• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

100 kİlo ve uzeriyim hemde hiç utanmıyorum

eh artık bi su içip kapanışı yaparız :)) halsizleştim 1 hafta öncesi kendimle inat eder gibi kalkar ne bulduysam yerdim artık yok uyumak eniyisi:) iyi gecelerrrr...

bende burayı takip etmektem yemek düşünme zamanım kalmıyor acaba kızlar ne paylaşmışlar diye aklım hep burda sıkıntıdan mutfağa gitme vaktim azaldı:))

ya evet ya kendımı hergun dıyetısyenıme hesap verıyormus gıbı hıssedıyorum cok hoss ya

sizi günlerdir takip ediyorum, aslında aranızada katılmayı çok istiyorum fakat ben menü bildiri mi yaptığımda beni kovarsınız diye katılamıyorum. var mı benim küçük küçük atıştırdığım kaçamaklarıma tahammülünüz :) bende size eşlik edebilir miyim ki :18:

oooooooo oooo bız nelere tahammul etmedık kı buyur gel askolsun emın ol burda aynı senın ozellıklerını tasıyan senden daha kılolu en az 3 4 kadın vardır elbette canın herseyı ısteyecek ama cıkolatayı kahvaltıda yemeyı cıpsden sadece 1 tane alıp gerısını esıne vermeyı ogrenıyorsun burda sayfaları okuduysan benım oyle ahım sahım bır dıyet lıstem olmadıgını gun gun gezıp herseyden az yedıgımı farketmıssındır ben kılolu olmama ragmen cok hareketlıyım ve bu benım en buyuk avantajım ve 3 cocugum ve gurme gıbı de bır esım oldugu ıcın guzel ve ozentılı sofralar hazırlamak zorundayım ıste benım kuralım su eskıden olsa ne kadar yerdım ondan daha az yedıgım surece mutlaka kılo verırım evet kuralım bu ama ınan bır sure sonra canın yemek bıle ıstemıyor azıcık azıcık alıp catalının ucuyla cıgneye cıgneye yeyınce ınsan ıcındekı canavarı cok guzel bastırabılıyor ustelık ben kılo aldıran seylerden daha fazla mutlu eden bırseyın daha farkına vardım buda yemedıgım zaman kılomun az az da olsa ınıyor olması ya dusunsene bır ben asuman en az haftada 4 veya 5 tane tablet cıkolatayı bıtıren ben 10 gundur cıkolata yemedım ya ben asıl buna ınanamıyorum canım bıle ıstemıyor SEN GEL YETER KI GEL NE OLURSAN OL GENE GEL HOS GEL SEFA GEL BIZIM YANIMIZDA HERKESE YER VAR :52:

31 yaşında, evli, çocuksuz ve çalışan biriyim. 161 boyda 90 kiloya yakınım. çocuk için kendime hedef koydum. zayıflamadan çocuk istemiyorum çünkü şişman ve sağlıksız bir anne olup çocuğumu üzmeme kararındayım. işte böyleee:)

ya neden boyle kasmıssın kendını arkadasım bak benım 3 tane cocugum var hıcbırı benım kılolu oldugumun farkında bıle degıl arada ya cok kılo aldım desem boynuma sarılıp hayır sen cok guzelsın derler sızın de onlar gıbı evlatlarınız olsun ınsallah ama herseyı kendınız ıcın yapın sevgılerrrr:52:

ben meyve düşkünü ya da meyveyi seven biri değilim daha çok çikolata dondurma pasta börek tarzı abur cuburlarım var. bu da benim işlerimi biraz zorlaştırıyor. hazır kilo vermeye başlamışken kendimi tutayım diyorum olmuyo. hele bi de bunları azar azar yerkende kilo verdiğimi görünce amaaaaan ne olacakki diyorum hep kendime:( oysa yemesem daha fazla kiko vereceğim. hayatım boyunca şişmandım artık öyle olmak istemiyorum aslında :( bu arada senin trambolinle sporun nasıl gidiyor. eğlenceli ama zor olduğunu okudum da:)

ya ıste bak aynı ben meyveden hıc hoslanmam elmadan helede agzıma surmem kendıme zorla yedırmeye calısıyorum

kızlar kahvaltım bır dılım ıcı ıspanak dolu borek yanında sekersız cay
bu arada borek yufkanın dortte bırı
ıcındekı ıspanagı domates salatalık yesıllık yerıne saydım
ıspanakdakı yumurta peynırırm oldu
azıcık yag vardı oda zeytın dıye dusundum
NASIL HAKLIMIYIM?
ondan sonra tyartıldım 100.5 geldı havalara ucdum Allah ıma sukurler ettım az kaldı ıkı hanelılere dusucem ınsalllah
ama oglen bır dısarıda yemek olayımız var
ben bugun oglenımı serbest takılsam aksama bısey yemesem yada
su bızım odul gunu cumartesı mı olsa
hadı bana fıkırlerınızı yazın

:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

9lu çayımı içtim şimdi lapam pişiyo çocukların kahvaltısını verdim bana anca sıra geldi.

banada günaydın :)))
sabah 7:30da yarım armut yemiştim..
az öncede yağsız az kaşarlı tost yedim..

ya ıste bak aynı ben meyveden hıc hoslanmam elmadan helede agzıma surmem kendıme zorla yedırmeye calısıyorum

ben elma dışında hemen hemen her meyvayı çok seviyorum ama elmayıda elmalı kurabiye yada turta olarak bayılırm:)) hele meyva salatasını çok severim her gün düzenli meyva yerim...

ben elma dışında hemen hemen her meyvayı çok seviyorum ama elmayıda elmalı kurabiye yada turta olarak bayılırm:)) hele meyva salatasını çok severim her gün düzenli meyva yerim...

meyveyi yiyebilemek gercekden bir nimet keske benım de ıcım alsa ama bızde bıraz kalıtsal benım ıkı abım var onlarda agzına surmez:(

meyveyi yiyebilemek gercekden bir nimet keske benım de ıcım alsa ama bızde bıraz kalıtsal benım ıkı abım var onlarda agzına surmez:(

benim eşimde meyva yemiyor anca sularını sıkarsam içer portakalı sıkıp süzgeçten geçiriyorum öyle içiyor:)) ben kendime alıyorum meyvaları..

ooo lapalar fılan ne ıs yaa:52:

canım kaçgündür malum dönem öncesi olduğunda davullar gibi geziyodum diğer topikteki arkadaşlar bu dönem için ödem attırıcı lapa diyeti yapıyolar ben onlara eşlik ediyorum bu gün ve yarın yapacağız inşallah pazartesiye kadar 1 ya da 2 kilo farkedecekmiş.o ümitle ama doğrusu yerken zorlanmıştım şimdiyse kendimi çok tok hissediyorum bu gün 89 kilo göeterdi tartı pazartesi yi merakla bekliyorum bakalım ne olacak.uyuduğum içi bugün sabah bu öğle yemeği oldu aynısından birde akşam yiyecemEki Görüntüle 684768

canım kaçgündür malum dönem öncesi olduğunda davullar gibi geziyodum diğer topikteki arkadaşlar bu dönem için ödem attırıcı lapa diyeti yapıyolar ben onlara eşlik ediyorum bu gün ve yarın yapacağız inşallah pazartesiye kadar 1 ya da 2 kilo farkedecekmiş.o ümitle ama doğrusu yerken zorlanmıştım şimdiyse kendimi çok tok hissediyorum bu gün 89 kilo göeterdi tartı pazartesi yi merakla bekliyorum bakalım ne olacak.uyuduğum içi bugün sabah bu öğle yemeği oldu aynısından birde akşam yiyecemEki Görüntüle 684768

afiyet olsun ....8li rakamlara inmek güzel darısı başımıza.. bende şimdi spora başlıcam ..

afiyet olsun ....8li rakamlara inmek güzel darısı başımıza.. bende şimdi spora başlıcam ..

amin canım inşallah ben şimdi bunu sabitlemeye çalışıyorum zira azıcık ipin ucunu buraksan hooooop geri 9 ları görüyorum :30:şimdi hedef 7 leri görmek:16::16:

amin canım inşallah ben şimdi bunu sabitlemeye çalışıyorum zira azıcık ipin ucunu buraksan hooooop geri 9 ları görüyorum :30:şimdi hedef 7 leri görmek:16::16:

bende 7 ay önce ne güzel 88 kiloydum kendime çok kızıyorum yerken durmasını bilmediğim için :(.... az önce sporumu yaptım birazdan ara öğün için bişeyler yiyeceğim...

bende 7 ay önce ne güzel 88 kiloydum kendime çok kızıyorum yerken durmasını bilmediğim için :(.... az önce sporumu yaptım birazdan ara öğün için bişeyler yiyeceğim...

sorma ya bende gecen sen bu zamanlar 92 kıloydum ha basladım ha baslıcam kendıme bıle bıle ezıyet ettım
spor yapamadı 3 tane cocuk yıkadım az once bayagı bır ter attım sımdı asagı ınıp ara ogun olarak bır bardak
organık sut ıcıcem ınsallah sonra alısverıse cıkıcam kızlar yemek ıcın bısı demedınız herhalde oglen yerım aksam yemem
neyse sonra gorusuruz

sorma ya bende gecen sen bu zamanlar 92 kıloydum ha basladım ha baslıcam kendıme bıle bıle ezıyet ettım
spor yapamadı 3 tane cocuk yıkadım az once bayagı bır ter attım sımdı asagı ınıp ara ogun olarak bır bardak
organık sut ıcıcem ınsallah sonra alısverıse cıkıcam kızlar yemek ıcın bısı demedınız herhalde oglen yerım aksam yemem
neyse sonra gorusuruz

dışarda ne yemeği planlıyorsun gerçi sen dengeyi kurarsın öğlen çok yediğini düşünürsen akşama yemeyerek denge sağlanır diye düşünüyorum bende...

kızlar kahvaltım bır dılım ıcı ıspanak dolu borek yanında sekersız cay
bu arada borek yufkanın dortte bırı
ıcındekı ıspanagı domates salatalık yesıllık yerıne saydım
ıspanakdakı yumurta peynırırm oldu
azıcık yag vardı oda zeytın dıye dusundum
NASIL HAKLIMIYIM?
ondan sonra tyartıldım 100.5 geldı havalara ucdum Allah ıma sukurler ettım az kaldı ıkı hanelılere dusucem ınsalllah
ama oglen bır dısarıda yemek olayımız var
ben bugun oglenımı serbest takılsam aksama bısey yemesem yada
su bızım odul gunu cumartesı mı olsa
hadı bana fıkırlerınızı yazın

:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

cnm domates salatalığı sınırsız yap zeytin yiyebilirdin tabi doyurduysa yemesende olur :)) yada kaçamak günümüz aynı olmasada olur neden dicekseniz belki sen bugün güne gittin yersin ama ben yarın misafirliğe gitsem belki orda yerim :))) sizede uyarsa ben daha yeniyim ya belki ondan daha kaçamağı düşünmüyom sanırsam :))) şöyle 1 haftayı devireyim ozaman düşüncemi derim :))

Back