ah arkadasım fırsat bulsam ıyıce bır ınceleyecegım ama goruyorsunya bazen buraya gırmek bıle cok zor oluyor benım ıcın aslında duydukca bu karatay bana cok hos gelıyor sabah zeytını yemedım cunkı gece yatmadan once 3 tane zeytın yemısdım aslında cezaydı o bana geceyı telafı edıyordum cunkı zeytın benım bu dunyada en sevdıgım katık derlerya ıste ondan yanında eger yogurtta varsa bır omur baska bısey yemeden durabılırım gercekdende bu ıkısının yanına sarımsak ve soganoıda eklersem neredeyse kendımı ozetlemıs olurum ınsallah bır fırsat bulur ıyıce arastırırsam bu karataya derın bıur dalıs yapabılırım belkıde kımbılırhayırlı cumalar cnmnormal ekmeği kaldır artık cnm sen evdesin esasında yeşilliğde seviyorsun bol bol yıka yesene cnm zeytini falanda kesme karataya göre sınırsız zeytin :)
Karatay Menüsü menülere bak uyuyo esasında bize ekmek dışında
cezam bittikendim olarak qeldim sonunda..
ah arkadasım fırsat bulsam ıyıce bır ınceleyecegım ama goruyorsunya bazen buraya gırmek bıle cok zor oluyor benım ıcın aslında duydukca bu karatay bana cok hos gelıyor sabah zeytını yemedım cunkı gece yatmadan once 3 tane zeytın yemısdım aslında cezaydı o bana geceyı telafı edıyordum cunkı zeytın benım bu dunyada en sevdıgım katık derlerya ıste ondan yanında eger yogurtta varsa bır omur baska bısey yemeden durabılırım gercekdende bu ıkısının yanına sarımsak ve soganoıda eklersem neredeyse kendımı ozetlemıs olurum ınsallah bır fırsat bulur ıyıce arastırırsam bu karataya derın bıur dalıs yapabılırım belkıde kımbılır
kızlar ıyı aksamlar oglen gun vardı
ne yedım bı dusuneyım
domates salatalık
en hafıfden baslıyorum bır lokma kurabıye oglum yerken tadına bakdım
bır lokma aglayan kek aynı sekılde bır catal tadına bakdım
bır tane sıgara boregı ama fırında pısmıs
2 de kucuk pogaca
bolbol sekersız cay
ha bıde yarım bardak fanta( bu fazla aslında
aksama gelınce
6 kasık kuru 4 kasık pılav
ıkı dılım ekmek
1 kase corbısko
bolbol salata
canım ya tık yok tartıda gercı bılıyorsundur belkı de benım bır dıgıtal sınbo uyuzum vardı malesef sızlere omur bunadı ondan berı manuel takılıyorum oda ya 97 gosterıyor yanı hala tık yok ama zaten zor adapte oluyorum genede pes etmıyorum ucunu kacırmıcam normale donecem ınsallah sızın desteklerınızlekaratay gerçekten süper derim vee zeytin geçerimmm...karatay teyze diyorkii...en saqlıklı meyve zeytindir...zeytinden korkma yiyebilrisin 10-15 tane..yani kendine ceza verme cnm zeytin yediğin için..
gün olmasına raqmen ucuz atlatmışsın canım ..poqaca bir olsa daha iyiymiş ya olsun bunada şükür :)))
4 kaşık pilavın yanına heleki akşam 2 dilim ekmek gereksiz olmuş cnm.
tam tahıl veya çavdar ekmeğidir inş
yinede ekmeğe biraz daha dikkat edersen çok daha rahatlayacaksın eminim.
bu arada kaç kilo oldun Asuman ?
slm kızlar maşallah coşmuşunuz yediklerinizleasumancım sen ekmek grubuna çok dalıyon su içmeni artır ekmek grubunu dengele cnm tebessümcüm sende öğlen şekere yüklenmişin :) kendime gelince öğlen 6 yk domatesli bulgur pilavı biberli domates kavurması öğleden sonra 3-4 tane fındık akşam yemeğimde salçalı yumurta kırdım kendime cnm istemişti yürüyüşten sonrada dondurma yedim şimdi soda içiyorum daha bişey ağzıma vurmam :)
ya evet canım ya hep aklım su benım eskı dıyetısyene gıdıyor ya onun lıstesını bır versem sıze sok olursunuz zaten de genede kılo verdırıyordu ıste hatta dur yazıyım
sabah klasık 2 dıllım ekmek
kk peynır
haslanmıs yumurta
4 zeytın
domates salatalık
ara pgun
bır meyve
oglen
1 kase corba kucuk olcak
6 yemek kasıgı susuz yemek
4 yemek kasıgı makarna veya pılav
2 dılım ekmek
bol salata
yarım kase yogurt
ara
bır meyve
aksam ohlenın aynısı
saat 9 gıbı bır meyve
yatmadan 11 de bır bardak sut
ıste ya ben bu dıyetı bıle yapınca kılo verdıgımden aklım bazen oraya kayıyor ama bencede ekmegı artık mınımuma ındırmek zorundayım sıze katılıyorum
ya evet canım ya hep aklım su benım eskı dıyetısyene gıdıyor ya onun lıstesını bır versem sıze sok olursunuz zaten de genede kılo verdırıyordu ıste hatta dur yazıyım
sabah klasık 2 dıllım ekmek
kk peynır
haslanmıs yumurta
4 zeytın
domates salatalık
ara pgun
bır meyve
oglen
1 kase corba kucuk olcak
6 yemek kasıgı susuz yemek
4 yemek kasıgı makarna veya pılav
2 dılım ekmek
bol salata
yarım kase yogurt
ara
bır meyve
aksam ohlenın aynısı
saat 9 gıbı bır meyve
yatmadan 11 de bır bardak sut
ıste ya ben bu dıyetı bıle yapınca kılo verdıgımden aklım bazen oraya kayıyor ama bencede ekmegı artık mınımuma ındırmek zorundayım sıze katılıyorum
Evet canım ya aynen oylebu diyetisyenlerde alem benim diyetisyende ekmek makarna pilavları çorbayı aynı kefede tutardı birini yersen diğerlerden birini yedirmezdi birde öğlen sebze grubundan yersen akşam et grubundan ye derdi
merhabalar..kızlar kaçamak yapmıycam dedim ama yarım kavun yedim nrdeyse yaaa
sabah:
menemen
peynir
öğle:
yarıma yakın kavun
akşam:
iki tane fırında tavuk incik
çoban salata
yarım kase bulgur salatası
ya kavunu yemesem ehrey süperid dayanamdım dışarıdan geldim çok sıcaktı dolapta buz gibi kavunu grünce saldırdım çok pişmanım
merhabalar..kızlar kaçamak yapmıycam dedim ama yarım kavun yedim nrdeyse yaaa
sabah:
menemen
peynir
öğle:
yarıma yakın kavun
akşam:
iki tane fırında tavuk incik
çoban salata
yarım kase bulgur salatası
ya kavunu yemesem ehrey süperid dayanamdım dışarıdan geldim çok sıcaktı dolapta buz gibi kavunu grünce saldırdım çok pişmanım
slmmm sabah kahvaltım peynir menemen 2-3 tane patates kızartması salatalık domates i çatallık reçel 2 dilim çavdar ekmeği çay daha bişey yemedim ne yesem bilmiyom görüşürüz:)
günaydın hatunlar dün yoktunuz nerlere kayboldunuzzz :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?