banada günaydın :)))
sabah 7:30da yarım armut yemiştim..
az öncede yağsız az kaşarlı tost yedim..
armut bağırsakları çalıştırırmış :)
kızlar dısarıda ıste et turu bısey yerım belkı kusbasılı pıdede olabılır aslında kacamak deyınce ıstedıgın kadar fılan oluyor ama ben dengeyı bozmam merak etmeyın sımdı kacamak olsa yanına tatlı fılan da yerdım ama bosver ya ben abartmadan bır ogun yeyım aksamda yemeyım en hayırlısı bu
ve sevemed bende sana katılcam bu hafta kacamak yapmayım malum ıkı hanelı rakam gorecem dıye kendımı yırtıyorum ıkı hanelılere ınıyım odulumde kacamak olsun sızde sahıt olun ok mı
ve bırde evet kımsenın kacamak gunu elbette aynı olmak zorunda degıl rahatımız durumumuz neyı gerekdırıyorsa o
kızlar kendınıze ıyı bakın byby
benim çok şükür bağısak düzenim iidir diyet yaparken dengem şaşardı ama çok şükür hala düzenim değişmedi....
bu gün diyete başlıyalı 5. günüm ve sizlerle beraber nasıl geçtiğini anlamadım normalde ilk günler çok zor geçer ama çok zorlanmadım ..bide yalnızım eşim hafta sonlarıda çalışıyor zaten yememin diğer nedenide can sıkıntısı ama sizlerle paylaşımda bulunurken zaman geçiyor çok sıkılmıyorum teşekkürler kızlar:)))) bu arada ilk 4 günde 1.5 kilo gitti..
sen benden iki gün önce başlamışın :)) ilk günler su gidermiş :)) tebrik ederim evet ya yazdıkça gaza geliyoruz birde kafamız dağılıyo gayretimiz güzel baya dikkatli gidiyoz
evet gayet ii gidiyoruz sevgili eşimin sabotelerine bile uymadan devam ediyorum dün eve gelirken bir sürü içecek almış kurabiye felan almış ama ben biraz tadına baktım o kadar hepsini ona yedirdim kalanınıda yanına koydum :))) bir haftam dolsun bir öğün sevdiğim bir şeyi yemek istiyorum inş:)
şu dokuzlu çayı herkes beğeniyor bu dailiy olanmı içtiğin
:)) iyi yapmışın ne yemek istiyon mesela :))
pardon kızlar bu söylediğim asuman için di vetu ve sevemed arasında geçen bu konuşma sevemed ve asuman arasında sandım şimdi ödülünü yemeye gitti çünkü
bilmiyorum ama sanki dünyayı koysalar yemek isterim:)) ama büyük ihtimal sütlü bir tatlı yaparım bide börek yapabilirim eşimde ben diyet yaptığım için bunlardan mahrum kalıyor oda yemiş olur...
okdr kasma kendini cnm sonra dediklerinin belkide daha fazlasını yersin yap azda olsa ye :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?