2. Tüp Bebek Denemesine Hazırlananlar

Merhaba benimde 5. Transferim olacak ilk 2si tuttu birini 8 haftalık diğerini 19. Hafta kaybettim diğer transferlerim tutmadı hepsi taze transferdi yeniden başlayacağım dondurulmuş var bakalım hakkımızda hayırlısı oldun doktor hemen başlayabiliriz hazır hissedersen dedi ben. 2 adet geçirmeyi düşündüm sizin nasıl birse dondurulmuş transferde nasıl oluyor süreç
nansıl yani 5 aylıkken mi kaybettiniz :KK43: başınızn sağolsun...

benim 5.günde 8 ve 10 hücreliydi gelişim çok yavaştı bu sebeple 6.günde bakalım dediler, böyle bir sorunu ilk defa yaşadığım için süreci anlamaya çalışıyorum
Bende dediğiniz şeyi ilk defa duydum çünkü 5.gün embiriyolarında 100 ün üzerinde hücre olması gerekiyor. 8-10 hücre 5.gün embriyosu için çok az. Onları transfer olma konusunu iyice araştırın. Hakkınızda hayırlısı olsun 🌸

nansıl yani 5 aylıkken mi kaybettiniz :KK43: başınızn sağolsun...
Bende dediğiniz şeyi ilk defa duydum çünkü 5.gün embiriyolarında 100 ün üzerinde hücre olması gerekiyor. 8-10 hücre 5.gün embriyosu için çok az. Onları transfer olma konusunu iyice araştırın. Hakkınızda hayırlısı olsun 🌸
Evet Allah razı olsun suyum geldi hiç suyu kalmadı bebeğimin gebeliği sonlandırdılar zaten kalp atışları da yavaşlamıştı

Herkese merhaba 32 yaşındayım 4 yıldır evliyim, bu yıl bebek isteğiyle yola çıktık sureklı kadın doğuma gidiyor ve hiç bir sıkıntımın olmadığını biliyordum tüm testler yapıldı tüm sonuclar iyiydi sadece 3 ay sonra bambaşka bir senaryoyla karşılaştık rezervim azalmıs, bu ay ilk tüp bebek denememizi yaptık fakat bugün negatif olduğunu öğrendim sadece 3 yumurta çıktı ve teki dollendi.tekrar başlayacağım sürece

bugün görüştüm hastaneyle, imha etmişler embriyoları. Tedaviye tekrar başlayacağız

Merhaba arkadaşlar benimde ilk transferim negatif sonuçlandı maalesef şimdi reglimi bekliyorum. Bir tane dondurulmuş 3.gün embriyosu var ama yeniden yumurta toplama yaptıracağım bu ay sonu. Regli gecikmesi oluyor mu negatifi görünce. Sizde son durumlar nedir?

Merhaba arkadaşlar benimde ilk transferim negatif sonuçlandı maalesef şimdi reglimi bekliyorum. Bir tane dondurulmuş 3.gün embriyosu var ama yeniden yumurta toplama yaptıracağım bu ay sonu. Regli gecikmesi oluyor mu negatifi görünce. Sizde son durumlar nedir?
Canım bende 3-4 gün gecikmişti
Benim 2. Opum olacak uzun protokol yapacağız bu kez 9 Aralık pztesi doktor görüşmem var bakalım çok heyacanlı ve umutluyum Rabbim ellerimizi boş bırakmasın inşallah 🙏 🤰🙏

Kalan embriyoyu neden almıyorsunuz belkide tutacak

X