100 kİlo ve uzeriyim hemde hiç utanmıyorum

benim aklım hayalim hep bursa:))) bende bir gün tekrar bursada yaşama umuduylayım eşim tayin isticek ama çıkarmı yada ne zaman çıkar bilmiyorum bakalım hayırlısı diyoruz:) biz 6 ay etlikte oturduk dikmene yeni taşındık etlik daha hareketli bir semtti burası biraz daha sakin geldi bana ama alışıcaz napalım:)))

eşin nereli oda bursamı

eşimin ailesi adanalı ama memur oldukları için gezmişler eşim zonguldakta doğmuş ama ankarada büyümüş eşimin aileside ankaradalar bir nevi eşimide derlerya hanımköylü yaptım:)))

seni düşündüm bi anda yanlız olmak çevre olmaması başka şehirde olmak zor ama akrabaları varmış en azından :) benim eşimde samsunlu evlencez diye izmire geldi 5 yıldır burda ben samsuna gitsem çok zorlanırdım heralde

hanımlar merhaba bende aranıza katılmak istiyorum bende malesef 100 kilonun üzerindeyim malesef hemde sizin gibi 5-10 kilo üzerinde değil çok çok üzerindeyim hikayeme gelince 7 yaşından beri kiloluyum zaten obez bir aileden geliyorum malesef 5 yıllık evliyim evlenmeden önce 88 civarıydım ama evlendikten sonra eşimin ailesi yüzünden çok ağır şeyler yaşadım ve çok ağır depresyon geçirdim bu arada da hiç durmadan kilo aldım psikolojik olarak o kadar kötü durumdaydım ki fark etmedim bile 3 ay önce kendime geldiğimde malesef iş işten geçmişti şimdi çok büyük bir istekle kilo vermek ve normal bir insan olmak istiyorum yolda yürürken insanların bakışlarından o kadar rahatsız oluyorum ki anlatamam yada bi mağazaya girince tezgahtarların direk size göre bişeyimiz yok malesef demelerinden

merhaba hoş geldin hiçbirimiz 5-10 kilo değil özellikle ben 3 arkadaşımdan daha fazla vermem gerekiyor.birbimize destekle ben bunu yenicem bugün tartıldım çok üzüldüm ama yapıcam ben 130,60 geldim (kendini mafetmişin kimse için değermiydi gerçekten istersen beyinde bitirdiysen verirsin

eşimin ailesinden çok şükür memnunum ama kardeşler arasında biraz resmiyet var herkes işe güce dalmış bir annesi ve babasıyla çok sık görüşüyoruz onlarda sağolsunlar çok iiler kayınvalidemi çok severim... bursada çok sosyal bir hayatım vardı birden burda yalnız kalmak baya zorladı beni ilk bir kaç ay çok ağladım ama eşimi çok seviyorum onun desteği olmasa zor dururdum burlarda bide burda olan arkadaşımda çok yardımcı oldu bana daha çok alıştım eşim beni çok seviyor senle her yerde yaşarım diyor bakalım bir gün bursaya döneriz inş...

canım hoş geldin öncelikle istersen başarırsın ben ne kişiler gördüm çok kilolu olupta verebilen o yüzden sende yaparsın bende çocukken çok zayıftım ergenlikten sonra dengesiz beslenme ve aburcuburlar benim kilo almama sebep oldu istediğim zamanda çok defa verdim önemli olan kararlı olmak ben burda hepimizin güzel sonuçlar alıcağına inanıyorum yeterki birbirimizi bırakmıyalım...

hoşbulduk canım senle yakınmış kilolarımız ben 3 ay önce karar verdim karar verme sebebimde çocuğum olmuyor kilomdan dolayı yumurtalıklarım çalışmıyor geçen sene bir düşük yaptım sonra doktorda önce kilo ver dedi jeton öyle düştü aralık ayında gürkan kubilaya başladım ve tam 140 kiloydum şoka girdim hayatımda ilk defa 140 ı gördüm tartıda 3 ayda 13 kilo verdim şimdi 127,5 civarıyım ama 1 aydır yine biraz savsaklamaya başladım çocuk konusundan dolayı yine moral bozuldu eskisi kadar olmasada yemeye başladım ama Allah tan sizleri gördüm çok iyi oldu yine aynı şekilde kilo vermeye devam ederim inşallah

kızlar bide ben hiç kıyafet sıkıntısı çekmiyorum çünki terziyim dolabımda her kiloma uyabilen kıyafet var:))) aslında bu rahatlıkta bana kilomu korumamda negatif bir durum oldu çünki bakıyorum bişey olmuyor hemen çok kısa zamanda yenisini dikiyordum:) ben bu kilo gitgellerimde en fazla 105e çıktım 18 yaşındayken 69 kiloydum ve bu yaşıma kadar bir in bir çık dengem bozuldu...

hoşbulduk canım çok teşekkür ederim desteğin için inşallah hep birlikte sağlıklı bir şekilde zayıflarız burayı bırakmam artık kesinlikle

ay ne güzel ya inan mağazaya giripte size göre bişey yok dediklerinde o kadar moralim bozuluyo ki anlatamam o yüzden alış verişe bile gitmek istemiyorum üstüme göre bişey bulsamda zaten hep yaşlı işi oluyor

canım bende evleneli 7 ayı geçti hemen hamile kaldım 88 kiloydum bende düşük yaptım ama bebek gelişmemmiş o yüzden düşük oldu sonra ipin ucunu kaçırdım 11 kilo almışım dur demesem dahada gidicek bende bebiş istiyorum ama sağlıklı hamilelik geçirmem için ne kadar verirsem o kadar ii olur çünki hamilelik kilosuda eklenince yürümekte zorlanıcam diye düşündüm ve kendimi burda buldum şimdilik 4. günüm ve ii gidiyor sende gürkan kubilaya gitmişsin bizimle neler yaptığını paylaşırsan sevinirim ..

bu arada cnm seni tanımak isteriz kaç yaşındasın boyun kaç yaşın kaç vs...

bu arada kızlar kendi gelinliğimide kendim diktim:)) sürekli abiye kımaşı aldığım bir mağaza vardı çok kişiye gelinlik dikmişimdir kendime kumaş almaya gittiğimde adam dediki çok şükür size sıra geldimi:)) tabi 35inde evlenince:))

canım gizli şekerinle troidlerine bakıldımı ben şuan ilaç kullanıyorum ikisine iki gündür kendime şaşırıyorum beynimde bitti demekki yemiyorum ben küçüklüğümden beri kiloluydum bana doktorun biri çocuğun olmaz senin demişti evlendim ve hamile kaldım tedavi falan gerekmedi.doktor kilodanmı dedi yumurtalıkların için arada olur kaçamak şartlandır kendini haftanın 1 günü diret beyninde
dün başladım diyete bugün tartıldım üzüldüm doğum yapalı 3 sene olucak ben neden yedim diye kızdım kendime üzüldüm ama başarcam bunu başta çocuğum için yapıcam kendimden korkmaya başladım bana bişey olsa oğlum annesiz napar diye sende azmet anne olmak çok güzel bi duygu tarifi imkansız Allahım kimsenin çabalarını boşa çıkarmasın

Son düzenleme:

canım doktorumdan çok çok memnunum mesela bende insülin direnci varmış o yüzden kilo veremiyormuşum ama bugüne kadar gittiğim hiç bir doktor anlamadım 2 şartı var 1. Olan kesinlikle çikolata yasak 2. şartı ara öğünleri atlamak yasak listelerde miktar sınırlaması yok ama şöyle bişey oldu başladıktan 1 ay sonra zaten eskisi kadar yememeye başladım istesende yiyemiyorsun kahvaltıyı sabah 10 dan önce öğle yemeğini 2 den önce akşam yemeğini 8 den önce yemek zorunlu bunun dışında hep klasik sebze ve protein ağırlıklı beslenme tam tahıllı ürünler bu şekilde canım şöyle bir güzelliği var haftada 2 yada 3 öğün kaçamak hakkımız var o öğünde istediğin şeyden istediğin kadar yiyebiliyorsun buda insanı diyet stresinden uzaklaştırıyor

canım troid yok çok şükür ama insülin direnci çıktı onun için ilaç kullanıyorum bana çocuk direk kilodan olmuyor demedide kilo versen iyi olur dedi haklıda allah korusun allah evladını sana senide ona bağışlasın canım amin inşallah allah banada nasip eder annelik duygusunu tatmayı çok istiyorum gerçekten hayatta hiç bir şeyi bu kadar çok istememiştim

terziliğe hep özenmişimdir kurslara falan yazılsaydım yaparmıydım bilmem :)) ama güzel bişey istediğini dikersin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…