akşam yemeğim yağsız tavada 2 tane ekmeksiz köfte bir kase terbiyeli şehriye çorbası. marul salatası (yağsız, nar ekşili) ve yoğurt. yanlız bu gün nerdesyse hiç su içemedim. suyla bir sorunum kalmamıştı ama zorlasamda içemiyorum bugün
lapa diyeti adet dönemlerinde vücuttaki ödemi atmak için yapılan 2 günlük bir diyet canım.benim yazdığım diğer topikteki arkadaşlarla hepimiz aynı döneme denk geldik 3-4 kişi aynı anda yaptık işe yarayacağını sanmıyordum ama bu sabah 1kilo 200 gram eksik gösterdi tartım bugünde bir kilo giderse ne mutlu bana yarın inşallah normale döneriz
biliyorum canım ama bugün böyle oldu nedense anlamadım bende
kızlar ben yarın kilo bildirimi yapıcam bana katılmak isteyen varmıııııııı?
benim salı bir haftam doluyor ama ben her gün dayanamayıp tartıldığım için yarında kilo bildirimi yaparım cnm:))... sen ankarada hangi semttesin cnm...
yenimahalle sen?
ha tırladım dikmendi değilmi
evet ben dikmendeyim.. burda 3 ankaralı olduk günemi başlasak ne:))) ödül gününde börek ve tatlı yemeye beklerim cnm:)
bu gün çok canım sıkıldı valla ağlayıp durdum eşim gelince çarşambadan beri evdeyim gelenim yok pek gidebileceğim kimsem yok diye bursada olsaydım ben bu kadar evde asla durmazdım diye... derdim gezmek değil derdim gezebileceğim yada evimde misafir edebileceğim pek kimse olmaması... bazen markete gidip tanımadığım yaşlı teyzelerle sohbet ediyordum valla:)))hatta bir gün amcanın biri masa örtüsü satıyordu fiyatını sordum bunlar bursa malı dedi amca bursadan örtü satıyor diye sanki en yakın akrabamı bulmuş gibi amcayla başladım sohbete:)))
nerde yaşıyorsun canım ankarada hava yağmurlu bende fazla içemedim zira güneşli havalarda daha fazla su içilebiliyor
burasıda pek farklı değil canım. ben görev icabı sakaryada yaşıyorumbenimde wetu ve senden çok bi farkım yok aslında (( burası beni bunaltıyor. birde küçük bir ilçedeyim. insanlar çok soğuk izmir'liyim bende alışık değilim böyle soğuk insanlara (
ay canım yaaa kıyamam çok zor bir şey ama bütün akrabaların ankarada olup yinede görüşemezsen emin ol daha zor bir durum .ben çoook istemiştim zamanında keşke başka bir şehirde yaşasaydım diye ,çok şükür eskisi gibi değilim ama alışkanlık mı oldu nedir çarşı pazar gezmeyi daha çok seviyorum .ama sevdiğim insanları (akrabaları) görmek daha başka tabiii inşallah zamanla seninde dostun arkadaşın olur çevrende.insan nelere alışmıyor ki değil mi
sakaryayı bilirim cnm çok defa gitmişimdir küçük yerler bende sakaryada yaşasam zor gelirdi... ankarada öyle bir komşu daha kapımı çalıp hoş geldin demedi bende alışkın değilim bursada bizim sokağa yeni biri gelse komşular hoşgeldine giderdi bizim evin yedek anahtarı komşuda durur onunkide bizde insan arada evinde çay kahve içip sohbet edicek birilerini arıyor burda nerdee sadece bir arkadaşım var ankarada arada onla görüşüyoruz o kadar...sürekli telofonla bursadaki arkadaşlarımla görüşüyoruz sağolsunlar onlarda beni burda arayıp soruyorlar ...eşim bu sene tayin isticek bursaya belki çıkar hayırlısı bakalım...
canım inşallah çıkar. valla benimde üniversiteden bir arkdaşım var arada onlarla görüşüyorum dediğin gibi davet ettiğim halde insanlar gelmiyor. muhtemel sebepte bizde onlara gideriz diye korkuyorlar herhalde. annemlerin sokağıda aynı anlattığın gibidir. annemin bütün arkadaşları benimde arkdaşım gibidir. normalde insanlarla iletişim sorunu hiç yaşamam ama burda malesef yaşanıyor
akşam yemeğim yağsız tavada 2 tane ekmeksiz köfte bir kase terbiyeli şehriye çorbası. marul salatası (yağsız, nar ekşili) ve yoğurt. yanlız bu gün nerdesyse hiç su içemedim. suyla bir sorunum kalmamıştı ama zorlasamda içemiyorum bugün
bahsettiğin pirinç lapasımı tebrik ederim seni :))
burasıda pek farklı değil canım. ben görev icabı sakaryada yaşıyorumbenimde wetu ve senden çok bi farkım yok aslında (( burası beni bunaltıyor. birde küçük bir ilçedeyim. insanlar çok soğuk izmir'liyim bende alışık değilim böyle soğuk insanlara (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?