Benimde öyle 2 haftada 5 kilo aldım geriye sadece kilolarim kaldiŞu cümle. Aylardır benimle kafamın içinde. Ben de kilo aldım, sadece eşofmanlarla yaşıyorum. Aylardır suni hormonlar alıyorum. Artık vücudumun neresi kilo neresi ödem bilmiyorum.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp bebek sürecinde psikolojik destek
- Konu Sahibi Elyra
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- infertilite psikolog infertilite psikolojisi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Öff benim de gözlerim doldu. Her ay o an ağlayıp bir ay boyunca o konuyu kapatıyoruzEvet benm eşimde asla duygularını bana belli etmez dün kimyasal olduğunu ona açıkladım gözlerm doldu bana döndü şuan ağla ve birdaha bu konu yaşanmamış sayalım kapatalım dedi o an hüngür hüngür ağladm avm de yemek yiyorduk ve konuyu kapattık buraya döküyorum içimi çoğu zaman çevremde yaşadklarımı yaşayan kimse yok
Hepimiz birlikteyiz <3Tüm kalbimle yanındayım
Ben onu izlerken daha kötü oldum sürekli acıklı müzik çalıyor psikolojimi daha çok bozdu bilmiyorum fazla acıtasyon,daha da dibe battım gibi geldi bana evet doktorlarla görüşüyor güzel ama bilmiyorum bana iyi gelmedi
Paylaşımları için yollamadim canım danışmanlık içinBen onu izlerken daha kötü oldum sürekli acıklı müzik çalıyor psikolojimi daha çok bozdu bilmiyorum fazla acıtasyon,daha da dibe battım gibi geldi bana evet doktorlarla görüşüyor güzel ama bilmiyorum bana iyi gelmedi
Ahhh tamam pardon bende paylaşımları görmüştüm jiletleyecektim kendimi neredeysePaylaşımları için yollamadim canım danışmanlık için
Evet onları izleyince bende depresif oluyorumAhhh tamam pardon bende paylaşımları görmüştüm jiletleyecektim kendimi neredeyse
Benimde yarın yumurta toplamam var bol bol sigara içiyorum ve hiç birşey olmamış gibi tavrım var ya şaka gibi öyle bir umursamazlık var ki üzerimdeEvet onları izleyince bende depresif oluyorum
Aa sigara içmemelisin o kadar da umursamazlık olmaz tatlım yaBenimde yarın yumurta toplamam var bol bol sigara içiyorum ve hiç birşey olmamış gibi tavrım var ya şaka gibi öyle bir umursamazlık var ki üzerimde
Bende kimyasal gebeliğim bir an önce bitsn dye çok sigara içiyorum dünde şişe şişe alkl içtim afiyet olsun zaten sonuna kadar içmişinBenimde yarın yumurta toplamam var bol bol sigara içiyorum ve hiç birşey olmamış gibi tavrım var ya şaka gibi öyle bir umursamazlık var ki üzerimde
Eheheheheh tövbe yarabbim ne diyim içtim valla ya amannnn olacak oldumu hertürlü olur 3 buçuk yıldır uğraşıyorum hep kayıplarım oldu yorum artık deliye vuruyorum galibaBende kimyasal gebeliğim bir an önce bitsn dye çok sigara içiyorum dünde şişe şişe alkl içtim afiyet olsun zaten sonuna kadar içmişin
dün de bi arkadaşın hamilelik haberini aldım kızı olacak Allah sanada nasip etsin diyor acır gibi napayım yani gerçekten bilmiyorum
Bende anlamadan tedavi bitti bilmiyorum ne yaptığımı gerçektenAa sigara içmemelisin o kadar da umursamazlık olmaz tatlım ya
Artık şu lafa bile tahammülümz kalmamş halbuki iyi bişey diyolarda o da batıyor artık bize vallahi hiçbirimiz iyi değiliz artıkdün de bi arkadaşın hamilelik haberini aldım kızı olacak Allah sanada nasip etsin diyor acır gibi
Ben de dün biraz alkole yüklendim, özellikle hamilelik haberlerini alınca. Dedim ya ağlayıp milletin gecesini zehir edeceksin ya da biraz alkol alıp unutmaya bakacaksın. Zaten senelerdir içmeyince toleransım 0 olmuş, birkaç bardakta iyi günler oldumBende kimyasal gebeliğim bir an önce bitsn dye çok sigara içiyorum dünde şişe şişe alkl içtim afiyet olsun zaten sonuna kadar içmişin
Ben millete sürekli Allah size kolayca çocuk nasip etsin bizimki gibi olmasın dedim hepsi hamile kaldı kolayca. Ağlayacağım.Artık şu lafa bile tahammülümz kalmamş halbuki iyi bişey diyolarda o da batıyor artık bize vallahi hiçbirimiz iyi değiliz artık
Olan olmuş. Zaten umursamaz olunca tutuyor diyorlar ya. Ben böyle çok hikaye duydum.Bende anlamadan tedavi bitti bilmiyorum ne yaptığımı gerçekten
Sorma bende benm dışımda olmayan kalmadı 2 yıl önce 41 yaşında yengem doğurdu "yanlışlıkla olmuş" ve doğurdu 4. Çocuğu ben 29 yaşındaydım o zaman tedavi oluyordm ben daha 1 tane yapmadım o yanlışlıkla yakında 1 adet daha yaparBen millete sürekli Allah size kolayca çocuk nasip etsin bizimki gibi olmasın dedim hepsi hamile kaldı kolayca. Ağlayacağım.
Nerde yasiyorsunuzMerhabalar.
İnfertelite alanında çalışan, tavsiye edebileceğiniz bir psikiyatrist veya psikolog var mıdır? Google araması kıvamında sormuyorum, "biz şu kişiden destek gördük, memnun kaldık" tarzında tecrübe sonucu bir tavsiye arıyorum. Online destek veren biriyse ideal olur.
Dün akşam iki tane hamilelik haberi aldıktan sonra allak bullak olmuş durumdayız, psikolojik yorgunluk hat saffada ve şu süreçte el yordamıyla ilerlemekten yoruldum artık.