100 kİlo ve uzeriyim hemde hiç utanmıyorum

cnm su içmek önemlidir ben günde 3 litreden fazla su içiyorum vücuttan yağ ve toksinleri atmak için suyuda ihtiyacımız var ...

bahsettiğin pirinç lapasımı tebrik ederim seni :))[/QUOTE]

evet canım bir öğün için bir çay bardağı pirinci yağsız ve tuzsuz pişiriyorsun,nane pulbiber gibi baharatlarla tatlandırıyorsun yanına salatalık kıvırcık domates biber soğan artık hangi sebzeyi tercih edersen onlarla yiyorsun ara öğünlerde meyve serbest.şekersiz çay kahve serbest üç öğün lapa var ama hafta sonu olduğundan sabah uykusu yüzünden ben iki öğün yaptım

bende tüm gün yediklerimi yazayım bari: 2 öğün lapa ama sabahkini iki küçük salatalık bir biber ile, akşamkini de bir salatalık ,bir biber, bir domatesle, yanında da şekersiz nescafe ile.arada da 7-8 küçük çilek.bi sabah bir akşam birer kupa da bitki çayı .bir litreye yakın su burda hava yağmurlu ve ben sanırım hasta oluyorum boğazım ağrıyo çok su içemedim.

kızlar ben yarın kilo bildirimi yapıcam bana katılmak isteyen varmıııııııı?

kızlar ben yarın kilo bildirimi yapıcam bana katılmak isteyen varmıııııııı?

benim salı bir haftam doluyor ama ben her gün dayanamayıp tartıldığım için yarında kilo bildirimi yaparım cnm:))... sen ankarada hangi semttesin cnm...

ha tırladım dikmendi değilmi

evet ben dikmendeyim.. burda 3 ankaralı olduk günemi başlasak ne:))) ödül gününde börek ve tatlı yemeye beklerim cnm:)
bu gün çok canım sıkıldı valla ağlayıp durdum eşim gelince çarşambadan beri evdeyim gelenim yok pek gidebileceğim kimsem yok diye bursada olsaydım ben bu kadar evde asla durmazdım diye... derdim gezmek değil derdim gezebileceğim yada evimde misafir edebileceğim pek kimse olmaması... bazen markete gidip tanımadığım yaşlı teyzelerle sohbet ediyordum valla:)))hatta bir gün amcanın biri masa örtüsü satıyordu fiyatını sordum bunlar bursa malı dedi amca bursadan örtü satıyor diye sanki en yakın akrabamı bulmuş gibi amcayla başladım sohbete:)))

ay canım yaaa kıyamam çok zor bir şey ama bütün akrabaların ankarada olup yinede görüşemezsen emin ol daha zor bir durum .ben çoook istemiştim zamanında keşke başka bir şehirde yaşasaydım diye ,çok şükür eskisi gibi değilim ama alışkanlık mı oldu nedir çarşı pazar gezmeyi daha çok seviyorum .ama sevdiğim insanları (akrabaları) görmek daha başka tabiii inşallah zamanla seninde dostun arkadaşın olur çevrende.insan nelere alışmıyor ki değil mi

nerde yaşıyorsun canım ankarada hava yağmurlu bende fazla içemedim zira güneşli havalarda daha fazla su içilebiliyor

burasıda pek farklı değil canım. ben görev icabı sakaryada yaşıyorum benimde wetu ve senden çok bi farkım yok aslında (( burası beni bunaltıyor. birde küçük bir ilçedeyim. insanlar çok soğuk izmir'liyim bende alışık değilim böyle soğuk insanlara(

sakaryayı bilirim cnm çok defa gitmişimdir küçük yerler bende sakaryada yaşasam zor gelirdi... ankarada öyle bir komşu daha kapımı çalıp hoş geldin demedi bende alışkın değilim bursada bizim sokağa yeni biri gelse komşular hoşgeldine giderdi bizim evin yedek anahtarı komşuda durur onunkide bizde insan arada evinde çay kahve içip sohbet edicek birilerini arıyor burda nerdee sadece bir arkadaşım var ankarada arada onla görüşüyoruz o kadar...sürekli telofonla bursadaki arkadaşlarımla görüşüyoruz sağolsunlar onlarda beni burda arayıp soruyorlar ...eşim bu sene tayin isticek bursaya belki çıkar hayırlısı bakalım...

bursada ailem ve arkadaşım çok pek akrabam yok doğduğum yaşadığım şehir birde 35sene oturmuş bir çevrem vardı arkadaşlıklarım çok iidi ayrıca oturmuş bir iş çevremde vardı herşeyi bırakıp aşkımın peşinden geldim:)) şuda var iikide eşimle evlenmişim diyorum merhametli sevgi dolu ve bana çok değer veren bir eşim var... bu arada biz eşimle nette tanışmıştık:)))

canım inşallah çıkar. valla benimde üniversiteden bir arkdaşım var arada onlarla görüşüyorum dediğin gibi davet ettiğim halde insanlar gelmiyor. muhtemel sebepte bizde onlara gideriz diye korkuyorlar herhalde. annemlerin sokağıda aynı anlattığın gibidir. annemin bütün arkadaşları benimde arkdaşım gibidir. normalde insanlarla iletişim sorunu hiç yaşamam ama burda malesef yaşanıyor

sen ne kadar sosyal olursan ol karşındakiler iletişe açık değillerse ne yapsan kar etmez senin şehir değiştirme gibi bir olasılığın varmı peki

iyi geceler kızlar akşam yemeğiyediklerimi yazayım
19:45 balık salata 1 dilim ekmek

suyu ihmal etme cnm vücuttan ödemi atman lazım limon sıkarak falanda deneyebilirsin

bahsettiğin pirinç lapasımı tebrik ederim seni :))

evet canım bir öğün için bir çay bardağı pirinci yağsız ve tuzsuz pişiriyorsun,nane pulbiber gibi baharatlarla tatlandırıyorsun yanına salatalık kıvırcık domates biber soğan artık hangi sebzeyi tercih edersen onlarla yiyorsun ara öğünlerde meyve serbest.şekersiz çay kahve serbest üç öğün lapa var ama hafta sonu olduğundan sabah uykusu yüzünden ben iki öğün yaptım[/QUOTE]

yoğurtla yiyebiliyonmu

sakaryalılar duymasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…