Haklisin bu soylediklerin hepimiz icin gecerli iste sen onceden ayni hareketleri yerde yapiuormussun ben yapamiyorum cunku bileklerim cok agriyo bende fibromiyalji var bu yuzden ciddi dusunuyorum trambolini eklemlerime fazla yuk binmesin diye birde 4. Katta oturuyorum alt katta da emekli bir cift konusmamiz bile duyulur yani surekli cocuklari uyaririm yavas yuruyun diye bundada ses cikmiyo diye. bir suru artisi var benim icin yani bide biyerlerde deneme sansim olsa yapabilirmiyim diye hemen alirim
yaptığım hareketleri tranbolinden sonra yerde tekrar denedim acaip far ediyor yer sert olduğu için bileklerim hemen yoruluyor tranbolin üzerinde yaylandığımız için bileklere ve eklemlere daha az yük biniyor ben biraz hızlı başladım direk power jumpla ve 20 dakikadan başladım vücudum biraz yorgun bide terli üstümü değişmeden direk temizliğe giriştim sadece biraz sırtımda ağrı var ama bilekler ve dizler ağrımıyor.... bide benimde kemik yapım ince o yüzden kemiklerimi bu kilo zorluyor dizlerim bir kaç senedir çıtırdamaya başladı acaba kreçlenme mi var diye düşünüyorum ve bazen merdiven çıkarken basınç olunca ağrıyor kilolar sağlığımızıda bozuyor benim annemde kilolu ve ben ona benziyorum annem şu an dizlerinden çok sıkıntılı yürümekte zorlanıyor bende böyle devam edersem gelecekte annem gibi olucam o yüzden kilo verip sağlıklı olalım inşş.....