- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
- Konu Sahibi Beetuulllll
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Akşam yemeğinden sonra eşimin halalarını ziyaret ettik hatta Sakaryada okuyan Üniversiteli kuzeniylede görüntülü görüştük Bursada okuyan erken kuzeninide aldık geldik
Annesine hatta Halacığım evde çocuk açığı var kapatmam lazım dedim nasıl gülüyor
Eşimle oyun konsolunun başına geçtiler ama ben geberiyorum uykusuzluktan artık onlar sabaha kadar oturur ama ben hemen yatacağım
Bugün kendimi fazla kasmadım acıkcası ;
Menüm;
Sabah;
1 adet simit ( peynirli tost gibi yapmışlar simidi )
1 şekersiz çay
Öğle;
çok az çiko ( ulennn ne iyi geldi )
Akşam;
Eşimin meşhur tavuklu çakma iskenderi
Çok çok az pidesinden de yedim ( tabağın yarısını zor yedim zaten tamanının )
Halalardada bol bol şekersiz çay ve 1/2 kurabiye yedim ( yarısını kız götürdü )
Eski düzenimin dışında ama buna ihtiyacım vardı yarında son bir serbest ilan edeceğim kendime ( yani yine sağlıklı ama akşam yemeği olarak sırf çorba içip orda ikram edilen pastadan incecikte olsa bir dilim yemeyi düşünyorum Pazatesi itibariylede yine karataya dönüp bu kez hiç bozmadan ve dışına çıkmadan yapacağım inşallah Zaten uyuyordum ama biraz daha organik olmasına dikkat edeceğim ( bazen uygun olanı alıyordum mecbur )
Akşam yemeğinden sonra eşimin halalarını ziyaret ettik hatta Sakaryada okuyan Üniversiteli kuzeniylede görüntülü görüştük Bursada okuyan erken kuzeninide aldık geldik
Annesine hatta Halacığım evde çocuk açığı var kapatmam lazım dedim nasıl gülüyor
Eşimle oyun konsolunun başına geçtiler ama ben geberiyorum uykusuzluktan artık onlar sabaha kadar oturur ama ben hemen yatacağım
Bugün kendimi fazla kasmadım acıkcası ;
Menüm;
Sabah;
1 adet simit ( peynirli tost gibi yapmışlar simidi )
1 şekersiz çay
Öğle;
çok az çiko ( ulennn ne iyi geldi )
Akşam;
Eşimin meşhur tavuklu çakma iskenderi
Çok çok az pidesinden de yedim ( tabağın yarısını zor yedim zaten tamanının )
Halalardada bol bol şekersiz çay ve 1/2 kurabiye yedim ( yarısını kız götürdü )
Eski düzenimin dışında ama buna ihtiyacım vardı yarında son bir serbest ilan edeceğim kendime ( yani yine sağlıklı ama akşam yemeği olarak sırf çorba içip orda ikram edilen pastadan incecikte olsa bir dilim yemeyi düşünyorum Pazatesi itibariylede yine karataya dönüp bu kez hiç bozmadan ve dışına çıkmadan yapacağım inşallah Zaten uyuyordum ama biraz daha organik olmasına dikkat edeceğim ( bazen uygun olanı alıyordum mecbur )