• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek sürecinde psikolojik destek

Elyra Elyra
1000020540.jpg

Evet benm eşimde asla duygularını bana belli etmez dün kimyasal olduğunu ona açıkladım gözlerm doldu bana döndü şuan ağla ve birdaha bu konu yaşanmamış sayalım kapatalım dedi o an hüngür hüngür ağladm avm de yemek yiyorduk ve konuyu kapattık buraya döküyorum içimi çoğu zaman çevremde yaşadklarımı yaşayan kimse yok
Öff benim de gözlerim doldu. Her ay o an ağlayıp bir ay boyunca o konuyu kapatıyoruz

Ben onu izlerken daha kötü oldum sürekli acıklı müzik çalıyor psikolojimi daha çok bozdu bilmiyorum fazla acıtasyon,daha da dibe battım gibi geldi bana evet doktorlarla görüşüyor güzel ama bilmiyorum bana iyi gelmedi 🤓
Paylaşımları için yollamadim canım danışmanlık için 😂🙏

Bende kimyasal gebeliğim bir an önce bitsn dye çok sigara içiyorum dünde şişe şişe alkl içtim afiyet olsun zaten sonuna kadar içmişin 😅
Eheheheheh tövbe yarabbim ne diyim 🙃🙃🙃😀😀 içtim valla ya amannnn olacak oldumu hertürlü olur 3 buçuk yıldır uğraşıyorum hep kayıplarım oldu yorum artık deliye vuruyorum galiba
dün de bi arkadaşın hamilelik haberini aldım kızı olacak Allah sanada nasip etsin diyor acır gibi napayım yani gerçekten bilmiyorum

Bende kimyasal gebeliğim bir an önce bitsn dye çok sigara içiyorum dünde şişe şişe alkl içtim afiyet olsun zaten sonuna kadar içmişin 😅
Ben de dün biraz alkole yüklendim, özellikle hamilelik haberlerini alınca. Dedim ya ağlayıp milletin gecesini zehir edeceksin ya da biraz alkol alıp unutmaya bakacaksın. Zaten senelerdir içmeyince toleransım 0 olmuş, birkaç bardakta iyi günler oldum :D

Ben millete sürekli Allah size kolayca çocuk nasip etsin bizimki gibi olmasın dedim hepsi hamile kaldı kolayca. Ağlayacağım.
Sorma bende benm dışımda olmayan kalmadı 2 yıl önce 41 yaşında yengem doğurdu "yanlışlıkla olmuş" ve doğurdu 4. Çocuğu ben 29 yaşındaydım o zaman tedavi oluyordm ben daha 1 tane yapmadım o yanlışlıkla yakında 1 adet daha yapar

Merhabalar.
İnfertelite alanında çalışan, tavsiye edebileceğiniz bir psikiyatrist veya psikolog var mıdır? Google araması kıvamında sormuyorum, "biz şu kişiden destek gördük, memnun kaldık" tarzında tecrübe sonucu bir tavsiye arıyorum. Online destek veren biriyse ideal olur.
Dün akşam iki tane hamilelik haberi aldıktan sonra allak bullak olmuş durumdayız, psikolojik yorgunluk hat saffada ve şu süreçte el yordamıyla ilerlemekten yoruldum artık.
Nerde yasiyorsunuz

Back
X