- Konu Sahibi kalbimbebegim
6.günde embriyonuz kaç hücreliydi?Maşallah bence 6. gün 2 adet transfer etmelisin keşke ilk onlardan başlasaydın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6.günde embriyonuz kaç hücreliydi?Maşallah bence 6. gün 2 adet transfer etmelisin keşke ilk onlardan başlasaydın.
6.gün embriyosunda hücre sayılmaz harf ile kalite belirlenir 5aa gibi6.günde embriyonuz kaç hücreliydi?
benim 5.günde 8 ve 10 hücreliydi gelişim çok yavaştı bu sebeple 6.günde bakalım dediler, böyle bir sorunu ilk defa yaşadığım için süreci anlamaya çalışıyorum6.gün embriyosunda hücre sayılmaz harf ile kalite belirlenir 5aa gibi
nansıl yani 5 aylıkken mi kaybettiniz başınızn sağolsun...Merhaba benimde 5. Transferim olacak ilk 2si tuttu birini 8 haftalık diğerini 19. Hafta kaybettim diğer transferlerim tutmadı hepsi taze transferdi yeniden başlayacağım dondurulmuş var bakalım hakkımızda hayırlısı oldun doktor hemen başlayabiliriz hazır hissedersen dedi ben. 2 adet geçirmeyi düşündüm sizin nasıl birse dondurulmuş transferde nasıl oluyor süreç
Bende dediğiniz şeyi ilk defa duydum çünkü 5.gün embiriyolarında 100 ün üzerinde hücre olması gerekiyor. 8-10 hücre 5.gün embriyosu için çok az. Onları transfer olma konusunu iyice araştırın. Hakkınızda hayırlısı olsunbenim 5.günde 8 ve 10 hücreliydi gelişim çok yavaştı bu sebeple 6.günde bakalım dediler, böyle bir sorunu ilk defa yaşadığım için süreci anlamaya çalışıyorum
nansıl yani 5 aylıkken mi kaybettiniz başınızn sağolsun...
Evet Allah razı olsun suyum geldi hiç suyu kalmadı bebeğimin gebeliği sonlandırdılar zaten kalp atışları da yavaşlamıştıBende dediğiniz şeyi ilk defa duydum çünkü 5.gün embiriyolarında 100 ün üzerinde hücre olması gerekiyor. 8-10 hücre 5.gün embriyosu için çok az. Onları transfer olma konusunu iyice araştırın. Hakkınızda hayırlısı olsun
Ben bugün ilk transferimden negatif aldım, tekrar aynı Dr la deneyecegim2. ve daha sonraki transferinde aynı doktor ile devam eden var mı
Canım benim adetim çok bozuldu azaldı transferden sonra normal miKızlar ilk denemenizde adet gecikmesi yaşadınız mı ?
Ben de aynı durumdayım, gönlümüzden geçen olsun hızlıcaBenim de aynı senin gibi oldu arkadaşım Allah kucaklarımızı boş bırakmasın amin.
bugün görüştüm hastaneyle, imha etmişler embriyoları. Tedaviye tekrar başlayacağızBende dediğiniz şeyi ilk defa duydum çünkü 5.gün embiriyolarında 100 ün üzerinde hücre olması gerekiyor. 8-10 hücre 5.gün embriyosu için çok az. Onları transfer olma konusunu iyice araştırın. Hakkınızda hayırlısı olsun
Böylesi daha hayırlı olur inşallah. Onların hücre sayısı azdı gebelik getirmeyebilirdi yeniden başlamanız daha güzel rabbim gönlünüze göre versinbugün görüştüm hastaneyle, imha etmişler embriyoları. Tedaviye tekrar başlayacağız
Canım hiç üzülme ben de 2. opuya hazırlanmaya başlayacağım nasipse 9 Aralık'tabugün görüştüm hastaneyle, imha etmişler embriyoları. Tedaviye tekrar başlayacağız
hakkımızda hayırlısı olsun inşallahCanım hiç üzülme ben de 2. opuya hazırlanmaya başlayacağım nasipse 9 Aralık'ta
Rabbim emeklerimizin karşılığını almamızı nasip etsin inşallahBöylesi daha hayırlı olur inşallah. Onların hücre sayısı azdı gebelik getirmeyebilirdi yeniden başlamanız daha güzel rabbim gönlünüze göre versin
Amin kucaklarımızı bebişlerimizle doldursun inşallahRabbim emeklerimizin karşılığını almamızı nasip etsin inşallah
Hangi ilçesinde acaba benimde gonalf ve menapura ihtım varElimde gonalf var uygun koşullarda saklandı lazım olursa verebilirim
Canım bende 3-4 gün gecikmiştiMerhaba arkadaşlar benimde ilk transferim negatif sonuçlandı maalesef şimdi reglimi bekliyorum. Bir tane dondurulmuş 3.gün embriyosu var ama yeniden yumurta toplama yaptıracağım bu ay sonu. Regli gecikmesi oluyor mu negatifi görünce. Sizde son durumlar nedir?
Kalan embriyoyu neden almıyorsunuz belkide tutacakMerhaba arkadaşlar benimde ilk transferim negatif sonuçlandı maalesef şimdi reglimi bekliyorum. Bir tane dondurulmuş 3.gün embriyosu var ama yeniden yumurta toplama yaptıracağım bu ay sonu. Regli gecikmesi oluyor mu negatifi görünce. Sizde son durumlar nedir?