• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

12.12.2014 bismillah dedim ve desteklerinizi bekliyorummm :)

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Hele şükür evime dönebildim :KK48:
Kahvaltı gayet keyifli geçti çokta kaçırmadım ki zaten menü paylaştığımda göreceksiniz :KK68:
Sonrasında kızkardeşimle Alışveriş merkezinde biraz dolaştık, ayakkabı falan baktık ve en son marketede girip bir iki eksiğimizi aldık :KK66:
Küçük cimcimem ille bana oyuncak mutfak al diye tutturuyordu kaç gündür ( reklamda görmüş elinden düşürmedi hatta önüne gelenden bana 30 lira borç versene mutfak alacağım kendime dedi :KK70::KK70::KK70::KK70: )
Tabi gittiğimiz markette o istediği mutfak olduğu için onu görünce lütfen lütfen diye tutturdu durdu ve sonunda dayanamadım aldım :KK48:
İnanılmaz mutlu oldu ve teşekkür üzerine teşekkür etti :KK68:
Öğleden sonrakardeşimin ikizleri okula bırakıp Anneme geçtik :KK66:
Oda sağ olsun Mercimek köftesi yapmışmı :KK53: 7- 8 tane bol marulla yedim ve daha sonrada 3 şekersiz çay içtim :KK66:

Hemen aklımdayken sizlerede danışayım o_O
Şu an cumaya nazaran 200 gr artıdayım ama karnımın tok olduğunu göz önüne alıyorum :KK66:
Dün hatta sabah 1.3 kg aşağısını bile gördüm cuma günki rakamın :D
Karnım cidden hiç aç değil ve eğer akşam 6da yemek yersem ( ki kıymalı yumurta çekmişti canım bugün için ) yarın eksi rakamı görememekten endişe ediyorum ve o yüzden sizede bir fikir danışayım dedim :KK66:

Sizce akşam yemeği yiyeyimmi ( kıymalı yumurta ) yoksa 1 koca bardak ayranla akşamı geçiştireyimmi ( beni inanılmaz tok tutar üstelik 2 saat oldu yemek yiyeli ve daha leptin çalışmaya bile başlamadan tekrar yersem leptinin çalışmaya başlaması saat 10u bulur ve eğer yemezde ayran içersem leptin 2 saat sonra çalışmaya başlayacak ve akşam 7den itibaren yatana kadar en az 4 saat çalışmış olacak ki o benim açımdan daha karlı gibi görünüyor :KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:

Bİraz karışık oldu ama anlamışsınızdır beni :KK48:

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım :KK66:

kahvaltı63.jpg akşam64.jpg

Uyanır uyanmaz şekersiz bir Türk kahvesi saat 07:00de :KK68:

Sabah 10da kahvaltım bitmişti ( malum İKEA geç açılıyor :KK48: )

Öğlen Annemlerde 7 - 8 Mercimek köftesi yemiştim bol marulla ( 14:30 gibi yani leptine başladıktan bir yarım saat sonra )

Akşamlık sırf ayranmı içsem diye sordum ama bir saat sonra acıkınca nasılsa Leptin bozuldu aç kalmaya gerek yok diye düşünüp saat 19:00da limonlu turp eşliğinde kıymalı yumurta yedim :KK66:

İnşallah akşam yemeğimi yediğime pişman olmam yarın o_O geçen gün gördüğüm rakamı görürüm inşallah...Aminnnnnnnn

Neyse kızlar bana müsaade :KK3:

Yarın malum tartı günü iyice uykumu alayımda inşallah yarın yine geçen günki rakamı görüp bayram ederim :D:D:D eksilerde bildirim yaparız inşallah :KK19:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Hepinize hayırlı cumalar :KK68::KK68::KK68:
Rabbim gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını sizlere nasip etsin şu mübarek günün hatrına :KK60:

cuma_mesajlari_gorselli.jpg

Bu hafta maalesef kilom sabit :KK53: ama ödem olduğunu düşünüyorum üstelik Tuvalet sorunu yaşıyorum dünden beri ( aklıma gelen başıma geliyor hep :KK48: daha geçen gün 111.7yi görmüştüm tartıda ve inşallah bugünde görürüm diyordum ama yine 112.9 çıktım :KK48:
Neyse canım sağ olsun en azından iki gün önce tartıda o rakamı görmek bile beni mutlu etti :KK66:
Demekki suyu biraz daha artırmam gerekecek :KK66:

Umarım sizlerin daha güzel bildirimleriniz olur :KK68:

Sanırım bir kaç güne regl olmamda bu rakamı görmemde etken çünkü cidden şiş hissediyorum kendimi o_O ama pes etmek yok demekki haftaya daha güzel bir rakam göreceğim yeni yılın ikinci gününde :D

Neyse şimdi gidip kahvaltımıda edeyim :KK66:

selam arkadaşlar bende yeni kayıt oldum siteye. hep takip ediyordum ama nasip şimdi üye olmakmış. bende metabolik balansa başlıycam yarın listem bu aksam yada yarın elime ulaşır. bende 101 kiloyum. ben cok sıkı diyet hiç yapmadım hep yapmaya niyetlendim ama irademe yenildim 1-2 gün anca yapabildim. en son gectigimiz iki ay boyunca hergün yürüyüş ve dikkat ederek 6 ögünle sadece 4 kilo verebildim. tam dedim ki ben kilo veremiycem o sırada bi arkadasımın metabolik balans ile 35 kilo verdigini ve bambaska bir insan oldugunu görünceye dek. resmen baska biri oldu incecik. bende yapacam dedim
bakalım gelişmeleri yazarım size. inşallah zayıflayıp kilolu olma her zamn diyette olma derdinden kurtuluruz. özgürce istediklerimizi giyebiliriz.:KK25:

Bu hafta +500 maalesef ama regl oldum inşallah onun etkisidir moralin bozuk 80.300

Canım sakın moralini bozma :KK66: sonuçta regl olduğumuzda 2 kg bile artı görebiliyoruz hatta ben bir keresinde 3 kg görmüştüm fazladan tartıda ve çıldırıyordum az daha :KK70: şükür regl bittikten iki gün sonra eski rakamı hatta daha aşağısını bile gördüm :KK66:
Eminim seninde regln bitince güzel bir rakam göreceksin tartıda o yüzden sakın pes etmiyoruz ( sonuçta bu kilolarıda 2 günde almadık ki 2 günde verelim dimi ama :KK66: )

selam arkadaşlar bende yeni kayıt oldum siteye. hep takip ediyordum ama nasip şimdi üye olmakmış. bende metabolik balansa başlıycam yarın listem bu aksam yada yarın elime ulaşır. bende 101 kiloyum. ben cok sıkı diyet hiç yapmadım hep yapmaya niyetlendim ama irademe yenildim 1-2 gün anca yapabildim. en son gectigimiz iki ay boyunca hergün yürüyüş ve dikkat ederek 6 ögünle sadece 4 kilo verebildim. tam dedim ki ben kilo veremiycem o sırada bi arkadasımın metabolik balans ile 35 kilo verdigini ve bambaska bir insan oldugunu görünceye dek. resmen baska biri oldu incecik. bende yapacam dedim
bakalım gelişmeleri yazarım size. inşallah zayıflayıp kilolu olma her zamn diyette olma derdinden kurtuluruz. özgürce istediklerimizi giyebiliriz.:KK25:

Umarım daha sık görürüz senide aramızda :KK60:
Bu arada şu metabolik balans olayını biraz açarmısın :KK64: merak ettim bak şimdi :KK48:
Valla artık kilo verdirecek neyi duysam araştırır oldum :KK48: yeterki gitsin şu kilolar artık diye yapmayacağım şey kalmadı :KK53: ama inanıyorum bu kilolar gidecek :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

metabolik balans diyetinde geniş biyokimya kan tahlili yaptırılıyor bu kan sonucu ve yüzey alanına göre bir program olusturuluyor kişiye özel. yani bana verilen bir programı baskası yapsa sonuc alamaz. neyse ilk iki gün detoks yapılıyor sonraki 14 gün sıkı diyet sonraki dönem rahatlama evresi en son vermek istedigin bütün kilolar gidince de koruma evresine geçiyorsun. benim arkadasım 6 ayda 35 kg verdi. benzer baska biri de cıkmıstı 2 ay kadar önce show tv de o bayan da 35 kg vermişti. türkiyede bu programın temsilcileri var ben ankaradan bir doktor ile başladım. yani başlıyorum desem daha dogru olur çünkü listem daha gelmedi muhtemelen yarın gelecek ve baslayacagım kısmetse. gelişmeleri yazarım işten fırsat buldukca :KK25:

bu arada kan tahlil sonucu almanyadaki kliniğe gönderilip analiz ediliyor onlar olusturuyor listeyi. program fiyatı da genelde 2 aylık paketi 1050 dolar 4 aylık 1600 dolar 6 aylık 2100 dolar. biraz pahalı ama normal diyetisyenede gitsen buna yakın. zayıflayımda parası gözümde bile değil :)

metabolik balans diyetinde geniş biyokimya kan tahlili yaptırılıyor bu kan sonucu ve yüzey alanına göre bir program olusturuluyor kişiye özel. yani bana verilen bir programı baskası yapsa sonuc alamaz. neyse ilk iki gün detoks yapılıyor sonraki 14 gün sıkı diyet sonraki dönem rahatlama evresi en son vermek istedigin bütün kilolar gidince de koruma evresine geçiyorsun. benim arkadasım 6 ayda 35 kg verdi. benzer baska biri de cıkmıstı 2 ay kadar önce show tv de o bayan da 35 kg vermişti. türkiyede bu programın temsilcileri var ben ankaradan bir doktor ile başladım. yani başlıyorum desem daha dogru olur çünkü listem daha gelmedi muhtemelen yarın gelecek ve baslayacagım kısmetse. gelişmeleri yazarım işten fırsat buldukca :KK25:

Gelişmeleri merakla bekliyorum :KK66:
İnşallah güzel gelişmeler olurda kilolardan kurtulurusun sende bir an önce :KK68:

bu arada kan tahlil sonucu almanyadaki kliniğe gönderilip analiz ediliyor onlar olusturuyor listeyi. program fiyatı da genelde 2 aylık paketi 1050 dolar 4 aylık 1600 dolar 6 aylık 2100 dolar. biraz pahalı ama normal diyetisyenede gitsen buna yakın. zayıflayımda parası gözümde bile değil :)

Bende tam maliyetinide bildir bari diyecektim ki bir sonraki mesajında gördüm :KK48: Hakikaten biraz tuzluymuş ama Almanya diyince bir an acaba mı dedim :KK66:
Daha evvel bahsetmemiştim ama ben aslında Alman Vatandaşıyım :KK48:
Doğma büyüme Almanyalıyım ve İstanbula gelin geldim :KK48: tabi hala arada da olsa Almanyaya gidiyorum:KK66: en son geçen sene gitmiştim ama şu an için Almanya tatili planda yok :KK53: ama şu olayı bir araştırayımda olmadı Almanyaya gittiğimde orada daha uygunsa gittiğimde yaptırırım ( tabi artık kim bilir ne zaman kısmet olur o_O )

Belki o zamana kadar gerek kalmazda zayıflamış olurum :KK48::KK48:

Akşamlık yemeğimide yedim ve mutfak benim için kapanmıştır saat 16:00 itibariyle :D:D:D:D
Şükür bugünü hasarsız ve güzel birşekilde bitirdim sayılır ve artık bu saatten sonra hayatta birşey yemem :KK66:
Eşim akşam kestane diyordu ama onlar yesin ben hak etmedim bu hafta 4 tanede olsa :KK20: üstelik leptinimi okadarcık şey için bozamam :KK12:
Çok acıkırsamda ( ki sanmıyorum ) ancak 1 bardak ayran içerim ( oda Leptini bozmuyor diye :KK66: )

Hemen aklımdayken yediklerimide bir yazayım hatta biriniz zahmet olmazsa Kalorisini hesaplayıversin :KK48: ben emin olamiyorum da :KK66:

kahvaltı64.jpg akşam65.jpg

Sabah uyanır uyanmaz şekersiz bir türk kahvesi

Kahvaltımda peynirimin olmadığını fark edince yine akşam olduğu gibi büyük bir bardak ayranda vardı :KK66:
2 yumurtadan omlet
1 havuç
1 turp
10 zeytin
1 büyük bardak ayran
( cevizi unuttum yemeyi ama yinede acıkmadım :KK68: )

Arada öğlenlik 1 şekersiz türk kahvesi :KK68:

Akşamda
4 yk bulgur pilavı
3 yk susuz yeşil mercimek
1/2 Turp ( büyükçeydi )
1 salatalık turşusu ( kendim kurmuştum ve cidden hiç tuz yoktu :KK48: )
1 büyük bardak ayran

Evet kızlar fikrinizi alayım :KK66:

Kızlarrrrrrrrrr bana müsaade :KK3::KK3::KK3::KK3:

Cadının oyuncaklarını toplayayımda bir iki çamaşır var serilecek onlarıda halledip yatayım artık malum sabah 6da yine gün başlıyacak benim için :D

Sabah çocukları Anneme bırakıp 10 gibi Bursaya doğru yola çıkacağız :KK66:
Gidip eşimin kuzenine süprizimizi yapıp 1 gece kalıp döneceğiz ama yine cepten bakmaya çalışırım :KK66:

Allaha emanet olun
kocaman öpüyorum

Sabah yine uğrarım sanırım yola çıkmadan :KK66:

ben 21 yaşındayım. hep kilolu biriydim. ilkokulda birisi bana kızdığı zaman şişşşko derdi sonra sonra bu lafa da alışmaya başladım. çocuk elbiseleri değil yaşça büyük elbiseleri giyerdim. niye? çünkü olmuyordu bana. hep eksik hissettim kendimi ama yüzsüzlüğe vurdum kendimi kilolarımla kabul ettiğime inandırdım kendimi. alışverişe çıkmazdım güya giyinmeyi sevmiyorum alışveriş sevmiyorum ama bastırdığım o kendimden utanç duygusuydu. liseye geçince zayıflarım dedim ama o şekilde kabul görmeye başladığımda yine umursamadım. benim kilom hakkında espri yapıldığında bile bozulmuyormuş gbi yapıyordum.
üniversiteye geçtiğimde o yaz diyet yaptım 5 kilo ancak verebildim çünkü başaracağıma inanmıyordum. tam 112 kiloydum ve ben asla yapamam dedim. sonra yine bıraktım üniversite 2. sınıfta karar verdim yapacağım dedim ama 1 ayda 2 kilo verince doktora gittim. tiroid var kansızlık var dedi ilaç kullanmazsan olmaz dedi ve ben 120 kilo olmuştum ilaçlarla dikkat etmeyince. 20 yaşımda tartılmaktan korkan biriydim. artık aynaya bakmaktan korkuyordum.
üniversite 3. sınıfta birine aşık oldum, kendime güvenim olmadığından uzaktan sevebildim sadece. o bilse bile asla beni kabul etmez dedim, korktum ve o 3. sınıf bitince başka üniversiteye geçti. yani anlayacağınız kilolarım yüzünden ilk aşkımın benden haberi bile olmadı. o kadar kız varken hem de öylesine normal bana bakmaz beni sevmez dedim ve kaybettim onu hiç kazanmayı denemeden. o yaz kafam dank etti, ne zamana kadar dedim ne zamana kadar böyle olacaksın. hep bahanelerin ardına sığınıp kendini kendinden bile mahrum edeceksin.
2013 Ağustosta başladım diyete. tartıya çıktığımda 130 kiloydum 21 yaşında 130 kilo sözüm ona genç kız! ağladım ben napmışım kendime dedim. çok çabaladım üniversite 4. sınıftım yoğundum hep dışardaydım hazır yiyeceklere mecburdum ama sabrettim ve ocak 2014'te 108 kiloydum. yani 22 kilo vermiştim...
Rahatsızlandım ve bu yüzden diyete devam edemedim ara ara kilolar aldım, ara ara arkadaşlar aman ya ne olacak dediler abarttım yani aradan 12 ay geçti ve ben yol alamadım. iki gün önce dedim ne oldu sana ? yine aynalara bakamıyorsun... veeee başladım. Şu an 109 kiloyum ve hedefim 75 kiloo.
buraya baktığımda herkes birbirne destek oluyordu... tekrar tekrar motive oldum yazdıklarınızı okudukça. şimdi desteklerinizi istiyorum, dualarınızı... bu bölüme konu açtım çünkü inanıyorum başarı hikayem olacak benim bu seferrrrrrr :) :)

Merhaba arkadaşlar;

istemek başarmanın yarısıdır derler inanıyorum ki sen , ben ve bizim gibi inanan arkadaşlar hedefledikleri yolda başarılı olacaklar...

13.12.2014 tarihi de benim kendime strart verdiğim tarih.yeni doğum yapmış sayılırım 4,5 aylık bir bebeğim var malum emzirdiğim için diyet konusunda fazla abartıya kaçamasamda halk arasında süt yapımına etkisi olduğuna inanılan aslında sütle hiç alakası olmayan tam tersi kilo yapımına bolca katkıda bulunan tatlı,çerez vb şeyleri yememeye çalışmakla başladım yola.bol su tüketiyorum her gün 40 dk yürüyüş yapıyorum ve akşamları saat 20:00 den sonra da fazla olmamak kaydı ile sadece çay,kahve tüketiyorum.yatmadan evvel ise sıcağa yakın 1 bardak suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi karıştırarak içiyorum son olarakta göbek için bir kaç mekik hareketi yaparak günü sonlandırıyorum.sırasıyle ve sürekli yapınca bu saydıklarım bende alışkanlığa dönüşüyor hırslanıyorum ne mutlu ki.boyum 1.79 ve kilom 80.standardım 65-68 kg.En az 10 kilo vermem lazım.

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

Yeni Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Şekersiz sabah kahvemi höpürdetirken sizlere bir bakayım dedim :KK66: ondan sonra zaten oturup kahvaltımı ediceğim sonrada sıpaları uyandırıp Anneme bırakıp yola çıkacağız zaten :KK66:

Bu arada sabah yine dayanamayıp tartıldım :KK48: tam 1 kg fark var dünki sonuçla :D:D:D

Hemen hazır liste yayınlanmamışken güncel bildirim yapıyorum :KK48:

Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 112.9 kg
Bu hafta; 111.9 kg
Fark; - 1 kg :D:D:D:D:D

Toplam giden; 13.1 kg :D:D:D:D

Şimdilik hedef; 110 kg :KK68:
Spor; 4 gün ev içinde o geçenlerde yayınladığım hareketler :KK66:

Su zaten her gün en az 2.5 litre içiyorum :KK66:
İnşallah yılbaşı gecesine kadar hedefime ulaşırımda bir sonraki hedefimi yeni yılın ilk günü belirlerlim :KK68::KK68:

Merhaba arkadaşlar;

istemek başarmanın yarısıdır derler inanıyorum ki sen , ben ve bizim gibi inanan arkadaşlar hedefledikleri yolda başarılı olacaklar...

13.12.2014 tarihi de benim kendime strart verdiğim tarih.yeni doğum yapmış sayılırım 4,5 aylık bir bebeğim var malum emzirdiğim için diyet konusunda fazla abartıya kaçamasamda halk arasında süt yapımına etkisi olduğuna inanılan aslında sütle hiç alakası olmayan tam tersi kilo yapımına bolca katkıda bulunan tatlı,çerez vb şeyleri yememeye çalışmakla başladım yola.bol su tüketiyorum her gün 40 dk yürüyüş yapıyorum ve akşamları saat 20:00 den sonra da fazla olmamak kaydı ile sadece çay,kahve tüketiyorum.yatmadan evvel ise sıcağa yakın 1 bardak suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi karıştırarak içiyorum son olarakta göbek için bir kaç mekik hareketi yaparak günü sonlandırıyorum.sırasıyle ve sürekli yapınca bu saydıklarım bende alışkanlığa dönüşüyor hırslanıyorum ne mutlu ki.boyum 1.79 ve kilom 80.standardım 65-68 kg.En az 10 kilo vermem lazım.

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3: Hoşgeldin
İnşallah senide sık sık aramızda görürüz :KK68:
Bu arada RAbbim kuzunu Analı babalı büyütsün...Aminnnn

Boyunda uzun olduğu için çok çok kilolu durduğunu sanmıyorum ama eminim o 10 kgyuda çok çabuk vereceksin ve iyice afet olucaksın :KK68::KK68::KK68::KK68:
Ben maalesef boydan fakirim :KK48: 1.54 boycuk var bende :KK70::KK70::KK70::KK70: ama gittiğim doktorlar dahil herkes kilomu duyunca aaa sen oakdar olamazsın diyorlar :KK48: etim sıkıydı diye öyle diyorlardı sanırım :KK48: sıkıydı diyorum çünkü şu son 4 ayda 13 kg verince dün fark ettim baya bir yumuşamışım ve hemen yeni yıl ertesi kendime sağlam bir program yapıp bir yandanda sıkılaşmam lazım yoksa pudding gibi olursa her yerim valla bunalıma girerim :KK70::KK70::KK70::KK70: kiloluda olsam kokoşluk ruhumda var :KK70::KK70::KK70:
Bazen kendimi adaşım Banu alkana benzetiyorum :KK70::KK70::KK70:kiloluda olsak seksi olmaya çalışmaktan vazgeçemiyoruz :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Akşamlık yemeğimide yedim ve mutfak benim için kapanmıştır saat 16:00 itibariyle :D:D:D:D
Şükür bugünü hasarsız ve güzel birşekilde bitirdim sayılır ve artık bu saatten sonra hayatta birşey yemem :KK66:
Eşim akşam kestane diyordu ama onlar yesin ben hak etmedim bu hafta 4 tanede olsa :KK20: üstelik leptinimi okadarcık şey için bozamam :KK12:
Çok acıkırsamda ( ki sanmıyorum ) ancak 1 bardak ayran içerim ( oda Leptini bozmuyor diye :KK66: )

Hemen aklımdayken yediklerimide bir yazayım hatta biriniz zahmet olmazsa Kalorisini hesaplayıversin :KK48: ben emin olamiyorum da :KK66:

Eki Görüntüle 1351599 Eki Görüntüle 1351598

Sabah uyanır uyanmaz şekersiz bir türk kahvesi

Kahvaltımda peynirimin olmadığını fark edince yine akşam olduğu gibi büyük bir bardak ayranda vardı :KK66:
2 yumurtadan omlet
1 havuç
1 turp
10 zeytin
1 büyük bardak ayran
( cevizi unuttum yemeyi ama yinede acıkmadım :KK68: )

Arada öğlenlik 1 şekersiz türk kahvesi :KK68:

Akşamda
4 yk bulgur pilavı
3 yk susuz yeşil mercimek
1/2 Turp ( büyükçeydi )
1 salatalık turşusu ( kendim kurmuştum ve cidden hiç tuz yoktu :KK48: )
1 büyük bardak ayran

Evet kızlar fikrinizi alayım :KK66:
canım karatay diyeti mi yapıyorsun.leptinden bahsetmişsin ya.pko lular birlikte zayıflıyor gurubundaydınız değil mi?

Back