Kızlar yazdı gitti demeyin ben çalışıyorum muhasebeciyim.İnternette bu tür yerlere girmemiz aslında yasak ama ben yasakları delmekte çok başarılıyımdır.Ama sıklıkla yazamayabilirim.Beni mazur görün inşallah kilo verebiliriz
Ben diyet yapmıyorum yani kepek ekmeği yiyim diet bisküvi yiyim felan değil.Hareket etme miktarımı arttırmaya çalışıyorum.Porsiyonlarımı küçültmeyi deniyorum.Bu şekilde.
hayırlı cumalar...spor yapmadım bu gün ya canım istemedi hiç..1 yumurta 4 zeytin 2 çatal peynir domates yeşillik yicem ya ne zaman ulaşcaz hedefe...sıkılıyorum bazen neden şu inceciklerden değilim ya ne diyet ne yasak var oh ne güzel
günaydın kızlar hayırlı cumalar iyisinizdir umarım
kahvaltımı yazayım 1 yumurta 1,5 dilim ekmek peynir tartı ( küçük parça sütün kaymağından yapılıyor ) domates çay
canım benim tartı simbo ama camı çiçekli renkli olanlardan siyah renk ve üzerinde beyaz çiçekler var 22 liraya almıştım bir kaç ay oldu alallı .. benim eskiside simboydu cam olanlardan oda her çıktığımda farklı çıkarırdı yeri değişincede farlı çıkarırdı sinir olurdum ama bundan memnunum:)
bu gün piknikte 2 pırasalı börek 3 tane sigara böreği iki minik dilimde kek yedim o yüzden akşam yemeği yemedim az bişey ananas yedim...
:):)Bana arada hadı ferıde yurube ferıde falan deyın obıle yeter :)bn cok pıs gaza gelırım :)
ferideeee hadı ferıdeee yuru be ferıdeee kım tutar senı sen verırsın o kıloları hatta bızı bıle ezer ğecersın
(ıse yarar umarım)
Ben bugün öğünleri karıştırdım :))
12: Gibi elma yedim 15:30 gibi 1 avuç fındık biraz öncede 1 dilim ekmekle az peynir az tartıdan ( peynirle tartı tadımlık yedim )yoğundum bugün
Canim tatrti dedigin nedir peynirli tart mi demek istedin
slm kızlarrr bugün gelen giden yok iyisinizdir umarım :) ben akşam üzeri 1 dilim börek yedim ( annem yapmış dayanamadım ) sonra kızdım kendime akşam yemeği yemedim :) sabah kahvaltıda eşimle takıştık o sinirle yarım dilim ekmekle yarım yumurta domates yedimsonra öğlen dışarda oğlumla dondurma biraz öncede çiğ köfte 2 tane yedim görüşürüz kızlar
Merhaba bayanlar topikteki yazılarınızın bir çoğunu okudum tam benlik bir yer burası:)
Ben kendimi bildim bileli kilolu biriydim çocukluğumdan beri yani.Çevremde kilo sana yakışıyor sen böle çok güzelsin aman boşver zayıflama diyen insanların çokluğu küçük yaşta beni etkiliyordu şu an 29 yaşındayım 2 yıldır evliyim şu anki kilomdan inanılmaz rahatsızım.Bu zamana kadar çok diyet yaptım Dr. kontrolünde olanlar,olmayanlar hepsinde başarılı oldum ve 25 30 kg verdiğim zamanlar oldu.Malesef hiç birinin sonucunda verdiğim kiloları muhafaza edemedim.Benim sorunum bu aslında verdikten sonraki süreç.Şu an 1.75 boy ve 110 kiloyum maalesef bebek düşünüyoruz bu kg ile hamile kalmak istemiyorum bu yüzden p.ertesi bende size katılıyorum ve diete başlıyorum. 2 gündür tuzu tamamen kestim kortizonlu iğne vurulduğum için şekeride azalttım başlangıç oldu benim için.Diyetisyenler 80 kiloda bile iyi olacağımı sölüyor kemik ve kaslarım 60 kg geliyor zaten kemikli bir bayanım:) kubilay gürkanın listeleri var 4 sene önce gitmiştim o listelere başlayacağım inşallah başarılı olurum herkes zayıflar inşallah yazın çok daha zor kilolu olmak :)Bu arada geçen yaz dukan dieti ile ayda 10 kg verdim çok iyi zayıflıyor insan ama zor bir diet onu yapmayı göze alamıyorum acelem yok sağlıklı bir şekilde zayıflamak istiyorum.Hepinize sağlıklı günler diliyorum.İnşallah zayıflayacağız.
Merhaba bayanlar topikteki yazılarınızın bir çoğunu okudum tam benlik bir yer burası:)
Ben kendimi bildim bileli kilolu biriydim çocukluğumdan beri yani.Çevremde kilo sana yakışıyor sen böle çok güzelsin aman boşver zayıflama diyen insanların çokluğu küçük yaşta beni etkiliyordu şu an 29 yaşındayım 2 yıldır evliyim şu anki kilomdan inanılmaz rahatsızım.Bu zamana kadar çok diyet yaptım Dr. kontrolünde olanlar,olmayanlar hepsinde başarılı oldum ve 25 30 kg verdiğim zamanlar oldu.Malesef hiç birinin sonucunda verdiğim kiloları muhafaza edemedim.Benim sorunum bu aslında verdikten sonraki süreç.Şu an 1.75 boy ve 110 kiloyum maalesef bebek düşünüyoruz bu kg ile hamile kalmak istemiyorum bu yüzden p.ertesi bende size katılıyorum ve diete başlıyorum. 2 gündür tuzu tamamen kestim kortizonlu iğne vurulduğum için şekeride azalttım başlangıç oldu benim için.Diyetisyenler 80 kiloda bile iyi olacağımı sölüyor kemik ve kaslarım 60 kg geliyor zaten kemikli bir bayanım:) kubilay gürkanın listeleri var 4 sene önce gitmiştim o listelere başlayacağım inşallah başarılı olurum herkes zayıflar inşallah yazın çok daha zor kilolu olmak :)Bu arada geçen yaz dukan dieti ile ayda 10 kg verdim çok iyi zayıflıyor insan ama zor bir diet onu yapmayı göze alamıyorum acelem yok sağlıklı bir şekilde zayıflamak istiyorum.Hepinize sağlıklı günler diliyorum.İnşallah zayıflayacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?