100 kİlo ve uzeriyim hemde hiç utanmıyorum

ara öğünüm meyve
ıııı hiç sevmem

merhaba.sabah kalktım.geri yattım bebek uyrken.11 de bir muz yedim başka birşey yemedim.

oooo çokta marifetliyiz.iğne oyası takımlar falan.

ya etrafımda hiç benim kilomda kimse yok.bu yüzden daha kötü hissediyorum kendimi.en fazla kilolu arkadaşm 70 kilodan düşmek için mücadele ediyor.sizleri bulduğuma çok sevindim.çok düzenli giremesemde burdan moral depolarım artık.çok olumlu şeyler aktı geçti içimden bir an.

kocaman kocaman aminn.

emzirme dönemi kilo alanlardan biri benim.95 le çıktım doğumdan 4. ayda 103 kiloyum.vee çocuğu doyuramıyorum.sütümü artıramadım bir türlü.mamaya başlamak istedim içmedi.bas bas bağırdı resmen ben denedikçe.kayınvalidemler dalga geçiyorlar.görntü hollanda ama süt verimi yerli kadar bile değil diye.

dalga geçilcek bir konu değil bence ben doğumda 120 kilolardaydım ama 130a kadar çıktım süt gelmesi bence bünyeyle alakalı kiloya bağlı değil hiç hoş birşeyde değil yorumları

karatay hocada suyu limonlu içmeyi öneriyor.metobalizmayı mı hızlandırıyor acaba.

dalga geçilcek bir konu değil bence ben doğumda 120 kilolardaydım ama 130a kadar çıktım süt gelmesi bence bünyeyle alakalı kiloya bağlı değil hiç hoş birşeyde değil yorumları

evet ama gelde anlat.büyük kızım çok zayıf 7 yaş 19 kilo.eşimde zayıf.kıza hiç bakamadın diyorlar bende babasına çekmiştir diyorum.yaşlı kadın onunlamı uğraşacağım.

birde beni kilolu kızımı zayıf gören herkes aaahep kendin yeme birazda kıza yedir diye takılırdı.çok üzülmüşüm ben be.

evet ama gelde anlat.büyük kızım çok zayıf 7 yaş 19 kilo.eşimde zayıf.kıza hiç bakamadın diyorlar bende babasına çekmiştir diyorum.yaşlı kadın onunlamı uğraşacağım.

yanlış anlamazsan bişey sorcam 4 aylık bebek bakıcı yok diyorsun işe başlıcan çocuk nasıl büyücek arada benim oğlum 3 yaşına gircek bizim yazları bakıcı derdimiz oldu şimdiye kdr şuan kreşe verdik 3.haftadayız senin 4 aylık çok zor olucak

ben öğretmenim.derslerin bitmesine iki hafta kaldı.bana iki hafta için ders vermezler diye umuyorum.verirlersede rapor alacağım zaten.artık eylüle birini bulacağım.şu borç harç olmasa direk ücretsiz izin alacaktım ama kızım sıkıntılı bir zamanda geldi.

anladım cnm iyi hadi eylüle kadar toparlanır en azından bakıcı falan çok zorda seni anladım şimdi :)

ne çeşit bir karbonat kullanıyorsun?pakettekilerden mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…