cnm diyetisyenin bana verdiğide buna yakın fakat üçünün eş değer olduğunu çorba içersem ekmeği yememem gerektiğini demişti birde şu canan karataya görede ekmek tamamen çıkarılması gerekiyomuş ben ikisinin toplamı sana öyle dedim :)) bu arada tebrik ederim :)) ben daha tartılmadım evdeki tartı bozuldu yenisini alıcam :)
sagolasın canım yaa aslında tartıyı hıc sorma bende sınır oluyorum dıgıtal ama her cıkdıgımda degısık gosterıyor bende en dusuk u alıyorum sonucda o rakamı bıle gormek benım ıcın bır hayaldı evde manuelde var dıgıtalın en kucugu manuelle aynı cıkıyor acaba hangısı daha saglıkdı tartıyor bılenınız var mı?:26:
asuman
sayfanı heyecanla takıp ediyorum
seni canı gönülden destekliyorum
belki çok kısa bir zamanda olmaz ama bir müddet
sonra burada bir başarı öyküsü yazacağını biliyorum
tam gaz devam
ben uykucuyum banada günaydın:)) sabah eşmi geçirdikten sonra tekrar yatıyorum ama o sırada azda olsa meyva yiyorum mideme bişey girsinki çalışmaya başlasın diye az önce karbonatlı suyumu içtim birazdanda bişeyler yicem bu arada bu gün tartıldım 400gr daha gitmiş 97.8 çıktım:)))
bilmiyrum öğlen çıktım sinbonun ucuz olanından aldım
tşk ederim cnm inş hepberaber nice eksik kilolara:))
gram gram gıdecek ınsallah
BİZ BU İŞİ BAŞARACAĞIZ YOLDAŞLARIM...
evet bizde buraya bir gün başarı hikayemizi yazıcaz inş..:))... bu arada benimkide simbonun dijital ucuz olan tartıdan renkli çiçekli cam olanlarından ben ilk çıktığımda bir gün önceki kilomu gösteriyor ama sonra tekrar çıkıyorum daha az gösteriyor doğrumu diye bir kaç kez çıkıyorum hep son rakkamı veriyor yeri sabit ve hiç değişmiyorum.....bu arada asuman sen ankaradamı yaşıyorsun
bu arada az önce tranbolinle yarım saat power jump yaptım ve bu gün spora dahada alıştı vücudum...
evet canım ankara batıkentteyım sen galıba bursadan gelın geldım demısdın degılmı benım bursada cok akrabalarım var bırkac kez gıttım
sıracevızler mah gıbı bır yerde oturuyorlardı
bende az sonra dağ gibi utu yapıcam ınsallah
asla bursa dışına evlenmem diyen biri olarak vede ankarayı evlenmeden önce bilmeyen biri olarak asla ankaraya evlenmem diyordum:))) fazla büyük konuşmamak lazımmış 7 aydır ankaradayım şu an bende dikmende oturuyorum daha yeni yeni öğrenmeye çalışıyorum ankarayı bu arada kendimize seçtiğimiz ödül gününde pasta böreğe bana beklerim cnm:))))
arkadaşlar ya cok heyecanlanıyorum ınsallah su 100 un altına bır düşsem ıkı basamaklı haneyı bır gorsem ıcım gıdıyor anlatamam
ya dusunsenıze neredeyse 10 gun oldu ve hala devam edıyorum bıkmıyorum
sayenızde daha da ısteklı devam edıyorum ustelık bı 10 gunde 4 tane gune gıttım
evet sasılacak sey gercekden hepınıze tesekkurler hem ne demısdım ben sıze
ne olursa olsun DURMAK YOK YOLA DEVAMM bu sefer bu iş bitecek
ev et kızlar ben spora yanı utuye gıdıyorum sayfa sıze emanet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?