100 kİlo ve uzeriyim hemde hiç utanmıyorum

cnm az önce biraz baktım uyurken zayıflama diye geçiyor hatta canan karatayda biraz bilgi vermiş seminer videolarıda var onlarada bakıcam az sonra şöyle bir durum anlatıyor canan k. eğer ara öğün atıştırmassak vücut 3-4 saat snra leptin hormonu salgılıyormuş buda yağ yakımı sağlıyormuş o yüzden 8den sonra bişey yemeyin diyor ve bu hormon gecede salgılanıyormuş .... denemek lazım aslında

cnm seminere baktım biraz düşünce gücünden bahsediyor düşünce gücüyle herşeyi başarırmışız kilo vermekde dahil..

şimdi lapamı yedim bu günlük bu kadar, alışık olduğum için bu saatten sonra yememeye ,sanırım acıkmam ama saat 4 gibi baya midem kazınmıştı açlıktan ,umarım kabızlık gibi bir sorun olmaz koca bir tabak salatayla yedim

kampanya ücreti 200 tl miş buna değermi ki biz birbirimizi NNB yapıyoruz zaten , diyorum ama aklımın onda biri acaba denesemmi diyo işte bilemedim onun için size soruyorum, yoksa tövbeliydim bir daha zayıflamak için para harcamamaya

bizde burda motivemizi yükseltiyoruz ben semineri izledim cnm bana kalırsa 200 tl fazla.. bide zayıflayan yada bunu alan bir kaç kişiyle röpörtaj yapmışlar bana çok yapmacık geldiler 200liralık ne veriyorlarki

bende az önce akşam yemeğimi yedim
100gr pilav 110gr etli patlıcan ve 40 gr ekmek yedim...ben şu canan karatayın sözlerine kulak vereyim diyorum akşam 8den sonra yatana kadar ya meyva yada içecek vs bir ara yapıyordum su dışında bişey yemicem bakalım etkisi olucakmı...salata yemen ii olmuş saatlerdir nette alkali beslenmeyi okudum çiğ sebzeler alkali besinlermiş çiğ sebze yemek yada suyunu içmek asidik yiyecekleri dengeliyormuş bide enerji veriyormuş sen bol bol salata ye cnm:)

ilk defa duydum az baktım güvenilirmi anlamadım pek senin numaranı nerden bulmuşlar aman boşverin ben çok şeyler denedim sitesindede 200 tl diyor zaten kampanyası nerdeymiş

Son düzenleme:
öğlen yediğimi yazayım
16:00 6 yk mantı yağı çokaz kaçamak olmamıştır dimi akşam yemeğide daha yemedim

günaydın kızlaar lapa diyetine devam .bugün pazar diye diyetleri bozmuyoruz değil miiii?

öğlen yediğimi yazayım
16:00 6 yk mantı yağı çokaz kaçamak olmamıştır dimi akşam yemeğide daha yemedim

aa hıc de kacamak fılan olmamıs arkadasım
dıyet yaparken oglen yemegın de 6 yk mantı tam dıyete uygun sayılır
ıcın rahat olsun bence :))
asıl kacamagı ben yaptım 1 tane kıymalı pide götürdüm dün ama farkettım kı o bir yetmezdi
artık fazla gelıyor:))

yaa bosver gıtsın paraya ıhtıyacları vardır musterı sayıları azaldıysa sen 10 kılo verırken yanındamılardı hiç işin olmaz yemınını bozma:)))

sen benden iki gün önce başlamışın :)) ilk günler su gidermiş :)) tebrik ederim evet ya yazdıkça gaza geliyoruz birde kafamız dağılıyo gayretimiz güzel baya dikkatli gidiyoz

evet kızlar bızım baska bırseye ıhtıyacımız yok
gayet ıyı gıdıyoruz
hepınızı tebrık edıyorum
durmak yok yola devam

akşama hiç birşey yememek olmaz sebze yemeği salata yoğurt falan ye ekmek türü yeme dengelersin metabolizmanın çalışması lazım sende kendine iyi bak iyi gezmeler....:)

haklısın da arkadasım dun eve gelemedık ben zaten oglen yemegımı saat 5 gıbı yıyebıldım son gunlerde bu kadar acıkdıgımı hıc hatırlamıyorum aksam eltımde ıdık ve cocuklarla bız tokduk ama erkeklere arnavut boregı yaptık eltımın oglu var yatılı okuyor onun ıstegıydı bızım erkeklerde 11 gıbı gelıyor o saate kadar herkes acıkdı gerı ben saat 10 da bır lokma borek yedım eve gelınce canım sıkıldıgı ıcın 2 ye kadar uyuyamadım ve yatmadan bolbol sıcak sıvı tukettım sabah kalkdım sukur bır degısıklık yok kılomda ama bugunde pazar az sonra bahcemız var oraya gıdıcez yanı ssaatı saatıne uymak zor oluyor ama olcuyu kacırmıyorum hepınıze ıyı pazarlar aksam gorusuruz

bende öyle saatli diyetlere uyuyamadım hiç bir zaman bana göre dengeyi kurduktan sonra saatte çok önemli değil diyorum sadece akşam yemeklerini çok geçe bırakmamak lazım diye düşünüyorum... ne bahçeniz var ne güzel pazar gezmelerini unuttum ben eşim pazarda çalışıyor ben yine yalnızım...en son çarşamba dışarı çıkmıştım sanırım her gün dışarlarda olan biri için baya zor oluyor benim için bursada olsam durmazdım evde ,evlere kapattı beni bu ankara...:) 5 gün sonunda 1.9 kl gitmiş...dün akşam 6dan sonra akşam yemeği yemiştim eşim gelince hiç açlık hissetmediğim için çorba bile içmedim çorba hakkımı onla içerim diye bırakmıştım sadece bir kaç badem attım ağzıma o kadar 8den sonra yememe kuralına devam edicem....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…