tartının markası ne modelı ne
canım hamileliğim çok yeni daha 6 haftalık felan hamileliğim hamile olduğumu bilmeden 9 nisanda diyete başlamıştım 99.1 dim başladığımda tranbolindede spor yapıyordum 10 günde 95.5 kiloya düştüm sonrada hamile olduğumu öğrendim tranbolinde hoplamayı bıraktım şimdi kilo almamaya çalışıyorum beklemediğim bir hamilelikti kilo veripte hamile kalmayı istiyordum ama nasip işte şimdi mümkün olduğu kadar gereksiz kilo almadan devam etmek ..bu yaza kilo vermiş girmek isterdim ama bebiş sağlıklı doğarsa doğum aralıkta artık bir dahaki yaza kilo vermiş girerim:))
hayırlı cumalar...spor yapmadım bu gün ya canım istemedi hiç..1 yumurta 4 zeytin 2 çatal peynir domates yeşillik yicem ya ne zaman ulaşcaz hedefe...sıkılıyorum bazen neden şu inceciklerden değilim ya ne diyet ne yasak var oh ne güzel
bende bebiş alsında ben çok kilo almayım istiyorum:) şu ilk üç ay alınan kilo annenin aldığı kiloymuş bende şimdilik aynı kiloda devam ediyorum :)sen almasanda bebişin kilo alır cnm benim örneğimi biliyosun :)) ama yürüyüş falan yap doğumun kolay olur
kitap okumak iyidir severim bi yerden diyet kitapları sıkmaya geçiyo ama araştırayım bakalım kola işide iyimiş :) doktor başka ne önerilerde bulundu sana
canım hamileliğim çok yeni daha 6 haftalık felan hamileliğim hamile olduğumu bilmeden 9 nisanda diyete başlamıştım 99.1 dim başladığımda tranbolindede spor yapıyordum 10 günde 95.5 kiloya düştüm sonrada hamile olduğumu öğrendim tranbolinde hoplamayı bıraktım şimdi kilo almamaya çalışıyorum beklemediğim bir hamilelikti kilo veripte hamile kalmayı istiyordum ama nasip işte şimdi mümkün olduğu kadar gereksiz kilo almadan devam etmek ..bu yaza kilo vermiş girmek isterdim ama bebiş sağlıklı doğarsa doğum aralıkta artık bir dahaki yaza kilo vermiş girerim:))
hayırlı cumalar...spor yapmadım bu gün ya canım istemedi hiç..1 yumurta 4 zeytin 2 çatal peynir domates yeşillik yicem ya ne zaman ulaşcaz hedefe...sıkılıyorum bazen neden şu inceciklerden değilim ya ne diyet ne yasak var oh ne güzel
kardes ya hamıleymıssın :)sevındım ..bnm daha bebıs olmadı bnde coook ıstyrum ..bana dua edermısın..hamılelerın duası gecermısss:)
ben de severim kitap okumayı... bu kitpta motivasyon üzerine gibi aslında, başladım dün, sanırım iyi olacak benim için.
başka ne önerdi düşüneyim :) phyto slim demiştim, protein grubunu akşam yemeklerinde tüketmeyelim dedi. 6 saat sürüyormuş sindirimi, yattığında hala sindirim devam etmesin dedi.
aklıma geldikçe yazarım.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. ben 82 ile hamile kaldım, kazaydı :)) 26 kilo aldım tam :/
ama sen bilinçli bi hamilesin, benim gibi olmazsın :)
bu arada trombolin ile verirken diyetin naasıldı? trombolin o kadar faydalı mıymış yahu :)
sen bu kiloyla sıkılıyorsan biz ne yapalım :)
ben de severim kitap okumayı... bu kitpta motivasyon üzerine gibi aslında, başladım dün, sanırım iyi olacak benim için.
başka ne önerdi düşüneyim :) phyto slim demiştim, protein grubunu akşam yemeklerinde tüketmeyelim dedi. 6 saat sürüyormuş sindirimi, yattığında hala sindirim devam etmesin dedi.
aklıma geldikçe yazarım.
bak bu protein konusu kafama yattı dikkat edicem :)) dün akşamda inadına fındık yedim
tabiki ederim rabbim inş sanada bebiş nasip etsin benim hamilelikte yeni.. bir düşük yaptım bakalım bu inş bu sağlıklı bir şekilde nasip olur
canım hamilelik süresince inş 10 kilodan fazla almak istemiyorum iradeli olmaya çalışıyorum bakalım nasip... ben tranbolini 10 gün kullanabildim sonra hamile olduğumu öğrendim 10 günde 3.5 kilo vermiştim 35 dakika tranbolinle power jump yapıyordum tranbolin üzerinde yapılan haraketler çok güzel kalori harcatıyor ve eylencelide bütün vücut çalışıyor tavsiye ederim netten araştırabilirsin yürümekten daha az zaman harcanıyor ve daha çok enerji harcıyorsun...
O zaman banada dua edin lütfen bende bir oğlum olsun istiyorum çok Allah nasip ederse.Burda hamile kalmaktan çok,işimle ilgili şartlar ön planda.2.çocuk için doğum iznine ayrıldığımda işime geri dönememekten ürküyorum açıkcası.
Hamileliğin hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?