• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

100 kİlo ve uzeriyim hemde hiç utanmıyorum

Haklisin bu soylediklerin hepimiz icin gecerli iste sen onceden ayni hareketleri yerde yapiuormussun ben yapamiyorum cunku bileklerim cok agriyo bende fibromiyalji var bu yuzden ciddi dusunuyorum trambolini eklemlerime fazla yuk binmesin diye birde 4. Katta oturuyorum alt katta da emekli bir cift konusmamiz bile duyulur yani surekli cocuklari uyaririm yavas yuruyun diye bundada ses cikmiyo diye. bir suru artisi var benim icin yani bide biyerlerde deneme sansim olsa yapabilirmiyim diye hemen alirim

yaptığım hareketleri tranbolinden sonra yerde tekrar denedim acaip far ediyor yer sert olduğu için bileklerim hemen yoruluyor tranbolin üzerinde yaylandığımız için bileklere ve eklemlere daha az yük biniyor ben biraz hızlı başladım direk power jumpla ve 20 dakikadan başladım vücudum biraz yorgun bide terli üstümü değişmeden direk temizliğe giriştim sadece biraz sırtımda ağrı var ama bilekler ve dizler ağrımıyor.... bide benimde kemik yapım ince o yüzden kemiklerimi bu kilo zorluyor dizlerim bir kaç senedir çıtırdamaya başladı acaba kreçlenme mi var diye düşünüyorum ve bazen merdiven çıkarken basınç olunca ağrıyor kilolar sağlığımızıda bozuyor benim annemde kilolu ve ben ona benziyorum annem şu an dizlerinden çok sıkıntılı yürümekte zorlanıyor bende böyle devam edersem gelecekte annem gibi olucam o yüzden kilo verip sağlıklı olalım inşş.....

inş cnm hepimiz hedefimize ulaşırız ben çok şükür kilo vermede sıkıntı çekmiyorum benim sorunum verince muhafaza etmemek yemeyi çok abarttığım için tatlılara hamur işelrine gece yemeklerine devam edince geri geldi hep bundan sonra inş daha dikkatli olurum bende tranbolinle spora başladım bu gün diyete başlayalıda 3 gün oldu ilk 2 günde 900gr gitti inş cm olarak ölçüleride takip edicem durmak tok yola devam:))

evet en buyuk sorun muhafaza edememek..bunun içinde sağlıklı beslenmeyı yaşam tarzı haline getirmemiz gerekıyo..3 ay yemıyım nasıl olsa zayfılıyınca yerım mantıgı mahvedıyo bızı :) 900gr da çok iyi inşallah böyle devam eder.verilen her kilo sağlığa kavusmak için birer adım..birbirimizi teşvik etmek içinde büyük fırsat :)

herkeslere günaydııııııııııııın birazdan 9lu çayımı içecem sonra kahvaltıyıda yazarım.görüşmek üzere kızlar.:16::16::16:

ne demek artık aramızdasın bıle burası sorunsuz sınırsız bır sayfa tek amacımız var normal halımıze donmek tek sloganımız var durmak yok yola devam hosgeldın:52:

teşekkür ederim hoş buldum :) hayırlısı birbirimize tavsiyelerde bulunalım:)

YA BENDE gecen gun burda kızlara sormusdum gun boyu aclık yok aksam benllı saat sonrasıda catlayana kadar yesem bıle yokluk yok ama defalarca tahlıl yapıldı sekerım de cıkmadı acaba sekermıdır

bende şeker yüklemesinde çıktı :( ilk duyduğumda şok oldum ama nedense sanki daha çok zorladım yemek için şuan beynimi ben hükmedicem uzun zamandır ilk defa karar verdim bir senedir şeker hapını içerken bir yandanda tatlıları götürdüm :( sende gizli şekerine baktır bende zamanında 27 kilo vermiştim almaya başladım ve verdiğimden fazlasını aldım :))

günaydın kızlarrrrr:) hemen konuları okuyum cvp vermeye başladım arada günaydın demeyi unuttum :)

arkadasım bana yedıklerın cok az geldı boyle sankı proteın yokmus gıbı karbonhıdrat cok az geldı gunduz u bıraz cogaltırsan gece acıkmalarında azzalıyor :))

cnm ilk günün etkisi cnm istemezken kendimi hazırladım zamanla düzene sokarım:) akşamki yediklerimide söyleyim
20:00 soğan yemeği azda patatesinden
salata yoğurt 1 dilimde çaydar ekmeği
5-6 tane çilek
ve spor yapmadım başkada sudan başka bişey almadım ağzıma :)))

NEYSE GELELIM NE YEDIGIME
sabahı yazmısdım gene ara ogunu unuttum
oglen bır kase corba bır dılım ekmek
ara ogun yarım kase yogurt bır yufka ekmegın 10 da bırı kadar yufka ekmek yanı sadece bırkac lokma
aksamsa bır kepce corba bır kasık pılav bır kasık bezelye yarım dılım ekmek bolca salata :56::56::56:

cnm diyetisyenlere göre ekmek çorba pilav eş değer sende onlara ağırlık vermişin bezelyeyi az yemişin 8 yemek kaşık yiyip diğerlerinden birini yememeliydin

cnm diyetisyenlere göre ekmek çorba pilav eş değer sende onlara ağırlık vermişin bezelyeyi az yemişin 8 yemek kaşık yiyip diğerlerinden birini yememeliydin

kahvaltım:tambuğday ekmeği ile yapılmış bir tost,bir salatalık,yarım su bardağı çekirdekli siyah üzüm ,fındık ve fıstıktan oluşan çerez.:34::34:

kahvaltım:tambuğday ekmeği ile yapılmış bir tost,bir salatalık,yarım su bardağı çekirdekli siyah üzüm ,fındık ve fıstıktan oluşan çerez.:34::34:

afiyet olsun cnm :)
bende 09:30 2 dilim çavdar ekmeği peynir yumurta domates çay şimdide bitki çayı :))

evet canım gorunusde dedıgın dogru fakat benın daha onceden gıttıgım ankarada lokman hekımde bır dıyetısyen vardı onun oglen ve aksam ogunlerı
6 kasık sebze
4 kasık pılav veya makarna
2 dılım ekmek
yarım kase yogurt ve
bolca salata ıdı
ben bu dıyetı o kadar kolay yapmısdım kı hala da onu kendıme baz alıyorum
mesela evde ne yemek pısse ona gore bır sayfası vardı herseyı yıyebılıyordun ustelık olculerdekı kasıgım yemegı yedıgım kasık servıs ettıgım olmadıgı ıcın ıcım rahat gıdecek bu kılolar 600 gr daha vermısım 100.900 :))

afiyet olsun cnm :)
bende 09:30 2 dilim çavdar ekmeği peynir yumurta domates çay şimdide bitki çayı :))

kızlar gunaydın
benım kıde
ıkı dılım ekmek
peynır
3 adet zeytın tabıkı son lokmam
1 lokma recel
sekersız cay:52:

evet canım gorunusde dedıgın dogru fakat benın daha onceden gıttıgım ankarada lokman hekımde bır dıyetısyen vardı onun oglen ve aksam ogunlerı
6 kasık sebze
4 kasık pılav veya makarna
2 dılım ekmek
yarım kase yogurt ve
bolca salata ıdı
ben bu dıyetı o kadar kolay yapmısdım kı hala da onu kendıme baz alıyorum
mesela evde ne yemek pısse ona gore bır sayfası vardı herseyı yıyebılıyordun ustelık olculerdekı kasıgım yemegı yedıgım kasık servıs ettıgım olmadıgı ıcın ıcım rahat gıdecek bu kılolar 600 gr daha vermısım 100.900 :))

cnm diyetisyenin bana verdiğide buna yakın fakat üçünün eş değer olduğunu çorba içersem ekmeği yememem gerektiğini demişti birde şu canan karataya görede ekmek tamamen çıkarılması gerekiyomuş ben ikisinin toplamı sana öyle dedim :)) bu arada tebrik ederim :)) ben daha tartılmadım evdeki tartı bozuldu yenisini alıcam :)

Son düzenleme:
asuman
sayfanı heyecanla takıp ediyorum
seni canı gönülden destekliyorum
belki çok kısa bir zamanda olmaz ama bir müddet
sonra burada bir başarı öyküsü yazacağını biliyorum

tam gaz devam:10::10::10::10::10:

ben uykucuyum banada günaydın:)) sabah eşmi geçirdikten sonra tekrar yatıyorum ama o sırada azda olsa meyva yiyorum mideme bişey girsinki çalışmaya başlasın diye az önce karbonatlı suyumu içtim birazdanda bişeyler yicem bu arada bu gün tartıldım 400gr daha gitmiş 97.8 çıktım:)))

ben uykucuyum banada günaydın:)) sabah eşmi geçirdikten sonra tekrar yatıyorum ama o sırada azda olsa meyva yiyorum mideme bişey girsinki çalışmaya başlasın diye az önce karbonatlı suyumu içtim birazdanda bişeyler yicem bu arada bu gün tartıldım 400gr daha gitmiş 97.8 çıktım:)))

günaydın cnm tebrik ederim :))

kahvaltımı yaptım
60grm peynir
40gr t.buğday ekmeği
4 zeytin
1 yumurta ve tatlandıcılı çay...

ara öğün olarak yarım armut 1 kivi ve 150grdan oluşan meyva salatası yedim....

Back