• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

100 kİlo ve uzeriyim hemde hiç utanmıyorum

slm kızlar akşam üzeriara öğün diye 3-4 erik yedim 19:30 da yemekte 1 yk mercimek çorbası( tadına baktım ben çorbayı pek sevmemde :)) 6 yk patlıcan biber kavurması yoğurtlu 1 parça tavuk ( dünkü yemeğin içinden aldım ) sonrada 1 avuç kadar fındık yedim bugün hiç bitki çayı içmedim birazdanda içerim :)

tartının markası ne modelı ne :27:

canım benim tartı simbo ama camı çiçekli renkli olanlardan siyah renk ve üzerinde beyaz çiçekler var 22 liraya almıştım bir kaç ay oldu alallı .. benim eskiside simboydu cam olanlardan oda her çıktığımda farklı çıkarırdı yeri değişincede farlı çıkarırdı sinir olurdum ama bundan memnunum:)
bu gün piknikte 2 pırasalı börek 3 tane sigara böreği iki minik dilimde kek yedim o yüzden akşam yemeği yemedim az bişey ananas yedim...

canım hamileliğim çok yeni daha 6 haftalık felan hamileliğim hamile olduğumu bilmeden 9 nisanda diyete başlamıştım 99.1 dim başladığımda tranbolindede spor yapıyordum 10 günde 95.5 kiloya düştüm sonrada hamile olduğumu öğrendim tranbolinde hoplamayı bıraktım şimdi kilo almamaya çalışıyorum beklemediğim bir hamilelikti kilo veripte hamile kalmayı istiyordum ama nasip işte şimdi mümkün olduğu kadar gereksiz kilo almadan devam etmek ..bu yaza kilo vermiş girmek isterdim ama bebiş sağlıklı doğarsa doğum aralıkta artık bir dahaki yaza kilo vermiş girerim:))

sen almasanda bebişin kilo alır cnm benim örneğimi biliyosun :)) ama yürüyüş falan yap doğumun kolay olur :3:

bu gün ara öğünleri atladım yaa ama akşam iki köfte 4 dilim patlıcan 4 kaşık pilav salata bi bardak ayran içtim şidi bi bardak süte bi kaşık kahve şekersiz içtim 40 dk yürüdm şimdi ev toparlayım çocukları uyutma zamanı... ii geceler herkese..

günaydın kızlar hayırlı cumalar iyisinizdir umarım
kahvaltımı yazayım 1 yumurta 1,5 dilim ekmek peynir tartı ( küçük parça sütün kaymağından yapılıyor ) domates çay

hayırlı cumalar...spor yapmadım bu gün ya canım istemedi hiç..1 yumurta 4 zeytin 2 çatal peynir domates yeşillik yicem ya ne zaman ulaşcaz hedefe...sıkılıyorum bazen neden şu inceciklerden değilim ya ne diyet ne yasak var oh ne güzel

günaydın kızlar nasılsınız bakalım, bugün evdeyim 3 gün dışarı çıkmayacakmışım oğlumun pasaportu gelecek diye.inşallah bugün gelirde. kurtulurum ev hapsinden.neyse gelelim diyetime bu gün son kez lahana çorbamı içeceğim.et ve domates günü ,bende saat 11 de ettim kahvaltımı et , domates ve salatalık olarak .sabah tartıldım sonuç beklediğim gibi değildi ama yinede iki kilo gitti 4 günde buna seviniyim bari dedim %100 uydum bütün kurallara ama demekki bu 150 kiloluk hastalara falan uygulanınca öyle 8 kilo gibi sonuçlar alınıyo bende olmadı arkadaş.

hayırlı cumalar...spor yapmadım bu gün ya canım istemedi hiç..1 yumurta 4 zeytin 2 çatal peynir domates yeşillik yicem ya ne zaman ulaşcaz hedefe...sıkılıyorum bazen neden şu inceciklerden değilim ya ne diyet ne yasak var oh ne güzel

canım sen bizlere göre çok iyisin o kadar da kendini mutsuz hissetme bence diyetteyim modundan çık sağlıklı besleniyorum moduna gir o incecik dediğin kimselerde inan az yemeyi standart haline getirmişler ya da uzun zaman aç kalıyolar akıllarına yemek bile gelmiyo ya da çok seçiciler biz işte ordan kaybediyoruz.şu 'diyet bitsede herşeyi rahatça yesek düşüncesi bize verdiğimiz kiloları geri aldıran .

sen almasanda bebişin kilo alır cnm benim örneğimi biliyosun :)) ama yürüyüş falan yap doğumun kolay olur :3:
bende bebiş alsında ben çok kilo almayım istiyorum:) şu ilk üç ay alınan kilo annenin aldığı kiloymuş bende şimdilik aynı kiloda devam ediyorum :)
bu gün sabah 7de az meyve yedim karnıç aç ama canım bişey istemiyor birazdan yicem bişeyler geceleri çok midem bulanıyor...

kardes ya hamıleymıssın :)sevındım ..bnm daha bebıs olmadı bnde coook ıstyrum ..bana dua edermısın..hamılelerın duası gecermısss:)

kitap okumak iyidir severim bi yerden diyet kitapları sıkmaya geçiyo ama araştırayım bakalım kola işide iyimiş :) doktor başka ne önerilerde bulundu sana

ben de severim kitap okumayı... bu kitpta motivasyon üzerine gibi aslında, başladım dün, sanırım iyi olacak benim için.
başka ne önerdi düşüneyim :) phyto slim demiştim, protein grubunu akşam yemeklerinde tüketmeyelim dedi. 6 saat sürüyormuş sindirimi, yattığında hala sindirim devam etmesin dedi.
aklıma geldikçe yazarım.

canım hamileliğim çok yeni daha 6 haftalık felan hamileliğim hamile olduğumu bilmeden 9 nisanda diyete başlamıştım 99.1 dim başladığımda tranbolindede spor yapıyordum 10 günde 95.5 kiloya düştüm sonrada hamile olduğumu öğrendim tranbolinde hoplamayı bıraktım şimdi kilo almamaya çalışıyorum beklemediğim bir hamilelikti kilo veripte hamile kalmayı istiyordum ama nasip işte şimdi mümkün olduğu kadar gereksiz kilo almadan devam etmek ..bu yaza kilo vermiş girmek isterdim ama bebiş sağlıklı doğarsa doğum aralıkta artık bir dahaki yaza kilo vermiş girerim:))

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. ben 82 ile hamile kaldım, kazaydı :)) 26 kilo aldım tam :/
ama sen bilinçli bi hamilesin, benim gibi olmazsın :)
bu arada trombolin ile verirken diyetin naasıldı? trombolin o kadar faydalı mıymış yahu :)

sen bu kiloyla sıkılıyorsan biz ne yapalım :)

dün akşam 10 kaşık kadar bezelye yemeği, 7-8 z.yağlı sarma :(
4 y.k yoğurt ve salata yedim
ara öğün olarak da 10 tane kadar çilek.

bugün protein günüm diyette.
sabah:1 haşlanmış yumurta ve 1 dilim peynir yedim

öğlen tavuk ızgara ve salata

ara olarak az sonra bir bardak light süt ve akşama da köfte ve salata yiyeceğim.
bir de tenis dersim var akşama :)

hafta sonu giremeyebilirim, giremezsem herkese iyi hafta sonları diliyorum

kardes ya hamıleymıssın :)sevındım ..bnm daha bebıs olmadı bnde coook ıstyrum ..bana dua edermısın..hamılelerın duası gecermısss:)

tabiki ederim rabbim inş sanada bebiş nasip etsin benim hamilelikte yeni.. bir düşük yaptım bakalım bu inş bu sağlıklı bir şekilde nasip olur

ben de severim kitap okumayı... bu kitpta motivasyon üzerine gibi aslında, başladım dün, sanırım iyi olacak benim için.
başka ne önerdi düşüneyim :) phyto slim demiştim, protein grubunu akşam yemeklerinde tüketmeyelim dedi. 6 saat sürüyormuş sindirimi, yattığında hala sindirim devam etmesin dedi.
aklıma geldikçe yazarım.

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. ben 82 ile hamile kaldım, kazaydı :)) 26 kilo aldım tam :/
ama sen bilinçli bi hamilesin, benim gibi olmazsın :)
bu arada trombolin ile verirken diyetin naasıldı? trombolin o kadar faydalı mıymış yahu :)

sen bu kiloyla sıkılıyorsan biz ne yapalım :)

canım hamilelik süresince inş 10 kilodan fazla almak istemiyorum iradeli olmaya çalışıyorum bakalım nasip... ben tranbolini 10 gün kullanabildim sonra hamile olduğumu öğrendim 10 günde 3.5 kilo vermiştim 35 dakika tranbolinle power jump yapıyordum tranbolin üzerinde yapılan haraketler çok güzel kalori harcatıyor ve eylencelide bütün vücut çalışıyor tavsiye ederim netten araştırabilirsin yürümekten daha az zaman harcanıyor ve daha çok enerji harcıyorsun...

öğle yemeği olarak yağsız kaşarlı tost yedim yanında az bişey gazoz içtim..

Kızlar yazdı gitti demeyin ben çalışıyorum muhasebeciyim.İnternette bu tür yerlere girmemiz aslında yasak ama ben yasakları delmekte çok başarılıyımdır.Ama sıklıkla yazamayabilirim.Beni mazur görün inşallah kilo verebiliriz

Ben diyet yapmıyorum yani kepek ekmeği yiyim diet bisküvi yiyim felan değil.Hareket etme miktarımı arttırmaya çalışıyorum.Porsiyonlarımı küçültmeyi deniyorum.Bu şekilde.:1:

aklıma geldikçe yazarım.

bak bu protein konusu kafama yattı dikkat edicem :)) dün akşamda inadına fındık yedim :(

tabiki ederim rabbim inş sanada bebiş nasip etsin benim hamilelikte yeni.. bir düşük yaptım bakalım bu inş bu sağlıklı bir şekilde nasip olur

O zaman banada dua edin lütfen bende bir oğlum olsun istiyorum çok Allah nasip ederse.Burda hamile kalmaktan çok,işimle ilgili şartlar ön planda.2.çocuk için doğum iznine ayrıldığımda işime geri dönememekten ürküyorum açıkcası.

Hamileliğin hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin inşallah.

canım hamilelik süresince inş 10 kilodan fazla almak istemiyorum iradeli olmaya çalışıyorum bakalım nasip... ben tranbolini 10 gün kullanabildim sonra hamile olduğumu öğrendim 10 günde 3.5 kilo vermiştim 35 dakika tranbolinle power jump yapıyordum tranbolin üzerinde yapılan haraketler çok güzel kalori harcatıyor ve eylencelide bütün vücut çalışıyor tavsiye ederim netten araştırabilirsin yürümekten daha az zaman harcanıyor ve daha çok enerji harcıyorsun...

süpermiş, hemen araştırıcam. diyetisyene de sorayım tabii :)

O zaman banada dua edin lütfen bende bir oğlum olsun istiyorum çok Allah nasip ederse.Burda hamile kalmaktan çok,işimle ilgili şartlar ön planda.2.çocuk için doğum iznine ayrıldığımda işime geri dönememekten ürküyorum açıkcası.

Hamileliğin hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin inşallah.

hayırlısı olsun, Allah gönlüne göre versin diyelim o zaman :)
ben kızım olsun çok istiyordum, çok şükür oldu, ikinciyi düşünmüyorum şimdilik :)

Ben bugün öğünleri karıştırdım :))
12: Gibi elma yedim 15:30 gibi 1 avuç fındık biraz öncede 1 dilim ekmekle az peynir az tartıdan ( peynirle tartı tadımlık yedim )yoğundum bugün:1:

Back