıyo olabilir ki??? ne yapmalıyımmmm

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Hele şükür gelebildim :KK48:
Eşim akşam yemeğini yedikten sonra tam hazırlanıp çıkacaktı ki benim küçük kuzu işe gideceğini sanıp ağlamaya başladı bende geleceğim diye :KK48: felaket canım sıkılıyor baba kaç gündür hiç bir yere gitmedim diye duygu sömürüsü yaptı :KK48: eşim patron işte bahanesiyle Annesine kaçacaktı ki bizimki yine bombayı patlattı :KK53: Babacığım al telefonunu ara patronu benim sana ihtiyacım yok ben yanlız yaparım işi de o evine gitsin sen beni işe götür dedi :KK70::KK70::KK70:

En sonunda eşim onun melül melül bakışlarına dayanamadı ve küçük kuzuya doğrusunu anlatıp hadi sende gel madem dedi :D:D:D:D
Tabi bizde büyük kızımla başbaşa kaldık:D yarın ki gün için Kvye giderken götürmek için arpa şehriye salatası ve hindistan cevizli kurabiye yaptık :KK68: Kurabiyeyi yapmayı düşünmüyordum aslında ama kızım ille yapalım bir çeşit daha olur diyince hadi gönlü olsun diye tamam dedim ve sohbet ede ede yaptık kurabiyeleri :KK66:

Yeni işim bitti ve kendimi anında buraya attım :D:D:D:D:D

Az olur mu canım hem diyetisyenler bile her hafta 1 - 1.5 kg arası vermenin yeterli olduğunu bile söylüyor ki sen daha fazlasını vermişsin :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: cidden süpersin :nazar::nazar::nazar::nazar:
Valla keşke bende 2 kg versem her hafta :KK68:
Aynen devam canım :KK60:

Canım akşam yemeğinde bari bir salata, cacık yada yoğurt ekle hem bağırsakların çalışmasınada destek olur :KK66:
Sabahlarıda en azından peynir zeytin falanda ekle kahvaltıya :KK66: hem daha enerjik olursun hemde öğlen okuldayken daha rahat edersin 2 elmayla :KK66:

Eşim akşam yemeğini yedikten sonra tam hazırlanıp çıkacaktı ki benim küçük kuzu işe gideceğini sanıp ağlamaya başladı bende geleceğim diye :KK48: felaket canım sıkılıyor baba kaç gündür hiç bir yere gitmedim diye duygu sömürüsü yaptı :KK48: eşim patron işte bahanesiyle Annesine kaçacaktı ki bizimki yine bombayı patlattı :KK53: Babacığım al telefonunu ara patronu benim sana ihtiyacım yok ben yanlız yaparım işi de o evine gitsin sen beni işe götür dedi :KK70::KK70::KK70:

En sonunda eşim onun melül melül bakışlarına dayanamadı ve küçük kuzuya doğrusunu anlatıp hadi sende gel madem dedi :D:D:D:D
Tabi bizde büyük kızımla başbaşa kaldık:D yarın ki gün için Kvye giderken götürmek için arpa şehriye salatası ve hindistan cevizli kurabiye yaptık :KK68: Kurabiyeyi yapmayı düşünmüyordum aslında ama kızım ille yapalım bir çeşit daha olur diyince hadi gönlü olsun diye tamam dedim ve sohbet ede ede yaptık kurabiyeleri :KK66:

Az olur mu canım hem diyetisyenler bile her hafta 1 - 1.5 kg arası vermenin yeterli olduğunu bile söylüyor ki sen daha fazlasını vermişsin :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: cidden süpersin :nazar::nazar::nazar::nazar:

Canım akşam yemeğinde bari bir salata, cacık yada yoğurt ekle hem bağırsakların çalışmasınada destek olur :KK66:
Sabahlarıda en azından peynir zeytin falanda ekle kahvaltıya :KK66: hem daha enerjik olursun hemde öğlen okuldayken daha rahat edersin 2 elmayla :KK66:

Ablalarimmmmm ben simdi iki gun oldu diye yartilmadim ama tartildigimda 88 dim yani kayit ettim.. haftaya bakalim sampiyonumuz kim olacak bu arada hepiniz adina cook sevindim vermissiniz ki vermemekten iyidir masallah masallah devamlari kat ve katlari inşallah gelir :KK68::KK9::KK9:
bu arada ben sabahlari birsey yiyemiyorum dershaneye gittigimden erken kalkiyorum ama birsey yiyemiyorum midem almiyor ne yapabilirim bu konuda :KK56: oylenlerin az atistiriyorum aksam yemeginede evde genelde sevze yemegi oluyor onu yiyorum bir tabak az miktarda ve ekmeksiz.. bugunde boyle gecti...:KK75:

Canim banu cevaplamis ama bide ben yazim az yediğin için vücudun kendini korumaya alir kilo kaybetmemek için banunda dediği gibi sabah az peynir 2-3 tane zeytin ekle tansiyonun düşerse de zeytin dengeler öğlen keşke sebze yemeği yiyebilsen ama senin için mümkün olmadiğini biliyorum akşamları muhakkak bol yeşillik tuket çorba veya et balik tavukla yeşilliğini ihmal etme öğle aralarinida bi çözüm getirmek lazim emin ol daha fazla verirsin

Ablalarimmmmm ben simdi iki gun oldu diye yartilmadim ama tartildigimda 88 dim yani kayit ettim.. haftaya bakalim sampiyonumuz kim olacak bu arada hepiniz adina cook sevindim vermissiniz ki vermemekten iyidir masallah masallah devamlari kat ve katlari inşallah gelir :KK68::KK9::KK9:
bu arada ben sabahlari birsey yiyemiyorum dershaneye gittigimden erken kalkiyorum ama birsey yiyemiyorum midem almiyor ne yapabilirim bu konuda :KK56: oylenlerin az atistiriyorum aksam yemeginede evde genelde sevze yemegi oluyor onu yiyorum bir tabak az miktarda ve ekmeksiz.. bugunde boyle gecti...:KK75:
Senin yasin çok genç eminim hepimizden daha cabuk verirsin ben daha öncede bahsettigim gibi günlük tartiliyorum neyi yersem yada yemezsem daha fazlagidiyo ghibi kendimce hesap yapiyorum hem tartida azaldıkça gune istekli basliyorum

Banu o yaptigin kurabiyelerden yiyomusun ben dayanamiyorum tatil olayina ya oğlum 4 gündür annesinde ikamet ediyordu bu aksam geldi annem kek göndermiş dayanamadım maalesef bi dilim yedim cezami kesebilirsinizo_O:KK42:

Bu hafta hepimize verdik ve eminim sendende azda olsa gitmiştir 2 günde de olsa :KK66:
Dediğin gibi haftaya dahada bir heycanlı olucak kalabalıklaştıkca :KK68:
İnşallah güzel kilolar veririz :KK60:

Banu o yaptigin kurabiyelerden yiyomusun ben dayanamiyorum tatil olayina ya oğlum 4 gündür annesinde ikamet ediyordu bu aksam geldi annem kek göndermiş dayanamadım maalesef bi dilim yedim cezami kesebilirsinizo_O:KK42:

Valla normalde yemiyorum ama bugün mecbur tadına baktım çünkü insan içine çıkacak sonra rezil olmak istemem :KK66: sırf biz yemeyelim sonrasında diye hepsini götürüp kalırsada eve almayacağım :KK66: ordada çocuklar ikişer tane yese yine yeter :KK66:

)

Öncelikle selamun aleyküüüümmmm

nasılsın abla ??

tavsiyelerin için çok tesekkürşer...çiğ sebze yemek yasak o yüzden salata yiyemiyorum :( ama dediğin gbi yoğurt yiyeyim unutuyorum. inanır mısınız ne yiyeceğimi şaşırıyorum kendime haftalık menüler düzenlemeyi planlıyorum çünkü acaba ne yesem diye düşünürken bişey yemekten soğuyorum :)

bu sabah senin tavsiyene uydum ekmeksiz bol kahvaltı yaptım. 2 yumurtadan omlet yaptım miss gibi doydummm :) :) bugün haftasonu deli gbi mutluyumm keyfim yerinde güne dinlenmiş uyandım ohhh :D:D

anneciğim bana yoğurt çorbası yapmış ne yesem derdinden de kurtuldum :cool::cool:

verdiğim kilonun iyi olduğunu söyledn ya daha da bi neşelendim. artık ikili hanelere düşmek istiyorummmmm:KK53:

Canim banu cevaplamis ama bide ben yazim az yediğin için vücudun kendini korumaya alir kilo kaybetmemek için banunda dediği gibi sabah az peynir 2-3 tane zeytin ekle tansiyonun düşerse de zeytin dengeler öğlen keşke sebze yemeği yiyebilsen ama senin için mümkün olmadiğini biliyorum akşamları muhakkak bol yeşillik tuket çorba veya et balik tavukla yeşilliğini ihmal etme öğle aralarinida bi çözüm getirmek lazim emin ol daha fazla verirsin

akşamdan yemeğimi hazırlayıp kavanozla okula mı götürsem acaba? soğuk da olsa yiyebileceğim şeyler yapmam lazımm... ıspanak mesela

Back