arkadaşlar az önce NNB adında bir yerden telefon geldi bi araştırırmısınız kadın beni ıkna etmek için baya bi dil döktü ama ben biraz düşünmem lazım ,birilerine sormam lazım dedim hemen reddetmeden önce sizin görüşlerinizi istiyorum kadınla bayaa bi uzun konuştuk hepsini şimdi aktaramıycam ama NNB yi netten araştırırsanız ya da youtube dan deniz egece diye girer bakarsanız sanırım bir fikriniz olur görüşlrinizi bekliyorum kampanya bitmeden beni tekrar arayacak:44::44:
cnm az önce biraz baktım uyurken zayıflama diye geçiyor hatta canan karatayda biraz bilgi vermiş seminer videolarıda var onlarada bakıcam az sonra şöyle bir durum anlatıyor canan k. eğer ara öğün atıştırmassak vücut 3-4 saat snra leptin hormonu salgılıyormuş buda yağ yakımı sağlıyormuş o yüzden 8den sonra bişey yemeyin diyor ve bu hormon gecede salgılanıyormuş .... denemek lazım aslında
kampanya ücreti 200 tl miş buna değermi ki biz birbirimizi NNB yapıyoruz zaten , diyorum ama aklımın onda biri acaba denesemmi diyo işte bilemedim onun için size soruyorum, yoksa tövbeliydim bir daha zayıflamak için para harcamamaya
şimdi lapamı yedim bu günlük bu kadar, alışık olduğum için bu saatten sonra yememeye ,sanırım acıkmam ama saat 4 gibi baya midem kazınmıştı açlıktan ,umarım kabızlık gibi bir sorun olmaz koca bir tabak salatayla yedim
arkadaşlar az önce NNB adında bir yerden telefon geldi bi araştırırmısınız kadın beni ıkna etmek için baya bi dil döktü ama ben biraz düşünmem lazım ,birilerine sormam lazım dedim hemen reddetmeden önce sizin görüşlerinizi istiyorum kadınla bayaa bi uzun konuştuk hepsini şimdi aktaramıycam ama NNB yi netten araştırırsanız ya da youtube dan deniz egece diye girer bakarsanız sanırım bir fikriniz olur görüşlrinizi bekliyorum kampanya bitmeden beni tekrar arayacak:44::44:
öğlen yediğimi yazayım
16:00 6 yk mantı yağı çokaz kaçamak olmamıştır dimiakşam yemeğide daha yemedim
afitey olsun cnm:) küçük bir kaçamak olmuş çok sayılmaz:)) akşam yemeği için biraz geç kalmışın ..
öğlen yediğimi yazayım
tamamen yağsız yeseymişsin keşke canım akşamda ekmeksiz bir çorba salata olabilir
öğlen yediğimi yazayım
evet canım o dediğinden.ben faydalı olduğunu düşünüyorum arada atladığım oluyo ama genellikle sabah akşam içiyorum.iştahımı kestiğini zannediyorum belki psikolojik olaraktır ama sanki bana faydası var[/QUOTE
benımde tüm bitki çayları iştahımı kesiyor açken içince açlıgım gıdıyor bencede psikolojik olabılır:))
sen benden iki gün önce başlamışın :)) ilk günler su gidermiş :)) tebrik ederim evet ya yazdıkça gaza geliyoruz birde kafamız dağılıyo gayretimiz güzel baya dikkatli gidiyoz
akşama hiç birşey yememek olmaz sebze yemeği salata yoğurt falan ye ekmek türü yeme dengelersin metabolizmanın çalışması lazım sende kendine iyi bak iyi gezmeler....:)
evet kızlar bızım baska bırseye ıhtıyacımız yok
gayet ıyı gıdıyoruz
hepınızı tebrık edıyorum
durmak yok yola devam
haklısın da arkadasım dun eve gelemedık ben zaten oglen yemegımı saat 5 gıbı yıyebıldım son gunlerde bu kadar acıkdıgımı hıc hatırlamıyorum aksam eltımde ıdık ve cocuklarla bız tokduk ama erkeklere arnavut boregı yaptık eltımın oglu var yatılı okuyor onun ıstegıydı bızım erkeklerde 11 gıbı gelıyor o saate kadar herkes acıkdı gerı ben saat 10 da bır lokma borek yedım eve gelınce canım sıkıldıgı ıcın 2 ye kadar uyuyamadım ve yatmadan bolbol sıcak sıvı tukettım sabah kalkdım sukur bır degısıklık yok kılomda ama bugunde pazar az sonra bahcemız var oraya gıdıcez yanı ssaatı saatıne uymak zor oluyor ama olcuyu kacırmıyorum hepınıze ıyı pazarlar aksam gorusuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?