100 kİlo ve uzeriyim hemde hiç utanmıyorum

belli bir gün yok sanırım di mi tartılıp kilomuzu yazdığımız?

cnm hepimizin diyete başladığı gün ayrı olduğundan başladığımız günün haftasında kilolarımızı yazıyoruz eğer herkese uyarsa belli gün yapıp hepimizin kilosunu haftalık yazabiliriz

vaaauw tebrıkler arkadasım az az gıdecek ınsallah gıdım gıdım bız daha uzun bır sure burda bırlıkde olacagız
kılo verdıkden sonra da devam edecek uzun bır yolculugumuz var benımle bırlıkde sızlerınde boyle azımle ılerlemenız
benı cok mutlu edıyor tesekkur ederım yol arkadaslıgın ıcın vede tebrıkler gıden kılolar ıcın hadı bakalım
yola devamm

o zaman sana koccaaaman bır hosgeldın
vallahı hıkayeler hemen hemen aynı bende senınle aynı boydayım
ve yola cıkdıgımda 106 kıloydum
azar azar sıkılmadan daralmadan ama ıplerıde tamamen bırakmadan kılo vermeye calısıyoruz arkadaslarla
bızı sıkıcak sıtrese sokacak hıcbır katı kuralımız yok aslında
nasıl bır gunde almadıysak kılolarımızı hemen vermeyecegımızın farkındayız
ama emın oldugumuz bırsey varsa o da kesınlıkle kılo verecegımız
sende hosgeldın aramıza

bende burayı arıyormuşum sanırım bayanlar...1.75 boyum ve sanırım 115 kq civarındayım..üç oqlum var en küçüğü 8 aylık yeni doqum yaptım sayılır yani..emmeyi bir ay kadar önce bıraktıqı için yeni diyete girmeye karar verdim.hamile kalmadan önce 108 kq dım..yanlızca ilk sayfayı okudum ve hemen yazmaya eğer aranıza alırsanızda size yol arkadaşı olmaya karar verdim..bu arada yaşım 29..

kkızlar ben bugun ucdum resmen sabah kalkıp 1 e kadar ıgne oyamı bıtıtrdım sarması ıcın pıkocuya gıttım eve geldım
bırde ne goreyım daha pazar sabahından kalma bır mutfak heryer karmakarısık cocuklar ucmus
ev tanınmayacak halde sok oldum o saatten berı durmaksızın ıs yapıyorum daha evın 1 katını bıtırdım kaldı ıkı kat
oda yarına ınsallah bır de 5 makıne yıkanmıs caması utu fılan var cok yogunum anlayacagınız
evet dun sabah kahvaltıda 1 tane gozleme
oglen ıkı dılım ekmek
1 tane yesıl sogan
aksam ıkı parca tavuk 4 tane kofte
bır dılım ekmek 2 bardak ayran
butun bunların ustune ıkı dılım kadarda ev baklavası yedım

bugune gelınce o dunkı gozlemeden sabah yarım dılım yedım
oglen 1 tabak makarna ve 1 kase yogurt yedım
aksamı henuz yemedım
kılom halla aynı 96.8 cıvarı
hastalıkla hızla verınce hem dıyetım hem kılo vermem yavasladı ama az kaldı spora bır baslayım ınsallah
hepınıze ıyı aksamlar

bence de sen burayı arıyormussun hosgeldın benımde 3 cocugum var senınle aynı boydayım sana yakın bır kılodan yavas yavas asagıya ınıyorum elbette sende bıze katılabılırsın yaptıgımız tek bır sey var bırbırımızı dınlemek destek olmak kesın katı kurallarımız yok ve mutlu bır sekılde yolumuza devam edıyoruz tekrardan hosgeldın

teşekkürler...hoşbuldummm..benimte tam olarak beni anlayacak insanlara ihtiyacım var...tam olarak nerden ve ne şekilde başlayacaqımı bilemiyorum..akşam için planım bezelye ve pilavdı ...şimdi porsiyonlarımı küçültmem gerekli sanırım öylemi :)))

Günaydınnnn....Dün akşam bir şey yemedim zaten saatin yeterince ilerlemiş olduqunu düşündüm..bu sabah ise domatyes salatalık beyaz peynir var kahvaltıda bana özel :))gün içerisindede tartıma yeni pil alıp asıl kilomu öğrenecem inş.

Çok teşekkürler 10 kg vermişsin harikasın.Maşallah bende veririm inşallah benimde bu sefer acelem yok istesem çok az yiyebiliyorum ama yapmayacağım normal yiyerek zayıflayacağım inşallah.

hoşgeldin aramıza hadi bakalım senin için hayırlı olur haftanın ilk günü listelerini bizimle paylaşırsan en azından yorumlar yaparız doğrularımızı yanlışlarımızı görürüz

Teşekkür ederim.Hoşbulduk Dün giremedim nete o yüzden yazamadım ki dün listemide uygulayamadım zaten bu hafta sanırım listeyi uygulayamayacağım kortizonlu iğne vuruldum 3 tane o sebeple sadece sebze meyve yiyorum listede proteinde var şeker ve tuz tükeetmiyorum zor olacak liste o yüzden önümüzdeki hafta başlayacağım o zaman burayada yazarım.Dünkü yediklerimi şöle bir sıralarsam aslında hiç de fena değil.:)

sabah;
1 yumurta
domates salatalık
1 dilim tuzsuz beyaz ekmek.(tuzsuz buğday ekmei bulamadığım için beyaz yiyorum)
Doğadanın zencefillii limon kabuklu çayı (Dr.Kubilayın önerisiyle içiyorum bunu vücudun su tutmasını engelliyor)

öğlen;
4 kaşık bezelye yemeği ve 4 kaşık bulgur pilavı (hepsi tussuz ve çok az yağlı)

saat 3 gibi yarım porsiyondan bile az supangle

akşam;
5 kaşık bezelye yemeği 5 kaşık bulgur pilavı yoğurt

saat 9 gibi ;
süt ve mısır gevreği

Hergün en az 3 lt su içiyorum ve en az 2 kere yeşilçay (yeşilçaysız bir diet düşünülmez zaten müthiş bir antioksidandır )

işte böyle gelip geçti birgün..

bende dükkana gelmek zoruna kaldıqımdan kahvaltı menüm yarımdan fazla tamdan az bir simit yeşil zeytin ve lıght peynirle değişti..yarım litre su içebildim henüz..

bende dükkana gelmek zoruna kaldıqımdan kahvaltı menüm yarımdan fazla tamdan az bir simit yeşil zeytin ve lıght peynirle değişti..yarım litre su içebildim henüz..

Gün uzun su içmeye baya zaman var.Sizin listeniz mi var..

hayır listem yok liste nasıl yapılıyo onuda bilmiyorum açıkcası..ben tesadüfen dün gördüm burayı sadece yediklerimi paylaşyorum kontrol altında tutmak adına..

bende yeniyim bilmiyorum pek. doktora gidip gitmediğinizi sormak istemiştim listeden kastım oydu..Buraya yazmak iyi gelecek sanırım banada :) inşallah zayıflarız.

bende yeniyim bilmiyorum pek. doktora gidip gitmediğinizi sormak istemiştim listeden kastım oydu..Buraya yazmak iyi gelecek sanırım banada :) inşallah zayıflarız.

inşallahhhh...ben gittim geçen sene diyetisyene açıkcası düzenli gitmeme raqmen ve kilo vermeme raqmen memnun kallmadım ..elime listeyi verdi bunları yyap dedi ben kendi azmimle verdim çok yürüdüm bitki çayları çok içtim vs..ama sonra hamile kalınca gitti tabi diyet...8 kilo vermiştim 113 le başlamıştım 105 olmuştum on günde hemde...hamile kalınca bıraktım tabi doquma kadar 123 kq oldum.o yüzden artık siyetisyene gtmek istemiyorum.hormonlarıma tiroide baktırdım yok bir sorun yani iş bende bitiyor :))) inş bu defa tam anlamıyla becerebilirim..

Günaydın kızlar :) dün ne yediğimi pek yazmamışım öğleden sonra 6-7 erik 18:00 civarıda 2 çatal domatesli makarna 5-6 sarma 1 lokma pastadan yedim 22:00 civarı eşime sandıviç yaptım bir ısırıkta ondan yedim sabah kahvaltımıda az önce yaptım 2 dilim çavdar ekmeği peynir 1 yumurta 5 zeytin domates

ben teşekkür ederim cnm evet çoook uzun zaman buralardayız :)) ama şunu farkettim akşam belli saatten sonra yememek baya etkili yersende gıdımlık yemek önceden akşam yemeğimi ful yerim üstüne meyvası abur cuburu aklına gelebilcek herşeyi yerdim kendimi ne kadar çok zorlamışım bunda şeker hastalığımında etkisi varmış tabiki ben okdr direnmiş ve kabullenmemişim şimdi daha huzurluyum yemediğim birşeyde yok en güzel yanıda bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…