• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

100 kİlo ve uzeriyim hemde hiç utanmıyorum

oooo ucmus ğene bızımkıler
ben ğene arızalı labtob dayım ıdareedersınız artık
kızlar buğün canım cıkdı sabahdan berı ığne oyasından ğözüm kamasddı
buraya ğirmeye bıle fırsatım olmadı
neyse sabah 8 de bır dılım ekmek
4 tane zeytın yedım
ara oğün saat11 de yarım muz yedım
oğlen saat 3 ğibi
bır tabak kuru fasulye
4 yk bılav
2 ddılım ekmek yedım
mıdem sısdı bunlardan sımdfı burdan kalkıb ısıme devam edıcem
burdayım benı merak etmeyınnn:52:

Kızlar yazdı gitti demeyin ben çalışıyorum muhasebeciyim.İnternette bu tür yerlere girmemiz aslında yasak ama ben yasakları delmekte çok başarılıyımdır.Ama sıklıkla yazamayabilirim.Beni mazur görün inşallah kilo verebiliriz

Ben diyet yapmıyorum yani kepek ekmeği yiyim diet bisküvi yiyim felan değil.Hareket etme miktarımı arttırmaya çalışıyorum.Porsiyonlarımı küçültmeyi deniyorum.Bu şekilde.:1:

işte bu bızımde yabmaya calısdığımız sey
zayıflayınca ne kadar yıceksek sımdıde o kadar yıyoruz dımı yaa:52:

Son düzenleme:
hayırlı cumalar...spor yapmadım bu gün ya canım istemedi hiç..1 yumurta 4 zeytin 2 çatal peynir domates yeşillik yicem ya ne zaman ulaşcaz hedefe...sıkılıyorum bazen neden şu inceciklerden değilim ya ne diyet ne yasak var oh ne güzel

hayırlı cumalarr
sen zaten ıncecıksın arkadasım bunu unutma:52:

günaydın kızlar hayırlı cumalar iyisinizdir umarım
kahvaltımı yazayım 1 yumurta 1,5 dilim ekmek peynir tartı ( küçük parça sütün kaymağından yapılıyor ) domates çay

sanada hayırlı cumalar canımm:52:

canım benim tartı simbo ama camı çiçekli renkli olanlardan siyah renk ve üzerinde beyaz çiçekler var 22 liraya almıştım bir kaç ay oldu alallı .. benim eskiside simboydu cam olanlardan oda her çıktığımda farklı çıkarırdı yeri değişincede farlı çıkarırdı sinir olurdum ama bundan memnunum:)
bu gün piknikte 2 pırasalı börek 3 tane sigara böreği iki minik dilimde kek yedim o yüzden akşam yemeği yemedim az bişey ananas yedim...

ya benımkıde sınbo neden boyle yabıyor anlayamadım acaba altına duz zemın olsun dıye bısey mı bulub koysam:52:

:):)Bana arada hadı ferıde yurube ferıde falan deyın obıle yeter :)bn cok pıs gaza gelırım :)

ferideeee hadı ferıdeee yuru be ferıdeee kım tutar senı sen verırsın o kıloları hatta bızı bıle ezer ğecersın
(ıse yarar umarım):1:

bu gün arada az bişey meyva ve 40gr leblebi yedim
akşam yemeğinde bir kase çorba
yarım dilim ekmek
3 ızgara kökte
1.5 tane fırında patates yedim

Ben bugün öğünleri karıştırdım :))
12: Gibi elma yedim 15:30 gibi 1 avuç fındık biraz öncede 1 dilim ekmekle az peynir az tartıdan ( peynirle tartı tadımlık yedim )yoğundum bugün:1:

Canim tatrti dedigin nedir peynirli tart mi demek istedin

slm kızlarrr bugün gelen giden yok iyisinizdir umarım :) ben akşam üzeri 1 dilim börek yedim ( annem yapmış dayanamadım ) sonra kızdım kendime akşam yemeği yemedim :) sabah kahvaltıda eşimle takıştık o sinirle yarım dilim ekmekle yarım yumurta domates yedim :( sonra öğlen dışarda oğlumla dondurma biraz öncede çiğ köfte 2 tane yedim görüşürüz kızlar

KIZLAR hepınıze ıyı pazarlar dun hıc gıremedım nete evde yokdum
dun sabah bır dılım ekmek ve
1 cay kasıgı tereyag
sekersız cay

oglen
bır bucuk pogaca evde yapılmıs passtane kadar buyuk degıldı
2 yk kısır
1 tane oldukca kucuk bır dılım borek
1 dılımde elmalı pasta
bırde sutlu kadayıflı tatlı vardı onuda yemedım

aksamda kofte ekmek yedım ama mıkdarını sormayın
yada genede sunu soyleyım normalde yıyecvegımden azdı ama aksam ıcın azıcık fazla olabılır

bugune gelınce daha kahvaltı yapmadım yenı kalkdım
kahvaltıdan sonrada bahceye gıdıcez
ıs var ekım dıkım olayları fılan
yogunuz yanı eve gelıncede cocukları yıkarım
okul kıyafetlerını utulerım
fırsat buluurssam ınsallah gırerım nete
hepınıze ıyı haftasonları...:52:

slm kızlar düz fazla giremedim bursadan annemle babam geldiler pek fırsatım olmadı ara ara bakmaya çalışırım ..yediklerime dikkat ediyorum kilom çok şükür yukarlara çıkmıyor güzel yemekler yapsamda çok yemiyorum ..bu gün 95.4 çıktım..

Merhaba bayanlar topikteki yazılarınızın bir çoğunu okudum tam benlik bir yer burası:)

Ben kendimi bildim bileli kilolu biriydim çocukluğumdan beri yani.Çevremde kilo sana yakışıyor sen böle çok güzelsin aman boşver zayıflama diyen insanların çokluğu küçük yaşta beni etkiliyordu şu an 29 yaşındayım 2 yıldır evliyim şu anki kilomdan inanılmaz rahatsızım.Bu zamana kadar çok diyet yaptım Dr. kontrolünde olanlar,olmayanlar hepsinde başarılı oldum ve 25 30 kg verdiğim zamanlar oldu.Malesef hiç birinin sonucunda verdiğim kiloları muhafaza edemedim.Benim sorunum bu aslında verdikten sonraki süreç.Şu an 1.75 boy ve 110 kiloyum maalesef bebek düşünüyoruz bu kg ile hamile kalmak istemiyorum bu yüzden p.ertesi bende size katılıyorum ve diete başlıyorum. 2 gündür tuzu tamamen kestim kortizonlu iğne vurulduğum için şekeride azalttım başlangıç oldu benim için.Diyetisyenler 80 kiloda bile iyi olacağımı sölüyor kemik ve kaslarım 60 kg geliyor zaten kemikli bir bayanım:) kubilay gürkanın listeleri var 4 sene önce gitmiştim o listelere başlayacağım inşallah başarılı olurum herkes zayıflar inşallah yazın çok daha zor kilolu olmak :)Bu arada geçen yaz dukan dieti ile ayda 10 kg verdim çok iyi zayıflıyor insan ama zor bir diet onu yapmayı göze alamıyorum acelem yok sağlıklı bir şekilde zayıflamak istiyorum.Hepinize sağlıklı günler diliyorum.İnşallah zayıflayacağız.

Merhaba kızlar.
iyi haftalar herkese :)
diyetisyende 1,5 kg vermiş görünüyorum ama ancak iki hafta önce gittiğimiz kıbrıs tatiline giderkenki kiloma inebildim. 96.6yım. iki hafta boşuna gitmiş görünüyor ama yapacak bşe yok

slm kızlarrr bugün gelen giden yok iyisinizdir umarım :) ben akşam üzeri 1 dilim börek yedim ( annem yapmış dayanamadım ) sonra kızdım kendime akşam yemeği yemedim :) sabah kahvaltıda eşimle takıştık o sinirle yarım dilim ekmekle yarım yumurta domates yedim :( sonra öğlen dışarda oğlumla dondurma biraz öncede çiğ köfte 2 tane yedim görüşürüz kızlar

ah o moral bozukluğu anında yenenler :( ben de dertliyim onlardan. gerçi gaayet küçücük bi kaçamak olmuş
Merhaba bayanlar topikteki yazılarınızın bir çoğunu okudum tam benlik bir yer burası:)

Ben kendimi bildim bileli kilolu biriydim çocukluğumdan beri yani.Çevremde kilo sana yakışıyor sen böle çok güzelsin aman boşver zayıflama diyen insanların çokluğu küçük yaşta beni etkiliyordu şu an 29 yaşındayım 2 yıldır evliyim şu anki kilomdan inanılmaz rahatsızım.Bu zamana kadar çok diyet yaptım Dr. kontrolünde olanlar,olmayanlar hepsinde başarılı oldum ve 25 30 kg verdiğim zamanlar oldu.Malesef hiç birinin sonucunda verdiğim kiloları muhafaza edemedim.Benim sorunum bu aslında verdikten sonraki süreç.Şu an 1.75 boy ve 110 kiloyum maalesef bebek düşünüyoruz bu kg ile hamile kalmak istemiyorum bu yüzden p.ertesi bende size katılıyorum ve diete başlıyorum. 2 gündür tuzu tamamen kestim kortizonlu iğne vurulduğum için şekeride azalttım başlangıç oldu benim için.Diyetisyenler 80 kiloda bile iyi olacağımı sölüyor kemik ve kaslarım 60 kg geliyor zaten kemikli bir bayanım:) kubilay gürkanın listeleri var 4 sene önce gitmiştim o listelere başlayacağım inşallah başarılı olurum herkes zayıflar inşallah yazın çok daha zor kilolu olmak :)Bu arada geçen yaz dukan dieti ile ayda 10 kg verdim çok iyi zayıflıyor insan ama zor bir diet onu yapmayı göze alamıyorum acelem yok sağlıklı bir şekilde zayıflamak istiyorum.Hepinize sağlıklı günler diliyorum.İnşallah zayıflayacağız.

Hoşgeldin :)

Günaydın kızlar iyisinizdir umarım :)
cumartesi akşamı geç saatte 20:30 civarı et domates turşu biber yarım dilim ekmek yedim
pazar kahvaltım yarım yumurta peynir 2-3 patates kızartması 3 zeytin domates salatalık ara öğün falan karıştı yapmadım 15:00 civarı sarma sardım çiğden 2-3 tane yedim 19:30 civarı 4 yk domatesli makarna 5 sarma 1 sigara böreği 1 dilimde 20:30 da pasta doğum günüm olduğundan yoksa pek yiyesim yoktu :) ve bugün sabah tartıldım toplam 4,600 gram olmuş 126ya düştüm :1:
Bu sabahki kahvaltımda 4 tane sigara böreği çay

hoşgeldin aramıza hadi bakalım senin için hayırlı olur haftanın ilk günü listelerini bizimle paylaşırsan en azından yorumlar yaparız doğrularımızı yanlışlarımızı görürüz :3:

belli bir gün yok sanırım di mi tartılıp kilomuzu yazdığımız?

hoş geldin canım aramıza hepimiz aynı şeyler yaşamışız defalarca kilo verip tekrar geri geldi inş sende istediğin kiloya ulaşırsın senin boyun uzun olduğu için 80 kilodada baya ince görünürsün bende kilo verip bebiş istiyordum ama nasip hamileyim ama bu gurubu çok sevdiğim için burda yola devam ediyorum:) hamilede olsam burda olunca kendimi kontrol etmeye çalışıyorum :)

bu gün kahvaltıda
1 dilim ekmek
az peynir
1 haşlama yumurta
1 tane patatesli çiğ börek
domates ve bir fincan çay sonrada 1 tane kestaneli çikolata küçük bişey 2 yudumluk:) annem bursadan getirmişte:))

Back