100 kİlo ve uzeriyim hemde hiç utanmıyorum

bu gün yediklerim
sabah 7:30 yarım armut

öğle 12den sonra
2 kase çorba
85gr ekmek
7gr kaymak(15 kalori)
6gr bal (20 kalori)

günaydın kızlar :)) yediklerimi yazayım
sabah 10:00 yumurta peynir zeytin domates 2 dilim ekmek :))
kahvaltı rahat sorunsuz bakalım ilerleyen saatlere :))

evet ya gerçekten fazla geliyor yada psikolojik bence beyinde bitirmemizdende olabilir:))

yanında kuru kayısı üzüm falan bulundur bi yere gittiğinde mideyi boş bırakmazsın hem açlıktanta uyunmaz :))

hepinize iyi pazarlar bende çıkıyorum 13:00 portakal yiyip ara öğün yapıcam
görüşürüz

merhaba kızlar
valla dün bütün gün evde olmadığım için yazamadım ama yazmamam iyi oldu gittiğim yerlerde nedense karşıma hep prinç pilavı çıktı ve yemeden edemedim :)
bugün geç bir kahvaltı olsada bir pazar gününe göre gayet iyi geçti. tere roka domates yumurta peynir tabiiiii hepsi kararında yendi akşama da hafif ve erken bir saatte yenen bir yemekle kapanışı yaparım. karatay diyetine (aslında beslenme şekli) göre yemeklerimi yemeye çalıştığımdan pek ara öğün yapmıyorum. su içip sporumuda yaparsam güzel bir gün geçirdim derim ben bu arada belli bir tartı günümüz varmıydı topiğimizde asuman'cım topik sahibim bilgi istiyorum senden
kolay gelsin hepimize:)

bende karatayın bazı sözlerini dikkate alıyorum acıkmadan yemicem bakalım nasıl olcak ... az önce 35 dak. power jump yaptım hade bakalım durmak yok yola devam:))) cnm herkesin başladığı gün aynı olmadığı için belli bir tartılma günü koymadık sanırsam ben mesela salı sabahı tartılcam gerçi ben her gün dayanamayıp tartılıyorum:)))))

wetu'cum şu power jumpın güzel etkilerini göreceksin kesin. bence de durmayalım artık:) ben de aynı senin gibiyim. sırf dha net olsun diye dijital baskül aldım almaz olaydım tepesinden inmiyorum desem yeri var. bende pazartesileri söylüyorum kilomu. benim garip bir bünyem var. bir günde 500 gr veriyo bazen bazende o 500grmı bir günde geri alıyor. öyle şok diyetler falanda yapmıyorum aslında.

aslında her gün tartılmak doğru değil ama merak ediyorum dayanamıyorum en güzeli haftada bir kere tartılmak.. canım diyete devam ettiğin zamanlar bazen bir süre vermediğinde olur bu normaldir bazende vücut ödem yapar aynı yada fazla çıkabilirsin bunlar kilonu geri aldığın anlamına gelmez... bide benim bir arkadaşım var aslında kilolu değil ama bir kaç kilo fazlası olduğunu sanıyor:)) oda sürekli dışarda gezmeleri çok olan biri gittiği yerlerde ikramların yarısını yiyorum diyor akşam evdede çok yemiyormuş 2 haftada 2 kilo verdi.....

oooh arnavut börekleri falan 80 e düşüyüm bende isterim peynirli

bu gün yediklerim
sabah 7:30 yarım armut

öğle 12den sonra
2 kase çorba
85gr ekmek
7gr kaymak(15 kalori)
6gr bal (20 kalori)

canım sen bütün yediklerini mutfak tartısında tartıyor musun

bu lapa diyeti ney

lapa diyeti adet dönemlerinde vücuttaki ödemi atmak için yapılan 2 günlük bir diyet canım.benim yazdığım diğer topikteki arkadaşlarla hepimiz aynı döneme denk geldik 3-4 kişi aynı anda yaptık işe yarayacağını sanmıyordum ama bu sabah 1kilo 200 gram eksik gösterdi tartım bugünde bir kilo giderse ne mutlu bana yarın inşallah normale döneriz

lapa diyeti adet dönemlerinde vücuttaki ödemi atmak için yapılan 2 günlük bir diyet canım.benim yazdığım diğer topikteki arkadaşlarla hepimiz aynı döneme denk geldik 3-4 kişi aynı anda yaptık işe yarayacağını sanmıyordum ama bu sabah 1kilo 200 gram eksik gösterdi tartım bugünde bir kilo giderse ne mutlu bana yarın inşallah normale döneriz[/QUOTE]

bahsettiğin pirinç lapasımı tebrik ederim seni :))

saat 4 te öğlen yemeği olarak kısır bol yeşillikli( bulgur az var) kendime özgü yaptığım birde bir ısırık kek tadına baktım :) açık çay şekersiz

evet cnm dijital mutfak tartım var yediklerimi tartıyorum...
bu gün satt 4ten sonra 1 bardak ayran ve 20gr fındık ve badem yedim
akşam 6:30gibide 60gr ekmek küçük bir tabak etli patlıcan yemeği ve 2 salatalık yedim..

akşam yemeğinide erkern yemişsin acıkmayasın :) sen bence bi meyva falan ye 8 gibi

akşam yemeğim yağsız tavada 2 tane ekmeksiz köfte bir kase terbiyeli şehriye çorbası. marul salatası (yağsız, nar ekşili) ve yoğurt. yanlız bu gün nerdesyse hiç su içemedim. suyla bir sorunum kalmamıştı ama zorlasamda içemiyorum bugün

12 gunde 5 kılomu verdın? Wowwww......

akşam yemeğinide erkern yemişsin acıkmayasın :) sen bence bi meyva falan ye 8 gibi
dünde böyle yedim ve inan dün gece acıkmadım sadece bir kaç fındık yemiştim dün zaten... 8 gibi eşim gelir bende sofrada eşlik etmek için biraz çileğim kalmıştı onları yerim.. yarın meyva alışverişine çıkarım inşş:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…