bu ne güzel bir sabah saat kacda yatarsam yatıyım 7 de kalkmak zorundayım bırıncı okul postası gıttı ıkıncı hazırlanıyor. ben kendımı tarif edemeyeceğim sekılde mutlu hıssedıyorum. cunkı bugun benım gunum.kalkar kalkmaz bır koca bardak sıcak su ıcdım.az sonrada kahvaltı yapıcam. ne kadar erken olursa o kadar ıyı. bu arada bu hafta benım ıcın cok onemlı. cunkı persembe cuma ve cumartesı gun var yanı bu hafta basaracagım ve bu zor bır hafta aslında az once tartıldım ya benım sınbo marka dıjıtal bır tartım var her cıkısımda baska tarttı ılkı 106 ıkıncı 105.2 ucuncu 105.7 ıdı ben en yuksegı alıyım yada yakın zamanda yenısını alıyım acaba manuellemı tartılsam daha dogru bılgı edınırım onlarda gram vermıyor aslında neyse bakalım belkı ucuncu bır tartı alırım bılıyormusunuz bundan ıkı ay kadar once ben cok deger verdıgım ablam sayılır gorumcemle ıddıaya gırdık 80 ı gorene altın alıcaz hemen hemen aynı kılodaydık o benden bırazccık kısa ve o gunden berı dıyet yapıyor sporla bırlıkdee ve8 kılo kadar verdı yalnız onun tartısı eksık tartıyor mesela ben evde 104 ıken orda 96 cıkdım seksenı onun tartısında gorecegız Allah dan benımkınde degıl bırde sen neden yapmadın dıyecek olursanız cunkı benım elımde ıgneoyası salon takımım var bıtırmem gereken onu yatıstırmek ıcın spora vakıt ayıramıyorum ve tam dort dortluk yapıyım dıye sallandım bıraz. ha bıttı mı elişim malesef hayır üstelık su benım eskı hayat felsefem yuzunden bu sabah kkı kılom olmam gerekenden 1.5 daha fazla Allah yardımcım olsun inşallah herkese hayırlı gunler
günaydın asuman 79 kk ya hoş geldin canım .bende seni takip etmek isterim .evliyim 3 çocuğum var .diyet ve yürüyüş yaparak zayıflamaya çalışıyorum.ancak seneler boyunca aldığım kiloları 3-5 ayda verecem diye bir iddiam yok benim gayem evde ne varsa kalorisi endüşük olanları tercih ederek birazda miktarını kısarak ve hareketli yaşayarak uzun vadede kilo vermek.
Oncelikle hayırlı ugurlu olsun arkadasım rabbim yardımcımız olsun ve nihayetini nasip etsin... bende 3 hafta evvel 102 kg basladim suan 96 yım yani eger bogazımızı tutarsak veriyoruz tabi destek cok onemli ben burdayimm umarım ikimiz ve zayıflamak isteyrn herkez harika bi sekilde istedigi kiloya ulasır hepimize simdiden kolay gele bol iradeli gunler diliyorumm
emzirme dönemi kilo alanlardan biri benim.95 le çıktım doğumdan 4. ayda 103 kiloyum.vee çocuğu doyuramıyorum.sütümü artıramadım bir türlü.mamaya başlamak istedim içmedi.bas bas bağırdı resmen ben denedikçe.kayınvalidemler dalga geçiyorlar.görntü hollanda ama süt verimi yerli kadar bile değil diye.ahhh sanirim bir cok kadinin bas belasi bu kilo...kendinle mutluysan bu cok guzel bu kiloda bile!! ama ilerisi icin hic saglikli degil..bir cok hastalik kilo yuzunden olusuyor deniyor...
buarada hani gebelik kilosu deniyor ya, ancak kendim hamile kalip dogum yapinca anladimki...
aslinda gebelik kilosu filan fazla kalmiyor insanda en fazla bir kac kilo...ama emzirme donemi cok sancili oluyor genelde...kendimden anladigim kadariyla...bogazina dur diyemiyorsun zaten bebeginde var eskisi gibi zaman ayiramiyorsun kendine..gerek yuruyus spor vs... heleki sizler gibi 2-3 cocugu dogurmuslara hic cok gormuyorum..ben o kadar cocuk dogursam herhalde 100 de olurum 200 de Allah korusun
insaAllah kilolarindan kurtulursun arkadasim..benimde biraz dogum kilom var hatta emzirme donemindeyim hala ve gectigimiz zamanda hep aldim diyebilirim..cunku yemedigimde sutum etkileniyor maalesef...
buarada 2 senede cocuklarini emzirdigin icin eminim hic pisman olmazsin aldigin kilolara...heleki zayiflayinca gozunde gozukmeyecektir..umarim azminle bu isi halledersin..baslamk bitirmenin yarisidir...bende seni takip edecegim insaAllah...Allah yardimcin olsun, benimde ve benim gibilerinde yardimcisi olsun......
emzirme dönemi kilo alanlardan biri benim.95 le çıktım doğumdan 4. Ayda 103 kiloyum.vee çocuğu doyuramıyorum.sütümü artıramadım bir türlü.mamaya başlamak istedim içmedi.bas bas bağırdı resmen ben denedikçe.kayınvalidemler dalga geçiyorlar.görntü hollanda ama süt verimi yerli kadar bile değil diye.
evet hakılısın ben aslında suyu cok ıcen bır ınsan değilim bırkac ğün az tuketırım ardından oyle bır ğün ğelirki o ğün acayib su ıcerım vucudumun duzenı normalde oyle ama sımdı ıcmeye calısıyorum cunkı vucudumuzun coğunluğu su olduğu ıcın tertemız taze su ğirdikce eskımıs kirli sular ğider ğibi ğeliyor bu arada bu evdeki ikinci labtob ve ğeminin ğesiyle berihanın be si yok bende benzerlerini kullanıyorum haberiniz olsun ha bide arkadaşım ben bundannnnnnn yaklaşık 15 sene önce 72 kilodan 62 kiloya düşmüştüm ve bunuda sadece bol bol limonlu su içerek yabmışdım he cok sağlıklımıydı bılemem ama sunu dusunmusdum vucuda ğiren su mutlaka ğeri cıkar ve bu suyun kalorisi olmadığı için bu işlemler mutlaka insan vucuna kalori kaybettirir düşünsene mideye ğiren ve kilo ardırma ihtimali olan tek şey suu...
dalga geçilcek bir konu değil bence ben doğumda 120 kilolardaydım ama 130a kadar çıktım süt gelmesi bence bünyeyle alakalı kiloya bağlı değil hiç hoş birşeyde değil yorumları
evet ama gelde anlat.büyük kızım çok zayıf 7 yaş 19 kilo.eşimde zayıf.kıza hiç bakamadın diyorlar bende babasına çekmiştir diyorum.yaşlı kadın onunlamı uğraşacağım.
veeeeeee bu gün itibariyle 90 olduuuum
yanlış anlamazsan bişey sorcam 4 aylık bebek bakıcı yok diyorsun işe başlıcan çocuk nasıl büyücek arada benim oğlum 3 yaşına gircek bizim yazları bakıcı derdimiz oldu şimdiye kdr şuan kreşe verdik 3.haftadayız senin 4 aylık çok zor olucak
İkibucuk kepce corba saat 5 te ictim insaallah daha acikmam
ben öğretmenim.derslerin bitmesine iki hafta kaldı.bana iki hafta için ders vermezler diye umuyorum.verirlersede rapor alacağım zaten.artık eylüle birini bulacağım.şu borç harç olmasa direk ücretsiz izin alacaktım ama kızım sıkıntılı bir zamanda geldi.
cok tesekkurler kararlılıgımı yansıtabılmısım demekkı evet suyu cok ıcıyorum artık ıctıkcede ınanılmaz susuyorum saygılar...
anladım cnm iyi hadi eylüle kadar toparlanır en azından bakıcı falan çok zorda seni anladım şimdi :)
akşam yemeğimide yedim bir kase mercimek çorbası bir tabak kabak yemeği ve bir dilim tam buğday ekmeği yedim bu arada günlük su tüketiminede devam ediyorum karbonatlı su içmeye başladım yemek arasında su içmiyorum yemeklerden en az yarım saat önce ve yemeklerden 1 saat sonra su içmeye dikkat ediyorum günde 3 litre tüketiyorum karbonat suyu alkali suya çeviriyormuş nette araştırabilirsiniz bunuda gül kaynak diye bir detoks uzmanından okudum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?