100 kİlo ve uzeriyim hemde hiç utanmıyorum

ya bi türlü yapamadım şu kilo cetvelini hepsini yapıyorum da nerey nası kopyalyıp yapıştırcam yapamadım yyaa yardııııımmmm

kilo cetveli yüzünden ara öğünmü unuttum ama şimdi bi kase yoğurt çorbası ve yeşillik yedim ekmek yok bol su ile beraber kimseler yazmıyo ya neler yapıyosunuz

öğlen arkadaşın nişanlısının erik bahçesine gittik erik topladık vede yedim ara öğün olmuş oldu 15:00 gibide peynir 5 zeytin yarım dilim ekmek domates biber yedim birde petibör bisküvi 2 tane bunlarla akşam ederim artık

selam kızlar...
bugün sabah 1 dilim ekmekle 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 5-6 zeytin, domates ve salatalıkla kahvaltı yaptım.
ara öğün 3 kayısı
öğlen çoban kavurma, 2 kaşık pilav ve salata, zero kola ile.
ara 1 ayran ve 1 elma ve az önce 2. arada meyveli activia yedim.

dün koşu bandında 45 dk yürüdüm, bugün de yürüyeceğim inşallah. yarın datenis drsi
gitsin kilolar

ayy çok yoruldumm :)

cnm sen hergün yazmıyon kaçamaklardan dolayımı :) kolayı doktorun veriyormu

yok canım kaçamak yok :) evde bilgisayarı açmıyoruz pek, kızım müsade etmiyor saolsun :) en favori oyuncağı laptop. dün de tatildi malum. ondan yoksa kaçamak yok :)
diyetisyen beck diyet çözümü diye bi kitap önerdi bna, dün aldım. motivasyon içinmiş. belki bakmak isteyen olur.

kolayı zero ya da light olmak şartıyla haftada 2-3 gün bir bardak izin veriyor

çizelge yaptım :)
aslında 97.1e düşmüştüm ama tatilden dönünce giremedim diyet moduna. neyse sağlık olsun diyelim, önümüze bakalım :)

kitap okumak iyidir severim bi yerden diyet kitapları sıkmaya geçiyo ama araştırayım bakalım kola işide iyimiş :) doktor başka ne önerilerde bulundu sana

kızlar herkese iyi akşamlar. çok yoğun geçen bir gündü yine benim için ,nerdeyse bütün gün dişarıdaydım.lahana diyetine devam.bugün muz ve süt günümdü.yarınıda atlatırsam cumartesi final yapacam inş.

yapamadım ben kafam basmadı sanırsam :))

kızlar cozmussunuz cetvelı harıka olmus oh be ne guzel kım sımdı kac kılo neoldu hep gozumuzzun onunde hayırlı olsunn
evet onu hazırlıyorsunda yapıstırırken sorun cıkıyor banada mamelek yardım etmısdı sagolsun

tartının markası ne modelı ne

kızllar kermes ayına gırdık benım ıs hala nanay
yogun bır sekılde ıs basındayım
bugun oglen pıde ve ayran yedım aksamda
2 yk pılav
2 yk k fasulye
artık boyle kapatacagız bugunu ınsallah

kızllar kermes ayına gırdık benım ıs hala nanay
yogun bır sekılde ıs basındayım
bugun oglen pıde ve ayran yedım aksamda
2 yk pılav
2 yk k fasulye
artık boyle kapatacagız bugunu ınsallah

asumansığım noluyo pideler falan öğlen avm de miydiniz

asumansığım noluyo pideler falan öğlen avm de miydiniz
evet canım ya cocuklar olunca ıste naparsın aslında dun gece bogazım cok koyulesdı oksuruk seyıne tutuldum sonra yatakdan kalkıp ne yesem duzelır dıye bırsseyler atıstırdım hem mıdenme hem ıcıme oturdu ama cok rahatsızdım bılıyorsun acaba toparlanırlıyım dıye ya dusunsene gece 1 de kım sarımsak yerkı benden baska neyse bugun sevemedle bana ceza verdık sıkı uygulayacakdım sabah ve aksam sıkıda oglen bıraz gevsek oldu bu arada ben hala hastayım nasıl bır ılletse bırakmadı yakamı Allah ım sıfa versın ınsallah sen naptın lahanacı bu gıdısle banada bır lahan yolu gozukuyor gıbı belkı hafatya bende yaparım gun fılan bısey yok ıyı olur aslında

sagol cnm .. ben suan evdeyım ve evlıyım :)unıden gecen yıl mezun oldum .Boyum 160cm kılom 85 cnm bu arada tavsıyelerın ıcın sagol cnm .Bende gunde sımdılık 6 bardak falan ama artıcak ıns..:)

ya asuman onu yazdıktan sonra bı acıktım bı acıktım sorma :)5tane sarma yedım sonrasında dayanamadım :)evet galıba haklısın

ınsallah cnm ya :)valla bı bebıs olsa hıc dıyet falan dınlemem her ogun yerım ben onu bee:)

kaç aylık hamilesin kaç kilosun çok sıkma bence doğru besinler yemelisin

canım hamileliğim çok yeni daha 6 haftalık felan hamileliğim hamile olduğumu bilmeden 9 nisanda diyete başlamıştım 99.1 dim başladığımda tranbolindede spor yapıyordum 10 günde 95.5 kiloya düştüm sonrada hamile olduğumu öğrendim tranbolinde hoplamayı bıraktım şimdi kilo almamaya çalışıyorum beklemediğim bir hamilelikti kilo veripte hamile kalmayı istiyordum ama nasip işte şimdi mümkün olduğu kadar gereksiz kilo almadan devam etmek ..bu yaza kilo vermiş girmek isterdim ama bebiş sağlıklı doğarsa doğum aralıkta artık bir dahaki yaza kilo vermiş girerim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…