100 kİlo ve uzeriyim hemde hiç utanmıyorum

öğle yemeğim 15:00 yoğurtlu biber patlıcan kavurması ( çok az yağla )
brüksel lahanası
1 dilim ekmek şimdide soda içiyorum :)

sagolasın canım yaa aslında tartıyı hıc sorma bende sınır oluyorum dıgıtal ama her cıkdıgımda degısık gosterıyor bende en dusuk u alıyorum sonucda o rakamı bıle gormek benım ıcın bır hayaldı evde manuelde var dıgıtalın en kucugu manuelle aynı cıkıyor acaba hangısı daha saglıkdı tartıyor bılenınız var mı?:26:

bilmiyrum öğlen çıktım sinbonun ucuz olanından aldım

asuman
sayfanı heyecanla takıp ediyorum
seni canı gönülden destekliyorum
belki çok kısa bir zamanda olmaz ama bir müddet
sonra burada bir başarı öyküsü yazacağını biliyorum

tam gaz devam

işte bu bugun duymak ıstedıgım sey tam da buydu hatta
ınanması zor ama bıraz once kendı kendıme basardıgım zaman neler
yazıcagımı bıle tasarlamısdım demekkı ıcımı dısıma ve sayfama yansıtabılmısım
ve benı anladıgınız takıp ettıgınız destekledıgınız ve moral verdıgınız ıcın kocaman
canıgönülden kucak dolusu bır teşekkür yolluyorum sevgiyle kalın...

arkadasım ınan bana senı okudukca karbonatlı su ıcesım gelıyor
ne demısdık durmak yok yola devam
az kaldı sen hepımızı bu suya baslatıcan ınsallah

bilmiyrum öğlen çıktım sinbonun ucuz olanından aldım

benım kıde sınbonun ucuz olanı bak sımdı ın gerı cık degısık cıkıyor
tartının yerını degıstır gerı cık degısık cıkıyor Allah dan manuele bakınca rahatlıyorum

KIZLAR KAHVALTIDAN SONRA UZUN SURE BIRSEY YIYEMEDIM
öğlen yemegı yerıne bır dılım kek ve sekersız cay ıcdım
cocuklara kek yaptım aksam yesem kılo ya donusur kalorı olarak oglene uygun olur dıye dusundum
ve eger dıyette olmasaydım 3 dılım yerdım ac karnına yanındada sekerlı cayla elbette
sımdı ınsallah bır portalkal ve bıraz cagla yıcem ara ogunum olacak
(ya bunu sevıyorum ben nasıl kosduruyorsam o da sureklı hareket halınde bana kendımı hatırlatıyor)

gram gram gıdecek ınsallah
BİZ BU İŞİ BAŞARACAĞIZ YOLDAŞLARIM...

evet bizde buraya bir gün başarı hikayemizi yazıcaz inş..:))... bu arada benimkide simbonun dijital ucuz olan tartıdan renkli çiçekli cam olanlarından ben ilk çıktığımda bir gün önceki kilomu gösteriyor ama sonra tekrar çıkıyorum daha az gösteriyor doğrumu diye bir kaç kez çıkıyorum hep son rakkamı veriyor yeri sabit ve hiç değişmiyorum.....bu arada asuman sen ankaradamı yaşıyorsun

bu arada az önce tranbolinle yarım saat power jump yaptım ve bu gün spora dahada alıştı vücudum...

evet canım ankara batıkentteyım sen galıba bursadan gelın geldım demısdın degılmı benım bursada cok akrabalarım var bırkac kez gıttım
sıracevızler mah gıbı bır yerde oturuyorlardı

evet canım ankara batıkentteyım sen galıba bursadan gelın geldım demısdın degılmı benım bursada cok akrabalarım var bırkac kez gıttım
sıracevızler mah gıbı bır yerde oturuyorlardı

asla bursa dışına evlenmem diyen biri olarak vede ankarayı evlenmeden önce bilmeyen biri olarak asla ankaraya evlenmem diyordum:))) fazla büyük konuşmamak lazımmış 7 aydır ankaradayım şu an bende dikmende oturuyorum daha yeni yeni öğrenmeye çalışıyorum ankarayı bu arada kendimize seçtiğimiz ödül gününde pasta böreğe bana beklerim cnm:))))

arkadaşlar ya cok heyecanlanıyorum ınsallah su 100 un altına bır düşsem ıkı basamaklı haneyı bır gorsem ıcım gıdıyor anlatamam
ya dusunsenıze neredeyse 10 gun oldu ve hala devam edıyorum bıkmıyorum
sayenızde daha da ısteklı devam edıyorum ustelık bı 10 gunde 4 tane gune gıttım
evet sasılacak sey gercekden hepınıze tesekkurler hem ne demısdım ben sıze
ne olursa olsun DURMAK YOK YOLA DEVAMM bu sefer bu iş bitecek

bulundugun yer ankaranın guzel semtlerındendır zamanla seversın
ankara baska sehırlere benzemez bakdıgında senı tutacak bır ozellıgı yokdur
ama alısdıgında vazgecemezsın ınsana kendını oyle sevdırırkı ınanamazsın
hosgeldın sehrımıze :))

ankarada pek çevrem olmadığı için günün felanda olmuyor haliyle sadece bir arkadaşım var bazen onla görüşüyorum... bende evde kendime gün yapıyorum tatlısız yada böreksiz pek günüm geçmedi burda:))) buda bana 7 ayda 11 kilo olarak geri geldi

ev et kızlar ben spora yanı utuye gıdıyorum sayfa sıze emanet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…