belli bir gün yok sanırım di mi tartılıp kilomuzu yazdığımız?
doğumdan sonra size katılıyorum kızlarr :)))
Günaydın kızlar iyisinizdir umarım :)
cumartesi akşamı geç saatte 20:30 civarı et domates turşu biber yarım dilim ekmek yedim
pazar kahvaltım yarım yumurta peynir 2-3 patates kızartması 3 zeytin domates salatalık ara öğün falan karıştı yapmadım 15:00 civarı sarma sardım çiğden 2-3 tane yedim 19:30 civarı 4 yk domatesli makarna 5 sarma 1 sigara böreği 1 dilimde 20:30 da pasta doğum günüm olduğundan yoksa pek yiyesim yoktu :) ve bugün sabah tartıldım toplam 4,600 gram olmuş 126ya düştüm
Bu sabahki kahvaltımda 4 tane sigara böreği çay
Merhaba bayanlar topikteki yazılarınızın bir çoğunu okudum tam benlik bir yer burası:)
Ben kendimi bildim bileli kilolu biriydim çocukluğumdan beri yani.Çevremde kilo sana yakışıyor sen böle çok güzelsin aman boşver zayıflama diyen insanların çokluğu küçük yaşta beni etkiliyordu şu an 29 yaşındayım 2 yıldır evliyim şu anki kilomdan inanılmaz rahatsızım.Bu zamana kadar çok diyet yaptım Dr. kontrolünde olanlar,olmayanlar hepsinde başarılı oldum ve 25 30 kg verdiğim zamanlar oldu.Malesef hiç birinin sonucunda verdiğim kiloları muhafaza edemedim.Benim sorunum bu aslında verdikten sonraki süreç.Şu an 1.75 boy ve 110 kiloyum maalesef bebek düşünüyoruz bu kg ile hamile kalmak istemiyorum bu yüzden p.ertesi bende size katılıyorum ve diete başlıyorum. 2 gündür tuzu tamamen kestim kortizonlu iğne vurulduğum için şekeride azalttım başlangıç oldu benim için.Diyetisyenler 80 kiloda bile iyi olacağımı sölüyor kemik ve kaslarım 60 kg geliyor zaten kemikli bir bayanım:) kubilay gürkanın listeleri var 4 sene önce gitmiştim o listelere başlayacağım inşallah başarılı olurum herkes zayıflar inşallah yazın çok daha zor kilolu olmak :)Bu arada geçen yaz dukan dieti ile ayda 10 kg verdim çok iyi zayıflıyor insan ama zor bir diet onu yapmayı göze alamıyorum acelem yok sağlıklı bir şekilde zayıflamak istiyorum.Hepinize sağlıklı günler diliyorum.İnşallah zayıflayacağız.
bende burayı arıyormuşum sanırım bayanlar...1.75 boyum ve sanırım 115 kq civarındayım..üç oqlum var en küçüğü 8 aylık yeni doqum yaptım sayılır yani..emmeyi bir ay kadar önce bıraktıqı için yeni diyete girmeye karar verdim.hamile kalmadan önce 108 kq dım..yanlızca ilk sayfayı okudum ve hemen yazmaya eğer aranıza alırsanızda size yol arkadaşı olmaya karar verdim..bu arada yaşım 29..
bence de sen burayı arıyormussun hosgeldın benımde 3 cocugum var senınle aynı boydayım sana yakın bır kılodan yavas yavas asagıya ınıyorum elbette sende bıze katılabılırsın yaptıgımız tek bır sey var bırbırımızı dınlemek destek olmak kesın katı kurallarımız yok ve mutlu bır sekılde yolumuza devam edıyoruz tekrardan hosgeldın
o zaman sana koccaaaman bır hosgeldın
vallahı hıkayeler hemen hemen aynı bende senınle aynı boydayım
ve yola cıkdıgımda 106 kıloydum
azar azar sıkılmadan daralmadan ama ıplerıde tamamen bırakmadan kılo vermeye calısıyoruz arkadaslarla
bızı sıkıcak sıtrese sokacak hıcbır katı kuralımız yok aslında
nasıl bır gunde almadıysak kılolarımızı hemen vermeyecegımızın farkındayız
ama emın oldugumuz bırsey varsa o da kesınlıkle kılo verecegımız
sende hosgeldın aramıza
hoşgeldin aramıza hadi bakalım senin için hayırlı olur haftanın ilk günü listelerini bizimle paylaşırsan en azından yorumlar yaparız doğrularımızı yanlışlarımızı görürüz
bende dükkana gelmek zoruna kaldıqımdan kahvaltı menüm yarımdan fazla tamdan az bir simit yeşil zeytin ve lıght peynirle değişti..yarım litre su içebildim henüz..
Gün uzun su içmeye baya zaman var.Sizin listeniz mi var..
hayır listem yok liste nasıl yapılıyo onuda bilmiyorum açıkcası..ben tesadüfen dün gördüm burayı sadece yediklerimi paylaşyorum kontrol altında tutmak adına..
bende yeniyim bilmiyorum pek. doktora gidip gitmediğinizi sormak istemiştim listeden kastım oydu..Buraya yazmak iyi gelecek sanırım banada :) inşallah zayıflarız.
vaaauw tebrıkler arkadasım az az gıdecek ınsallah gıdım gıdım bız daha uzun bır sure burda bırlıkde olacagız
kılo verdıkden sonra da devam edecek uzun bır yolculugumuz var benımle bırlıkde sızlerınde boyle azımle ılerlemenız
benı cok mutlu edıyor tesekkur ederım yol arkadaslıgın ıcın vede tebrıkler gıden kılolar ıcın hadı bakalım
yola devamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?