- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
- Konu Sahibi Beetuulllll
Teşekkürler malum ilk hafta daha cabuk gidiyor herhalde ondan sabah kahve öğlen sebze yemeği aksamlarida tavuk salata aslında hareket etseydim daha fazla giderdi ama totomu hic kaldirmadim ama bugünden itibaren basliyorum hareketlere senin yolladigin hareketleri yaptim sabah 1. Günü öğlende leslie yaparim inşallah bide bitki cayi iciyorum bu hafta hep boyle bakalim bugünde ispanak tavuk var yarin karnibahara gecicem İsveç diyetini biraz değiştirdim amabakalim sen verdiğin 10 kg kaç haftada verdin
Maalesef bende PKo ve İnsülin direnci var o yüzden metabolizmam biraz yavaş ama şükür şu 10 kgyu 12 - 13 haftada verdim yani neredeyse her hafta verdim iki hafta üst üste hariç
Yolumuz uzun ama bir şekilde gidecek o kilolar ve bazen kendi kendime hesap yapıyorum atıyorum her ay 3 kg versem en kötü ihtimal ( ki arada regl şişliği falan olurda diye hesaplıyorum ) 5 ayda 15 kg eder buda benim yaz gelmeden 95in altına düşeceğim anlamına gelir ki bu en kötü ihtimal
Valla bu yaz 90ı görsem kesin havalara uçarım
Zaten babacığımla iddaya girdik ( süre vermedi Allahtan )
Beni motive etmek için her fırsatta bana ödüller koyan Babacığım bir gün ulen zayıfla ne istersen alırım diyince bir an hayalimi gerçekleştir o zaman dedim neymiş o dedi Kocacığımla Amerika seyahati demiştim oda ulen ne işin var Amerikada dedi ( sonuçta çok çok farklıyızdır )
Bende o an Aaaaa sen beni Amerikaya gönder daha sonra Kocamda beni ileride Ümreye götürür demiştim Tabi babam bunu duyunca hemen tamam Amerikaya kocan götürsün ( tabi onun için kredi çekmek lazım fiyatlar malum ) bende sen 90 kgya düş söz kocanında seninde bütün masraflarını karşılayacağım ve sizi karı koca Ümreye göndereceğim demişti
Eşimde şimdi gaz veriyor hadi aşkım sen kilo verdikçe bende bedavaya Ümreye gideceğim Allahın izniyle sayende diyor Zayıflamak istememinde tek sebebi oralara gidersem rahat rahat dolaşabilip ibadetimi yapabileyim nefes nefese kalmadan
Artık Amerika Hayalim gerçek olurmu bilmem ama inanıyorum ben bu kiloları verip Rabbimde nasip ederse Ümreyede gideceğim