Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hanı dıyet grupları sayfası varya oraya gıt sayfa boyunca asagılarda bır yerde tarıf etmısler ayrıntılarıyla dur bı bakıyım
ha buldum
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
ıste bu adrese gır bak orda ayrıntılarla tarıf edıyor
selam kızlar...
Bugün sabah 1 dilim ekmekle 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 5-6 zeytin, domates ve salatalıkla kahvaltı yaptım.
Ara öğün 3 kayısı
öğlen çoban kavurma, 2 kaşık pilav ve salata, zero kola ile.
Ara 1 ayran ve 1 elma ve az önce 2. Arada meyveli activia yedim.
Dün koşu bandında 45 dk yürüdüm, bugün de yürüyeceğim inşallah. Yarın datenis drsi
Gitsin kilolar
Ayy çok yoruldumm :)
yok canım kaçamak yok :) evde bilgisayarı açmıyoruz pek, kızım müsade etmiyor saolsun :) en favori oyuncağı laptop. Dün de tatildi malum. Ondan yoksa kaçamak yok :)
diyetisyen beck diyet çözümü diye bi kitap önerdi bna, dün aldım. Motivasyon içinmiş. Belki bakmak isteyen olur.
Kolayı zero ya da light olmak şartıyla haftada 2-3 gün bir bardak izin veriyor
yapamadım ben kafam basmadı sanırsam :))
evet her gün tartılıyorum ama benim tartım güzel memnunum aynı anda kaç kere çıkarsam çıkayım hep aynı tartıyor... bu arada kilom sabit değişmedi ama bende çok aşırı sıkmıyorum dün öğleden sonra kayınvalideme gittik 5 tane sigara böreği yedim akşamda 4 küçük dolma az yoğurt yedim kayınpederim baklava almış sadece küçük bir dilim yedim bir kaç yudumda dondurma dayanamadım bu günde piknik var börek yapıyorum az yemeye çalışıcam sabahta bu yüzden az ananas yedim .... geceleri çok feci midem bulanıyor uyuyamıyorum bebiş ben burdayım diyor sanırım :))
kızllar kermes ayına gırdık benım ıs hala nanay
yogun bır sekılde ıs basındayım
bugun oglen pıde ve ayran yedım aksamda
2 yk pılav
2 yk k fasulye
artık boyle kapatacagız bugunu ınsallah
evet canım ya cocuklar olunca ıste naparsın aslında dun gece bogazım cok koyulesdı oksuruk seyıne tutuldum sonra yatakdan kalkıp ne yesem duzelır dıye bırsseyler atıstırdım hem mıdenme hem ıcıme oturdu ama cok rahatsızdım bılıyorsun acaba toparlanırlıyım dıye ya dusunsene gece 1 de kım sarımsak yerkı benden baska neyse bugun sevemedle bana ceza verdık sıkı uygulayacakdım sabah ve aksam sıkıda oglen bıraz gevsek oldu bu arada ben hala hastayım nasıl bır ılletse bırakmadı yakamı Allah ım sıfa versın ınsallah sen naptın lahanacı bu gıdısle banada bır lahan yolu gozukuyor gıbı belkı hafatya bende yaparım gun fılan bısey yok ıyı olur aslındaasumansığım noluyo pideler falan öğlen avm de miydiniz
aramıza hoşgeldinn..ilk hedef bol su içmek ve hareket olmalı çok işe yarıyo bazen pes etsende ertesi gün herşeye baştan başlamalısın yani zararın neresnden dönsen kar hesabı nasılsa bozdum deyip bırakmak yok...boyun ve yaşın kaçtı çalışıyo musun..bi yerde okumuştum doğrumu bilmem ama ben yapmaya çalışıyorym kilonu 30 la çarp nedn 30 bilmiyorum ama ne çıkarsa 0 kadar su iç..
cok harıka bu yedıklerınj eger boyle duzen tutturup bozmadan ılerlersen bırkac ay ıcınde ıstedıgın kıloda olmaman ıcın hıcbır sebep yok ha bıde aksam ogunlerı hafıf olmalı ama senınkı araogun tarzında olmus eger dayanabılıyorsan bravo
hosgeldın canım
oncelıkle gecmıs olsun ınsallah azımle once kılolardan sonra rahatsızlıgından kurtulacak sonrada bebısıne kavusacaksın bu arada bızım bıde yenı hamılemız var wetu darısı senın basına kımbılır belkı ayagını surumusdur:))
hoşgeldin aramıza sen vermeyi kafaya koyduysan biz seni gaza getiririz :))
kaç aylık hamilesin kaç kilosun çok sıkma bence doğru besinler yemelisin